Моторетка

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Теди Илиева на 07.05.16, 18:18:

Вариант на кето бисквита :)

(rock)

Теди Илиева

07.05.16
18:51

Събота 07.05.2016

Малко по-късно ще правя тренировка В.
През деня отново работих на село - обща работа по къщата, но по-леко от предишни дни.

Храната за деня: омлет с кашкавал, 2 парчета пиле, 1 банан, предстои вечеря - свинско със зеленчуци

Вода : 3л.
Кафе: не
Добавки: обичайните

07.05.16
19:54

казано от Теди Илиева на 07.05.16, 18:51:

През деня отново работих на село - обща работа по къщата, но по-леко от предишни дни.

Това си е направо тренировка Г. :) Как имаш сили и за фитнес, и за такава работа? Браво!

Теди Илиева

07.05.16
23:11

Адаптация някаква, знам ли...
И повече ще става работата.

09.05.16
11:46

казано от Теди Илиева на 07.05.16, 18:18:

Вариант на кето бисквита :)

Боклуци пълни със сол...

Теди Илиева

09.05.16
21:40

Добре, няма повече... те са си вид джънк. Само на вкус са ги докарали.

Теди Илиева

09.05.16
21:47

Понеделник 09.05.2016 - без тренировка

След работа се хванах да сменям спуканата гума на колелото и така вместо предвидените 30 минути откарах два часа мъки! Кръста ме заболя от превиване, ревнах и стана късно за тренировка. А и с гумата нищо не стана - освен вътрешната намерих и цепнатина отстрани на външната и то чак след като смених и напомпах се видя. Не мога да го карам така. Предавам се и утре ще го карам във велоателие.

Тренировка А остава за утре.

Храната за деня: закуска 50гр лешници и 1 капучино, обяд порция свински джолан със зеле, чаша таратор, вечеря 1 яйце, 120гр. телешка саздърма и малко салата (краставица, магданоз, китайско зеле, без мазнина)

Вода : 2л.
Кафе: освен капучиното, още 1 кафе
Добавки: не

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 09.05.16 21:49.

Теди Илиева

09.05.16
21:53

Много ми дойде храната днес. Тежко ми е. Утре по-малко месо, повече зехтин и без ядки.

Забравих да напиша обобщение на изминалата седмица:
3 тренировки (А, Б, В), 2 дена доста физическа работа на село, три дена на работа по 12 часа на ден. Храната горе-долу, повече долу, добавките не ги пих редовно, вода също не пих достатъчно. Настроението ми се е скапало. Изморена съм. Новата седмица не започна добре, но има време да се обърнат нещата.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 09.05.16 22:05.

Теди Илиева

10.05.16
21:54

Вторник 10.05.2016

Тренировка А с екстри.

Добавям повторенията:
Клек: 10х45кг, 10х55кг, 10х65кг, 4х75кг, 5х75кг
Тяга: 10х65кг, 3х75кг, 1x95кг, 0х95кг, 1х95кг (тежките 95 кг. с фитили)
Раменна преса: 4 серии 8х10кг на ръка
Почивките: по 1 мин., между клек и тяга повече (към 2 мин.) докато направя щангата

Тренировката е същата, но с 5кг. нагоре на всички серии клек и тяга.
Скъсаха трети клин на коленете въпреки чорапите на Пипилота, този път обути над клина.

Отбелязаното с червено по програма трябва да е повече, но толкова успях. Нулата на тяга е защото ми се разтакова таковата ... фитила на дясната ръка се разви. Последните повторения на клек с 65кг ги правих с малки паузи от 2 до 3 секунди.
Вир водичка станах.

Денят мина добре. Само където вечерях  3 часа преди тренировка, недостатъчни.

Храната за деня: 3 яйца, масло, сирене, зелена салата, кашкавал, маслини, 1 кюфте, 1 кисело мляко, пресни картофи на фурна с копър и чесън :(

Вода : към 3л.
Добавки: обичайните

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 10.05.16 23:17.

Теди Илиева

12.05.16
22:36

Сряда 11.05.2016- без тренировка
Работих 11 часа и накрая едва се довлякох до нас и си легнах.

Четвъртък 12.05.2016
Тренировка Б
Тренировката мина изненадващо леко. Правих я вечерта след 20:30ч. Преди това вечерях леко в 17:30ч и дремнах час и половина. Ще повторя този ритуал, да проверя дали има някаква закономерност тука :)

Храната за деня: преди обед капучино и 1 шоко бонбон, за обяд чаша таратор, 1 кебапче, кашкавал пане, за вечеря 1/2 краставица, парче кашкавал ементал с орехи към 50гр, пилешко роле към 150 гр., 2 лъжици извара

Вода и чай: 3л.
Добавки: таблетка мултивитамини, таблетка витамин В комплекс, рибено масло 2 гр.

Теди Илиева

15.05.16
17:00

До края на седмицата без друга тренировка. Нямах нито време, нито желание.

Днес неделя е единствения ми почивен ден. Поработих на село общо 4 часа. Следобед може да покарам малко новото ми колело да видя как е.
Храната за деня: 3 яйца, масло, парче кашкавал, шепа фъстъци, кафе със сметана, 2 еклера, за вечеря лапад от градината със свинско.
Вода - до момента 1,5 л.
Добавки - само 2 гр. рибено масло.

Теди Илиева

16.05.16
22:37

Понеделник 16.05.2016

Колело (без батерия, новия байк с 29’‘’ гуми)- общо15,25 км. за 1 час и 20 мин
Тренировка А - вечерта към 21 ч.

Клек: 10х45кг, 10х55кг, 10х65кг, 5х75кг, 4х75кг
Тяга: 10х65кг, 5х75кг, 0x95кг, 2х95кг, 2х95кг (тежките 95 кг. с фитили)
Почивките: по 1 мин., между клек и тяга повече (към 1,5 мин.) докато натоваря щангата

За тренировката:  Малко по-добре от предния път, но все още непълна тренировка. Нулата на тяга е защото краката ми бяха изморени, няма общо с това, че бях забравила да сложа фитилите. Вместо нула трябваше да са 2 повторения. За съжаление се оказа, че камерата нещо не съм я включила. Имам запис само от няколко секунди на пода. Стремях се да клякам максимално дълбоко, колкото мога.

За колелото: Егати лесното! С тези грамадни гуми карам, все едно съм на батерия с малкото. Моделът е Cross GRX7. Малкото (електрифицирано) за сравнение е с 20’’ гуми и към 5 кг. отгоре. Временно ще ходя на работа с новото, защото ел. частта на старото пак се повреди и трябва да сменям едни контакти, което не знам кога ще стане. Остава сериозен минус на новото - ако спукам гума, нито такси може да ме качи, нито мога да се кача на градския транспорт. Не съм подготвена да сменям гума на улицата. Утре ще мина през велоателието да се оборудвам. Другото неприятно днес беше лошото време - на отиване ме валя, на връщане - студ.

Храната за деня: на картинка. Почти успях с целите.

Вода : още 2 чаши и стават 3л.
Кафе: 1 бр.
Добавки: 2гр. рибено масло, витамини В комплекс, мултивитамини

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 16.05.16 22:37.

16.05.16
23:09

20” гуми?? Това обяснява мъките ти... баси Балканчето :D Да ти е честито новото и много километри да навъртиш с него ;)

Теди Илиева

17.05.16
22:22

Вторник 17.05.2016

Колело (без батерия с байка)- общо15,43 км.

Тренировка Б - вечерта към 21 ч.
Лег (раменен хват): 8х40кг - 4 пъти
Горен скрипец с тесен подхват: 10х50кг - 4 пъти
Гребане (на машина): 8х70кг - 4 пъти
Лег с дъмбели с успореден хват: 8х10кг на ръка - 4 пъти
Почивките: по 1 мин.

За тренировката: - Малко по-слабо от предния път, в смисъл направих всичко, но накъсвах последните серии на горен скрипец, защото ми умаляваха ръцете.
За колелото: Какво да казвам пак - страшен кеф!

Храната за деня: като вчера + един Roo Bar с годжи бери.

Вода : още 1 чаша и стават 3л.
Добавки: 2гр. рибено масло, витамини В комплекс, мултивитамини

Теди Илиева

18.05.16
10:36

Сряда 18.05.2016 - без тренировка

Колело (без батерия с байка)- дописвам 14,92 км.
Храната за деня: на цели две картинки, да има :)

Вода : поне 2,5 л.
Кафе: предстои 1 бр.
Добавки: 2 гр. рибено масло, витамини В комплекс, мултивитамини

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 18.05.16 21:17.

Теди Илиева

19.05.16
21:23

Четвъртък 19.05.2016

Колело (без батерия с байка)- 15,03 км.
Тренировка В - след малко я започвам

Храната за деня: 1 варено яйце, купичка телешка супа, свинска вратна пържола с гъбен сос, 1 кисело мляко 3,6% по БДС, 1 Roo Bar с инка бери и портокал

Вода : още малко и става 3 л.
Кафе:  1 бр.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 19.05.16 21:24.

Теди Илиева

20.05.16
21:43

Петък 20.05.2016

Колело (без батерия с байка)- 15,14 км.
Тренировка Г - сутринта. Всичко екстра.

Храната за деня: 3 яйца в масло, 1 краставица, 50гр. маслини, 2 люти свински кюфтета, малко качамак, парче кашкавал, 1 Roo Bar, 1 кисело мляко.
Нищо общо с кетогенен режим. Разпасана команда. Вероятно дори не бях в дефицит днес.

Вода : 2,5 л.
Кафе:  1 бр.
Добавки: 2 гр. рибено масло, витамини В комплекс, мултивитамини, сока на 1/2 лимон

Поредния натоварен ден в работата. На връщане с колелото ме валяаааа..... Като се прибрах по навик се запътих за душ. Ми то нямаше нужда. Вир вода бях, подгизнала от дъжда и само се избърсах с кърпата.

Предстоят четири дни почивка. Нямам ангажименти, освен хобито на село. Чудесна предпоставка да си спазвам диетата.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 20.05.16 21:48.

Теди Илиева

20.05.16
23:41

Я, да взема да пусна малко странна музика

Теди Илиева

22.05.16
22:56

Събота 21.05 и Неделя 22.05 - нетренировъчни

В събота поработих на селото, но малко, до към 14 ч., защото заваля. Храната не я помня.
В неделя отново работих на двора в селото, този път доста и ме пече слънце. Храната - три кофички овче кисело мляко (аз съм го подквасвала), 5-6 черни маслини, два резена домат със сол, вечерта един тиган гъби пачи крак с масло, чесън и домашен оцет (по рецепта трябваше и копър, но нямах). Вода - към 3 л. - почти всичко се изпари от мен.

През почивните дни на мегдана в селото се заформя нещо като седянка. Жулят се мастики от 8:30ч. сутринта. Много сме им интересни докато работим и ни гледат като на кино. От време на време някой минава да даде акъл. Днес по обедно време ни пуснаха музикално оформление от една паркирана кола - диплиха се едни къдрави песни и се изнервих. Направих забележка отдалече. Така де, беше преди 16 ч. и  заглушаваха едно пиленце, което много хубаво ми пееше. Не я спряха веднага, а по-късо след като ме видяха как се разбеснях по двора. По някое време дойдоха да питат дали може да я пуснат тихо :D

Добавки за двата дни - никакви.

Теди Илиева

23.05.16
21:10

Понеделник 23.05.2016 - нетренировъчен

По план трябваше тренировка А, но са ми разранени няколко пръста от греблото, въпреки ръкавиците, а и съм изморена. Днес вместо да си почивам, пак хващах аграрен тен - боядисване, вършане с греблото, пренасяне на камъни

Храната за деня: 200 гр. овче кисело мляко, свинска пържола към 150 гр., 1 банан, тиган гъби пачи крак с масло, оцет, чесън и копър

Вода: не съм засичала, но доста се наливах
Кафе:  не
Добавки: не

Утре ще вместя тренировка А и ще покарам малко колелото.

Теди Илиева

25.05.16
18:56

Вторник 24.05.2016 - също не успях да стигна до фитнеса.
Предната нощ не успях да заспя и затворих очите чак към 3:30ч сутринта. Не съм проверявала, но най-вероятно е било пълнолуние. Щура работа. След това спала едва 4 часа, работих на селото почти до 19 ч. Носих тежко - тухли, чувалчета с варов разтвор, цимент, камъни. Ееее писна ми от тия камъни. Не вила, а каменоломна! Храната - горе-долу в смисъл освен приличните работи имаше един сладолед и един студен чай със захар от купешките боклуци. Така общо взето изкарах празника, обаче въпреки гърча останах с чувството, че съм свършила нещо полезно.

Сряда 25.05.2016

Колело - ц, лошо време
Тренировка А - към 17 ч.

Клек: 10х45кг, 10х55кг, 10х65кг, 4х75кг, 4х75кг
Тяга: 10х65кг, 5х75кг, 3х2x95кг (тежките 95 кг. с фитили)
Почивките: по 1 мин., между клек и тяга повече (към 1,5 мин.) докато натоваря щангата

За тренировката: Докарах програмата в пълния вид. Изненадана съм, защото не съм се спирала от тежка физическа работа 4 дни. Дори се чудех дали след работа да отида директно или да се прибера да дремна и после да ходя. Беше ми сънливо и отпаднало.

Храната за деня: 2 варени яйца, 1 кебапче,парче кашкавал, зеленчукова крем супа, 200 гр. кисело овче мляко

Вода : още 2 чаши и стават 3л.
Добавки: 2 гр. рибено масло, витамини В комплекс

Теди Илиева

26.05.16
20:29

Четвъртък 26.05.2016

Колело - ц, лошо време.
Тренировка Б - към 17 ч.

Горен скрипец с тесен подхват: 10х50кг - 4 пъти
Гребане (на машина): 8х70кг - 4 пъти

За тренировката: -Трудно ми беше всичко, но направих повторенията с паузи към края на сериите по 1-2 секунди. След тренировката отидох на един класически масаж. Исках и сауна, но се отказах - вътре беше точно 120 градуса мор.
Храната за деня-силна: 2 варени яйца, купичка телешка супа, пилешка пържола от бутче (към 150гр.), парче печена наденица (към 100гр.), порция зелена салата с маруля и тиквички, сух таратор от 200гр. овче кисело мляко с копър, чесън и 2 корнишонки, 1 Roo Bar, 20 гр. суров слънчоглед.

Вода : до момента 2л, имам още 1л
Кафе: 2 бр.
Добавки: 2гр. рибено масло, витамини В комплекс

Кръста ме наболява днес и сутринта на път за работата ходих като патето Яки. От 1 месец съм без стелките,  преобърнах два пъти всичко и никъде ги няма. Утре ще мина с колелото през магазина да си купя от същите, а сега ще полежа на апликатора.

Постепенно ми се влоши кръста, а факторите за това са много - на първо място тежката работа на село с доста навеждания, после излипсвалите стелки, също поддържащата терапия с масажите я бях спряла и на последно място слагам тренировките, даже не съм сигурна че имат нещо общо. Не съм спирала приема на витамините от В групата, но както усетих това не е панацея, а само една част от нужните мерки.

Теди Илиева

27.05.16
20:50

Петък 27.05.2016-почивен

Колело- към 15 км. с байка
Купих си стелки.
Ядох много.
Гледам документални филми за серийни убийци и се сдухвам.
Трета поредна седмица въвеждам и обучавам нов колега. Разочароващо преживяване.
Схваната съм. Кръста също.

Вода и чай : до момента 2л, ще опитам още малко
Добавки: 2гр. рибено масло, витамини В комплекс

Рапорт даден.

Теди Илиева

28.05.16
12:28

Без да искам лайкнах един женски дневник и сега ме е яд. Прегледах го да видя какво съм препоръчала и е наистина зле.  Случват се грешки като чета през телефона.

Хм, днес съм си в нас. Храната е екстра, до тук 2 моцарели и 1 яйце. Започвам и водата. Довечера ще правя тренировка В.

Прикачвам храната за деня.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 28.05.16 19:20.

Теди Илиева

29.05.16
21:49

Неделя, 29.05.2016 - без тренировка

Храната е като вчера, но с 1 сладолед, 1/2 кисело мляко разбито на айрян и 1 чаша студен чай, защото умрях от горещина.
В опит да компенсирам калорийния прием намалих наполовина маслото за деня.
През деня поработих леко и внимателно в двора на село. Кръста спря да ме боли момента, в който стъпих на двора???

Добавките: 2 гр. рибено масло, таблетка витамини В комплекс, таблетка мултивитамини
Вода: към 3л., айряна е допълнително.

Мултивитамините като свършат до 1 месец ги спирам. Мисля, че салатите са ми достатъчни. Рибеното масло - и него ще го спра от следващата седмица, когато започвам да хапвам риба по минимум два пъти седмично. Ще ми останат само витамините от В комплекс.

Да си отбележа, тази година все още не ме е хващала слънчева алергия, въпреки системното излагане на слънце.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 29.05.16 21:50.

Теди Илиева

30.05.16
23:23

Миналата седмица не успях да направя четвъртата тренировка Г. Реших днес да започна от първата, а да не довършвам.

Понеделник 30.05.2016

Колело - към 15км. с байка
Тренировка А - след 21 ч.

Клек: 10х45кг, 10х55кг, 10х65кг, 5х75кг, 5х75кг
Тяга: 10х65кг, 5х75кг, 3х2x95кг (тежките 95 кг. с фитили)
Почивките: по 1 мин. и нещо, защото се разсейвах, между клек и тяга повече (към 1,5 мин.) докато натоваря щангата

За тренировката: Вир водичка станах. Кръста беше перфектен. Грам болка или натягане нямаше. Ще видя утре как ще съм. Прогресирах съвсееем лекичко на клека. Преди правех по 8 повторения - ще ги мъча отново. Имах и някакво дълго чудене с щангата на раменете кога да започна да клякам. Ослушват се за някакви лоши сигнали от тялото. Нямаше такива.

Храната за деня: 200-300 гр. гъби пачи крак с масло, магданоз, лук и червен пипер, 1 свинска наденичка на скара от Била, към 150 гр. катък, 1 краве кисело мляко по БДС, топло хлебче със семена са към 150 гр. :(

Вода :  3л.
Кафе: 1 бр. с мляко

31.05.16
17:34

Теди знаеш че си ми слабост , не ? е поне научи :) и ме кефиш, за това както никога ще бъда с мил с теб. като чуя жена де се кефи на упражнения като клякане и мъртва тяга нещо ми става :) това са изключително тежки лъжливи уж с много килограни и травмиращи упражнения. за състезатели може би , ама там понякога си струва риска. и то е само няколко години. че и се кефят като качват колограмите.  и така си го написала сякаш ушите ти за обърнати назад, чакаш всеки момент да изпръщи кръста, да извикаш ААААААААААААА , да направиш още две повторения и да хвърлиш щангата. и после 3 месеца дърпаме сополи :) около гръбнака има един мускул трябва да е супер развит за да си позволяваш да ги правиш. ама аз ги правя правилно, остави ти тия. клякай, дърпай си там за кеф за какво са ти толкова много тежести?  някой ще каже ама те не са много, нищо не са , заеби ти тия , миг невнимание щял живот мъртъв :)

Теди Илиева

31.05.16
19:20

Абе и ти си ми слабост :)
Благодаря за предупреждението. Внимавам.

Теди Илиева

31.05.16
22:47

Вторник 31.05.2016

Колело -  към 15 км. с байка
Тренировка Б - към 21 ч.

Горен скрипец с тесен подхват: 10х50 кг., 10х50 кг., 10х50 кг.  и 7х50 кг.
Гребане (на машина): 8х70 кг. - 4 пъти

За тренировката: Тоя горен скрипец.....

Храната за деня - никак не беше добре:   закуска от 150-200гр череши и 1 кайсия, обяд от 3 варени яйца и салата (краставица, маруля, листа от целина, магданоз, 1 с.л. конопено семе, 10 маслини каламата, 2 с.л. зехтин), следобед 2 Roo Bar-a и 1 шоко бонбон, като се прибрах от тренировка 1/2 кисело мляко на айрян, 1 кренвирш??? и 1/2 краставица. Не бях напазарувала и вечерта ядох каквото имаше в хладилника.... а в него обикновено има странни работи. Не се справям въобще с пазене на режими и следене на калории от доста време.

Течности: 3 л. (2 л. вода, 0,5 л. билков чай, 0,5 л. айрян)
Кафе: 1 бр. с мляко

Кръста е екстра. Със стелките съм.
Днес си карам колелото по Витошка наперено. По едно време си поглеждам лявото коляно и виждам 3 дупки. Чисто новия клин от тягата вчера протрит и докато съм карала се скъсал. Пък и точно на Витошка насред цялата гъзария!

Въпросът е защо в хладилника има кренвирш и други “странни работи”. В моя има месо, бира и ракия, а и салата, май :)
И аз не бях пазарувал вчера, ама си имах сурови лешничета и ирландско уиски и съгреших с тях ;)

Теди Илиева

01.06.16
08:58

Майка ми ги пазарува тия работи.
Както и да е, още два месеца и се изнасям.

Теди Илиева

01.06.16
10:12

Сряда, 01.06.2016 - без тренировка

Кога стана юни :)

За деня ще имам колело към 15 км. до/от работа.
Храната я поготвих тази сутрин и е по кутиите.

01.06.16
21:20

казано от Теди Илиева на 01.06.16, 10:12:

Кога стана юни :)

“Вече 16 години съм на този Свят
и възрастните хора така и не разбрах.
Все се оплакват или са намусени,
винаги сериозни, винаги замислени...
Но нещо се променя отново на пролет-
хората стават почти като нови.
Забързани - задъхани - така минават дните ни,
и може би, забравяме- деца, че сме били.. :) “

Теди Илиева

01.06.16
22:48

Какво виждат очите ми - главни букви, точки, запетайки... оооо :) (F)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 02.06.16 01:03.

Теди Илиева

02.06.16
10:25

Четвъртък 02.06.2016

Днес ми се очертава това. Ще допиша довечера.

Колело: с байка до/от работа към 15км.
Тренировка В вечерта
1. суинг - 4х30
2. бг клек - 2х15 (на крак)
3. напади - 2х15 (на крак)
4. клек - 4х20
5. хип тръст на един крак - 4х10
6. планк 2 пъти макс време (последно го съм правила около 1,5 мин.)
7.  страничен планк 2 пъти макс време (около 40 сек.)
8. планински катерач 2 пъти макс бройка  (над 100 бр. някъде)

За тежест ползвам пудовка от 20 кг.

Храната за деня: омлет с кашкавал (3 яйца, масло, парче кашкавал към 80 гр.), салата (2 с.л. зехтин, малка тиквичка, 2 корнишонки, половин маруля, 15 маслини), 60гр. микс сурови ядки (орехи, лешници, кашу), 1 кисело мляко

02.06.16
20:51

казано от Теди Илиева на 01.06.16, 22:48:

Какво виждат очите ми - главни букви, точки, запетайки... оооо :) (F)

всъщност го копирах, но май не ги намалих заради теб.
мился че ми вляеш зле и въпреки младостта си която ти дадох и 3-те деца, които ти направих пътищата ни трябва да се разделят ... :)

Теди Илиева

02.06.16
21:40

Пак ще се върнеш ... къде ще намериш друга такава :D

02.06.16
22:42

казано от Теди Илиева на 02.06.16, 21:40:

Пак ще се върнеш ... къде ще намериш друга такава :D

оф пак си права скъпа, лека нощ :)

Теди Илиева

03.06.16
21:43

Днес трябваше да правя тренировка Г (аналогична на Б), но ме посети Джак Изкормвача и почивам.

За деня имам само 15 км. колело, обезболяващи и сладко. Е, имаше и 3 яйца, кисело мляко и малко пилешко месо.

Утре - събота - съм на тийм билдинг и не знам как ще е храната.

В неделя ще ходя до село и ако успея вечерта ще направя тренировката.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 03.06.16 21:45.

Теди Илиева

04.06.16
10:35

Правец

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1