''Корекция'' на Гърди

OZ

09.08.05
21:08

Проблема е че не си харесвам гърдите- имам много повече мас отколкото мускул. Имам на предвид ,че ако мазнините на стомаха могат да се премахнат с липосукция то тези на гърдите не !! Интересува ме какви са начините да корегирам тази част.

П.П> Моля да пишат хора които са се сблъсквали с този проблем,а не такива които са дочули нещо от тук от там!!

Благодаря Предварително !

CR

09.08.05
21:32

виш пич аз несам се сблъсквал с този проблем :!:
все пак е важно да се отбележи че при всички случаи трябва да ги тренираш тия гърди. упр. като повдигане на щанга от лег, флайс, пулоувър, кофички, лицеви опори и др. Все пак трябва да кажеш какъв ти е стажа и какви са ти целите 8)

09.08.05
22:22

За чистене на мазнини от където и да е - правилен хранителен режим. Само от гърдите няма как да изчистиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1