02.09.05
22:08
Здравейте,
от няколко дни обикалям форума и разглеждам сайта и имам няколко въпроса.Ще съм много благодарен ако ми отговорите :)
Приемаме че имаме един човек с нормално коремче, почти не тренирано до сега...Без наднормено тегло.
Относно плочките:
Чрез какви тренировки най-бързо би имало видим резултат?
За колко време приблизително може да се появи този видим резултат?
Гледах има изказвания “под 2 сантиметра сланинки няма как да се видят тези плочки”, ако ги има тези така наречени “2 сантеметра” с каква диета могат да се премахнат и за колко време?
Благодаря :D
Ами зависи ако няма други мускули дето да пазиш (пък и да има) за 2 месеца си Манекен но за да има плочки трябва и корема да е добре трениран (да има плочки) и чрез диетата и кардиото да премахнеш тези 2 см лой за да се видят плочките (ако съществуват де)
Спираш сладкото и многото въглехидрати за няколко дни/седмици и може да правиш кардио чат-пат (за по-бързо) и може да се покажат ако съществуват. Аз принципно от година усилено тренирам корем ( 2-3 пъти седмично, и до 4 се е стигало) и имам, обаче все още само 2 плочици се виждат, другите се крият... Та бавно ти казвам става, но не мисли, че за утре може да си направиш. Да не говорим, че ако не ти е трениран мускул не се прави толкова лесно.
УСПЕХ
ПС Разгледай раздела за хранене
04.09.05
21:12
аз от постигнатото до сега най-много се гордея с плочките си и сега много искам да наблегна на гърдите