След фитнес какво ядете/ям ??

Прескочи до:

02.10.05
11:12

Бе какво да ям след като хода на фитнес? Може ли малко съвет  :roll:

02.10.05
11:48

И още нещо , колко пъти на ден да ям и какво да ям ?  :roll:

02.10.05
11:49

1.  1 час след тренировка хапвай едно кисело мляко от 2 или по малко процента с 2/3 лажици мед.Може и да добавиш 1 или 2 лимона(по твой избор). :wink:

2.  другия вариант е да си направиш протеинов шейк(пак един час след тренировката ти) :wink:

02.10.05
11:50

Не е ли малко рано за протеин ? Аз тренирам едвам..от вчера  :lol:

02.10.05
11:57

Щом тренираш от вчера изпозвай първия вариант дето ти дадох. :wink: Яж по шес/седем пъти на ден-месо,яйца,мляко,ориз лил картофи,плодове зеленчуци(тва е общо казано за храната) :wink:

02.10.05
11:58

[quote author=“bolkers”]1.  1 час след тренировка хапвай едно кисело мляко от 2 или по малко процента с 2/3 лажици мед.Може и да добавиш 1 или 2 лимона(по твой избор). :wink:

2.  другия вариант е да си направиш протеинов шейк(пак един час след тренировката ти) :wink:

Стига си писал глупости и не обърквай момчето !Освен ако не искаш да ми обясниш каква е логиката да се оставят изтощените мускули да пищят за енергия цял час след тренировка?!

Веднага след тренировка пий протеинов шейк и/или аминокиселини!
Час след като си пил протеина си яж нормална храна .Месо и  ориз или месо и салата и т.н.

02.10.05
12:01

tigra написа:  Веднага след тренировка пий протеинов шейк и/или аминокиселини!

northshore` каза че му е рано за протеинов шейк,а ти точно това му препоръчваш. :shock:  :lol:  :lol:  :lol: .

02.10.05
12:06

Мнението ми се е получило след като той е допълнил,че тренира от скоро.Сори.
В такъв случай кисело мляко с мед е екстра:)
Забележата ми към теб ,bolkers ,беше за това,че пишеш да яде чаак 1 час след тренировка !

02.10.05
12:07

Значи след като се върна от фитнес , да пия протеинов шейк или кисело мляко със 2/3 лъжица мед , така ли ? Кое от двете да пия че мисля че за протейн ми е малко рано :roll:
Баш 6/7 пъти на ден да ям ? Аз ше стана слон бе брат :lol:

02.10.05
12:11

Което си избереш :)
Споко,няма да станеш слон !Аз ям през 2-3 часа,а съм 60кг-ма мускули :)
Номера е да се яде на малки порции,възможно по-често .Разбира се трябва да се храниш чисто :)в противен случай бая ще набъбнеш в талията;)

02.10.05
12:12

Да като се върнеш от фитнес яж мляко с 2/3 лажици мед. :wink: и може и да ядеш по 5 пъти щом неискаш да ставаш сло,не е голя проблем. :wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Забелешката ми към теб tigra е че не хубаво да се яде веднага след фитнес.Трябва да се изчака около час. :wink:

02.10.05
12:14

[quote author=“bolkers”]

Забелешката ми към теб tigra е че не хубаво да се яде веднага след фитнес.Трябва да се изчака около час. :wink:

Защото.....?!

02.10.05
12:14

А иначе сутриншна закуска какво да ям ? И обедната и вечеря , какво да ям че вече мисля за здравословна закуска :roll:  :lol:  :D

02.10.05
12:18

tigra защото е така,чел съм го и са ми го казвали много хора :wink:

northshore` закуската ти трябва да бъде обилна.Примерно 2 чаши прясно мляко и 250/300 грама овесени ядки. :wink:

02.10.05
12:22

[quote author=“bolkers”]tigra защото е така,чел съм го и са ми го казвали много хорa

Пак ще те попитам каква е логиката да се оставят изтощените мускули да пищят за енергия цял час след тренировка?!

02.10.05
12:26

@bolkers - не че съм компетентен ама на всяка манджа мерудия като си само бъркаш хората!!!
Само след кардио се яде след час, час и половина с цел да продължи топенето на мазнини.
В период за маса, доколкото знам след тренировка трябва да се приемат някакви въглехидрати.Киселот мляко с мед звучи екстра.

02.10.05
12:29

Брато немога да ти го обясня но е така :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :wink: Сигорен съм. :wink:

02.10.05
12:48

Начи направих си следната програма
Сутрин - Айрян 1-2 чаши (Danone)
Обяд - Айрян + мусака (отгоре със кисело мляко :lol: )
Вечер - Месо + салата
Тей добре ли е като заначало или не ?  :roll:  :wink:

02.10.05
12:50

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
Прекалено ти е малко храната.Ако с толкова храна искаш да качваш ще ти е доста трудно. :wink:  :lol:  :lol:  :lol:

02.10.05
13:14

Бааааааааааааааааааааааааааааааааа :shock:
Аз със толкоз шса пръсна ве човек!Ама повече от това или и други неща да ям освен това ?  :roll:

02.10.05
13:40

[quote author=“bolkers”]Брато немога да ти го обясня но е така :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :wink: Сигорен съм. :wink:

Е това е много тъпо - да правиш нещо, а да не знаеш за какво го правиш ... По-добре не давай такива съвети на други хора ако не можеш да им кажеш защо трябва да се прави така  :x

02.10.05
13:49

Наистина е тъпо че немога да го обясна но съм сигорен 100% че е така. :wink:

02.10.05
14:05

[quote author=“northshore`”]Бааааааааааааааааааааааааааааааааа :shock:
Аз със толкоз шса пръсна ве човек!Ама повече от това или и други неща да ям освен това ?  :roll:

:?:  :?:  :?:  :roll:

02.10.05
15:25

Бе какво да ям след като хода на фитнес? Може ли малко съвет

Веднага след тренировка яж прости въглехидрати. Медът е добър вариант да попълниш гликогена. Кис. мляко не ти го препоръчвам защото в него има казеин, който се разгражда бавно и не е удачно ако искаш да качваш. По-добре изяж една кофичка час и половина преди тренировка.

02.10.05
15:44

Е ! Последно кво да прая ? И тея неща дет съм ги казал за ядене през деня добър вариант ли са ? :roll:

[quote author=“bolkers”]Наистина е тъпо че немога да го обясна но съм сигорен 100% че е така. :wink:

emzo, го обясни възможно най-просто и най-точно. Прочети го, запомни го и другия път ако не можеш да отговориш, не пускай празен пост.

След тренировка се чака САМО ако сваля килограми, за да не прекъсне изгарянето на мазнините.

03.10.05
16:50

Хора и аз малко се обарках с това кисело мляко  защотом, след тренировка обикновено ям 2супени лъжици мед, и след 10мин пия една кофичка кисело мляко(400гр. самоче аз не я изпивам цялата горе долу към 300гр. пия сигурно) та ся разбирам че млякото създава проблемация, и след около 30мин ям една пилешка пържола около 150-200гр.  яденето ми сваршва към 21:30 ! после късно вече преди лягане към 23:30 пия 2лъжици млечно яиче протеин про голд 90 на нутрим в 200мл. прясно мляко! това ми е яденето след трен какво мислите ???

04.10.05
15:39

Става :wink:

04.10.05
21:57

[quote author=“northshore`”]Бааааааааааааааааааааааааааааааааа :shock:

И аз имам същия проблем като теб че искам да кача апък немога да ям толкова много просто тряя се тъпча и направо ми стига до гърлото храната ... немога да ям много :(( затова е по добре протеини май ..

04.10.05
22:34

[quote author=“bolkers”]Наистина е тъпо че немога да го обясна но съм сигорен 100% че е така. :wink:

Ама много, много е тъпо щом не знаеш! Откъде знаеш като сам не си го изпитал, къде си чел: съмнявам се да е в някое списание, защото гледат простотии да не пишат, кой ти го каза, някой набор дето го е чул от еди кой си, а пък той го чул от някой си дето ходел на фитнес от 3 месеца! Тигра ти го обясни няколко пъти, мускулите ще се побъркат ако трябва да чакаш цял час, трябва им храна, аз за този един час съм ял поне 2 пъти и търся още! Да си чувал за инсулинов прилив? Появява се след тренировка и трае около 40 мин, до тогава ако може да си си изпил протеина и да си ял нещо с повече въглехидрати!!!!!!! Ако сега кажеш че не е вярно, недей да влизаш повече във форума, или не пиши като не знаеш!!!!!!!!1 :evil:  :evil:  :evil:

Sourcemag

04.10.05
22:36

болкерс просто нямам думи този път направо се осра с простотии!!!
Барселона не се притеснявай след време корема ти ще свикне и ще можеш да ядеш много повече  :wink: Киселото мляко се усвоява бавно затова аз не бих си го сложил в след тренировъчното ядене,за попълване на гликогена бих използал 2-3 лъжици мед до 15 мин след трен и след около 30-40 минути пил. месо или протеинов шеик  :wink:

04.10.05
22:38

Може и да си прав. :wink: но тва го четох в една книга на Арни и не ми се вярва че там написното е лъжа. :wink:

04.10.05
22:42

[quote author=“bolkers”]Може и да си прав. :wink: но тва го четох в една книга на Арни и не ми се вярва че там написното е лъжа. :wink:

Недей чете само от една книга, чети от много и различни и сравнявай преди да повярваш! На различни места примерно ще ти кажат че Хеви Дъти е нещо отвратително, нещо само за зобани и т.н.! На мен пък ми е любима, но не мога да я практикувам защото ми се тренира често, т.е. през около ден, а при Хеви Дъти трябва да се възстановиш както трябва, т.е. около седмица или 4-5 дена, не издържам да не тренирам толкова време! Това го написах за да ти кажа че колкото книги толкова и мнения, при всеки е различно! За протеина обаче след трен. съм абсолютно сигурен!

БТВ: Бате Арни каза че и стероиди не е взимал по едно време, така че ако трябва да му вярваш, имай едно на ум.....

Sourcemag

04.10.05
22:43

кажи как се казва тая книга да знаем да не си я купуваме  :wink:
съвет прочети я още веднъж и извади цитат за да ни убедиш :)
болкерс интересно ми е да видя какво си постигнал за 2 години тренировки можеш ли да постнеш някоя снимка  :?:

04.10.05
22:49

[quote author=“YODA”][quote author=“bolkers”]Може и да си прав. :wink: но тва го четох в една книга на Арни и не ми се вярва че там написното е лъжа. :wink:

Недей чете само от една книга, чети от много и различни и сравнявай преди да повярваш! На различни места примерно ще ти кажат че Хеви Дъти е нещо отвратително, нещо само за зобани и т.н.! На мен пък ми е любима, но не мога да я практикувам защото ми се тренира често, т.е. през около ден, а при Хеви Дъти трябва да се възстановиш както трябва, т.е. около седмица или 4-5 дена, не издържам да не тренирам толкова време! Това го написах за да ти кажа че колкото книги толкова и мнения, при всеки е различно! За протеина обаче след трен. съм абсолютно сигурен!

БТВ: Бате Арни каза че и стероиди не е взимал по едно време, така че ако трябва да му вярваш, имай едно на ум.....

начи верно още трябва чаета :wink:  и да се образовам защото се оказа че не съм прав. :oops:  :oops:  :oops:

04.10.05
22:51

[quote author=“bolkers”]

начи верно още трябва чаета :wink:  и да се образовам защото се оказа че не съм прав. :oops:  :oops:  :oops:

Аз чета от 4-5 г, от толкова и тренирам почти, но мога да кажа че почти нищо не знам, така че трябва мнооооооооого да се чете! Ядеш, четеш, тренираш, това е!!!!!!

04.10.05
22:54

[quote author=“YODA”]

Аз чета от 4-5 г, от толкова и тренирам почти, но мога да кажа че почти нищо не знам, така че трябва мнооооооооого да се чете! Ядеш, четеш, тренираш, това е!!!!!!

ок бате разбрах те. :wink:

05.10.05
12:32

[quote author=“northshore`”]Бе какво да ям след като хода на фитнес? Може ли малко съвет  :roll:

Хубаво е  веднага след  тренировка в протеиновия шейк да разбиваш един цял банан.

07.10.05
16:11

[quote author=“Baev”][quote author=“northshore`”]Бе какво да ям след като хода на фитнес? Може ли малко съвет  :roll:

Хубаво е  веднага след  тренировка в протеиновия шейк да разбиваш един цял банан.

Защо банан аз доколкот знам плодове след трен не трябва да се ядат ! Аз преди трен удрям един( с кисело мляко и леблебия) от време на време ако нямам време да си сваря макарони или ориз !

07.10.05
18:37

[quote author=“Baev”][quote author=“northshore`”]Бе какво да ям след като хода на фитнес? Може ли малко съвет  :roll:

Забавя се усвояването на протеина при смесването. Най-добре протеина да се пие разбит само с вода.

08.01.06
18:09

последно ядат ли се плодове след тренировка? защото и аз знам, че по 200-300 грама плодове трябвало след тренировка? как е най-добре наистина?

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1