Тренировки имаше повече с ластици, отколкото с тежести, колко - не знам.
От снощи съм в принудителна почивка - скъсах ахилес на десния крак. А, утре ще ме оперират. После ще му мисля, само да мине всичко както трябва.
Ццц, скорошно възстановяване и от мен.
И как стана белята, при тренировки или битов инцидент.
Благодаря на всички за пожеланията!
Ще иска повече рехабилитация, защото се е скъсал много лошо. Доктора каза: “Направо се е разбридал” !
Вчера много ме боля въпреки обезболяващите, днес е малко по малко.
Погледна и другия ахилес с ехограф....лошо, има структурни промени 😏
Тази тъпня не качва снимката.
Мнението беше редактирано от Гюлето на 08.05.25 14:22.
08.05.25
15:16
Ужас,как се подреди така?
То и моите щракат не на шега.
В къщи ме чуват като се качвам по стъпалата.
Отидох с малкия и колеги на Красен Арена да поиграе детето, че в понеделник нямаше негова тренировка. Позагряхме. Аз стоях предимно на вратата, като от време на излизах леко напред, нищо особено. И след 30 мин. игра направих крачка напред, не да тичам, а обикновена крачка! Чух силен тъп звук с усещането, че някой ме ритна със страшна сила отзад през ахилеса! Докато падах се обърнах да видя кой ме ритна така и зададох същия въпрос! Щях да му разбия главата....уви... нямаше никой зад мен, щото бях на два метра пред вратата. Паднах и видях как стъпалото играе като телеграфен ключ. Тогава разбрах, че нещата се осраха зверски и всички планове занапред заминаха на майка си в....
Мнението беше редактирано от Гюлето на 09.05.25 11:50.
08.05.25
23:01
Ще се възстановиш и ахилесът ще стане по-здрав от преди скъсването, дано намериш начин да заздравиш и другия.
Само бъди търпелив. Ще отнеме около година да се възстанови и след това го пази още толкова преди да го натоварваш сериозно. Пожелавам ти цялостно възстановяване за колкото е възможно по-кратко време.
То какво да пиша изобщо,но ей така да си отбележа.
Вчера и днес правих упражнения (горна част) седнал на леглото с ластици и малка пудовка 4/ 6 кг. - 1 час
Общо към 40 серии, колкото да раздвижа кръвта и огладнея .
То какво да пиша изобщо,но ей така да си отбележа.
Напротив, точно когато имаш подобни драми си е за адмирация, че пак полагаш усилия и не се оставяш тотално. Защото повечето ще си кажат: абе ще дам пауза малко, докато се пооправя.
Не знам дали знаеш историята на Чед Йортън - бащата на натуралния /уж/ бодибилдинг.
Благодаря за подкрепата!
Не мога да се оставя напълно само да лежа и ям! Да,трудна е почти всяка ежедневна дейност с този гипс над коляното и с тези патерици,но каквото мога ще правя.
От всичко най-много ми тежи, че не мога да бъда полезен баща, както досега! Много.... много е гадно...
п.п. Не знам историята на този човек.
Мнението беше редактирано от Гюлето на 13.05.25 13:29.
п.п. Не знам историята на този човек.
Ами общо взето нищо не е бил тренирал до към 18 тата си година, преживява тежка катастрофа с изпочупените ръце, таз и крака, за единият от които са искали ампутация. В количка, с която отново пада по стълбите в болницата. И в същата тази болница в някакъв коридор забелязва две малки дъмбелчета и пита лекарите може ли нещо да тренира с тях, че трябвало да се ангажира физически. И почва пича да сгъва и разгъва за горна част, вижда бърза реакция в тялото, като цяло се подобрява, възстановява се...........и другото е история, включително и победа над ранния Арнолд. Доживява до 81 г.
Мнението беше редактирано от D_M на 13.05.25 13:39.
1. Клек на 1 крак - 3 х 4 повт.,пудовки 2 х 50 кг. в рак позиция
2. Раменна преса, седнал без опора -
3 х 14,12,10 повт., пудовки 2 х 50 кг.
Който иска да вярва.
Вчера и днес раздвижването с ластици и пудовка 6 кг. - горна част.
Запазих същия обем на серии и повт.,но качих на 4 бр. ластика. Утре може да сложа и последният 5-и.
1. Клек на 1 крак - 3 х 4 повт.,пудовки 2 х 50 кг. в рак позиция
2. Раменна преса, седнал без опора -
3 х 14,12,10 повт., пудовки 2 х 50 кг.Който иска да вярва
?!!!!!Евала!!!
Следващото какво е???
Тръстър на един крак с 2х50?!
15.05.25
22:39
14 повторения раменна със 100кг? Уау
“Един дядо отишъл при доктора и му казал:
- Докторе, абе един мой набор от село постоянно се хвали, че по 2-3 пъти на ден оправял бабата?! Как е възможно това нещо???
- На колко си години?
- На 85 !
- Е,че хвали се и ти, какво ти пречи?! “
Та си рекох и аз , като някои други да се похваля,да си вдигна малко самочувствието 😉
Реалното е това с ластиците.
Аз една 16-ка не мога да примъкна от терасата до спалнята ( жената не иска), какво остава за повече.