Lifting The Dream *Intuitive eating & Girly Gains**

Прескочи до:

Този кокос с какво го блъска да се счупи, че нямам сатър и аз като теб дървен чук и ножове.

28.03.16
20:58

казано от Станимир на 28.03.16, 20:51:

Този кокос с какво го блъска да се счупи, че нямам сатър и аз като теб дървен чук и ножове.

С тъпата част на най-големият ми нож, силата може би е важна. Удряш го точно през средата и като тръгне цепнатината вече става лесно ;)

П.П. Отчета ми остана на предната страница :(

Мнението беше редактирано от Sanya на 28.03.16 20:59.

Чувствам се гузен :(. Споко ние верните ти фенове те следим изкъсо и не изпускаме нито един твои пост :)

Т. Тодорова

28.03.16
22:05

Веднъж тръгнах да отварям кокос - млатих го, бих го, мятах го, удрях го, лашках го, клатих го, псувах го, само не се опитах да го изгриза. :D Накрая пробвах на плочките в банята - прас от едната страна, прас от другата (не връхчетата, а тумбестата част, там, дето минава един ръб) и той си се пука. :)

28.03.16
22:08

Методът от клипа действа безотказано ;) И аз съм имала премеждия с кокос :D

28.03.16
22:19

Кокос върху плочки не е много добра идея. Иначе това е най-лесния начин - с тъпата страна на сатъра. Ако задобрееш, можеш да си правиш по-малък отвор, за да не си разливаш сока, а после да го “изкормиш”. :)

Т. Тодорова

28.03.16
22:30

Аз със сатър/нож в ръка е още по-лоша идея, тъй че... :D

Саня, прощавай за оспамването на дневника :)

28.03.16
22:49

казано от Т. Тодорова на 28.03.16, 22:30:

Аз със сатър/нож в ръка е още по-лоша идея, тъй че... :D
:)

Кажи го на хората, които от няколко века си отварят кокосите по този начин...и нямат не само плочки, а и баня. ;)

Мнението беше редактирано от Margi на 28.03.16 22:51.

29.03.16
20:49

Днес чийтнах лошо! Aмааа дет се вика.. I regret nothing!
Първи ден от явлението “месечен цикъл” и се чувствам смазана цял ден. В комбинация с ниско кръвно и ужасно главоболие. Все пак не се отказах да тренирам. Просто го карах по-внимателно. Без нищо скрито и покрито почвам:

ХРАНА
1. 2 оризовки със сусамов тахан и 1/2 банан; 150г дом.кисело мляко
2. 150г пил. бон филе; 120г сладък картоф на фурна с масло; зелена салата с рукола и чери, балсамико и зехтин
3. 150г дом.кис.мляко с 1/2 банан, малко кокос
4. 2 оризовки с извара; салата
Извън това 4 бонбона тофифи, за вдигане на кръвното, 1 пакет царевични пръчки, 3 кексчета на Милка Choco Twist и 40г начос чипс
Калориите са между 2600-2800 - тотал рефийл дей.
ТЕЧНОСТИ: стабилно количество вода; 2 еспресо; 1 чай мента; няколко глътки прясно мляко

ТРЕНИРОВКА - Долна част (бутащи)
Няколко серии различни клекове за загрявка
1. Клек с щанга - 4х15х20кг
2. Хип тръст - 12х20кг; 3х15х15кг
3. Бг клек СТ - 3х12 всеки крак
4. Повдигане на крак с 2.5кг тежест за аддуктор (странично легнало положение) - 3х20 всеки крак
5. Трисет: 3х
- Повдигане за прасец - 2х20х20кг; 1х20х15кг
- Коремни преси на пейка тип “колена към гърди” - 20, 20, 20
- Повдигане на крака на стенд - 15, 15, 15
6. Трисет: 3х
- Повдигане на крака в страни от вис (свити) - 10, 10, 10
- Ножици - 40, 40, 40
- Къси коремни - 20, 20, 20
7. Няколко серии Вакуумки до отказ

По-лека тренировка, но особения период предразполагаше такава. Реших че кръста ми е достатъчно изтръпнал, за да си давам зор с повече килограми и заложих на повторения. Все пак нещата се влошиха още с излизането от залата и желанието да се наям със зрънчо и кексчета обсеби съзнанието ми :D
Не помня кога за последно съм си купувала чипс от магазина... Минало свършено де, хич не се вталясвам толкова :D

Мнението беше редактирано от Sanya на 03.04.16 09:00.

30.03.16
09:29

Мислих, че след  всичката сол и захар, където се лееше вчера и в комбинацията с МЦ ще съм като воден балон, но...  Фийлинг шокед:

30.03.16
10:17

казано от Sanya на 29.03.16, 20:49:

Днес чийтнах лошо! Aмааа дет се вика.. I regret nothing!

Извън това 4 бонбона тофифи, за вдигане на кръвното, 1 пакет царевични пръчки, 3 кексчета на Милка Choco Twist и 40г начос чипс

По-лека тренировка, но особения период предразполагаше такава. Реших че кръста ми е достатъчно изтръпнал, за да си давам зор с повече килограми и заложих на повторения. Все пак нещата се влошиха още с излизането от залата и желанието да се наям със зрънчо и кексчета обсеби съзнанието ми :D
Не помня кога за последно съм си купувала чипс от магазина... Минало свършено де, хич не се вталясвам толкова :D

Е тука толкова рядко виждам подобно нещо, че направо се накефих :D Браво момиче - наистина понякога човек има нужда да си чийтне на воля :D Аз освен за детето или за дете на някоя приятелна не съм купувала от магазин нищичко таков за мен.....аз ако си купя фурми или фъстъци....и отивам на пръсти към нас, като знам какво ще им сторя :D

Мнението беше редактирано от Ани123 на 30.03.16 10:18.

30.03.16
20:12

Днес - само на пост и молитва! :D Шегувам се, хапнах, че има и още да ям хаха
Менюто днес обаче с доста малко въглехидрати, заради вчерашното бинджване (Рони дано ме чуе! ). Плюс е и нетренировъчен и се стремих към чисто хранене. Както казах, останах изключително изненадана, че не се бях напълнила с вода, а дори изглеждам по-чиста (доколкото може да е възможно). И ти да видиш с доста силна мускулна в глутеусите! Имам си и нов клин за тренировки - о, хепи дей :)

ХРАНА
1. 270г дом. кисело мляко с 100г ягоди, 33г кокос (няма изяждане), 12г тахан, 17г орехи, стевия и канела
2. 2 яйца с 70г извара на омлет; зелена салата с домати, балсамико и зехтин
3. 60г извара с копър и 1 оризовка
4. 2 сварени яйца със самардала; бейби спанак, рукола, домат, 30г авокадо и червена чушка на салата; 60г извара с накълцан сушен домат = уникална комбинация
5. ? протеин с прясно мляко
1540 ккал - В 73 / М 79 / П 142
* не смятам калории от зеленчуци
ТЕЧНОСТИ: >2.5л вода; 2 еспресо

Физическа активност - цял ден нагоре-надолу по етажите, 15мин клатене на фуния (бицепсово сгъване? :D ), разходка до Лидл и обратно.

31.03.16
20:56

Хоп троп, тук съм :)
Пфуу днес се изморих... Много натоварен ден, някакви проверки на работа, отделно много работа и малко ядове. След тренировка и разни разходки и се прибрах труп.

ХРАНА
1. 3 ръжени сухара с котидж, 100г ягоди, 37г фурми
2. 180г дивечово месо на фурна; 1 тиквичка и микс зеленчуци на тиган
3. 2 оризовки, 70г извара, няколко парчета кокос
4. 350г суши
Приблизително 1440 ккал - В 96 / М 20 / П 91
ТЕЧНОСТИ: вода към 2.5л; 2 еспресо; 1 чай мента; 1 зелен чай

Подариха ми солети с фъстъчено масло вътре в тях :x

ТРЕНИРОВКА - Горна част (дърпащи)
1. Набирания с ластик - 5, 5, 4, 4
2. Гребане с щанга - 15, 15, 15х10кг; 15х12.5кг
3. Мъртва тяга - 12, 12, 12, 12х25кг; 10х30кг
4.3 СС
- Лат. повдигане - 10х10кг;  8, 8х10кг
- Задно рамо - 8, 8, 8х10кг
5. Супермен - 3х25
6. Бицепсово сгъване с крив лост - 4х10х12.5кг
7. 15мин пътека с наклон

Тренировката супер. За първи път тягата с 30кг, но осъзнах че ми е лека... Не бях се набирала отдавна, но сякаш върви добре, въпреки че все още съм с ластика. Гръбчето  ми се загря зверски (sun) Мойто другарче по фитнес го удари музата да ме снима :D За първи път да се видя така отстрани. Фитнесът беше празен и се разхвърлихме максимално :D
Идейка

Мнението беше редактирано от Sanya на 31.03.16 21:00.

01.04.16
20:48

Вие осъзнавате ли, че е Петък? Защото аз още не мога да осъзная... :x
И времето е Уау...но всички имате прозорци и излизате навън, така че вече го знаете :D

ХРАНА
1. 3 оризовки с тахан и мед; 340г кис.мляко с няколко ягоди
2. 180г пил. гърди на тиган с куркума; салата от зелении, домат, чушка и 30г авокадо, балсамико и зехтин
3. 58г Impact diet whey
4. 230г боб със зеле; 150г извара със сушени домати
1500 ккал В 112 / М 58 /  П 144
ТЕЧНОСТИ: мноого вода; 2 еспресо; чай мента

ТРЕНИРОВКА - Задна верига + корем
Загрявка на въже
1. Румънска тяга - 15,15х25кг; 15,15х30кг; 10х35кг
2. Бедрено сгъване с 7.5кг дъмбел + 7кг тежест на краката - 15, 15, 15, 15
3. Глутеус мост с крака на пейка + 10кг диск - 15, 15, 15 в СС с 4.
4. Глутеус мост на един крак на пейка - 12, 12, 12
5. Диагонални махове с тежест на крака - 20, 20, 20 в СС с 6.
6. Кикове в страни с тежест на крака - 20, 20, 20
7. Трисет
- Диагонално повдигане на дъмбел от клек позиция - 15, 15, 15
- Коремни преси на римско столче с 10кг диск - 20, 20, 20
- Коремни крака към гърди на топка - 15, 15, 15
8. Планк по 3х1 мин в СС със страничен планк с пулсации 3х15
9. Страничен катерач с подскоци в страни и напред - 4х отказ

Супер беше жега, пот се лееше много! Много приятна тренировка, толкова освежена се почувствах... Пробвах румънската тяга с 35кг и дори те ми изглеждат леки, значи следващия път тягата хич няма да в бавя :) Осъзнах, че до сега просто ме е било страх да вдигна килограмите, а то нямало за какво. Силна съм :D (sun)
Сега си пълня ваната и в комбинация с чаша вино ще приключа за днес! Cheers!

02.04.16
20:25

Към снощи добавям чаша вино, която явно ми беше напълно достатъчна, за да ме трупяса (giggle) Ииии кисело мляко с малко горски плодове.

Набързо отчитам за днес преди да изляза...

ХРАНА
1. 5 протеинови палачинки с 13г мед и шепа горски плодове; смути от горски плодове и прясно мляко
2. пълнозърнеста тортила с пилешки гръди, спанак, рукола, сушени домати, сос от авокадо и кис.мляко
3. салата от зелении с домат, пилешки гърди и соса от авокадо
4. кис.мляко с горски плодове; 2 блокчета черен шоколад
* палачинките са от 2 яйца, доза протеин, лъжица ленено брашно
** питката за тортила сама си я приготвих от пълнозърнесто брашно, лъжица кис.мляко, вода, бакулвер и сол. Всякаква прилика с тортилите на Fallen oт оня ден не е случайна :D Копирах го много нагло!
ТЕЧНОСТИ: до сега 2л вода; 2 еспресо

Днес без тренировка! Доста ходих за сметка на това.
Развихрих се пак много в кухнята, ще ме прощавате ама прикачвам снимки за пореден път :D Майка ми почва да си ме иска обратно при нея, за да й готвя такива неща :D
След малко съм на вечеринка с приятели и ще пийна нещо да разпусна. Хев фън ю ту! ;)

02.04.16
20:27

казано от Sanya на 02.04.16, 20:25:

Към снощи добавям чаша вино, която явно ми беше напълно достатъчна, за да ме трупяса (giggle) Ииии кисело мляко с малко горски плодове.

Набързо отчитам за днес преди да изляза...

ХРАНА
1. 5 протеинови палачинки с 13г мед и шепа горски плодове; смути от горски плодове и прясно мляко
2. пълнозърнеста тортила с пилешки гръди, спанак, рукола, сушени домати, сос от авокадо и кис.мляко
3. салата от зелении с домат, пилешки гърди и соса от авокадо
4. кис.мляко с горски плодове; 2 блокчета черен шоколад
* палачинките са от 2 яйца, доза протеин, лъжица ленено брашно
** питката за тортила сама си я приготвих от пълнозърнесто брашно, лъжица кис.мляко, вода, бакулвер и сол. Всякаква прилика с тортилите на Fallen oт оня ден не е случайна :D Копирах го много нагло!
ТЕЧНОСТИ: до сега 2л вода; 2 еспресо

Днес без тренировка! Доста ходих за сметка на това.
Развихрих се пак много в кухнята, ще ме прощавате ама прикачвам снимки за пореден път :D Майка ми почва да си ме иска обратно при нея, за да й готвя такива неща :D
След малко съм на вечеринка с приятели и ще пийна нещо да разпусна. Хев фън ю ту! ;)

Лесно ли се обръщат палачинките? Имах преди едни жалки опити, които просто се превръщаха след упорита борба в бъркани яйца с протеин :D и как са на вкус без “топинг” :?

02.04.16
20:42

Лесно ги обръщам, но трябва  да е бързо! Умишлено ги правя по-малки, за да се обръщат лесно. Те са сладки и съм ги поляла с мед, така че ми бяха супер, но обикновено ги ям намазани с тахан :)

02.04.16
23:12

Ах, Саня .... кулинарна палавнице :D :D :D

02.04.16
23:35

казано от ME4O_TURIST на 02.04.16, 23:12:

Ах, Саня .... кулинарна палавнице :D :D :D

Aх Мечо, форумен лъскателю :Д:Д

02.04.16
23:45

лЪскател точно не съм . Sanya, обожателите ти май са доста чувствителни :D

Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 03.04.16 00:57.

03.04.16
01:15

Любовта на мъжете минавала през стомаха :D :D
Шегувам се де, не чух, не видях, не разбрах ;)

03.04.16
16:04

От рано днес, но има вероятност по-късно да не успея..
Така, Неделя, ми лайк ит со фар :D Храната до тук

1. 2 ръжени сухара с тахан и мед; 300г кис.мляко; шепа горски плодове
2. купа с пилешка супа; салата от зелении, домат, балсамико и зехтин
3. 150г извара + 2 с.л. кис.мляко + 2 ч.л. какао, малко боровинки и стевия
4.говежди бургер с салата, сирене, печена чушка и малко картофки - неделя явно ще е ден на бургера (wasntme)
* уикенда калории не ми се броят и така май ще е занапред, само през седмицата.
ТЕЧНОСТИ: вода - достатъчно; чисто еспресо

Раздвижване - home edition
1. 5 мин различни високи колена, подскоци, джъмпинг джакс и т.н.
2. 3 кръга, без почивка между упражненията, 45сек между кръговете:
- 12 ливеци
- 20 катерач
- 20 усукани напади
- 10 бърпита (без лицева)
- 30 Джъмпинг Джакс
3. 5х5 Spider push up - kangoroo jump combo, което предния път се опитах да обясня, но днес за улеснение просто реших да го снимам:

4. 5х10 коремни преси с парцал под краката, които ще наричам “парцаливи коремни” :D (отново за улеснение видео):

Външни активности: 6км колело

Тренировките в неделя винаги ме карат да се чувствам толкова жива :) Пускам си въображението да ме води и винаги се получава много добра кардио-насочена тренировка. После колело, като не беше най-доброто ми каране, защото доста лесно се изморявах и на места при наклон едвам завъртах педалите... Ще свикна! На едно възвишение побутах няколко метра, защото просто нямаше как да го мина... Но като цяло съм доволна, че повъртях педалите.

Взех си 5кг дъмбел! В Кауфланд ги бяха намалили на 3.99лв и просто не можех да пропусна :) Ще ми свърши добра работа, като реша да тренирам в къщи. Искаше ми се да взема по-голям, но нямаше. Та след като го натоварих в кошницата на колелото и прибирането ми стана една идея по-трудно :D

Мнението беше редактирано от Sanya на 03.04.16 20:12.

03.04.16
16:57

Добре изглеждаш! :) (handshake)

03.04.16
17:03

Какви са тия подскоци :D

03.04.16
17:08

казано от Juls на 03.04.16, 16:57:

Добре изглеждаш! :) (handshake)

Тенкю дарлинг (hug)
Can’t stop, won’t stop :D

satisfaction, такива дето ти спират тока ;)

Мнението беше редактирано от Sanya на 03.04.16 17:11.

03.04.16
19:42

Толкова сладък, позитивен, слънчев и пълен с енергия дневник! (inlove) (nlove4) (sun)

03.04.16
20:18

Благодаря ти много! (F)
Надявам се особено енергичен да си остане винаги :D

04.04.16
10:09

Минавам да кажа, че новият ти аватар е супер, снимките - апетитни, а тренировките - солидни! Продължавай все така :P :)

04.04.16
10:33

казано от Decho Tanev на 04.04.16, 10:09:

Минавам да кажа, че новият ти аватар е супер, снимките - апетитни, а тренировките - солидни! Продължавай все така :P :)

Благодаря ти, Дечо! А на теб честито за представянето и все така напред и нагоре ;)

И в унисон с това за солидните тренировки:

04.04.16
10:39

А така, харесва ми ! :D и благодаря :D :)

04.04.16
14:15

казано от Sanya на 25.03.16, 19:45:

ТРЕНИРОВКА - Задно бедро и корем (home edition)
Екипировка: ластик, стол, постелка

Какъв ластик ползваш - ширина/дебелина, дължина, съпротивление? Замислям се сериозно дали да не си купя някакви ластици и да ги включвам в тренировките си, но не знам как да си избера (dull) Има едни като ленти, а има и като въжета. Намерих в един сайт тук комплекти, които излизат малко по-евтино, но все още се чудя :)

04.04.16
15:35

Сис, ластикът, който ползвам в къщи е от този тип но могат да се регулират дръжките, а този който позлвам във фитнеса е от непрекъснатите като този но сив. И двата не знам с какво съпротивление са, защото съм ги заела, за да ги ползвам неопределено време :D Утре ще мога да ти кажа за непрекъснатия ширина/дебелина, че в момента не е в мен. Надявам се поне малко да съм била полезна :)

Мнението беше редактирано от Sanya на 04.04.16 15:38.

04.04.16
15:53

казано от Sanya на 04.04.16, 15:35:

Сис, ластикът, който ползвам в къщи е от този тип но могат да се регулират дръжките, а този който позлвам във фитнеса е от непрекъснатите като този но сив. И двата не знам с какво съпротивление са, защото съм ги заела, за да ги ползвам неопределено време :D Утре ще мога да ти кажа за непрекъснатия ширина/дебелина, че в момента не е в мен. Надявам се поне малко да съм била полезна :)

Окей. Мерси. То реално погледнато май зависи и за каква мускулна група се ползва, упражненията и тренировъчен стаж. Май ще си взема един комплект и ще трябва да пробвам, за да разбера кой ластик за кое упражнение ще ми е удобен :)

04.04.16
16:37

Ей, това с парцалчето е супер.
Може да пробваш и с по едно под ръцете , продават подобни по магазините.

У вас е шайни чисто ааа ;)

04.04.16
16:46

Да, има разни комбинации и с под ръцете, но специална екипировка надали ще си взема, парцали колко щеш :D
Шайни е, щом ще се кълчотя по земята :D

04.04.16
20:07

Понеделник (dull) Втора смяна (dull) Не ми се работи... 4 more days to go!

ХРАНА
1. 2 оризовки със 70г котидж; 250г пилешка супа
2. 60г Impact diet whey преди тренировка
3. 250г тиквичка, пълнена с яйце и сушени домати; 90г броколи; 3 оризовки
4. 80г котидж с 180г дом. кисело мляко и шепа боровинки + стевия
5. 250г пил. супа; 90г броколи; салата от бейби спанак, рукола, чер.чушка, чери, балсамико и зехтин
6. 200г кис.мляко с 1/2 доза протеин и 24г тахан; 2 оризовки с котидж сирене
1550 ккал до тук = В 135 / М 61 / П 110 - много нискокалорична храна си подбрах днес, но наваксах като се прибрах :)
TEЧНОСТИ: към 3л вода; 2 еспресо чисто

ТРЕНИРОВКА - Горна част (бутащи)
Скачане на въже и загрявка на стави
1. Лежанка - 15,15х20; 8,9,8х25кг
2. Избутване на дъмбел от пейка с наклон - 12,12,12х7.5кг*
3. Хибридни Арнолд преси - 15,12,12х5кг*
4. Повдигане на ръце напред с крив лост - 15, 15, 15
5. Кофички СТ - 6, 5, 41/2 , 6
6. Разгъване на 10кг диск зад врат - 12, 10, 10
7. Кофички на пейка - до отказ
8. Суинг с 5кг дъмбел - 30, 35, 35 през 45сек
* на ръка

Имах сила и се получи хубава тренировка. Като правих кофичките обаче ме стегна гръдта :D Но ако ме видите какъв глист съм докато ги правя...
Мислих да подкарам днес колелото и до работа, но се разколебах. Мисля си от утре да се мятам вече, но да видим с какво настроение ще се събудя... Всъщност единственото ми притеснение е, че се прибирам по тъмно в 9:30 и трябва да карам по булеварда, защото чак накрая мога да се включа на велоалеята. Но ще сложа сигналната жилетка и ми пожелайте благополучно прибиране :D
П.П. Надявам се коша на колелото да ми побере всички кутии с храна, които мъкна последно време... (wasntme)

Мнението беше редактирано от Sanya на 04.04.16 21:56.

оо да вторите смени в това яко време са престъпление срещу човечеството..... аз съм на 99% втори смени....

05.04.16
00:07

Уфф добавям си доза протеин и 10 от солетите с фастъчено масло, като накрая хвърлих остатъка  от пакета в коша,  мръсните гадни... :D
RIP:

Мнението беше редактирано от Sanya на 05.04.16 00:17.

05.04.16
09:22

казано от Sanya на 04.04.16, 20:07:

Понеделник (dull) Втора смяна (dull) Не ми се работи... 4 more days to go!
Но ще сложа сигналната жилетка и ми пожелайте благополучно прибиране :D
П.П. Надявам се коша на колелото да ми побере всички кутии с храна, които мъкна последно време... (wasntme)

Можеш да обличаш по - светли дрехи, за да се виждаш по - добре. На мен ми е много неприятно шофирането през зимата, защото хората са с тъмни дрехи и почти не се забелязват, а аз карам маалко бързичко. И от опит ти казвам, че е добре да си със светли дрехи.
Аз също много бих искала да ходя на работа с колелото, но облеклото ми тук не го позволява, нито обувките. Иначе имам 4 км до работа, което е добре. На ден 8км с колело би било супер.

05.04.16
10:05

Винаги се старая да обличам възможно най-сигнални дрехи, лятото разбира се е по-лесно :) Има си и сигнална жилетка за през нощта, също така преден фар и светещ стоп, така че трябва да се забелязвам :D Реших го! Днес тръгвам с колело, че утре може да вали. Времето е супер за каране, а и е супер загрявка преди тренировката, която ми предстои ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1