Въпрос за велоергометъра

FA

25.09.05
19:08

Здравейте иска ми се да сваля няколко kg и от утре мисля да започна да тенирам в къщи.Имам велоергометър и мисля да започна с него,ще започна и много строг хранителен режим съчетан с зелен чай.Та въпроса ми е дали така ще успея да се отрва от тея излишни килограмчета?И още нещо страхувам се кожата ми да не се отпусне,велото има няколко нива на трудност,моля в кажете ми защо се увеличават?Това помагали за стягане на тялото?Зная че въпросите ми може би са тъпи но сега съм решила да започна сериозно да променям начина си на живот и съм начинаеща.Ако има нещо друго в аптеките освен зеления чай какво бихте ми препоръчали?Предварително ви благодаря.

А да имам и още един проблем имам и болки от дясната страна мисля че при някакъв бъбрек,може ли да се дължи на диетата?

25.09.05
20:03

Каква ти е диетата?За стягане на тялото е много добро бягането,също така можеш да правиш и различни упражнения,които можеш да намериш в сайта,а и във форума.Никога не оставай гладна и се орентирай към НВД(Ниско-въглехидратна диета) 8)

25.09.05
23:33

Бъбрек и зелен чай - добра ли е комбинацията

FA

26.09.05
14:58

[quote author=“TenderDesolation”]Каква ти е диетата?За стягане на тялото е много добро бягането,също така можеш да правиш и различни упражнения,които можеш да намериш в сайта,а и във форума.Никога не оставай гладна и се орентирай към НВД(Ниско-въглехидратна диета) 8)

Ами не ям нищо само на течности съм

26.09.05
21:58

Само на течности?!?!Ако продължаваш да я караш така ще се появят и други оплаквания.Прочети малко из сайта и започни да се храниш по-здравословно.Подложила си се на глад,който няма да ти донесе нищо хубаво.Почвай веднага да ядеш,че иначе ще припадкаш.Състави си НВД,прави кардио на гладно сутрин и си избери някое друго упражнение,които да включиш и си готова.Пий по много вода и хапвай през 2-3 часа.
Успех!

26.09.05
23:50

И колко мислиш че ще искараш някоя булемия и анорексия ще лепнеш не е шега работа това яж но се стреми да не надхвърляш калориите които гориш през деня остани с дефицит 500-700 калории и ще си спадаш добре без опастности

FA

27.09.05
18:38

Ами аз преди си бях с идеално тегло,винаги съм се ограничавала много,но сега започнах да се храня малко по-нормално и напълнях.Дори и да не ям много пак ми се лепи.За това не ям.А и не чувствам глад.Не мога да се храня като хората,защото дори и плодовете ми се лепят,всичко!Не зная какво да правя искам да възвърна формата си. :( А не ми отговорихте защо са тези нива на трудност при велото? :?:

28.09.05
00:20

[quote author=“fashion”]Ами аз преди си бях с идеално тегло,винаги съм се ограничавала много,но сега започнах да се храня малко по-нормално и напълнях.Дори и да не ям много пак ми се лепи.За това не ям.А и не чувствам глад.Не мога да се храня като хората,защото дори и плодовете ми се лепят,всичко!Не зная какво да правя искам да възвърна формата си. :( А не ми отговорихте защо са тези нива на трудност при велото? :?:

Ами нивата са че има разлика кой е отгоре му дали ти (нежна жена) или е Рони Колман прави 30-40 мин на макс възможната ти трудност,като не гониш покачване важното да не ти е леко да не ти е трудно  :wink:

FA

28.09.05
17:22

ОК мерси значи важното е да ми е гадно :lol:

28.09.05
18:25

[quote author=“fashion”]ОК мерси значи важното е да ми е гадно :lol:

Не трябва да е много гадно щото няма да издържиш

28.09.05
23:36

Значи, ще се намеся, въпреки, че се чудих дали да го правя, защото най - вероятно думите ми ще останат напразни, а и хората са ти го казали вече!
Почни да ядеш! Според мен си на крачка от някоя сериозна болест! От гладуване никой не е прокопсал, не можеш да караш само на течности и при това да тренираш. Просто е невъзможно. Тялото ти ще кара известно време на някакви крайни резерви, а после ще се скапеш!
За да ти се лепи всичко, даже и ябълките (или поне ти така си мислиш), значи трябва да си си скапала яко метаболизма! И това се дължи на сериозните ограничения, които си си налагала преди.
Почни да се храниш поне 3 пъти дневно с качествена и здравословна храна, и не се притеснявай, дори в началото да качиш няколко кила. Просто тялото ти ще си влезе в нормата, ще ти се регулира метаболизма, с една дума, ще се стабилизира и няма да се чувства заплашено от гладна смърт ;) Сега е на границата и се бори за оцеляване, затова си пази всяка калория и затова качваш лесно! Просто тялото така е устроено, че винаги се стреми да пази някакъв баланс! Като ядеш по - малко (или изобщо не ядеш), метаболизма се забавя и почваш да гориш по - малко и да складираш повече калории за резерва! Не само че няма да отслабнеш, ами и ще си скапеш здравето завинаги! Мани го отслабването - това са комплекси в повечето случаи, а не реална необходимост. Но здравето е важно, защото загубиш ли го, трудно ще си го върнеш!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1