02.08.05
17:47
Значи искам да питам какво трябва да направя и на какви диети да се подложа за да премахна малкото мазнини които са ми по корема и да си го стега така да си личи че нямам мазнотиики понеже нямам възмоност да ходя на фитнес за момента ви моля да ми кажете упражнения които мога да си права вкъщи или някаде навънка по успоредки или лостове или шведски стени мисля че се казваха ще съм ви много благодарен
Характеристиките са ми 170см 61кг а и права кофички и се набирам на лостовете от около 6-7 месеца.
Благодаря предварително. :oops:
[quote author=“westsa”]едно НВД и да ходиш да тичаш 3 пъти в сеедмица
Ами от къде да взема примерни НВД ?
[quote author=“rammmpage”]Значи искам да питам какво трябва да направя и на какви диети да се подложа за да премахна малкото мазнини които са ми по корема и да си го стега така да си личи че нямам мазнотиики понеже нямам възмоност да ходя на фитнес за момента ви моля да ми кажете упражнения които мога да си права вкъщи или някаде навънка по успоредки или лостове или шведски стени мисля че се казваха ще съм ви много благодарен
Характеристиките са ми 170см 61кг а и права кофички и се набирам на лостовете от около 6-7 месеца.
Диета- Качествено хранене. Прочети общи сведения за храненето.
Ако имаш добро дневно меню по часове и т.н. ще работиш за маса примерно на лостове и успоредки и ще здравееш и ще се изчистиш.
Но на твоите килограми НДВ може и да се окаже доста кофти вариант, дори след време може да усетиш обратен ефект.
[quote author=“tpd”][quote author=“rammmpage”]Значи искам да питам какво трябва да направя и на какви диети да се подложа за да премахна малкото мазнини които са ми по корема и да си го стега така да си личи че нямам мазнотиики понеже нямам възмоност да ходя на фитнес за момента ви моля да ми кажете упражнения които мога да си права вкъщи или някаде навънка по успоредки или лостове или шведски стени мисля че се казваха ще съм ви много благодарен
Ако имаш добро дневно меню по часове и т.н. ще работиш за маса примерно на лостове и успоредки и ще здравееш и ще се изчистиш.
Но на твоите килограми НДВ може и да се окаже доста кофти вариант, дори след време може да усетиш обратен ефект.
Проблемът е че искам да изчистя малко манини от корема и да си оформя гърдите. :(
[quote author=“rammmpage”][quote author=“tpd”][quote author=“rammmpage”]Значи искам да питам какво трябва да направя и на какви диети да се подложа за да премахна малкото мазнини които са ми по корема и да си го стега така да си личи че нямам мазнотиики понеже нямам възмоност да ходя на фитнес за момента ви моля да ми кажете упражнения които мога да си права вкъщи или някаде навънка по успоредки или лостове или шведски стени мисля че се казваха ще съм ви много благодарен
Проблемът е че искам да изчистя малко манини от корема и да си оформя гърдите. :(
Не виждам проблем в това? Обаче виждам, чко учене как да направиш добра диета и воля да се напънеш на тренировки.
Една от добрите страни на гимнастическите трен./успоредки, лостове/ със собствено тегло е, че може да чистиш и да трупаш сила и евентуално маса, стига да имаш добра методика в диетата си, а не просто да си се насвинваш както ти падне или пък тотално да гладуваш и т.н.
Чети и се учи.
Успех.
[quote author=“tpd”][quote author=“rammmpage”][quote author=“tpd”][quote author=“rammmpage”]Значи искам да питам какво трябва да направя и на какви диети да се подложа за да премахна малкото мазнини които са ми по корема и да си го стега така да си личи че нямам мазнотиики понеже нямам възмоност да ходя на фитнес за момента ви моля да ми кажете упражнения които мога да си права вкъщи или някаде навънка по успоредки или лостове или шведски стени мисля че се казваха ще съм ви много благодарен
Не виждам проблем в това? Обаче виждам, чко учене как да направиш добра диета и воля да се напънеш на тренировки.
Една от добрите страни на гимнастическите трен./успоредки, лостове/ със собствено тегло е, че може да чистиш и да трупаш сила и евентуално маса, стига да имаш добра методика в диетата си, а не просто да си се насвинваш както ти падне или пък тотално да гладуваш и т.н.
Чети и се учи.
Успех.
Аз просто не знам каква диета и как да я съставя, от какво да се състой и т.н. затова питам.
[quote author=“rammmpage”]Аз просто не знам каква диета и как да я съставя, от какво да се състой и т.н. затова питам.
Еми и аз за това ти казвам, чети информацията по въпросите за храненто публикувана в главния сайт на ББ-тийм, на старогрътски ли пиша, че не може да ми разбираш...?
Има хора, които учат с години за да схванат за какво иде реч в диетологията, ти искаш тука за 5 минути да ти се опише... :lol: