Въпрос относно интересна система от фитнес уреди

Здравейте!

Преди около година, докато разглеждах различните фитнеси в София, се натъкнах на странна система от 10-15 уреда за кръгова тренировка, разположени в кръг. За системата се казваше, че е с изкуствен интелект и сама регулира натоварването на уредите спрямо прогреса на клиента. Клиентите на фитнеса използват клубната си карта от съответния фитнес, за да се идентифицират пред системата. В картата се пази  информацията за прогреса на клиента.

Не мога да си спомня как се казваше тази система и по-важното - в кой фитнес се намира?! Нещо като Da Vinci ми се струва, че беше името на системата, но от час търся и не мога да намеря нищо в интернет. Нещо като прикачената снимка е, но в центъра на окръжността се намира централният компютър. :)

Ще съм много благодарен, ако някой се досеща и реши да ми помогне, като сподели! :)

Поздрави,
Стойчо

Темата беше редактирана от Стойчо Стойчев на 13.06.20 16:36.

13.06.20
19:08

Ето по-добра идея - нареди няколко щанги с 80-85% от 1РМ на клек, тяга, раменна преса, обръщане, лег, 1-2 вида набирания в този ред и направи 3 кръга от това с 3-5 повторения без почивка между упражненията и с почивка между кръговете.
Като успееш да направиш 3те кръга без почивка - увеличаваш килограмите.

Не ти трябва изкуствен интелект за машини и темподобни глупости, а умно трениране.

Мнението беше редактирано от Боян на 13.06.20 19:19.

Въпреки това, все още ми е интересно за името на тази система, ако някой се досети, да казва! :)

казано от Боян на 13.06.20, 19:08:

Ето по-добра идея - нареди няколко щанги с 80-85% от 1РМ на клек, тяга, раменна преса, обръщане, лег, 1-2 вида набирания в този ред и направи 3 кръга от това с 3-5 повторения без почивка между упражненията и с почивка между кръговете.
Като успееш да направиш 3те кръга без почивка - увеличаваш килограмите.

Не ти трябва изкуствен интелект за машини и темподобни глупости, а умно трениране.

Много благодаря! Постарал си се да ми обясниш много добре! Ще го изпробвам скоро!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1