15.05.20
23:28
.
Темата беше редактирана от Stefan Georgiev на 30.07.20 01:00.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимМоже и да е възможно, но за него. Дали ти ще го постигнеш няма как да ти кажем. Освен това, дали е вземал нещо или не, няма как да знаеш. Според ме е вземал, поне през част от времето.
16.05.20
11:22
И аз така мисля,гърдите и гърба са му прекалено развити.
Като цяло кино индустрията залага на илюзията.
Правилно осветление, напомпване преди сцената, снимане под правилният ъгъл, body tan, намазване на тялото с разни олиа и спрейове с цел по-дълбок релеф и тн. Така един средно напреднал фитнес ентусиаст, можеш да го накараш да изглежда като Хълк.
Другото нещо е, че в тази индустрия стероиди се взимат. Трябва да си напомпан, нацепен и във форма, и за това ти плащат. Всички Авенджери- Мавенджери са на стероиди.
16.05.20
12:35
“Африканците” като цяло са много по-податливи да изграждат подобна визия и без химия. То не знам дали въобще може да има спор по този въпрос. Сигурно сте гледали подобни клипове /вж. по-долу/, където хората се съмнявам да се хранят както трябва, еле пък да имат пари за препарати, пък и да се поддържат във времето на такива.
Но все пак да отговорим на питащия: явно може, но този положителен отговор в повечето случаи касае други хора, с друга генетика. Аз лично българин с такава визия и който да не взима препарати не съм виждал. Сигурно има не малко, но хората с такъв ген са рядкост-имам предвид тези обеми, тази сепарация и такъв близък процент на подкожни мазнини.....и цялостното излъчване и симетрия. А и доста години труд и постоянство са необходими за такова ниво.
Мнението беше редактирано от Dydo на 16.05.20 12:55.
16.05.20
12:44
Тези на клипа специално ми се виждат назобени,иначе наистина африканците са по-надарени откъм ген и тялото им изглежда по-релефно.Иначе искам нещо подобно като тяло,просто давам за пример Майкъл Джей Уайт,защото твърди,че е натурален.Стремя се към нещо такова,ако е възможно да се постигне натурално.
Мнението беше редактирано от Stefan Georgiev на 16.05.20 12:46.
16.05.20
12:50
Е такова със сигурност да. То във форума има хора натурали, дори изглеждащи много по-добре.
Мнението беше редактирано от Dydo на 16.05.20 12:52.
Можеш, само дето това е път, а не крачка ... така като го смятам, имаш време :)
18.05.20
01:16
Трябва търпение и постоянство,добра храна и най-вече силови тренировки.Пък всеки е различен,но ако тренирам,след 3-4 години,вярвам,че ще имам добри резултати.Дадох Джей Уайт за пример,защото е на 53 и изглежда по почти същия начин като на 39.Харесвам го като актьор и най-вече като майстор на бойните изкуства.Пък тялото му няма грешка 104кг ММ на 185см с гръб 130 и ръце 46см.Целта ми е да изградя здраво и атлетично тяло.
18.05.20
09:55
казано от Deyanchik на 16.05.20, 12:35:
еле пък да имат пари за препарати, пък и да се поддържат във времето на такива.
Те да не струват милиони тия препарати.
казано от Stefan Georgiev на 16.05.20, 12:44:
просто давам за пример Майкъл Джей Уайт,защото твърди,че е натурален.
Не е от най-натуралните.
казано от Stefan Georgiev на 16.05.20, 12:44:
Стремя се към нещо такова,ако е възможно да се постигне натурално.
Кое да постигнеш - това на Майкъл Джей Уайт или това от снимката?
Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.05.20 09:55.
18.05.20
10:10
казано от Deyanchik на 16.05.20, 12:35:
“Африканците” като цяло са много по-податливи да изграждат подобна визия и без химия. То не знам дали въобще може да има спор по този въпрос. Сигурно сте гледали подобни клипове /вж. по-долу/, където хората се съмнявам да се хранят както трябва, еле пък да имат пари за препарати, пък и да се поддържат във времето на такива.
....
Не е съвсем така - повечето от тия на клипа са от Гана, а там си имат и нормални зали, особено в големите градове. Самюел Кулбила е бая известен, бяха го интервюирали и в Generation Iron. Химия също имат, местно производство, а и на черно много се продава - 2/3 от болните от СПИН са в Африка, много от тях получават стероиди като част от превенцията на загуба на мускулна и костна маса, и съответно ги продават. Признавам, че тия техни самоделки изглеждат опасни, но ефекта не е много по-различен от този на лъскавите фитнеси.
18.05.20
10:15
Ок за детайлите, но не разбрах споделяш ли мнението, че хората от австралоидно-негроидната раса принципно са по-податливи да изградят така да го кажем мускулести и хармонични тела.
18.05.20
10:39
казано от Deyanchik на 18.05.20, 10:15:
Ок за детайлите, но не разбрах споделяш ли мнението, че хората от австралоидно-негроидната раса принципно са по-податливи да изградят така да го кажем мускулести и хармонични тела.
Не съм убеден. В сравнение с кой? Я виж скандинавците...Холандците са грамадни също просто прекаляват с яденето. Трудно е така да генерализираш. В Афганистан през последните 20 години има бум на културизма...бях готов да се закълна, че тия нямат шанс да заприличат дори, а се оказа, че не съм бил прав. В момента Меката на олд скул културизма е на Изток - при азиатците и арабите. Трудно е да преценя
18.05.20
10:59
Скандинавците са яки, но аз не говоря за това. Имах предвид, хващаш примерно двама с нормално телосложение и започват да тренират по една и съща методика и хранителен режим /за да са при едни и същи условия, ама дори и да не са/-сигурен съм, че като процент, негрите ще изваят по-хубави тела от белите. Говоря най-вече за симетрия, обем и процент подкожни мазнини, т.е. натурално да позаприличат на културисти, фитнесчии, сериозни лостаджии или около тази визия. Забелязал ли си примерно на клиповете с лостаджиите, не всички, ама много от белите въобще не можеш да кажеш, че тренират сериозно. А при негрите, почти всички са тип ала Ханибал лостаджията.....или поне са тръгнали в тая посока. Може да е пък от цвета на кожата, където при снимането повече се очертава релефа и мускулите да изглеждат по-големи, от колкото реално са. Де да знам, ама не вярвам да е от този ефект.
Вземи например и атлетите-как изглежда един спринтьор негър и как бял.
18.05.20
11:16
[
Кое да постигнеш - това на Майкъл Джей Уайт или това от снимката?
Това от снимката ми е напълно достатъчно.
18.05.20
11:18
казано от Deyanchik на 18.05.20, 10:59:
Скандинавците са яки, но аз не говоря за това. Имах предвид, хващаш примерно двама с нормално телосложение и започват да тренират по една и съща методика и хранителен режим /за да са при едни и същи условия, ама дори и да не са/-сигурен съм, че като процент, негрите ще изваят по-хубави тела от белите. Говоря най-вече за симетрия, обем и процент подкожни мазнини, т.е. натурално да позаприличат на културисти, фитнесчии, сериозни лостаджии или около тази визия. Забелязал ли си примерно на клиповете с лостаджиите, не всички, ама много от белите въобще не можеш да кажеш, че тренират сериозно. А при негрите, почти всички са тип ала Ханибал лостаджията.....или поне са тръгнали в тая посока. Може да е пък от цвета на кожата, където при снимането повече се очертава релефа и мускулите да изглеждат по-големи, от колкото реално са. Де да знам, ама не вярвам да е от този ефект.
Вземи например и атлетите-как изглежда един спринтьор негър и как бял.
Ти кои лостаджии гледаш? Или Адам Роу зоби, а Ханибъл не зоби?
едни и същи глупости се рециклират през 2-3 години и някой ги плесва публично във форума под формата на дълбокомислен,ерудиран коментар от човек, който обаче си няма представа за реалността на нещата и си мисли на глас, за сметка на аудиторията :Д
гледай хората на североизток кво правят
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 18.05.20 11:19.
18.05.20
11:36
казано от Stefan Georgiev на 18.05.20, 11:16:
Това от снимката ми е напълно достатъчно.
Това е напълно постижимо с 2-3 години редовни тренировки. И на Майкъл Джей Уайт е постижимо, ама с по 10 на годините тренировки, стриктни режими и умно трениране.
19.05.20
15:34
казано от Stefan Georgiev на 18.05.20, 01:16:
Трябва търпение и постоянство,добра храна и най-вече силови тренировки.Пък всеки е различен,но ако тренирам,след 3-4 години,вярвам,че ще имам добри резултати.Дадох Джей Уайт за пример,защото е на 53 и изглежда по почти същия начин като на 39.Харесвам го като актьор и най-вече като майстор на бойните изкуства.Пък тялото му няма грешка 104кг ММ на 185см с гръб 130 и ръце 46см.Целта ми е да изградя здраво и атлетично тяло.
В парковете в САЩ съм виждал всякакви нацепени чичаци, това, което обаче се забелязва е, че всичките са с “тен” така да се каже. Не знам, явно им е ген. Е този чичак е на 53 години
Вии тез клипове ги заебете , черните са страшо мързеливи и тлъсти торби, тези от телевизията си ги имат да ги показват на чужденците ;)
19.05.20
16:31
казано от ISB на 19.05.20, 16:05:
Вии тез клипове ги заебете , черните са страшо мързеливи и тлъсти торби, тези от телевизията си ги имат да ги показват на чужденците ;)
Ццц, бутнА ми целата теория бе дейба :-) Ама понеже живеещ в САЩ, ще се доверим.
.............ама сигурно само в твоя щат е така, щото е по-топло и там повече ги мързи :-)
......а пък и аз говорех за негрите от Африка, които и сега си живеят там :-)
ПС, между другото имам един братовчед, който 2 г. живя в Ню Йорк. Разправяше ми, че най-много приказката му вървяла с негрите. Другите били едни такива, повечето никакви както се казва. Може и просто на такива хора да е попадал, не го знам.
Мнението беше редактирано от Dydo на 19.05.20 16:48.
Ще се поправя и вместо черни ще кажа американци, отнася за всичките етноси, не коментирам други държави и ширини. Топло ,аз да не ходя да тренирам на друго място, климатите дънят на макс по залите.
Незнам за Ню Йорк в наше село това виждам :)
Е....аз,сега не разбрах - може ли да стане таково тяло натурално или не ?
А,като на тоя негър от последното видео,тук ? Като го гледам е много як !
Питам,за да знам,дали да почвам да тренирам или да продължавам с бирата :)
19.05.20
17:45
Защо “или”. Някои съчетават успешно и двете 😎
казано от Ice Mountain на 19.05.20, 15:34:
В парковете в САЩ съм виждал всякакви нацепени чичаци, това, което обаче се забелязва е, че всичките са с “тен” така да се каже. Не знам, явно им е ген. Е този чичак е на 53 години
Този чичак ако е вярно инфото,ми е набор,но защо изглежда поне десет години по-стар?
Аз лично,не виждам нещо кой знае колко впечатляващо във физиката му за годините,на които е,дори и да е на химия.
Убеден съм,че човек на тези “чичакски” години може да постигне натурално дори по-добра форма в рамките на половин година,дори да започне от нулата.
19.05.20
19:39
Айде сега, нищо впечатляващо. За човек на тези години си изглежда много добре. Колко 53 годишни българи имат такова тяло, колко въобще спортуват активно на тези години?
казано от old_man на 19.05.20, 19:03:
казано от Ice Mountain на 19.05.20, 15:34:
Убеден съм,че човек на тези “чичакски” години може да постигне натурално дори по-добра форма в рамките на половин година,дори да започне от нулата.Аз пък искрено се съмнявам, но пък може да ме опревергаеш - все пак имаш 6 месеца , дори и да почнеш от нулата .
19.05.20
19:51
негрите имат друга генетика!, те през годините били много 4синтезирани” от работодателите, но като факт, имат по тежки мускули и няма негър плувец))))) - един рекордьор ми го сподели
казано от Бай Ганьо на 19.05.20, 19:51:
имат по тежки мускули и няма негър плувец))))) - един рекордьор ми го сподели
Или просто ги е страх от крокодили :))
казано от Ice Mountain на 19.05.20, 19:39:
Айде сега, нищо впечатляващо. За човек на тези години си изглежда много добре. Колко 53 годишни българи имат такова тяло, колко въобще спортуват активно на тези години?
Ахаа,53 годишните са в графата “хора на тези години”,разбрах 😀
Аз не говорех,че масата български “чичаци” на 53 имат такова тяло,а че е възможно да се постигне,дори и повече.
Мнението беше редактирано от old_man на 19.05.20 20:08.
19.05.20
21:39
Аз съм си поставил за цел да постигна тялото на Серена Уилямс, натурално :)
казано от I`M на 19.05.20, 19:42:
Убеден съм,че човек на тези “чичакски” години може да постигне натурално дори по-добра форма в рамките на половин година,дори да започне от нулата.
Аз пък искрено се съмнявам, но пък може да ме опревергаеш - все пак имаш 6 месеца , дори и да почнеш от нулата .
Защо не,това е елементарно,важното е да знаеш как да подходиш,за да го постигнеш😉
казано от old_man на 19.05.20, 21:55:
[
Защо не,това е елементарно,важното е да знаеш как да подходиш,за да го постигнеш😉
Като е елементарно, защо ти не изглеждаш така? Ти би трябвало да знаеш как, тренирал си с години и си много далеч от това.
За 6 месеца няма да стане, по-скоро за няколко години, особено ако тепърва почваш на тази възраст. Иначе, ако си почнал на 20-30, и си тренирал до 53 - никакъв проблем да изглеждаш и по-добре.
казано от Brown Bomber на 19.05.20, 21:39:
Аз съм си поставил за цел да постигна тялото на Серена Уилямс, натурално :)
Не знам на глава как ще го постигнеш.
19.05.20
23:09
За 6 месеца малко трудно.:)Ето и Джей Уайт на 53,само че като му гледам трансформациите не е спирал дс тренира от 30 години насам.
казано от Петко К на 19.05.20, 22:01:
казано от old_man на 19.05.20, 21:55:
[
Като е елементарно, защо ти не изглеждаш така? Ти би трябвало да знаеш как, тренирал си с години и си много далеч от това.
За 6 месеца няма да стане, по-скоро за няколко години, особено ако тепърва почваш на тази възраст. Иначе, ако си почнал на 20-30, и си тренирал до 53 - никакъв проблем да изглеждаш и по-добре.
Петко,ясно е защо не изглеждам по подобен начин,просто последните ми по-сериозни тренировки бяха преди двайсетина години,няма как в момента да изглеждам добре.
Пак ще кажа,нищо впечатляващо,тесни рамене,няма крака.Честно казано,не бих бил доволен на 54 да съм такъв чичак като този😎
Мнението беше редактирано от old_man на 19.05.20 23:43.
казано от Stefan Georgiev на 19.05.20, 23:09:
За 6 месеца малко трудно.:)Ето и Джей Уайт на 53,само че като му гледам трансформациите не е спирал дс тренира от 30 години насам.
казано от Stefan Georgiev на 19.05.20, 23:09:
Да те поправя малко,на 52 е,макар че това няма особено значение в случая.По ме притеснява едното му рамо и ръката,нещо контузия ли има,или с фотошопа малко е прекалил?
20.05.20
17:24
Fake natural ми се струва на 90% 🤔
20.05.20
18:25
чичака цял живот е във форма
Мнението беше редактирано от Ice Mountain на 20.05.20 18:25.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече