10.08.05
17:23
Може ли някой компетентен да ми помогне да си направя програма за трениране при домашни условия (разполагам с две гирички от по 3 кг), като имате предвид, че съм на 16 год., висок 1.69 и тежа 53 кг. Също така искам да кача някое друго кило та поне да стана 60кг, но изобщо не пълнея (ям 3 пъти дневно). ПОМОЩ!!!
:shock: 7 кила са трудна работа във вкъщи с 3 кила гира. Трябва си ти сериозна работа в фитнеса.
Аз поне във вкъщи мога да правя само лицеви опори и http://bb-team.org/exercise/000079.php
То всъщност е измислена програма за вкъщи
http://bb-team.org/training/000272.php
Що не се ориентираш към залата :?: :?:
10.08.05
17:41
Нямам време за зала, а и там се чувствам някакси дискомфортно, при толкова хора, които вече са изградили тела,а аз..... С една дума срам ме е :oops:
АБСОЛЮТНО всеки се е чувствал некомфортно първата седмица :) . Това не треябва да те спира. Хвани някои приятел и ходете заедно. Но зада направиш тяло си трябват уреди, ако ставаше с тренировки у дома нямаше да има зали :D .
Еми възможностите са две - да отидеш в зала и да се чувстваш некомфортно няколко дена, но да имаш резултати, и да не отидеш в зала и да се чувстваш некомфортно цял живот. А това за изградените тела ме хвърли в тъч ;) Защо реши, че всички, който ходи в залата е с изградено тяло?
три пъти ядене на ден е малко. 5 пъти вече е по -добре. първата част от деня наблягай на въглехидратите, а втората на белтъчините. мазнини няма как да не ядеш, не е нужно някво специално внимание дда им обърнеш. колкото до залата трябва да ти кажа че там където хяде поне половита нищо не са изградили :D. изобщо да не ти пука. отиваш и си тренираш. ако правиш всичко като трябва ще дръпнеш бързо и ще испревариш тези дето с години тренират грешно и само позират :wink:
Успех!
В залата е по добрия вариант не се притеснявай след няколко дни ще се смееш за какво си се притеснявал всеки е влязъл като теб
Втория вариант е доста солен затове го забрави освен ако нямаш повече излишни кинти
13.08.05
15:24
Благодаря за съветите! Реших... ще ходя на фитнес :) , вчера бях, но като отидох не знаех откъде да започна :? . Така, че можете ли да ми помогнете, кажете някоя лесна програма. Смятам да ходя по 4 пъти в седмицата, добре ли е?
Погледни в сайта де там има всякакви програми избери си някоя съответно стажа си и действай
Успех
за начинаещ 4 дена са ти много. Осевен ако не взимаш нещо за възстановяване. Като начинаещ може първи месец да връткаш управнения за всички мускули.
Пример:
1-лег заг + 1серия с кила които може да дигнеш 8пути
2-бицепс с крив лост. 1х8
3-раменни преси с дъмбели.1х8
4-придър. на хориз. скрипец. 1х8
5-разгъване за скрипец.1х8
и пак така ги връткаш 3 пути на тренировка.
След 2седмици слагаш по още едно упр. за група мускул + корем и крака.
Така е само началото щото ако почнеш отраз с големи натоварвания ще те одари една злобна мускулна треска и няма да ти за фитнес поне 3 дена :wink:. И така всеки път докато не загрееш
14.08.05
18:39
благодаря за съветите :D