Тренировка на лостове

15.10.24
14:49

Здравейте, какво мислите за тази програма (3 пъти в седмицата):
1. Набирания - 3 серии до отказ
2. Набирания с подхват - 3 серии до отказ
3. Кофи - 3 серии до отказ
4. Лицеви опори - 3 серии до отказ
5. Клек на 1 крак - 5 серии до отказ
6. Коремни преси - 3 серии по 30

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

15.10.24
20:01

Каква е целта ти.
Абе така като гледам как тренираш, работата ти да не е свързана с военни, полиция, спец. части от сорта на S.W.A.T

Мнението беше редактирано от D_M на 15.10.24 20:04.

16.10.24
08:57

Дидо...къде пак отиваш,какви специални части с 30 коремни преси?!

Иначе тези откази,като цяло толкова много и често в седмицата не са добри...но може и да греша.

Мнението беше редактирано от nervak на 16.10.24 08:59.

16.10.24
09:47

Шегувам се разбира се. Но все пак въпросът за целта си е актулен. А и зависи според мен на какви бройки идват тези откази. Съгласен съм, че не са необходими всеки път и на всяка серия.

Мнението беше редактирано от D_M на 16.10.24 09:49.

16.10.24
10:40

Какво да мислим, като не знаем нищо? На какво ниво си, при какъв брой повторения са отказите, какви са ти максовете.
Принципно, едно и също, три пъти седмично, с такъв обем и откази, в дългосрочен план няма да доведе до нищо добро. Отказ, най-добре в последната серия.
По-добре редувай различни хватове и упражнения. Бих добавил и други упражнения в ротацията, като хоризонтални набирания, повдигане на краката от вис, бих сменял хватовете при лицевите, набиранията и кофите и т.н.

Мнението беше редактирано от Петко К на 16.10.24 10:44.

17.10.24
01:20

За отказите имам предвид, че ги правя до последно чисто повторение, без чийтинг (като усетя, че вече се вдигам/бутам трудно). Падат ми се в диапазони между 6 и 15 повторения
1 серия набирания например правя 16, 2ра 10, 3та 8 и така тялото ми просто не може повече, но това е нормално.
Имам някакъв опит от 3 4 месеца и целта ми е хем да си подобря силата, хем да кача форма
Избрах лостовете, за да не се сковавам. Защото от тежести се сковавам

Мнението беше редактирано от Daniel Borisov на 17.10.24 01:22.

17.10.24
07:38

Редувай поне набирания и кофи,набирания лицеви.
Това за тежестите е...меко казано бросайънс .

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1