Реда на упражненията за рамо?

23.09.05
17:49

Какъв според вас е най-добрия ред за изпълнение на упражненията за рамо??Примерно почваме с базово като преса - а след това?

P.S.  Упражненията в сайта нали не са подредени по реда на изпълнение???

23.09.05
18:10

Аз след това правя странично, ако не е то първо  :D

23.09.05
21:21

Аз първо правя раменните преси и после разтваряне встрани.Спорет мен така е най добре(знам го от опит) :wink:

23.09.05
22:35

[quote author=“bolkers”]Аз първо правя раменните преси и после разтваряне встрани.Спорет мен така е най добре(знам го от опит) :wink:

Така е, ама по някой път въобще не правя преси и започвам директно с разтваряне  :wink:

26.09.05
00:03

ми преса, предно(хеликоптер),странично,задно ;)

26.09.05
11:25

обикновенно стандартно е прието да се започва с упр.което товари целия мускул/базово/преси с дъмбели,зад врат,милитъри и т.н и след това изолиращи упр. за всяка една от трите глави на делтата.Това обаче може да бъде променено и да започнеш с изолиращо упр,например разтваряне в страни в зависимост от преоритетите

26.09.05
18:29

Аз правя точно това дето каза Миле едно две основни и 3 за 3-те глави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1