Питане

04.10.05
22:55

Достатъчно ли е всеки мускул да се тренира по 1 път седмично има ли смисъл да се тренира всяка мускулна група по 2 пъти седмично

04.10.05
23:00

Всичко е индивидуално започни с един път седмично както правят повечето после прецени сам

04.10.05
23:11

ами на мен 1 път седмично ми е идеално и добре се чувствам така.Като говоря с инстуктора в даскало и той ми казва че 1 път седмично всеки мускул е супер.Но..1 приятел тръгна да ми говори(взимам суплименти) че като съм взимал суплименти 1 път седмично било много малко трябвало по 2 пъти

04.10.05
23:13

не го слушай твоя приятел.щом на теб ти е добре и инструктора ти го е казал начи всичко е нарет. :wink:

04.10.05
23:18

ахам благодаря :) аз преди като тренирах през януари тази година и горе долу бях на програма по 2 пъти седмично обаче тогава си и мислех че като тренирам повече повече ще ми растат мускулите :П и храненето ми не беше много добре структурирано.Сега вече съм по натрупал малко знания и знам какво точно искам да постигна

05.10.05
13:41

Еми сам си си отговорил на въпроса.По принцип и 2 пъти не е грешно ако въстановителните ти възможности позволяват това , но ти трябва да си го разбереш друг не може да ти помогне
Билдинга е основан на метода на пробите и грешките за 15 години стаж колко грешки съм правил..

06.10.05
16:40

[quote author=“HoBaK”]Достатъчно ли е всеки мускул да се тренира по 1 път седмично има ли смисъл да се тренира всяка мускулна група по 2 пъти седмично

това е предостатъчно, виж по-подробно http://heavy-duty.hit.bg/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1