програма за мен

26.08.05
14:31

здравеите
аз сам на 21г
висок сам 190см-тегло 100кг
от два месеца вдигам и бих искал да ми кажете някоя подходяща програма за мен
до сега вдигам по следната-
ПОНЕДЕЛНИК-грьб,рамо
ВТОРНИК-гарди
СРЯДА-бицепс,трицепс
и след това ги преповтарям като само неделя пошивам
кажете някоя програма с упражнениата кам нея
...........

26.08.05
14:39

Най-добре ги направи 3 през цялата седмица или най-много 4…
Виж примерно моята :
Понеделник - Гърди
Вторник - Гръб и рамо
Сряда - почивка
Четвъртък -Бицепс и трицепс
Петък - Крака и корем

Просто 6 тренировки ще ти дойдат прекалено много :wink:

26.08.05
14:42

За два месеца стаж трябва да тренираш не повече от 3 пъти седмично. И то бих ти препоръчал да не ползваш сплитове поне известно време. А да, и нямаш включени крака (защо ли вече не се учудвам?).

26.08.05
15:23

трнерай най много 3 пьти в седмицата да не се претовариш(имаш още малак стаж)исползвай примерно тая програма:

ПОНЕДЕЛНИК-гьрди  грьб и корем
СРЯДА-рамо трицепс бицепс
ПЕТЬК-крака и корем

само ти остана да си подбереш хубави упражнения и си готов :wink:

26.08.05
15:49

мерси все пак,но ми се струва,4е тази програма 6те е много тежка за мен-с тези големи мускулни групи на един ден

26.08.05
15:50

Пробвай класиката:
Гърди, бицепс
Крака, рамо
Гръб, трицепс.

26.08.05
15:56

добре,но аз не тренирам крака.с какво да ги заменя?и след тези три дена тренировка колко да по4ивам и става ли на ден по една мускулна група

26.08.05
16:01

щом не тренираш крака ето ти програма без крака:

ПОНЕДЕЛНИК-грьб
СРЯДА-раце(трицепс бицепс)
ПЕТЬК-гьрди рамо

26.08.05
16:09

мерси,а би ли казал по колко повторениа и серии да изпалнявам
аз до сега бях на 4x8

KA

26.08.05
17:19

За големите мускулни групи прави по 3 серии, с 2-3 упражнеия, а за малките по 2-3 серии и по 2 упражнения( за бицепс да кажем прав с лост и концентрирано...за трицепс-френско и тесен хват от лег; за рамо раменни преси пред и зад врат...за гърди лег, полу-лег и кофички...за гръб- ако можеш набирания пред и зад врат (ако не скрипец), и гребане с щанга....за сега е тва..по натам повече ..за сега толко е достатъчно...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1