09.08.05
19:22
Здравейте! Момиче съм,18 годинир 163 смр 52кг.Фитнес залата посештавам от година и половина, като от два месеца тренирам по програмалЕдинственият ми проблем ер че краката са ми леко пълнички. За крака правя попринцип упражнения на абдуктур,аддуктор,бедрено сгъване и разгъване, напади, клек с щанга, карам колело и тичам на пътечка.Можете ли да ме посъветвате за нещо по ефикасно!
09.08.05
20:14
Ами неможе всичко да стане за 1 ден изисква време и търпение.Диетата също е от голямо значение!
Еми в момента съм на диета, чрез която примам въглехидрати, съдържащи само целулоза.
10.08.05
14:06
така трябва да стане.само ,че нападите и клековете бих ги изключил,защото от тях кракът става масивен.другите упражнения са напълно достатъчни за едно добро оформяне на краката.
Как пък точно ще ти стане масивен крака, като си на рестриктивна диета? Клековете и нападите са перфектни в случая, горят много калории.
10.08.05
19:18
защо не??това са си упражнения за маса.
тя може да е ограничила въглехидратите,но може да приема висок процент белтък и мазнини.не знам.
сетих се още нещо-кардио упражненията можеш да ги правиш сутрин до към обед и така ще изразходваш повече енергия и резултатите ще се по-бързи.
[quote author=“Billy Rubin”]защо не??това са си упражнения за маса.
тя може да е ограничила въглехидратите,но може да приема висок процент белтък и мазнини.не знам.
сетих се още нещо-кардио упражненията можеш да ги правиш сутрин до към обед и така ще изразходваш повече енергия и резултатите ще се по-бързи.
Упражненията са си упражнения, няма за маса, няма за релеф. Масата идва от яденето. Дори и да приема повече белтък, ако е с отрицателен калориен баланс, трудно ще качи. А ако не е, може да качи дори нищо да не прави.