12.08.05
23:51
Какво ще кажете за следната програма, като искам максимален растеж на рамото и ръцете:
1.Ръце+Рамо+Предмишница/ по 3 упр за рамо, бицепс и трицепс
2.почивка
3.Ръце+Рамо+Предмишница/ пак по 3, но различни упр
4.почивка
5.Крака, Гръб, Гърди/ клек, тяга, полулег по повечко серии
6.почивка
7.—отначало—
Mr_Muskul първо здравей не си се включвал скоро май
Мисля че не е добра тази програма да натоварваш мускулите толкова скоро след предишна тренировка за същия мускул, независимо че ги натоварваш с различни упражнения те си попиват стреса и ще получиш обратния ефект (отпадналост,загуба на маса) предмишницата може по често 1-2 рядко 3в седмицата но за ръцете не е добра идея
[quote author=“Mr_Muskul”]Какво ще кажете за следната програма, като искам максимален растеж на рамото и ръцете:
Хм, зависи. Според мен е по - добре да сложиш третата тренировка между двете за ръце и рамене, и да почиваш два дни след втората специализирана тренировка, тоест, да тренираш само три пъти седмично. Тоест, така:
1.Ръце+Рамо+Предмишница/ по 3 упр за рамо, бицепс и трицепс
2.почивка
5.Крака, Гръб, Гърди/ клек, тяга, полулег по повечко серии
4.почивка
3.Ръце+Рамо+Предмишница/ пак по 3, но различни упр
6.почивка
7. Почивка
Може и да има ефект, но никой не може да ти даде гаранция ;) Не знам и колко опит имаш, че да се хвърляш на толкова специализирани порграми и дали наистина имаш нужда.
Винаги съм си правил подобни експерименти, но при мен тренировката не е важна, а яденето. 2 месеца да не ям като хората и свалям 7-8кг, после пак възвръщам всичко като се захвана сериозно. Искам да пробвам тази тренировка, защото ръцете са ми много по-зле от останалите мускулни групи и искам сега като качвам килограми да понатрупам и сантиметри там. Все пак djgorgio-ASTOR е прав и може да пробвам тренировката на Петко. Мерси за съветите :)