програма обсъждане обновяване съвети

JI

13.09.05
18:35

моля програмата ми да бъде обсъдена и разкатана :
1 ден гърди :
лег
полулег
флайс (обратен наклон )
през тренировка сменям мястото на лега и полулега и заменям флайса с пуловер
2 ден гръб  :
набирания ( скрипец от време на време )
тяга
чукове
гребане с дъмбел  ( тягата я правя през трен  а гребането с дъмбел ако не правя чуковте или не ги осетя както трябва и прекъсвам в 1 вата серия и почвам гребането с дъмбел
3 ден почивка
4ден ръце
вървяха идеално сега спряха незнам какво да правя за тях лактите са ми много проблемни ама мНооого и трицепса е адски зле ....
бицепс :
прав с крива щанга при права китките ме болят адски на следващия ден
скот
и това е 3 то незнам какво да включа и няма да правя ( понякога правя седна с дъмбели )
Трицепс :
тесен лег който нещо не мога да го схвана с лактите на страни или плътно ръцете до тялото се прави ?
разгъване на скрипец ( вместо френското защото лактите ми пукат невероятно при малка тежест дори не ме болят ,но не рискувам и нямам намерение да рискувам )
незнам какво да включа като трето
4 ден крака рамо
рамо :
отзад с щанга
странично разгъване
и това е :)
крака :
клек
лег преса
като им сменям местата през трен
прасец :
2 вида калф машини по 3 серии с тежко ( той расте не се оплаквам :П)
5 и 6 ден почивка като в 5 ако ми се тренира правя на стадиона 3 серии кофички  3 набирания и 3 -4 обиколки
Искам да ми коментирате програмата
и да я поправите ако виждате нещо грешно дайте съвети и как да я разнообразя след време . Абе всичко :)
стаж 1 година  тегло 75 височина 173 ръка 37 и 3 и 4
това е от мен лег : 70 2 повторения тяга : 100 8 повторения : клек 70 6 повторения . 16 години .
хранирелен режим гледам да приемам повечко протеин въглехидратите са ми малко ама като ги увелича качвам за 1 седмица до 80 кила мазно ...
определям се като смесица между ендо и мезо морф
протеин и амни вземам след трен
и още едно въпросче велислав ми каза да земам по 5 амини + протеина след трен . прав ли е на мене ми се струват множко ( аминото са на универсал 2700)
мисля че бях изчерпателен.

JI

14.09.05
22:53

сори за спама  ама втори ден никой не отговаря  :x

2 ден: каква е разликата между гребане с дъмбел и чукове?
Тесен лег: лактите са към тялото и надолу към земята, а не настрани.
За рамо може да сложиш изнасяне на дъмбели пред тялото като редуваш ръцете.
Краката са голям мускул, тренирай ги тежко. Може клек, сгъване, разгъване. В момента правя клек, лег преса, бедрено сгъване.
Аминото не са много. Може 2 преди, 4 след трен също.

JI

14.09.05
23:12

мерси много
занчи краката не правя бедерно згъване от тягата бедрата растат .  правя разгъване лег преса и клек .
а за рамене включвам от време на време  повдигането на дъмбели напред .
колкото до  чуковте и гребането казах че ги разменям тоест ако не правя чукове правя гребане явно не си ме разбрал сори .

14.09.05
23:28

Ами не съм я видял аз лично темата, изглежда ми горе долу добре тренираш ли по нея или тепърва мислиш да почваш по нея

На мен 2 ми се виждат малко за рамо. Ще чуем и колегите какво ще кажат. Пише се Сгъване, Сграда, Сборник и сваТба!

Ами аз пак не те разбрах. Аз под чукове и гребане с дъмбел разбирам едно и също. Сигурно бъркам, ако е така сори!

А за краката не каза, че правиш трето упражнение, спомена само клек и лег преса.

П.П. Може гръб и крака да ги размениш.

JI

15.09.05
08:26

тренирам по тази програма вече към месец .
обаче нямам достатъчен растеж на гърдите силата се увеличава но ...
ще махна в ден 5 кофичките и ще ги прибавя към трена , някъде в средата на тренировката ,тъй като съм пробвал към края около 4 месеца ги правих като последно упр и не видях кирия .
аз чуковете ги знам като гребане с щанга  :wink:
рамото няма да го бутам расте много добре най добре след гърба
незнам какво да правя за гона част на гърдите тя направо липсва ....  много е зле работата .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1