Проблем с гърдите.

22.08.05
14:06

Здравейте на 16 съм и тренирам мн усилено всеки обаче имам малък проблем не знам какви опруйнения да правя за гърди в домашни условия!Thanks мн !
АКо може да се поясните повече:)
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не пиши на латиница българи сме прочети правилата на форума

Mr_Muskul

22.08.05
14:10

прави лицеви опори(нормални)3х20и после пак опори но краката да са на стол 3х20 :wink:

22.08.05
18:13

[quote author=“Nevermorre”]Zdraveite na 16 sym i treniram mn usileno vseki oba4e imam malyk problem ne znam kakvi oprujneniq da pravq za gurdi v domashni usloviq!Thanks mn !
AKo moje da se poqsnite pove4e:)

Не пиши на латиница българи сме прочети правилата на форума
Такааа не си оставил информация какво имаш (дъмбели,лежанка,щанга) щото домашни условия са относителни,и аз тренирам  домашни условия но имам доста неща

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1