24.09.05
13:15
Можеби ви звучи малко странно,но как мога да отстраня големите бузки ,които имам?
Дали от самите тренировки и натоварваня на останалите мускули сами ще се премахнат с времето ,или ...нещо по - специфично има ли?
Сигурно ви е смешно ,но съм длъжен да попитам ;)
24.09.05
13:33
Явно генетично имаш такъв вациес.Пълен ли си?По принцип ако се поизчистиш малко и свалиш някое кило ще се отрази добре, защото т.нар. “бузи” са мастна тъкан върху дъвкателните мускули.А можеби генетиката ти е такава...но мисля че ако свалиш някое килце ще ти поспаднат бузките;)
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами на фона на общото отслабване ще ти спаднат и бузките
Даже ако почнеш с диета за отслабване .те тръгват първи
[quote author=”Миле”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами на фона на общото отслабване ще ти спаднат и бузките
Мога наистина да потвърдя, че е така :wink:
[quote author=”Миле”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами на фона на общото отслабване ще ти спаднат и бузките
Той каза че не иска да пази диета (в друга тема), но без нея не става!!!!!!!!!!!!
[quote author=“YODA”][quote author=”Миле”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Ами на фона на общото отслабване ще ти спаднат и бузките
Той каза че не иска да пази диета (в друга тема), но без нея не става!!!!!!!!!!!!
Дамммм кой не иска нищо да не прави и да не се лишава и да получава ...... :wink: