Лицеви опори

Здравейте, момче на 19 години съм и съм доста слаб (60 кг при ръст от 180 см). Според вас ще мога ли да натрупам някаква мускулна маса, ако правя по 100 лицеви опори на ден (4 повторения по 25). Целта ми е най-вече да разширя гръдния кош и раменете, както и малко да си поизправя стойката. Ще има ли ефект според вас? Също така ме интересува дали има значение през колко време ще правя повторенията.

Знам, че ще ме посъветвате да ходя на фитнес, но нямам време, пък и не ми се дават пари!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

09.04.21
16:38

Лостовете са безплатни. Нищо не струва да се ходи и да се тренира в най-близкото квартално училище. Иначе и с лицеви опори ще стане. 4 х 25 като за начало, през 2-3 минути. Ама това ще работи само за около 2-3 седмици. След това вече няма да има резултат.

Мнението беше редактирано от Svetoslav на 09.04.21 16:39.

казано от Svetoslav на 09.04.21, 16:38:

Лостовете са безплатни. Нищо не струва да се ходи и да се тренира в най-близкото квартално училище. Иначе и с лицеви опори ще стане. 4 х 25 като за начало, през 2-3 минути. Ама това ще работи само за около 2-3 седмици. След това вече няма да има резултат.

Значи, ако ги правя 25 през няколко часа, няма да има съвсем никаква файда? Така ли  да го разбирам? Иначе да, за лостовете не се бях сетил.

09.04.21
19:07

Точно така го разбирай.

09.04.21
23:16

казано от Николай Иванов на 09.04.21, 14:37:

Здравейте, момче на 19 години съм и съм доста слаб (60 кг при ръст от 180 см).

Знам, че ще ме посъветвате да ходя на фитнес, но нямам време, пък и не ми се дават пари!

Ти и само два пъти седмично да ходиш на фитнес, пак ще има много голям ефект. Разбира се и яденето трябва да увеличиш. То мускули не се правят в залата, а извън нея. На масата. И не идват от въздуха, а от храната. :)

Гледай да си оправиш фигурата най-късно до 20-21 години. После растежът спира и колкото-толкова. Ще си останеш с тесни рамене и гръден кош до края на живота си. Каквито и мускули да натрупаш по ръцете и краката след години.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1