09.06.16
17:09
казано от Plamena Polihronova на 09.06.16, 17:03:
казано от Кольо Пияндето на 09.06.16, 16:56:
Какво влачиш от 3 години?
Нещо не си разбрала агрономството - това не е умение с мотика.
Това е шефска специалност. :)И аз така викам , ама докато стигна до шефското място ще си мине време :)
Почвознание .. там е най-голямата ми болка |-)P.S днеска съм ви много интересна (giggle)
И в дните, когато качваш снимки :D
Шегувам се ;) Иначе и аз смятам агрономството за хубава професия
Мнението беше редактирано от ME4O_TURIST на 09.06.16 17:09.
09.06.16
21:20
09/04
Храна :
-омлет /2 яйца, ементал , овче сирене/, 4 черита
-ябълка
-сьомгова пъстърва,салата/зелена,лук,чери,царевица,краставица/,няколко резенчета бабек
-може да изям една праскова и една кайсия
Тренировка:
Излъгах , че ще ходя да тичам ..
Слязох в двора и си спретнах една табата 20/10 , 4 упражнения , 11 кръга = 22 минути /без никакви почивки/
-въже
-кофички на пейка
-скок на стълби
-напади , клекове ( не беше най - подходящото след скока )
*правих клип да се видя как скачам и качвам скрийншотове за любителите на снимки (giggle)
P.S много мазни тея бедра (tmi)
09.06.16
21:39
Е, не са чак толкова зле, колкото се опитваш да ги изкараш.
09.06.16
21:57
казано от Plamena Polihronova на 09.06.16, 16:54:
казано от Кольо Пияндето на 09.06.16, 16:48:
Агрономството е страхотна специалност.
Аз не го намирам за загуба на време.Ба... не съм късан на изпит.
Преподавателят ли е труден? За да те скъса заради един въпрос...Ами явно да , щом си го влача с мене 2 години (giggle) Ама няма нищо и неговият ред ще дойде , има и един дето си го влача от 3 хаха :)
Професията не е лоша като цяло , даже е интересна . Просто не се виждам с мотика по полето. Хубавото е , че имам право да си отворя агро аптека :) Мисля да си направя верига :)
Ти ‘право’ имаш да си отвориш Агро аптека и без такова образование.Даже мисля,че за това начинание,за което говориш,че искаш да подхванеш-до голяма степен традиционното образование няма да ти помогне.Лично аз не намирам традиционното образование за най-оптималния вариант,въпреки,че и аз съм завършил такова(дори смея да твърдя,че не ми е помогнало,ама изобщо)но лошо няма да си вземеш диплома.Аз моята я ползвам за Дартс :D
Мнението беше редактирано от Марин Димитров на 09.06.16 22:02.
[quote auth;)Plamena Polihronova” date=“1465496446”]09/04
P.S много мазни тея бедра (tmi)
Aко това те успокоява и моите са така :D
ПП: Супер изглеждаш. Една истинска бразилка ;)
казано от Марин Димитров на 09.06.16, 21:57:
традиционното образование за най-оптималния вариант
Какво означава традиционно?-че има не традиционно ли?
П.С -и няма най-оптимален...има само оптимален.
10.06.16
21:16
10/06
Храна:
-кайсия
-мит с кренвирш , няколко пълнени гъби с бекон и пушен кашаквал
-2 шоколадови бонбона
-малко пържени тиквички с чеснов сос
-сега——> бира , маслини и замезване с бабек
Днес пак храната зле , ама квото такова , няма да се вманиачавам чак толкова . Айляк ми е на коремчето , не съм издута :)
Тренировка:
на двора табата
6 упражнения / 8 кръга / 24 минути / 10сек м/у упражненията / без почивки м/у кръговете
-бърпи
-лицеви опори
-скачащи напади
-планк
-клек с подскок
-планински катерач
Много се изтормозих тоя път и си направих една почивка между един от кръговете . Нападите не всеки път бяха скачащи , а лицевите накрая бяха от колене . :)
Хубав петък ! :)
11.06.16
22:53
Много зелено днес :)
Ходих на чудните мостове .. Не бях ходила до сега . Е няма толкова възхитителни скали,всичко беше супер, само където се бях наканила да ям задължително някакъв традиционен специалитет като качамак или пататник , а точно в едно от сърцата на родопите не предлагаха.Е поръчах си омлет .Вместо да заложат на традициите , те бяха изкарали някакви кебапи и кюфтета и някаква салата ( където можем да си ги ядем и вкъщи ) . Предполагам , че вски би се изкефил като ходи някъде да си хапне нещо от специалитетите на този край . Както и да е :)
Храна:
-домашна активиа/кисело мляко,чиа,пюрирани кайсии/
-омлет със сирене , бира
-4 пълнени гъбки с бекон и кашкавал,2шок бонбона
-филе сьомгова пъстърва,салата/обикновената/
Тренировка:
липсва , само няколко км вървене
P.S на фона на тези скали съм почти незабележима :)
13.06.16
21:19
Страхотен ден днес (sun)
Много , много съм щастлива . Взех си изпита ,който ми беше най-голямия зор през тези 4 години, че с него взех и още един.Два за един ден - машина (muscle)
Еех вижда му се края вече .. имам още 3 , но те не са толкова притеснителни :)
И такаа ..
За вчера не ми се описва подробно.Нямаше тренировка, храната долу-горе прилична.
13/06
Храна:
-кафе с 1/2ч.л. мед,овесени ядки с кисело мляко и чиа
-омлет/2 яйца,пр.мляко,ементал/,1 розов домат и малко сирене
-1 парче турски локум с кокос,1 шок.бонбон
-около 50г гризини с масло и 2-3 глътки от “Крадецът на ябълки”
-пилешка пържола от бут,салата/домати,краставици,авокадо,царевица,пресен лук,магданоз,балсамико,зехтин/,люти чушки и чесън
Тренировка:
Кардио 40/15 = 24 минути
-kickoff + side squat
-jack + front kick
x2
-up&over; jump squats
-side plank kicks
x2
-side lunge plyo push off
-2 knees + lunge +jump
x2
-split jump + squat
-2 reverse kicks + jump
x2
-mt climbers plank jack
-pop squat crossover
x2
Байййй :*
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 13.06.16 21:19.
14.06.16
18:05
14/06
Храна:
-2 варени яйца , 1 маслина, моцарела около 40г-60г
-3 шоколадови бонбона
-капи pulpy /250ml/,4 оризовки
-ще бъде салата с риба тон , и още нещо
Днес не ми се хапва много , нетипично за мен . Нещо ми е замаляло цял ден ,усещам неразположение и дискомфорт в корема . Имам чувството , че съм урочасана .
Тренировка:
корем 35/10 20минути
-plank reach under
-plank
x2
-toe touch crunch
-toe touch hold
x2
-swimmers
-back bow hold
x2
-russian twist
-recline hold
x2
-jackknife crunch
-leg raise hold
x2
-crunch
-crunch hold
x2
HIIT кардио 20/10 10 минути
-seal push up x4
-star jump x4
-mt. climbers x4
-jumping lunge x4
-burpee x4
Малко отколонение:Не , че съм постигнала кой знае какво , но съм много щастлива , че продължавам макар и с малки стъпки да вървя напред.Доволна съм от резултатите и смятам , че мога да постигна още много.Не съм отслабнала , но тялото ми е по - стегнато от всякога .По - мотивирана съм,не съм скована,не се измарям бързо,по-здрава съм,нямам пъпки по лицето(преди имах много),тенът ми е изравнен,спрях да обръщам внимание на килограмите,с по-високо самочувствие съм...
Радвам се , че открих спорта като начин на живот и определено не мисля да спирам.(bow)(h)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 14.06.16 21:23.
14.06.16
21:20
Прекрасни бедра, не знам защо се оплакваше :)
14.06.16
21:32
казано от satisfaction на 14.06.16, 21:20:
Прекрасни бедра, не знам защо се оплакваше :)
Благодаря ти ! :)
Добавих снимка и на задните бедра , там положението не е толкова цветущо . Като цяло ми се иска да са няколко идеи по - прибрани от сега . Ако поизчистя малко може и да се получи :) Има и леко наличие на прасец , но само на ток (giggle)
15.06.16
10:44
казано от Станимир на 14.06.16, 21:38:
И обувките са къртач може да убиеш някои с тези шипове :)
Хаха като нищо , аз затова ги използвам само за снимки (giggle)
15.06.16
18:16
Привет (sun)
Днес получих двойка точно на последния изпит от този семестър , но тъкмо ме мотовираха повече и мисля да изкарам една 5ца следващият път :)
Иначе пътувам в момента за Ямбол , там ще си откарам до понеделник .
От вчера имам доста приятна МТ на прасците и на дупето (може да е от токчетата , с които се разкарвах из нас :D )
И да не забравя снощи преди лягане изядох доста захар ( ПМС може би (dull) ) , ама не е болка за умиране .
Храна днес :
-омлет /2 яйца , моцарела , сирене/
-магнум голям
-мами каквото е направила
Тренировка:
-няма време
Само около 8 км вървене , но може да станат и повече
Ако не съм много изморена ще потичам .
Иии поздрав с едно яко дърто парче . Чао :*
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 15.06.16 18:24.
15.06.16
19:35
Деа как ги видя бе?
казано от Георги Стефанов на 15.06.16, 19:35:
Деа как ги видя бе?
Брат, професионално изкривяване, като работата ти е да гледаш по цял ден снимки в конкретния случай не коли (ликвидация на щети) и да отсяваш всяка точка след шестата година няма как да ми отбегне нещо от погледа.
Мнението беше редактирано от Станимир на 15.06.16 20:17.
15.06.16
22:58
Ей, здравей, уникално място, къде си била на снимката от 11.06.2016г.?
Поздравления за изпита и успех с останалите ;) Какво учиш? :)
Пишеш кардио в тренировките си, какво представлява то?
Много кофти в последствие за 2-та, но ще стискам палци на поправката.. Успех ;) :*
15.06.16
23:16
Това обяснява всичко относно този дневник ;) Ако разбира се приемем, че си ямболийка :D
16.06.16
07:51
казано от ME4O_TURIST на 15.06.16, 23:16:
Това обяснява всичко относно този дневник ;) Ако разбира се приемем, че си ямболийка :D
Съм , съм :) Я да чуем .. ?
16.06.16
09:15
Лоша дума не мога да кажа :D Имам един приятел- бат Жоро Ямболския , та той от години ме учи, че ямболийки са най-красивите жени ( и малко урсус) , та в тоя ред на мисли написах горния си пост ... :D
16.06.16
10:17
казано от ME4O_TURIST на 16.06.16, 09:15:
Лоша дума не мога да кажа :D Имам един приятел- бат Жоро Ямболския , та той от години ме учи, че ямболийки са най-красивите жени ( и малко урсус) , та в тоя ред на мисли написах горния си пост ... :D
Хаха хубаво те е научил :D
Да не забравяме , че Ямбол е и “центъра на Вселената” , оттам идва ключа към разковничето (giggle)
Приемам го като комплимент , благодаря :P
Имате грешка! Ст.загора е центъра на вселената.М ога да приложа снимков материал за доказателство
16.06.16
11:37
казано от Албаст на 16.06.16, 10:59:
Имате грешка! Ст.загора е центъра на вселената.М ога да приложа снимков материал за доказателство
И аз имам снимков материал :D , но написаното от мен беше сложено в кавички , което го прави образно казано :)
16.06.16
21:10
отчет за днес 16/06
Храна:
-кафе с мед и мляко , 2 блокчета бял шоколад , 4 бадема , резен кашкавал
-4 яйчени мъфина ( яйца , сирене , печени червени чушки , грах и подправки ) , кашкавал
-ярешко печено , салата /домати,краставици,лук,авокадо,3 маслини/ ,1 бадем , 1 бира
-може би череши
Тренировка:
45/15 = 20 минути
-suicide drills
-windmills
-star jumps
-high knee jumps
-pop squat
-pulse jump lunges
-double butt kickers
-tuk jumps
-turn around jumps
-ski jumps
x2
Много скоци , много клекове днес , но добре се получи.Помислих си да ходя да тичам , но съм прекалено изтощена днес , а и бирата ми замота главата :)
Ще се почива сега .
(wave)
17.06.16
19:15
17/06
Храна:
-2 яйчени мъфина със сирене , 1 блокче бял шоколад , 1/2 ябълка
-малко печени бадеми и кашу, 2 кайсии ,1 нектарина , 2 блокчета бял шоколад
-ярешко месо
-на рожден ден съм (cake)
Тренировка:
няма , само вървене около 4км
Исках да тренирам днес,но съм в първи ден от МЦ и просто нямаше как да стане.Супер зверски болки получих и изпих един аулин(мина ми естествено)Нямах и особено време.Сутринта работа в магазина на мама,следобяд учене , търсене на подарък и ще се стягам да излизам след мъничко.
Весел петък (mooning)
18.06.16
19:04
Хейй , мнооого горещо днес (sun)
Храна:
-1 яйчен мъфин
-1 пилешка домашна пържола,печени тиквички на скара,1/2 домат
-100гр сладолед , слепени двойни бисквити с бял и кафяв шоколад
-бира , ябълка , кайсия
Започва да ми писва от захарта , а все ме тегли на там.Особено в жегите , толкова ми е сладко да си ближа сладолед.След това ми се приисква и друго и ставааа ..... :x Храната ми от седмици е отвратителна.Трябва да се стегна и да оправя нещата.
Тренировка:
кардио и корем 45/15 =40 мин
-jumping jack
-flutters & squats
-squats & leg lifts
-side step jumps
-double wide jumps
-lunges & kicks
-floor touch & stretch up
-cross lunges & jumps
-crunches & kicks
-jump overs
-crunches
-upward plank -knees in
-upward cross touch
-bridge - tap out
-push ups & shoulder taps
-hip pushes
-high plank - tap out
-pike & plank
-plank - hip drops
-back extansions
9км вървене
Мега скучната тренировка!
И от тях започва да ми писва . Искам да виждам оформени мускули вече, а в момента тъпча на едно место .
След около 15 дена заминавам на Царево и ще стоя поне месец . Там обикновено само тичам , но този път искам и да посетя фитнеса(който доколкото разбрах е доста малък).Досега да съм го направила , стига да имаше с кой.Малко ми е странно да ходя само момиче в някаква зала , в която обикновено има само мъже и ме гледат изпитателно.Плюс това задължително ще ми е нужна нечия помощ .. но не знам от кой ще я получа .
И така .. размишлявам си и се чудя как да го наглася , ама има време ще го измисля .
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 18.06.16 22:59.
18.06.16
22:19
Аз само да кажа, че съм много впечатлен от снимката, която видях в една страница във ФБ. Не знам защо не си я качила, ама много добра промяна. Странно ми се стори даже, че си била с толкова малко мускули :D
19.06.16
09:18
хаха :) Във ФБ ме оплюха жестоко , едва ли не ме изкараха еба*и мускулестата (giggle) , отишла ми била женственоста и подобни , пълен цирк ! :Д
Наистина имам някаква промяна, но не е кой знае какво.Не съм сигурна дали е видима с просто око , но мога да кажа, че май съм доста фотогенична и камерата ме обича ( трябва да стана модел хахахахахахахх )
Бедрата верно изглеждат доста добре на снимката , но на живо изобщо не е така :D Доста отпусната съм , а на пипане мекичка + видим целулит,дори когато не си стискам кожата. Дупето и то е пухкаво и си нямам идея как да го вирна и да му махна сланината.(онаследила съм го от мама и от баба и си е “ген” , както му викат)
Определено има мноооого работа по тялото ми , корема ми върви сравнително добре , както и бедрата(отпред) , но другите изобщо ги няма никви.То и как да ги има като горна част изобщо не тренирам |-)
Ето я и прословутата снимка :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 19.06.16 10:13.
19.06.16
12:01
Мдааа във ФБ клавиатурни разбирачи бол, за Царево имаше една открита зала миналата година изглеждаше доста просторна, мисля че Боби_ я посещаваше. Колкото за тренировките уш си от Пловдив, а още се чудиш към кой да се обърнеш ;)
Мнението беше редактирано от Георги Стефанов на 19.06.16 12:02.
19.06.16
13:01
казано от Plamena Polihronova на 19.06.16, 09:18:
хаха :) Във ФБ ме оплюха жестоко , едва ли не ме изкараха еба*и мускулестата (giggle) , отишла ми била женственоста и подобни , пълен цирк ! :Д
Имаш страхотен прогрес и изглеждаш супер, ще ти кажа пък аз. (и не само аз) :)
И мен ме плюят и ми се подиграват за тренирането, с години не се отказаха “женствените” и техните прилежащи. Въпреки че визуално не прогресирам кой знае колко, съм в по-добра форма, по-здрава и по-стегната от всички поплювковци. Имам кълки, ама са ми камък.
Виждам, че не се връзваш, но троловете често намират пробойни, та гледай да си ги запушиш трайно и се гордей със себе си. :)
(F)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.06.16 13:05.
казано от Plamena Polihronova на 19.06.16, 09:18:
...Ето я и прословутата снимка :)
Аа, това си била ти! С ръка на сърце мога да заявя, че в тази фейсбук група са се събрали най-малоумните хора във фейсбук и то повечето, които си нямат понятие с какво и как да се хранят, камо ли да са спортували повече от тичането към автобуса от градският транспорт. Или си на 1000 вида хапове (ако си мъж), или вече не си жена (ако си жена). Вървят брандидани със снимките тези коментари :Д Изглеждаш по-женствено от 90% от фейсбук зрителите на тази страница, з@€би.
Относно “проблемните” области - остават си базовите неща - бягане, клякане (не само в залата), сгъване от лег на машина, румънска тяга^^
19.06.16
14:59
Мненията в страницата са потрес...то не е фотошоп, не е пластични операции на лицето, а най-вече чудене как татуировката е отишла на другото рамо :D :D :D И 90% от мъжете харесвали повече преди...понеже гроздето е кисело :D Хич не им обръщай внимание, промяната ти е страхотна ;) А за довършване - отивай при Джеймс и нещата ще си дойдат на мястото съвсем ;)
19.06.16
15:03
Плами, я ми дай линк към сравнителните ти снимки във въпросната страница (може на лично). :)
Ще сипвам интелигентно с големия черпак.
Страхотна си!
19.06.16
15:06
Рони, пратих ти :P
Щом си пуснала снимка във фб група, значи търсиш реакции. Би трябвало да си далеч от мисълта че това ще са само положителни реакции. Хората гледат всеки от различна страна. Колкото различни хора коментират, толкова различни гледни точки ще има. Няма как да събираш само аплодисменти.
19.06.16
15:40
Благодаря ти, херцоже :*
Пламена:
1/ На твое място щях да спра да съм почитателка на тази страница (не заради коментарите под снимката ти) :D
2/ Пловдив -> Сашо
:D :D :D
19.06.16
15:47
Това в коя от многото “компетентни” страници е?