01.10.05
00:10
Значи първо искам да попитам как да сечетая лицевите опори ,коремните преси и краката вдигани от лег с тичането.Имам на предвид,че всяка сутрин тичам ,но ми не е ясно преди или след кроса да правя
лицевите и коремните преси?
И още нещо да ви питам..след кроса кво да ям?
Прави упражненията преди кроса стига да можеш т.к. гликогена в мускулите се изчерпва.След кроса можеш да пиеш протеин или аминокиселини - ако искаш, ако не - аз лично ям след около 1 час само белтъци(аз пък бягах вечер и затова не приемах въглехидрати, така че нека и някой друг се изкаже)
01.10.05
10:56
Първо чакаш час и половина, тогава ядеш, иначе прекъсваш горенето на мазнини. Хапваш нещо с повечко протеин и внимаваш да не преядеш да не изгубиш ефекта от бягането. :wink:
01.10.05
11:10
Добре де след 1,5-2 часа ядеш,но 1во след бягането пиеш протеин или аминокиселини за да предпазиш мускулите от разграждане нали така?
01.10.05
11:16
Да. Може и глутамин :)
[quote author=“US”]И още нещо да ви питам..след кроса кво да ям?
Аминно най вече и протеин след това някакъв V+ въглехидрати например
за след крос можеш да хапваш някаква храна с високо съдържание на белтъчини. :wink:
или както ти казаха вече а аминокиселини или глутамин :wink:
Не ми говорете за Аминокиселини и такива подобни.Нямам възможност да взимам такива работи ,пък и не се занимавам сериозно с този спорт.Прозто искам оформено тяло.Кажете някаква нормална храна - плод,зеленчук ..ядки,някаква напитка ?!
Щом неискаш добавки вече ти казах:НЯКАКВА ХРАНА С ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА БЕЛТЪЧИНИ. :wink:
примерно яайца риба или нещо от сорта. 8)