10.09.05
11:53
Здравейте значи по краката имам много мазнини кажете ми какви упражнения да правя за тях за да ги намаля много са големи спрямо горната част на тялото ми .Казаха ми да правя суперсерии за краката за да постопя малко.......на НВД съм вече 2 седмици , сега започвам 3 ама кажете какво да правя.Видим резултат от НВД-то не забелязвам.Моля помогнете :roll: :roll:
Мога ти кажа как ... Хващащ гората и почваш(това буквално ти го казвам).Днес с отбора бягахме по някви еко-пътеки и познай дали сега не си усещам краката.Излез малко на чист въздух да се понатовариш/Еко от всякъде :wink:
Тичане или велоергометър. И диета.
Щом не виждаш резултат от НВД, явно нещо не правиш правилно или калориите ти са повече. За 2 седмици е трудно да се прецени дали действа, задръж още две, и ако няма пак резултат, търси си грешката.
e ся се метнах на кантара отслабнал съм с 5 кг ама не ми личи :(
Вече втора седмица всяка сутрин правя 15 обиколки на стадиона...
Значи диетата ми е следната:
7.15 тичане+ L carnitine
8.00 закуска - 2 яйца варени
10.00 200 гр кисело мляко
12.00 100 гр пилеш. пържола + салата шопска+50 гр сирене
15.00 200 гр кисело мляко
17.00 100 гр сирене
20.00 вечеря 100 гр пилеш. пържола + салата шопска+50 гр сирене
22.00 L-carnitine
Някой би казал че калорийте са малко ама чесно казано до сега гладен не съм останал и се чувствам даста добре с тоя режим...
[quote author=“vankata”]Значи диетата ми е следната:
7.15 тичане+ L carnitine
8.00 закуска - 2 яйца варени
10.00 200 гр кисело мляко
12.00 100 гр пилеш. пържола + салата шопска+50 гр сирене
15.00 200 гр кисело мляко
17.00 100 гр сирене
20.00 вечеря 100 гр пилеш. пържола + салата шопска+50 гр сирене
22.00 L-carnitine
Някой би казал че калорийте са малко ама чесно казано до сега гладен не съм останал и се чувствам даста добре с тоя режим...
Ужас!Аз ако ям толкова малко и без да тренирам ще падам по улиците ! .Взимай се в ръце и започни да се храниш по стабилно, иначе никога няма да постигнеш целите си .Няма не съм гладен-ще ядеш :)
какво имаш предвид???
Продължавай с НВД-то,но си увеличи калориите и яж повече месо.Иначе какво да очакваш,ако не промениш нищо ,знам ли ,ей така на прима виста мога да кажа ,че най-малкото ще се демотивираш като не виждаш желаният резултат.Сега се чувстваш окей,но след време тялото ти ще започне да пиши за енергия и ако не се храниш качествено ще започнеш да кривваш от диетата .Я шоколадче,я вафличка ,я от всичко по много..:)
Трябва да си постоянен и търпелив в начинанието си,постарай се да избягваш доколкото е възможно грешките по пътя си :)
ok ще вкарам още месо .Обаче колко време трябва да продължа диетата .........3-4 седмици .....месец , два????????????????
Докато не постигнеш желаните резултати -дотогава:)
Искам да рзбереш,че е грешно,ама много грешно това да си слагаш някакви рамки от рода на дни,седмици,месеци..Не очаквай да стане бързо!Просто започни да се храниш добре,тренирай здраво,почивай си и всичко ще бъде наред.
Добави в яденето извара и още месо (100гр са малко - направи ги по 200гр.)
За разнообразие може и малко плодове сутрин.(ГРЕЙПФРУТ например).
Аз да ти кажа кантара много много не го гледам ама метъра си е друго нещо ...
УСПЕХ
—————
миналото лято и аз като тебе питах докога и колко да продължа, сега не ми прави впечатление и ефекта си личи
Реших да не пускам нова тема и да ви попитам в тази.........освен диетата и кардиото които правя ,като отида в залата , от утре тръгвам редовно, значи за краката знам кои са уредите само ако може да ми кажете по колко серий и повторения да правя за да намаля обиколката им ??? Благодаря предварително!