07.09.05
11:29
Здравейте.
Търся малко помощ. Тренирам само в къщи и имам проблем в външните гърди. Средната част ми и много добре оформена, даже вече стой грозно с тези външни гърди. Правя с два дъмпбела бенч преса и флайс. В домашни условия толкова може. Въпроса ми е ако можете да ми подскажете с 2 дъмпбела вкъщи как да натоварвам външните гърди?
Вънщни гърди няма, ако е това което си мисля говориш за по-”опънати” гърди което е най-вече до ген, но може да пробваш и малко стречинг след/по време на тренировката.
ок става дума за външната част на гърдите. Тази част която е от страната на ръцете.
с флайс би трябвало добре да го натоварваш , помисли над техниката си , може би бъркаш някъде ?
Да върху техниката си се опитвам да поработя защото тази дифиренциация м/у външната и вътрешната част на гърдите говори за лоша техника. Но с два дъмпбела и енда табуретка толкова :D
10.09.05
12:25
ФЛАЙСА натоварва доста тази част на гърдите, но неможе да я изолираш и да тренираш само нея.
10.09.05
17:31
Защо непробваш с Пул Оувър ... достатъчен ти е само един дъмбел и една напречна пеика :arrow: http://www.bb-team.org/exercise/000056.php
Може да включиш в тренировката и малко лицеви упори . Като чета говориш само за 2 упражнения за гърди ... Натовари ги от по различни ъгли и виж какво ще стане . Незабравяи за разнообразието !