13.06.20
15:58
Здравейте!
Преди около година, докато разглеждах различните фитнеси в София, се натъкнах на странна система от 10-15 уреда за кръгова тренировка, разположени в кръг. За системата се казваше, че е с изкуствен интелект и сама регулира натоварването на уредите спрямо прогреса на клиента. Клиентите на фитнеса използват клубната си карта от съответния фитнес, за да се идентифицират пред системата. В картата се пази информацията за прогреса на клиента.
Не мога да си спомня как се казваше тази система и по-важното - в кой фитнес се намира?! Нещо като Da Vinci ми се струва, че беше името на системата, но от час търся и не мога да намеря нищо в интернет. Нещо като прикачената снимка е, но в центъра на окръжността се намира централният компютър. :)
Ще съм много благодарен, ако някой се досеща и реши да ми помогне, като сподели! :)
Поздрави,
Стойчо
Темата беше редактирана от Стойчо Стойчев на 13.06.20 16:36.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Ето по-добра идея - нареди няколко щанги с 80-85% от 1РМ на клек, тяга, раменна преса, обръщане, лег, 1-2 вида набирания в този ред и направи 3 кръга от това с 3-5 повторения без почивка между упражненията и с почивка между кръговете.
Като успееш да направиш 3те кръга без почивка - увеличаваш килограмите.
Не ти трябва изкуствен интелект за машини и темподобни глупости, а умно трениране.
Мнението беше редактирано от Боян на 13.06.20 19:19.
13.06.20
19:26
Въпреки това, все още ми е интересно за името на тази система, ако някой се досети, да казва! :)
13.06.20
19:28
казано от Боян на 13.06.20, 19:08:
Ето по-добра идея - нареди няколко щанги с 80-85% от 1РМ на клек, тяга, раменна преса, обръщане, лег, 1-2 вида набирания в този ред и направи 3 кръга от това с 3-5 повторения без почивка между упражненията и с почивка между кръговете.
Като успееш да направиш 3те кръга без почивка - увеличаваш килограмите.Не ти трябва изкуствен интелект за машини и темподобни глупости, а умно трениране.
Много благодаря! Постарал си се да ми обясниш много добре! Ще го изпробвам скоро!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече