Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимАктивизирам се да не закусвам обичайте 2 бр Форнети ?. Но нямам апетит преди 10-11 ч, затова храна за офиса. 6 часа сън, става. Под 5 се усеща. Обикновено лягам около 2 и ставам 8.30, днес по-рано.
Самонавивам се да тренирам горна част във фитнеса до парка през работно време.
Днес като цяло беше успешен ден откъм активност: ok 15 000 крачки. Треноровката е посредствена 30 мин преди да трябва да излезнем с малкия вечерта, но няма да се оправдавам. Домашна, 2ра за седмицата:
5 мин ластик горна част развижване
5 серии:
Екстензия трицепс дъмбел @12 кг 10 повт.
Кик бек 2 х@6 кг - 15 повт.
Странично рамо 2х@4 кг 12 повт
Арнолд 2 х@6 кг - 8-10 повт.
Храна около 1200 кал при все че си позволих 80 гр щрудел.
Петък без тренировка, ок 12 000 крачки. Малко се пазих кал за заведение, по груба сметка за добавени пил хапки, салата и лимонада за деня са ок 1800 кал. Мисля, че днес съм на баланс
Мнението беше редактирано от Ради на 05.08.22 23:49.
Много вкусна паста си спретнах за идните 4 или 5 дни. Кал и макроси за 1 порция стават прилично. Като цена се получава около 16 лв за 4 порции, пак бива. Пастата е скъпа 6-7 лв, от типа пряста с яйца, но със зеленчуците става за повече порции. Последно време разбрах, че сметаната за готвене допринася за вкуса и мека текстура, ползвам 10% маслена сметана, вместо 20-30%.
Днес дойдоха неща от Gymbeam. Добро попадение е протеин без вкус, по принцип са ми много изкуствени с вкусовете.
В момента съм на вълна мляко, банан, протеин без вкус и еритритол за сладост.
И чистене днес, 2 чувала пъзели, играчки и пр.
Мнението беше редактирано от Ради на 06.08.22 15:03.
На тренировката тотално ми паднаха батериите и се прибрах, по-късно довърших вкъщи. Може би е заради ниските калории, до вечерта 800.
В зала 2 серии:
Бг клек 2х7 кг х 8 повт
Калф седнала @50 х 10 повт
Задно бедро седнала @27 х8
Лег екстензия @30 х 6
Абдуктор @50 х 8
Вкъщи 3 серии:
Брич мост @20 х 20
Махове настрани и назад @4 на крак, 20-25
Активност 5000 крачки.
Макроси и кал са в таргета, 1350 кал
Мина седмица без да пиша. В общи линии бях на нервни приливи и отливи, заради наглостта на едни клиенти(сумата е 5 цифрена, която не искаха да платят). Надявам се да минава вече.
Имах 3 тренировки, но не ми беше до писане на нищо.
Поставям си за цел да тренирам всеки ден, с ден почивка през 5-6 дни, по 10-15-20 серии без значиение колко, важното е да имам някаква активност.
Понеделник:
10 мин ластик долна част
По 3 серии:
Бицепсово сгъване едностранно 6 кг х 10-12
Кик бек 2х6 кг х 15
Трипцепс екстензия 12кг х 12-14
Раменна дъбмебли 2 х 8 кг х 10
Вертолет 2 х 8 кг х 10
Мнението беше редактирано от Ради на 15.08.22 23:20.
Вторник:
2 серии
Едностранно гребане 12 кг х 12
Bent over row 2х8 kg х 12-14
Reverse fly 2 x 4 kg х 12
Странично рамо 2 x 4 kg х 8
Руски туйст 12 кг х 12
Колело с тежести на крака 2х2 кг до отказ
Най-трудната част на тренировката е започването
Мнението беше редактирано от Ради на 17.08.22 00:26.
Сряда
30 мин долна част с ластик, ритници и махове с 4 кг тежест на крака, клекове с ластик и пр. Колкото толкова.
Като ме мързи яко, се сещам за каките на 50+г Джей Ло и Холи Бери и това ми идва като вдъхновение да не се залежавам много много. Няма значение колко пари имат, тея тела не са от липосукция и ядене на скъпа храна, а дългогодишно постоянство. Има много богати баби на 40-50 г, които си приличат на баби...
И бг действителност. Ей това “тяло на модел” уау Догога на кльощавото се казва красиво :D
Мнението беше редактирано от Ради на 17.08.22 21:53.
Чтв без тренировка
Уникалният тиган от Пепко за 6 лв ?
Мнението беше редактирано от Ради на 18.08.22 22:33.
Хич ме няма в писането и следенето...
Да се отчета 65 кг. Почти нищо не съм постигнала за сваляне. Реално си мисля да целя 55 кг, тоест 10 кг. Най-кофтито е, че се чувствам добре така през 95% от времето и от време на време ме е яд за паласките и тогава ми идва някаква мотивация. Както и когато гледам увиснали ръце/крака по жени навсякъде лятото, да не се отпускам.
Днес тренировка долна част вкъщи 3 серии:
Плие клек дъмбел 20 кг х 8
Брич с дъмбел 20 кг х 20-22
Отпади 2 х 6 кг х 12 на крак
Махове с крака назад/настрани 4 кг на крак х 20-25
И пак малко мотивация ала skinny fat/ Tara Reid
Мнението беше редактирано от Ради на 27.08.22 21:24.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече