Ново начало

14.05.20
01:59

Здравейте!Не бях влизал тук повече от година та реших да подраскам малко.Ситуацията е следната...Не бях тренирал цяла година защото прекалено се разпуснах.Балове,изпращания завършвания и прочие.А и честно казано имах съмнения и психически проблем в това отношение.Обаче реших,че е крайно време да се взема в ръце и най-накрая да постигна една своя мечта.От това разпускане по-горе качих много килограми от 74/5 и прилично изчистен както на профилната може да видите,станах мазна непропорционална свиня почти 90 кг.

Ще питате ‘’как така непропорционална’‘.Ами преди когато бях във форма имах добре развита долна част на тялото което си каза думата когато мазнината се появи.Тогава не ми пречеше именно защото нямаше много мазно,но сега когато я има в изобилие долната ми част буквално изглежда по-голяма от горната.За з*дника направо не ми се говори...Абе с две думи пълен ужас!Наскоро започнах пак да тренирам,но при това положение го правя единствено у дома мисля си скоро малко да разнообразя обстановката като отида на лостове за щастие поне малко кофички ще мога.Мисля да вкарам и кардио а под кардио имам предвид бягане,каране на колело,може би малко баскетбол.Колкото до храната се стремя много рядко да вземам боклуци сладкато все още ми е изкушение,но и това ще се промени.За напитки си позволявам енергийна и пак е доста рядко и вода това е.

Колкото до тренировките тренирам три пъти в седмицата през ден или два поредни дни и почивам един.
1ви ден ръце и корем
2ри ден крака
3ти ден Гърди и гръб
Не мисля,че има смисъл да ви казвам какви са упражненията защото практически нямам чак такова разнообразие както в залата и за всяка малка група въртя по две или три упражнения в зависимост.

Знам много добре за следенето на калориите и макросите правил съм това преди,но ми се струва като прекалено голяма играчка.Мисълта ми е...Според вас ако поне на този етап не следя а си правя кардиото,тренировките и избягвам боклуците,ще успея ли да изчистя?
Ето и малко снимки:

Темата беше редактирана от Nekav si Tam на 14.05.20 04:28.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Според теб - наистина ли се налага да пускаш нова тема през няколко часа с едни и същи въпроси?

14.05.20
20:56

Докато някой не отговори - нови теми до откат 😂😂😂

Bart Simpson

14.05.20
21:01

С Вица снощи мн се смях:
Чукча писател, чукча не читател.
Ама живее в свободна държава некъв си там.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 14.05.20 21:02.

Reg Park

14.05.20
21:29

С тичане винаги се отслабва стига да можеш да гориш енергията от храната та и отгоре. Футбола например много помага ако е поне 3 пъти сидмично. Но аз бих дал съвет за по обемни тренировки в зала ако можеш в тоя лош момент 4-5 пъти седмично и хранене като за поддръжка. Така мускулите ще набъбнат, ще притискат мазнината към кожата и тя ще се топи.

14.05.20
21:40

Ами извинявам се,но просто не беше писано от векове точно тук и мислех,че реално никой няма да провери или прочете нещичко.Не съм искал да го натрапвам.Иначе благодаря за съвета най-долу и предварително съм благодарен ако има още такива.

14.05.20
22:19

казано от Reg Park на 14.05.20, 21:29:

Така мускулите ще набъбнат, ще притискат мазнината към кожата и тя ще се топи.

А така,само внимавай като стигне до кожата...да не претопи и нея.

Bart Simpson

14.05.20
22:21

И у залаата по гол мускОл.

14.05.20
22:51

казано от Reg Park на 14.05.20, 21:29:

. Така мускулите ще набъбнат, ще притискат мазнината към кожата и тя ще се топи.

Аз бих добавил към колегата, да внимаваш също така мускулите да не притиснат мозъка и да го стопят, че той не се регенерира така лесно като мускули и мазнини. Затова че внимавай момче, мускулите и сланините са до време, обаче тъпотията е вечна ..

Мнението беше редактирано от kaloyan на 14.05.20 22:56.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1