тренировка за релеф и сила

KA

19.08.05
20:05

имам следния проблем:тялото ми е долу-горе добре да започна тренировки но от ханша до коленете имам малко сланинки и незнам точно как да ги изчистя без да свалям килограми от другите части на тялото и искам след като ги изчистя да започна да работя за релеф и сила.Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете :)

PR

19.08.05
20:08

Като начало започни да работиш със машините
разгъване от машина
4-5 серии по 20 повторения
после може и напади
3 серии по 15-20 повторения

За релеф и сила начисто е невъзможно да работиш едновременно. Опитай първо силата, после релефа според мен; вариант е и обратното, ако толкова спешно държиш да си промениш външния вид :)

19.08.05
23:46

Направи хубава маса първо придружена със сила после с подходящата диета ще издухаш мазнините за релеф към който се стремиш
ДЗВЕР ти го каза двете работи наведнъж не стават

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1