Програма за сила.

18.08.05
16:35

14год.170см.60-65кг. 4мес. стаж
Наскоро имах разширено сухожилие и си дадох 1-2 седмици почивка но сега вече тренирам и от 3-4 дни вече тренирам всеки ден всички групи така просто да свикна пак с тренирането за да съм готов за тренировка и вече се чувствам готов.Затова ще ми трябва нъакоя тренировка за сила някоя за 2-3 мес. по 5 дни трен 2 дни почивка.Прочетох статията във сайта и разбрах доста за тренировките за сила и издръжливост.Обаче все още не съм в съсътояние да си подготвя такава за това ще Ви помоля Вие да ми помогнете.Тренирам в собствена зала или по точно у дома.Имам скрипец вертикален хоризонтален за гръб, доста щанги,лежанка,гири,дъмбели със свалящи се тежести.Това е.Краката не ми трябват много защото там имам мазнинки и се опасявам че ще станат доста големи но все пак мога да прява клек за бедра а за прасеца каквото кажете.Мисля за някоя тренировка 5 дни трен 2 дни почивка 2-3мес между серия по 4 мин. почивка до 5 повт. между серия  моля Ви помогнете.А между другото аз се възстасновявам доре а когато чувствам че съм се пренатоварил взимам 2 упсарина от ония дето се разтварят и ги изпивам  и се тръшкам на ТВ-то или на комп-а.През ден ще ходя да бягам.Освен това съм и йога така че само ми направете програма аз ще се справя.

RE

18.08.05
21:01

абе човек по принцип хората сами си правят програми,не щото другите не искат а щото всичко е индивидуално.
Ето ти все пак една програма от която аз останах много доволен преди време...ама те съветвам да спреш бягането,че тая програма бая ще те измори и не се товари излишно....+ това сила не се прай повече от 3 -пъти в седмицата ....ако си мн напреднал или профи може и повече ама аз съм чувал за Максимум 3.И все пак лятото не е мноо подходящо за сила ама ти си решаваш.Ето ти и програмата:
http://bb-team.org/training/000597.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1