Тренировки от вкъщи с приложения (covid ситуация)

03.07.20
22:20

Здравейте! Искам да започна тренировки в домашни условия, заради сегашното положение с въпросният вирус. Дали, заради пандемията, дали, заради това, че нямам време, защото работя 9 поредни ни с 3 почивки и работата ми едновременно физически тежка, а и психически натоварваща.
Реших да се възполвам от ситуацията за да излезе нещо положително от цялата работа.
Гледам приложения в Google Play-a и ми иска да пробвам някое от тях. Въпросните, които са за 30 дни и оттам продължаваш, разбира се. Не съм се занимавал преди с фитнес (нов съм във вашата общност).
Момче на 23г. съм, висок съм 180см. и тежа 60кг.
Искам просто да се допитам до вашето мнение относно въпросните приложения...заслужават ли си и има ли някой, който ги е пробвал?
Ще се заемам с качването на килограми - паралелно с тренировките, не само с едното. Трудно качвам килограми, даже направо не качвам. За хранителни режими няма да питам, защото най-вероятно е много специфично и конкретно за всеки един.
Отворен съм към всякакви съвети и насоки. :)

Мога да си поръчам някоя друга гиричка...та с едната ръка да си цъкам Hearthstone-a, а с другата да тренирам.

Поздрави и наздраве! :)

Темата беше редактирана от O P на 04.07.20 04:30.

Твърде общо е да се генерализира за всички онлайн приложения, независимо къде са. Някои са читави и подходящи за напълно начинаещи, други са гола вода.

Препоръчвам ти да обърнеш внимание на нашата статия Тренировки в домашни условия. Как да започна?

Разгледай и ръководствата за начинаещи. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 06.07.20 02:59.

08.07.20
11:39

казано от O P на 03.07.20, 22:20:

Здравейте! Искам да започна тренировки в домашни условия, заради сегашното положение с въпросният вирус.

Момче на 23г. съм, висок съм 180см. и тежа 60кг.

Отворен съм към всякакви съвети и насоки. :)

Мога да си поръчам някоя друга гиричка...та с едната ръка да си цъкам Hearthstone-a, а с другата да тренирам.

Поздрави и наздраве! :)

.

Е па, точно по тоя метод, да цъкаш с едната ръка Hearthstone, а с другата да тренираш, ще видиш качване на кила през крив макарон. :)  Ако не се хванеш сериозно с тренировките, няма да мръднеш и грам. Гарантирам ти го. Ще си останеш 180 на 60.

И какво е това “Поздрави и наздраве!” ? Пиеш ли редовно?

Мнението беше редактирано от Миро на 08.07.20 11:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1