Съвет за добавка за горене на мазнини

30.05.20
14:55

Здравейте,

През последните години се отпуснах доста и минах 105 кг (при 193 см ръст). Преди няколко седмици си казах “стига толкова” и започнах да бягам и да правя упражнения с дъмбели в домашни условия. Откъм специфични храни не мисля да се лишавам, но започнах да следя ежедневния прием на калории и гледам да не минавам 2000 калории дневно.

Какво бихте ми препоръчали като добавка за по-бързото изгаряне на мазнини? Главната цел е първо да сваля излишното тегло и след това да се фокусирам повече върху фитнес, за да вляза в добра форма.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Обезмаслител върши работа.

Не си давай парите за глупости. Следи храната, тренирай тежко и това е.
Няма магическа добавка.

31.05.20
11:32

Тренировки и диета е тайната

И аз като тези над мен ще препоръчам, на този етап да обърнеш основно внимание върху храненето и тренировките. Добавките, и да имат принос, той е минимален. Ако правиш това обаче от едва няколко седмици, добавките, особено тези подпомагащи отслабването, са последното нещо, за което да мислиш.

казано от Petar Asenov на 30.05.20, 14:55:

Главната цел е първо да сваля излишното тегло и след това да се фокусирам повече върху фитнес, за да вляза в добра форма.

Тук обаче бих те посъветвал да подходиш по различен начин. Свалянето на излишното тегло и фитнесът не са взаимноизключващи се.

Напротив, фитнесът ще ти помогне да свалиш по-бързо и лесно излишното тегло, а още по-важното е, че и крайният резултат ще е по-добър, тъй като ще запазиш и дори ще покачиш мускулната си маса. Така, като намалеят излишните мазнини, ще има какво да се покаже отдолу. Започни с фитнеса още сега.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1