прословутите набирания

DO

22.09.05
15:46

искам да попитам можете ли да ми кажете някаква комбинация от упражнения чрез която да придам повече плътност на гърба и да започна да правя набирания защото в момента не мога въобще да правя набирания и това ми е проблем висок съм 170 см тежа 75 кг със стаж около 3 месеца сериозни тренировки

За набиранията - Вертикален скрипец - хват според начина на набирането.
За плътност - свободни тежести - гребане с дъмбел е най-доброто за тази цел. Мъртва тяга също е препоръчително да правиш, макар, че ти е малко стажа, за нея може да поизчакаш.

22.09.05
19:40

Тука съм дал отговор на въпроса ти виж ми мнението в тази тема
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9542

22.09.05
20:35

Ако съвсем не можеш да се набираш можеш да пробваш една друга тактика. Отскачаш от земята докато брадата ти мине лоста и после бавно се спускаш до долу. Тоест правиш само негативната част на набирането. Така си правиш сериите докато заякнеш достатъчно да правиш пълни набирания. Успех.

DO

22.09.05
20:38

пичове мерси за всичко ще пиша на лс ако има ефект  :wink:

27.09.05
14:17

Можеш да пробваш набирания с партньор които да ти даржи краката и ти помага да се набереш повдигаики те . Ти се хващаш за лоста и сгаваш краката назад а партньора ти те хжаща за глезените и ти помага.
Успех

27.09.05
17:50

[quote author=“dido_2005”]Можеш да пробваш набирания с партньор които да ти даржи краката и ти помага да се набереш повдигаики те . Ти се хващаш за лоста и сгаваш краката назад а партньора ти те хжаща за глезените и ти помага.
Успех

Удължени серии им беше името май  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1