19.04.16
13:24
Добре, как може въобще такова колело да си купиш ? Сериозно питам, не се заяждам. Купи си скутер и като решиш, че искаш натоварване - бутай го из някое върло :D
Наистина това не мога да го разбера, а доста хора има такива.
Мнението беше редактирано от satisfaction на 19.04.16 13:26.
казано от satisfaction на 19.04.16, 13:24:
Добре, как може въобще такова колело да си купиш ? Сериозно питам, не се заяждам. Купи си скутер и като решиш, че искаш натоварване - бутай го из някое върло :D
Наистина това не мога да го разбера, а доста хора има такива.
Има смисъл, ако изминаваш големи разстояния, не си профи атлет, а все пак искаш и да се упражняваш, и да пътуваш нормално време за/от работа. Но идеята все пак е с времето да ползваш електромотора все по-малко и по-малко.
19.04.16
13:33
Ама то няма да изминаваш разстоянието за по-малко време, просто защото не струват тия неща. Включваш на по-висока скорост и така скъсяваш времето. Ако не можеш - или тръгваш по-рано или въобще не тръгваш, поне докато не си готов.
казано от Alexander Krastev на 19.04.16, 09:43:
Всъщност, това е доста добра идея - каране на велосипед, с добавена тежест - може да стане нова форумна мода. Сега се сещам, че у нас имам 2 диска по 20 кг, мога да ги прикача като инвентар на колелото и да правя преходи :D
Аз като си сложих кош на колелото и редовно мъкна торба с кутии с храна + дамската чанта, дето има квот се сетиш и се получава прилична допълнителна тежест :D
казано от satisfaction на 19.04.16, 13:33:
Ама то няма да изминаваш разстоянието за по-малко време, просто защото не струват тия неща. Включваш на по-висока скорост и така скъсяваш времето. Ако не можеш - или тръгваш по-рано или въобще не тръгваш, поне докато не си готов.
Много сте ми интересни 18-25 годишните. Не правите разлика между “В това няма смисъл” и “Аз не виждам смисъл в това”. Голямата ми дъщеря и тя е една такава категорична, чак ми става смешно на моменти - като ви чета теб, мечо турист и още две-три хлапета, все едно нея слушам. И аз ли бях така? :)
19.04.16
13:44
казано от Boby_ на 19.04.16, 08:34:
:) Добро начало на сезона. Трябвало е да го оставиш така, без да го ремонтираш. ;)
Добър опит, Боби, добър опит..... :D
казано от Енев на 19.04.16, 09:34:
А ако си вземеш и нормално колело, че да не ти тежат допълнително батерията и ел. мотора, ще ти е още по-леко и лесно.
А пък като сваля и някой друг килограм от г*за ще ми е най-леко.... :D
казано от Alexander Krastev на 19.04.16, 09:43:
Всъщност, това е доста добра идея - каране на велосипед, с добавена тежест - може да стане нова форумна мода. Сега се сещам, че у нас имам 2 диска по 20 кг, мога да ги прикача като инвентар на колелото и да правя преходи :D
Други идеи, които редовно ми пускат колегите:
1. Сложи едно платно и става веломотопед... Много екологично! (edit: “велоплатноходка” е думата)
2. Зимата монтирай едни ски отдолу вместо колелета и пак си идвай с колелото, кво ти дреме снега....
3. Закачаш едни жартиери към тролейните шинопроводи и почваш да пестиш от електричество за зареждане на батерията....
4. Айде, бе, от кога чакам да сложиш един кош да ме повозиш малко. На път си ми....
:D :D :D
казано от satisfaction на 19.04.16, 13:24:
Глей сега, всеки си гледа от собствената камбанария. Моята е следната:
-Малко и сгъваемо е защото като спукам гума, сгъвам и мога да се кача на градския транспорт и пак да стигна от точка А до точка Б, без да закъснявам. Случвало ми се е тамън три пъти.
-Електрическо е, защото пет дни в седмицата по 15км. на ден на мускули, не знам дали си опитвал. Ел. частта отнема половината, а не цялото усилие. Освен това има сериозно препятствие - зловещ баир на Подуяне, което няма как да заобиколя.
На отиване на работа карам на батерия, за да не пристигам вир вода, там все още не са ни направили баня. На връщане от работа, според кондицията, напъвам.
Колело е, а не скутер, защото живея на втори етаж и не мога да кача на ръце скутер, а колело мога (25кг оборудвано+ допълнителни до 5кг от раницата на гърба). Освен това го прибирам в стаята ми, че в коридора е тясно. Гараж нямам.
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 24.04.16 21:26.
19.04.16
15:02
казано от Boby_ на 19.04.16, 13:41:
Много сте ми интересни 18-25 годишнитe. Не правите разлика между “В това няма смисъл” и “Аз не виждам смисъл в това”. Голямата ми дъщеря и тя е една такава категорична, чак ми става смешно на моменти - като ви чета теб, мечо турист и още две-три хлапета, все едно нея слушам. И аз ли бях така? :)
Не знам дали си бил така :D Изказвам се категорично за разни глупости, за които 1000 пъти да ме питаш, все същото ще кажа. Просто няма смисъл да обяснявам защо така мисля, а повярвай ми, имам логични причини :)
В този случай и твоето мнение си е лично твое и моето си е лично мое, така се не поставяй твоето като вярното.
Не ме сравнявай с никой, сериозно :) Наистина не се познаваме.
ПП: Сега очаквай Мечо да види това ти мнение и да се започне още по-актуална, по-активна, по-противна и т.н тема от предишните :D
казано от Теди Илиева на 19.04.16, 13:44:
-Малко и сгъваемо е защото като спукам гума, сгъвам и мога да се кача на градския транспорт и пак да стигна от точка А до точка Б, без да закъснявам. Случвало ми се е тамън три пъти.
-Електрическо е, защото пет дни в седмицата по 15км. на ден на мускули, не знам дали си опитвал. Ел. частта отнема половината, а не цялото усилие. Освен това има сериозно препятствие - зловещ баир на Подуяне, което няма как да заобиколя.
На отиване на работа карам на батерия, за да не пристигам вир вода, там все още не са ни направили баня. На връщане от работа, според кондицията, напъвам.
Колело е, а не скутер, защото живея на втори етаж и не мога да кача на ръце скутер, а колело мога (25кг оборудвано+ допълнителни до 5кг от раницата на гърба). Освен това го прибирам в стаята ми, че в коридора е тясно. Гараж нямам.
:D :D :D :D :D :D :D :D
Еее, извинявай, просто не знаех за какво става въпрос. След като изкачваш прочутите зловещи баири на Подуяне, караш по недостижимите за профи състезател 15км, качваш колело(УОООУУУ КОЛЕЛООО)до втория етаж, пък и го прибираш в стаята си, а не в коридора(сигурно тя е поне 3-4 етажа по-високо от коридора, знам ли...)..... Наистина, объркал съм.
Сега сериозно - пали се, засягай се, дреме ми - не ми беше постът написан с тази цел, ама няма и да се обяснявам, особено след такъв отговор. Специално в тоя дневник имам доста какво да кажа и точно заради това написах тоя пост, ама няма да се сетиш. Твой си проблем :)
Мнението беше редактирано от satisfaction на 19.04.16 15:05.
казано от satisfaction на 19.04.16, 15:02:
казано от Boby_ на 19.04.16, 13:41:
Много сте ми интересни 18-25 годишнитe. Не правите разлика между “В това няма смисъл” и “Аз не виждам смисъл в това”. Голямата ми дъщеря и тя е една такава категорична, чак ми става смешно на моменти - като ви чета теб, мечо турист и още две-три хлапета, все едно нея слушам. И аз ли бях така? :)
Не знам дали си бил така :D Изказвам се категорично за разни глупости, за които 1000 пъти да ме питаш, все същото ще кажа. Просто няма смисъл да обяснявам защо така мисля, а повярвай ми, имам логични причини :)
В този случай и твоето мнение си е лично твое и моето си е лично мое, така се не поставяй твоето като вярното.
Не ме сравнявай с никой, сериозно :) Наистина не се познаваме.ПП: Сега очаквай Мечо да види това ти мнение и да се започне още по-актуална, по-активна, по-противна и т.н тема от предишните :D
казано от Теди Илиева на 19.04.16, 13:44:
Колело е, а не скутер, защото живея на втори етаж и не мога да кача на ръце скутер, а колело мога (25кг оборудвано+ допълнителни до 5кг от раницата на гърба). Освен това го прибирам в стаята ми, че в коридора е тясно. Гараж нямам.:D :D :D :D :D :D :D :D
Еее, извинявай, просто не знаех за какво става въпрос. След като изкачваш прочутите зловещи баири на Подуяне, караш по недостижимите за профи състезател 15км, качваш колело(УОООУУУ КОЛЕЛООО)до втория етаж, пък и го прибираш в стаята си, а не в коридора(сигурно тя е поне 3-4 етажа по-високо от коридора, знам ли...)..... Наистина, объркал съм.
Сега сериозно - пали се, засягай се, дреме ми - не ми беше постът написан с тази цел, ама няма и да се обяснявам, особено след такъв отговор. Специално в тоя дневник имам доста какво да кажа и точно заради това написах тоя пост, ама няма да се сетиш. Твой си проблем :)
Това цялото дори нарочно да се беше опитвал да го напишеш така, че да потвърдиш мнението ми по-горе, нямаше да се справиш по-добре. :)
Да не говорим, че се правиш, че не разбираш и ми вменяваш неща, които не съм казвал. Такива заяждания съм се научил да ги подминавам много отдавна. Жив и здрав - ще пораснеш. Ако не след 10, то след 15 години. :) А ако съм се объркал за възрастта ти и си над 25, значи нещата стоят дори по-зле. :D
19.04.16
15:33
Пичовете са прави :) Още повече, че има доста леки градски велосипеди на поносими цени . Карал съм такова колело, като дискутираното и казано на чист английски - ФУЛ ТЕСТИКЪЛ ( пълен ... та*ак)
П.П. Бобо, много подценяваш по-младите . А уж не си такъв дъртофел :D
19.04.16
19:19
Колелото го купувах преди 3 години и нещо и тогава беше най-лекото, сгъваемо и евтино втора употреба, което намерих. После електрифицирах и резултатът е 1000 лв.спестени от предлаганите готови такива. Сега може да има и по-добри. Не съм проверявала.
А на satisfaction - драсни на лични какви забележки имаш към хранителния ми режим и активността. Искам да разбера какво имаш предвид. Не знам защо остана с впечатление, че се паля. Няма такова нещо. Само се аргументирах.
Сега излизам за тренировката. Закъснях, защото ходих до селото с колата да проверявам как върви строежа на каменния зид. Нещо ни лъжат с материалите. Добре, че са на финала.
19.04.16
22:13
Вторник 19.04.2016
Колело за деня 20 км., една трета без батерия.
Тренировка А (вечерта след 20ч)
Клек: 10х40кг, 10х50кг, 10х65кг, 6х70кг, 6х70кг
Тяга: 10х60кг, 5х70кг, 1x90кг, 1х90кг, 2х90кг
Раменна преса: 4 серии 8х10кг на ръка
Почивките: по 1 мин., само при подходите на тягата повече, защото се редувах (към 2 минути)
Началото е ясно - загрях леко и събух цвичките :) Този път не ползвах ръкавици за цялата тренировка.
На клека обърках тежестта на третия подход и кляках с 65кг, вместо с 60. За това съм го оцветила в червено. На лявата страна съм забравила да сваля една петица. Много се зачудих защо ми тежи толкова, а какво било.
На тягата се редувахме с един трениращ и за това почивките там са ми по-дълги. Имах прогрес на най-тежките серии :) Не се наложи да повдигам опората на натоварената щанга. До сега товарих лоста с десетки, които са с по-малък диаметър и ми идваше малко ниско. Сега просто сложих диск от 20кг от двете страни и височината ми дойде идеално.
Първия подход на 90кг за малко да успея да направя 2 повторения на 90кг, но хвата пак ме предаде. Второто вдигане на 90кг си остана единичка. Третото вдигане опитах с фитили - много е лесно и направих 2х90кг без проблем. Мисля, че можех и 4 повторения да направя така. Води ли се чийт вдигането с фитили? Някой да каже :)
Храната за деня (до 17ч ометох всичко): закуска от 3 бъркани яйца с 80гр сирене и 5гр масло, обяд малко копривена каша със сирене и пържен свински черен дроб към 200 гр., вечеря супа от спанак с много малко ориз и домати вътре и парче кашкавал (към 100гр)
Струва ми се съм надвишила калориите пак. Не ми се смятат, утре ще смятам.
Вода и билков чай: 3 л.
Кафе: 1 бр. с мляко
Добавките (обичайните): рибено масло 2гр, 10гр. хидролизиран колаген, сока на 1 лимон, мултивитамини на Doppelherz с лутеин, 6 таблетка витамини В комплeкс на Sopharma (добре, че свършиха, заменям ги с В комплекс на Doppelherz).
20.04.16
21:44
Сряда 20.04.2016
Движението:
1. Тренировка Б следобед. Всичко си изпълних
2. Колело на батерия 15 км. Пак добре, че не ме отнесе вятъра. На три пъти щеше да ме събори ..... и как веднъж не уцелих попътен, а все срещу мен духаше (dull)
Храната не добре - омлет със сирене, ризото, крем, свинско, хляб, лютеница, капучино.Безобразна история. За кой път се заричам да не ям в стола на работата?!?! Ясно ми е вече като бял ден, че няма да стане, за това тактика. Сутринта протеинов шейк, до обед някакви какаови зърна или до към 30гр. ядки, на обяд ще си взимам от стола зелена салата с до 3 варени яйца, а вечерята вкъщи - месце и зеленчук. Да не забравям сметката във файлчето! Хайде да видя как ще се получи.
До преди малко търкалях бонбони, че бях обещала и съм много схваната и изморена. Мятам се на леглото и заспивам.
За малко да забравя - имах едни дебели и дълги до коляното чорапи. Отрязах им стъпалата и ги обух под клина вчера. Така след тренировката с тягата нямах никакви синки. Малко са шарени като на Пипилота чорапите, но свършиха работа.
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 20.04.16 21:45.
казано от Теди Илиева на 20.04.16, 21:44:
2. Колело на батерия 15 км. Пак добре, че не ме отнесе вятъра. На три пъти щеше да ме събори ..... и как веднъж не уцелих попътен, а все срещу мен духаше (dull)
Аналогични впечатления и у наше село - накъдето и да караш, имаш чувството, че вятърът все срещу теб духа :D
Мнението беше редактирано от Енев на 20.04.16 23:02.
21.04.16
17:29
казано от Енев на 20.04.16, 23:01:
казано от Теди Илиева на 20.04.16, 21:44:
Аналогични впечатления и у наше село - накъдето и да караш, имаш чувството, че вятърът все срещу теб духа :D
Човек не можеше да се изплюе на спокойствие, не знаеш на къде ще отлети. Проблем бяха и разни минувачи, които се разсополивиха. Гледах да ги заобикалям отдалече, щото не знаех с какво ще ме обстрелят. Гнусна история :D Спирам..... Не, още малко:
Днес на обяд не устисках и си поръчах (родопски) калмари с мистериозен сос. Готвача ме загледа закачливо и ми предложи вино, което по принцип не се предлага в стола. Извод: няма. Просто от утре трябва да спра да драскам глупости, иначе ще ме вземете за несериозна.
22.04.16
21:54
Четвъртък - без тренировка
Колело - 15 км. без батерия, защото не можеше да даде контакт след първите 200 метра и нямаше време да се връщам. Много голям зор! Без батерията установих, че на отиване на работа, когато обикновено пускам електрото, предимно катеря. Без помощ е сериозно усилие.
Храната - горе-долу. Вече не помня каква беше... пълна амнезия.
Петък - след малко започвам тежката домашна тренировка В
Колело - 10 км на батерия
Оправих леко контакта, но спуках гума на връщане.
Храната - 1 кисело мляко, протеинов шейк, свинска вратна пържола на скара и салата от краставици, 35гр. маслини, пуканки, омлет от три яйца и парче кашкавал. Отново много.
План за утре (събота)- ще имам работа на село и вечерта ще отида да тренирам - тренировка Г
План за неделя - само работа на село
Храната за събота и неделя - имам много супа от спанак и може малко месо.
Добавки - спирам Flexy-то от събота. Витамините си ги пия.
За храната пак променям плана, защото добрите ми намерения за яйца и салата се изпаряват в момента, в който видя витрините в стола, а съм гладна на куче. Ще закусвам вкъщи, в работата за обяд директно излизам в близкото ново паркче с едно кисело мляко и сламка, вечерята отново вкъщи. На бюрото малко измерени предварително ядки.
22.04.16
22:15
Кога, по дяволите, дневника ми навъртя 110 428 (сто и десет хиляди четиристотин двадесет и осем) прегледa. Това говори за нездраво любопитство, бе хора :D Или, може би, за желязно търпение :D Да взема да ви поздравя тогава! Е така някой ден всички...
24.04.16
21:41
Обобщение за седмицата 18-25.04
Понеделник - без тренировка, само колело
Вторник - Трен А, колело
Сряда - Трен Б, колело
Четвъртък - без тренировка, само колело
Петък - Трен В, колело
Събота - цял ден тежка физическа работа на село
Неделя - Трен Г
Утре ще се претегля и измеря да видя как вървя.
Не знам дали ще тренирам в понеделник или във вторник. Изморена съм.
Тази седмица ще видя как ще ми върви новата тактика с храната.
25.04.16
22:16
Понеделник 25.04.2016
Колело- не, вали и още не съм сменила гумата
Тренировка А (вечерта след 20ч)
Клек: 10х40кг, 10х50кг, 10х60кг, 6х70кг, 6х70кг
Тяга: 10х60кг, 5х70кг, 2x90кг, 2х90кг, 2х90кг (тежките 90 кг. с фитили)
Почивките: по 1 мин.
Най-накрая пълните бройки по програма!
Снимах, ще кача малко по-късно в дневника клипче.
Тренирах с ръкавици и фитили на тежките повторения тяга. Боса по чорапите на Пипилота. Накрая ходих да вися на лост за хвата.
Днес се претеглих сутринта и ми стана лошо. За това, изморена, не изморена, се занесох в залата след работа.
Храната за деня (до 18:30ч ометох всичко): закуска - палачинка от 2 яйца с половин доза суроватъчен протеин и 5 гр.масло; обяд едно кисело мляко 2%, междинно 10 какаови зърна; вечеря 2 свински кебапчета, едно татарско кюфте и 150гр. гъби в масло.
Като се прибера, ако огладнея, ще хапна една супа с лапад.
Вода и билков чай: 3 л.
Добавките (обичайните): рибено масло 2гр, сока на 1/2 лимон, мултивитамини Supradin, 1 таблетка витамини В комплeкс на Doppelherz.
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 25.04.16 23:41.
26.04.16
22:00
Вторник 26.04.2016
Движението:
1. Тренировка Б вечерта. Всичко си изпълних.
2. Колело - не. Студ и мраз.
Храната екстра- фитнес палачинка, 1 кисело мляко, малко ядки, свински врат печен 240 гр., като се прибера купичка супа от лапад и 2сл зехтин.
Вода и добавки като вчера.
Цял ден ми се спи. Сутринта пуснах HOMA index - в норма съм.
Теди, защо се прибираш толкова късно? След 22 часа? Това си е доста стрес! :(
27.04.16
08:12
Работя на смени. За сметка на това, в тези дни се излежавам сутрин до късно.
28.04.16
23:11
Сряда и Четвъртък - нетренировъчни
Колело - не :(
Храната в сряда - закуска фитнес палачинка (2 яйца, 5гр. масло, половин доза суроватъчен протеин), обяд свински медальон (недопечен към 200гр), 1 кюфте, купичка телешко варено, вечеря 1 кисело мляко
Храната в четвъртък - закуска фитнес палачинка (същата), обяд свински врат с гъбен сос (към 150гр опечен), зелена салата с малко настърган пармезан и 3 тънки парчета бекон, купичка телешка шкембе чорба (само 3-4 парченца месо уцелих), вечеря 1 кисело мляко, междинно 10 какаови зърна и парче козунак
Добавки - стандартните - сока на половин лимон, мултивитамини на Супрадин, 2 гр. рибено масло и таблетка витамин В комплекс на Doppelherz
Вода - двата дни по 2,5л
Кафета - двата дни по 1 бр. с мляко
В сряда на работа от 10ч до 20ч. Ходих на среща на високо ниво в зала, в която масата струваше 100 бона?!? За една бройка да си направя селфи на нея.
Днес сутринта си правих тест на хормони на щитовидната жлеза (T3, T4, TSH) - всичко в норма. После на работа от 10ч до 21ч., фитнеса затваряше в 22ч и за това не успях за тренировка Г. Само за нея имах сили и желание. За домашната тренировка В не мога да се напъна тази вечер. Утре ще видя коя от двете да направя и после ще пътувам в провинцията на гости за празниците. Козунак вече опитах, така че ще се ориентирам към яйца и агнешко. Ще напиша отчет по-нататък.
29.04.16
21:55
Петък 29.04.2016
Движението:
1. Тренировка Г и 20 мин. кростренажор малко преди обед
Храната- закуска фитнес палачинка, обяд 140 гр. телешка саздърма, салата с 1сл зехтин и 2сл конопено семе, за вечеря се пекат гъби кладница на фурна с масло, магданоз и чесън и може малко кисело мляко
Вода и добавки - обичайните.
Пътувахме леко. Навигацията на телефона е много добра. Тренировка В ще правя в неделя.
29.04.16
22:02
В дивия северозапад съм :)
E/= си?!!?? Няма ли кой да ги разстреля издателите на вестника???Направо се изцъклих като видях датата..
29.04.16
22:13
Утре ще го чета на закуска :D
А днес на вечеря гледах турски сериал (rock)
Нервак, потърси и вестник “Квантов преход”. Чете се задължително на две водки, иначе нищо не се разбира :D
казано от Теди Илиева на 29.04.16, 22:13:
Нервак, потърси и вестник “Квантов преход”. Чете се задължително на две водки, иначе нищо не се разбира :D
Леле...какви две???
29.04.16
22:35
Каквито има, може и ракийка, важното е да се отпушат чакрите за да влезе космическото послание!
02.05.16
00:08
Неделя 01 май
Оцелях.
За деня имам недостатъчно (към 2л.) блудкава, хлорирана вода, парче козунак* с локум и орехи*, агнешко* на фурна с картофи* , 3 яйца*, кафе.
Спахме с котето един следобеден сън, после се разходих до един куп роднини да се видим и така.
Докарах си майката обратно в София заедно с един багажник разсад и утре ще се правим на градинари.
Вечерта след 21:30ч направих Тренировка В с леко посъкратени бройки на някои последни серии от рода на 12 вместо 15.
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 02.05.16 01:20.
02.05.16
17:57
Понеделник 02 май - нетренировъчен
Счупих се от работа по градината от 10:30ч до 16:30ч. плътно. Трябваше само да очертая лехи и да боцнем разсада на изорана и наторена градина, но малцинството беше взело парите и празнувало Великден без да свърши договорената работа преди празника. Днес трябваше сами да довършваме - разкопаване, разчистване на камъни, керемиди и стъкла (постоянно попадам на каменни основи и е зор), разхвърляне на угнила тор, която ни докараха, но беше пълна със стъкла и керемиди, та и нея чистих. Кирка, лопата, кирка, лопата.... сега кръста протестира.
Айде тъкмо засадихме разни работи и на гости пристига една кобила, води жребче. Запътиха се право към марулите. Изгоних ги, ритник не успях да отнеса, което е добре. После ми позираха за снимка от улицата.
До утре трябва да съм о.к. за да направя тренировка А. Днес не става.
За деня имам към 2,5л. вода, 2 айряна, капучино, 3 яйца, парче кашкавал (40гр.), кроасан с масло и 2 парчета луканка. Друго не мога, лягам и умирам.
казано от Теди Илиева на 02.05.16, 17:57:
Понеделник 02 май - нетренировъчен
Счупих се от работа по градината от 10:30ч до 16:30ч. плътно. Трябваше само да очертая лехи и да боцнем разсада на изорана и наторена градина, но малцинството беше взело парите и празнувало Великден без да свърши договорената работа преди празника .
Основно правило при работа с цветнокожи - Първо се инспектира сършента работа , второ - пак се инспектира щателно свършената работа , трето - инспектира се под лупа свършената работа , и тогава се дават парите . Пари на мангал напред - никога !
03.05.16
09:50
Пари на никой не трябва да се дават напред, ако питаш мен.
Не ги харесвам, но ми се е случвало циганин да ми свърши работа, а хора, с които съм отраснала, да вземат на 80-годишния ми дядо пенсията и да не свършат нищо.
Затова само “по европейски” - изпълняваш - получаваш, не изпълняваш - една гореща супа и... :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.05.16 10:58.
03.05.16
21:40
Абе аз тия работи ги знам :) Майка ми е за пердах, хем я предупредих.
03.05.16
21:45
И в нашия случай беше след като предупредих майка ми... 20 пъти :D
Не, вика, те са наши момчета.
End of spam. :)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.05.16 21:46.
03.05.16
21:49
Вторник 03/05 - нетренировъчен
На работа от 8 до 20ч. (от 17ч до 20ч отдалечено от вкъщи изгърбена на стол). Така ще е и следващите два дни.
С тежка мускулна треска съм на крака, глутеус, гръб и рамене. За това отложих за утре тренировка А. Копривената каша също нещо ми се надига и се отказах да ходя до фитнеса за кардио, а щеше да ми подейства добре на схванатите крайници.
Храната: 2 варени яйца, 1 кисело мляко, копривена каша със сирене - една чиния, половин пакет телешка саздърма (140гр.).
04.05.16
22:57
Сряда 04.05.2016
Сколасах да направя Тренировка А (вечерта след 21ч)
Клек: 10х40кг, 10х50кг, 10х60кг, 4х70кг, 4х70кг
Тяга: 10х60кг, 5х70кг, 2x90кг, 1х90кг, 1х90кг (тежките 90 кг. с фитили)
Почивките: по 1 мин., при слагането на фитилите първия път само се забавих
Скъсах втори клин, този път и на двете колена. Тренирах с мускулна треска, макар и не толкова силна, както и с натрупана умора, което се отрази на резултатите. Накрая нямаше време да ходя да вися на лост за силен хват, защото затваряха. На по-леките килограми при клека, давах максимално до долу колкото мога. След тягата със 70кг, обикновено започвам да си бърша лицето в ръкавите на блузата - няма такова кардио.
Храната за деня: 1 айрян, 1 кисело мляко 2%, купичка пилешка супа, пилешка пържола от бутче с гарнитура пресни печени картофи (към 150гр.), хапка синьо сирене, парче кашкавал (40-50гр.), 10 какаови зърна
Вода и билков чай: едва 2л.
Капучино: 1 бр.
Добавките: рибено масло 2 гр, мултивитамини Supradin, 1 таблетка витамини В комплeкс на Doppelherz.
05.05.16
20:18
Четвъртък 05.05.2016
След малко излизам за Тренировка Б
Храната за деня: 2 варени яйца, 1 кисело мляко, рибена чорба, порция пилешки дробчета със зеленчуци, 5 бирени пръчици, 4 ултра/еко/био бисквити от лимец с боровинки, 5 фурми - лошо
Вода : ще успея 2л.
Добавки: ц
Счупих се от бачкане. Даже утре ще доработвам.
07.05.16
11:30
Петък 06.05.2016- без тренировка.
На Гергьовден добре поработих. С един чук свалих 100 годишна мазилка на старата къща на село. Получих комплимент, че добре съм го оформила, ама не разбрах кое - зида ли, кое :Д. Раменете нещо го отнесоха. Носих също камъни и коминни тела.
Храната за деня: 2 варени яйца, 1 кисело мляко, малко луканка, бирени пръчици, чиния агнешка дроб сарма, 1 банан.
Вода : малко
Кафе: не
Добавки: обичайните
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 07.05.16 11:33.
07.05.16
18:18
Вариант на кето бисквита :)
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 07.05.16 18:21.