27.01.21
02:13
Здравейте на 18г. съм и искам да направя плочки, но имам 2 проблема, 1- Много съм слаб само 55кг. височина- 180. 2-Гастрита ми е раздразнен, каква диеата мога да спазвам за плочките, и ще ми стане ли нещо ако тренирам, има ли начин да кача кг. (каква храна да ям) и колко време??
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим27.01.21
07:50
https://www.bb-team.org/znanie/start
на този ръст трябва да си с 20-30кг повече, зарежи ги тея плочки ..
Като начало се погрижи за гастрита, вероятно имаш наблюдения, кои храни го дразнят - избягвай ги известно време, докато се оправи. Хубаво е да спреш да приемаш следните за определен период от време:
- всички храни, към които имаш непоносимост;
- алкохол, цигари, кафе;
- газирани напитки;
- горещи и пикантни храни;
- млечни и глутен съдържащи храни;
- плодови сокове, съдържащи лимонена киселина (портокал, грейпфрут, ананас и други);
- домати;
- мазни и пържени храни;
- пакетирани и преработени храни;
- рафинирани храни (бял хляб, захар, тестени и сладки изделия).
Може даже да си направиш дневник и в рамките на месец - два, да записваш храните, които консумираш, както и към кои от тях проявяваш симтоми на гастрит. Дразнещите храни отстраняваш от менюто за няколко седмици и после ги въвеждаш на ротационен принцип, за да прецениш кои от тях могат да се върнат в менюто и кои трябва да се махнат за по-дълъг период.
Хубаво е да помислиш и за прием на пробиотик. Провери ако имаш възможност дали нямаш някакви дефицити на витамини. Както и имай едно на ум, че не само храните могат да са причина за гастрита, а е възможно да си подложен на стрес или да се дължи на Helicobacter pylori.
Чак след грижата за гастрита можеш да помислиш за покачване на теглото, тук в сайта има статии, а и надявам се още някой да се включи със съвет относно него.
... и плочките ще станат, но първо здравето.
Мнението беше редактирано от rallito на 27.01.21 15:16.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече