05.06.04
22:28
Кажете упражненията за нарастването на всички части на трапеца !
Разгледай сайта 8)
06.06.04
08:48
electric, ами на мен най-добре ми влиза това: хващаш щангата с надхват на ширината на раменете, вдигаш я във въздуха и след това правиш въртеливо движение от раменете(не знам как по-точно да ти го опиша трябва да си го виждал много хора го правят).
06.06.04
10:49
да не е , значи слагам си щангата от пред на раменете и започвам да се върта на ляво и на дясно от кръста. Защото незнам как да ми се въртят само раменете на ляво и дясно !!!!!!
Мисля,че достатъчно се натоварва ,ако се изпъняват стриктно основните базови упражнения-клек,мъртва тяга,бутане от лег и т.н .Познавам доста хора ,които през живота си не са тренирали трапец специално ,а изглеждат безумно !Аз също отделно не го тренирам,а е ясно изразен .След толкова ходене по залите ,мога да кажа ,че 90% от хората там не вдигат правилно -от това идват неуспехите ,зациклянето ,претренирането и куп други анти-неща.
Лошо момче, с това въртеливо движение в раменете можеш да си докараш само някоя травма!!!
Ако ви трябва упражнение, натоварващо целия трапец, това е Мъртвата Тяга.
06.06.04
20:36
Eclipse, няма страшно аз не го правя с много килограми. Аз сега чистя и си правя с малко килограми повечко повторения.