09.08.05
19:20
моля ви се кажете повечко упражнения за гръб ,бицепс и трицепс че почти сяка тренировка ми е една и съща - бицепс - концентично,скотово,с права щанга и сгъване с дъмбели, трицепс - на трапец,с въже и с дъмбел зад тил/френско ми е нещу мн трудно - мн ме болят лактите/ а за гръб - на скрипец - отпред,отзад,като набиране дето е,лодка,чук / гребане с думбели не ми помага много много/ нещу друго и полезно??
09.08.05
20:00
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]моля ви се кажете повечко упражнения за гръб ,бицепс и трицепс че почти сяка тренировка ми е една и съща - бицепс - концентично,скотово,с права щанга и сгъване с дъмбели, трицепс - на трапец,с въже и с дъмбел зад тил/френско ми е нещу мн трудно - мн ме болят лактите/ а за гръб - на скрипец - отпред,отзад,като набиране дето е,лодка,чук / гребане с думбели не ми помага много много/ нещу друго и полезно??
а защо не провериш тук http://www.bb-team.com/exercise/ !?!
Сигуренсъм че ще намериш това което търсиш
11.08.05
10:04
Който и да е от мускулните групи АЗ лично започвам с най-тежкото упражнение. Бицепс прав с щанга 4-5серии, дъмбели седнал редуване. Трицепс френско 4-5серии /само от това ще увеличиш трицепса и силата му/, скрипец или на скота с крив лост над глава/ пак като френско/. Гръб - чукове 4-5серии, скрипец, /за гръб правя малко, че и без това ми избързва/.