19.06.16
15:50
В тая на един пич, който иска 800лв, за да те тренира :D
Аз да се извиня, че стана тоя спам, ама малко Мечешка ми работа и на мен :D :D :D Много има какво да се каже, ама няма смисъл - то ние си го знаем :) Плашещото е, че тия хора наистина го мислят това, а и това, че нямат някакви базови познания за човешкото тяло. Говорят за “стягане на краката”, “прибиране на корема”, пък в същия случай за отвръщават от това, че е качила мускули - WAAAAAAAT ??????????
19.06.16
15:50
казано от Маргарита Манева на 19.06.16, 15:30:
Щом си пуснала снимка във фб група, значи търсиш реакции. Би трябвало да си далеч от мисълта че това ще са само положителни реакции. Хората гледат всеки от различна страна. Колкото различни хора коментират, толкова различни гледни точки ще има. Няма как да събираш само аплодисменти.
Съгласна съм с теб, че като се пльоснеш публично, ще събереш всякакви реакции, но в случая... малоумни изказвания от малоумни хора, чиято цел очевидно е единствено и само да оплюят и да омаловажат постигнатото от Пламена.
Личи си по неадекватните и недообмислени коментари (не всички, разбира се, но повечето) - досега ги четох.
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 19.06.16 15:52.
19.06.16
15:52
Абе реално ако не си е стегнала краката и просто се снима в същата поза, то 100% от коментарите щяха да са положителни ;) Ето това е едновременно смешното, а и дразнещото в случая :) Просто идея си нямат за какво иде реч :)
Мнението беше редактирано от satisfaction на 19.06.16 15:52.
19.06.16
16:27
Уаааааааау , влизам и ... колко много коментари. (party)
Благодаря ви искрено хорааа , много сте мили и много ме зарадвахте ! (bow)(h)
Относно страницата във ФБ и коментиралите там , изобщо не ми пука , даже се усмихвам като ги чета . Някак си забвано е хаха :)
Гледам от негативното да извличам позитивното . Моите приятели все ми казват да спра да гледам живота през розови очила , ама не мисля да ги свалям скоро 8-) Така по ми харесва и ми е по-леко на душата .
А за тренировките ще се ориентирам към Сашо естествено , ама на есен , че цяло лято ще съм на море и в Пловдив не мисля да се задържам и грам.
P.S -Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Вероника ! Наистина им сипа с големия черпак (giggle) (bow) :*
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 19.06.16 16:42.
19.06.16
17:14
Те па са Ален Делон :D
800 кинта за програма ебаси доброто :D
Извинявам се, може ли линк към дискусията, че да се позабавлявам и аз? :D
19.06.16
20:23
казано от EcreasAuthor на 19.06.16, 19:28:
Извинявам се, може ли линк към дискусията, че да се позабавлявам и аз? :D
https://m.facebook.com/?_rdr#!/Fitbg.net/photos/a.287437974674098.68175.287374548013774/1092836560800898/?type=3&source=48&ref=bookmarks
:)
19.06.16
21:32
Определено от преди и сега, сега изглеждаш доста по-добре.. Гледайки себе си, с почти същото тяло се надявам и аз на добри резултати... А хорските усти какви ли не щуротии могат да кажат, че да не ти пука... ;) Супер си :*
19.06.16
22:13
Само да те питам, обръщала ли си се за помощ към въпросния “треньор”, или просто е използвал снимките ти, за да блесне?
19.06.16
22:44
Това е доста добър въпрос, впрочем.
Така е направил нещата, че макар и да не го е написал директно, повечето хора ще си помислят, че си направила промяната си с негова помощ. :)
19.06.16
23:09
Не , не съм се допитвала до него , нито съм искала мнението му за нещо. Ако бях , може би щеше да си проличи и от дневника ми :) Фен съм на страницата просто,както и на много други във ФБ :)
19.06.16
23:14
казано от Plamena Polihronova на 19.06.16, 23:09:
Не , не съм се допитвала до него , нито съм искала мнението му за нещо. Ако бях , може би щеше да си проличи и от дневника ми :) Фен съм на страницата просто,както и на много други във ФБ :)
Така си и мислех, аз на твое място бих му сипал доволно. Взима произволни снимки и едва ли не, казва “вижте ме аз съм големия треньор, дайте 300 лева за режим”.
Малко чики-рики маркетинг, преди-след фотоси, 2-3 поста за инсулина и отслабването, 2-3 поста за бърза ММ за месец.. напоследък е голяма мода в Българията, а и не само... Докато има балъци, ще има и тарикати ;)
20.06.16
13:44
Не ми се отваря линка към фейсбук- праща ме на общата страница.
казано от Queen Cobra на 20.06.16, 13:44:
Не ми се отваря линка към фейсбук- праща ме на общата страница.
https://www.facebook.com/Fitbg.net/photos/a.287437974674098.68175.287374548013774/1092836560800898/?type=3&theater;
Става ли?
20.06.16
13:51
Сега да, благодаря!
20.06.16
14:08
Нямам думи, само смотани шушлеци в тази дискусия. Е”аси и тюфлеците, които пишат подобни коментари.Променила си се към много много по-добро и за напред ще ставаш все по-хубава , здрава и силна.
Иначе аз като пусна снимки, приятели коментират:
Имам една готварска печка, която не смея да я вдигна, та ако мислиш, че можеш да ти се обадя ?
(headbang) (swear) (tmi)
казано от Queen Cobra на 20.06.16, 14:08:
Нямам думи, само смотани шушлеци в тази дискусия. Е”аси и тюфлеците, които пишат подобни коментари.Променила си се към много много по-добро и за напред ще ставаш все по-хубава , здрава и силна.
Иначе аз като пусна снимки, приятели коментират:Имам една готварска печка, която не смея да я вдигна, та ако мислиш, че можеш да ти се обадя ?
(headbang) (swear) (tmi)
Вие какво очаквате да се случи, след като изпльоскате снимките си по бельо в огледалото в някоя фб страница? Да ви се обадят от престижна модна агенция и да ви платят за фотосесии ли?
Всичко е търсене на внимание и сеир да става. Като не искате такова внимание, пазете си снимките за лично ползване.
Колко лайка, кой какво казал, кой кога наредил и какво сипал...думи нямам...няма ли книжки за вас, да си запълвате свободното време?
И между другото, никъде не е писано че снимката е на клиент на въпросния господин (какъвто и да се явява).
20.06.16
17:04
Защо трябва да очаквам нещо?Нищо от никой не очаквам.Ще се повторя отново , че негативните коментари не ми влияят на нищо по никакъв начин.
И разбира се , че търся внимание . Щом качвам снимки , значи търся и се харесвам.
Обичам да се показвам и това не ме притеснява . Плюс това съм горда със себе си и постигнатото до момента .
Нямам против да получавам комплименти за това :)
Относно времето - все още се радвам на неограниченото си свободно време и ще го пропилявам за каквото си искам :)
20.06.16
21:31
19/06 малко със закъснение и без подробности :)
Храна:
-домашни малини,ягоди,1 парче домашен кекс
-агнешко с картофи и ориз с пилешко ( по малко от двете) , 2 вафли Ная , 1 парче домашен кекс (на гости при баба бях)
-пилешка плешка с райкен боб и картофи
-4 двойни слепени бисквити
Тренировка:
45/15 = 20 минути
-suicide drills
-windmills
-star jumps
-high knee jumps
-pop squat
-pulse jump lunges
-double butt kickers
-tuk jumps
-turn around jumps
-ski jumps
x2
20/06
Храна: 16 часа фаст
-дом.пилешко филе , салата /домати,дом.краставици,лук,малко сирене и 1 маслина/
-мини парче от палачинкова торта /дом.яйца,кисело мляко,дом.мед,чиа и дом.малини/
-салата/домашна марулка,домашни краставици,домашен лук,риба тон/+ една малка ракия
-може да има пъпеш
Всичко домашно,заредих от градината на баба :)
Тренировка:
20 мин x 10 повторения с 22,5кг = 20 минути
-клек
-тяга
x2
-ски клек
-тяга
x2
-сумо клек
-тяга
x4
-клек с подскок без тежести 4пъти x 15повторения
корем:
-сгъване/разгъване с топка
-планкове
-крънчове с гира , с топка и т.н
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 20.06.16 21:32.
Карайте го малко по спокойно, разни хора разни идеали. Хората които не тренират имат различна представа за човешката фигура и това отдавна е доказано. Те са доста повече отколкото сме ние :) това означава че нашата представа за хубава фигура е изкривена.
21.06.16
19:36
21/06
Храна:
-парче палачинкова торта , няколко хапки сирене
-малини и ягоди , 1 оризовка , фрапе
-канелони с рикота и спанак със сос бешамел и доматен сос (5 броя)
-сигурно ще има и още нещо
Тренировка:
1. 45/15 = 25 минути ; 22.5кг и 9кг
-клек - 22,5кг
-мъртва тяга - 22,5кг
x2
-клек с крак встрани(squat taps) - 9кг
-тяга + назад - 22,5кг
x2
-клек с повдигане на крак нагоре - 9кг
-тяга + подскок назад за лицева - 22,5кг
x2
-ски клек + вдигане на крак напред - СТ
-тяга с пръсти навътре - 22,5кг
x2
-сумо клек - 22,5кг
-тяга с пръсти навън - 22,5кг
x2
-клек встрани + повдигане на пръсти - 9кг
-сумо тяга - 22,5кг
x2
2.корем + кардио
45/15 = 25 минути
-leg drop toe touch
-plank + knee
-switchfoot burpee
-toe taps
-flutterkick
-3 way crunch
-plank jack + leg raise
-3 butt kicker drops
-pilates saw
-bird dog
-plank
-bridge + toe touch
-plank up downs
-jumping lunges
-leg pulls
-swimmers
-russian twist - 5kg
-single leg jackknife
-supine plank + raises
-lateral jump jump squat
-chasing toe taps
Дълго и скучно , това е за днес :)
Edit:добавям още 2 броя канелони,5 сливи + 10км вървене
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 21.06.16 22:37.
21.06.16
20:19
А гръб- кога? :)
21.06.16
20:47
казано от Queen Cobra на 21.06.16, 20:19:
А гръб- кога? :)
Когато вляза във някоя фитнес зала :Д
Не знам защо изобщо не ми е интересно да тренирам горна част , а трябва - дам . Ще се замисля , имам ластици :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 21.06.16 20:47.
21.06.16
21:24
Доколкото разбирам имаш щанга 22кг и дъмбел 9 кг, както и цялото си прекрасно тегло. За какво, за бога, са ти ластици? :)
казано от Queen Cobra на 21.06.16, 21:24:
Доколкото разбирам имаш щанга 22кг и дъмбел 9 кг, както и цялото си прекрасно тегло. За какво, за бога, са ти ластици? :)
22kg са от акумулатор.
21.06.16
22:36
Нямам щанга нито дъмбели за съжаление :) Имам 3 гири - 2х2кг и 1х5кг , а 22-то кг са пълна импровизация . Всеки път се оглеждам из вкъщи за някакви тежки предмети и тези 22кг са следствие от това :D
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 21.06.16 22:42.
казано от Plamena Polihronova на 21.06.16, 22:36:
Няма щанга нито дъмбели за съжаление :) Имам 3 гири - 2х2кг и 1х5кг , а 22-то кг са пълна импровизация . Всеки път се оглеждам из вкъщи за някакви тежки предмети и тези 22кг са следствие от това :D
Без съпротивление не очаквай нещо да се случи!Отиди в отпадъци там е най-изгодно и вземи щанга ,гири и дискове с каквато тежест искаш,после ги оправи и почвай тежко.За кофите и набирането си вземи колан и трупай.Знам много момчета ,които на лостове + тежести, нещо като силова гимнастика направиха много.
казано от shtangata на 21.06.16, 22:49:
Няма щанга нито дъмбели за съжаление :) Имам 3 гири - 2х2кг и 1х5кг , а 22-то кг са пълна импровизация . Всеки път се оглеждам из вкъщи за някакви тежки предмети и тези 22кг са следствие от това :D
Без съпротивление не очаквай нещо да се случи!Отиди в отпадъци там е най-изгодно и вземи щанга ,гири и дискове с каквато тежест искаш,после ги оправи и почвай тежко.За кофите и набирането си вземи колан и трупай.Знам много момчета ,които на лостове + тежести, нещо като силова гимнастика направиха много.
Ама тя не знам дали може да се набира и да прави кофи(извинявай, Plamena, но не мисля, че можеш :) ), а ти й казваш да си купи колан за тежести?
казано от Боян Димитров на 21.06.16, 22:55:
казано от shtangata на 21.06.16, 22:49:
Ама тя не знам дали може да се набира и да прави кофи(извинявай, Plamena, но не мисля, че можеш :) ), а ти й казваш да си купи колан за тежести?
Нека опита.
Мнението беше редактирано от shtangata на 21.06.16 23:29.
22.06.16
09:43
Почвате да говорите глъупости значи. Момичето не тренира изобщо мускулите в горната част, вие за набирания говорите, поне година ще й отнеме за това.
Плами, щом обичаш да тренираш вкъщи, защо не инсвестираш 50 лв в 2 разглобяеми дъмбела по 15 кг - това е цена, колкото една чанта сигурно. Така е имаш всякакви комбинации от тежести от 3 до 30 кг.
Дори и да не можеш или да не искаш, имаш хиляди варианти на лицеви, трицепсови и раменни опори, флайсове, разтваряния и повдигани с гиричките ти, един дълъг ремък, защипан на вратата и ето ти TRX, идеално за обратно гребане.
Пък на мен ще ми е интересно и гребане с акумулатор. :)
Имаш стегнати крачета и хубав корем, но за мен е много неестествено гърбът и рамене да не са тренирани да не отговарят на развитието на долната част.
22.06.16
10:41
Кобричке,задължително ще си купя дъмбели за вкъщи,но лятото ще продължа основно с кардиото и тренировките със собствено тегло.
Септември като се върна от морето ще се пробвам най-накрая и със силовите тренировки,че ми е мерак.
Иначе си правя лицеви вкъщи , кофички ,понякога правя рамо с 5кг гира , но сравнително рядко .
За набиранията - пробвала съм се , с повдигане по дупето става да :D , но иначе абсурд .
Аз затова съм толкова не съразмерна , поне ако развия горната част , нещата със сигурност ще изглеждат по-добре.Сега е интересна история - слабичка ногре , набитичка надолу (чудно) :)
22.06.16
11:32
То и с тези три гири, една пръчка за лост за хоризонтални набирания и лицеви опори може да направиш чудесна за твоите възможности тренировка за горната част ;) Само да знаеш кое и как, както и да имаш желание да го правиш.
22.06.16
13:33
казано от James Hinks на 22.06.16, 11:32:
То и с тези три гири, една пръчка за лост за хоризонтални набирания и лицеви опори може да направиш чудесна за твоите възможности тренировка за горната част ;) Само да знаеш кое и как, както и да имаш желание да го правиш.
Усещам , че ще ми е нужна чужда намеса , че много не мога да си представя този лост как ще изглежда и къде ще го поставя.
За гирите имам някакво прояснение - ръце напред , нагоре , настрани , гребане .Използвам за всяка ръка по отделно с 5-цата , че с 2кг ми е прекалено леко.Само не знам , за да направя прилична тренировка колко серии и кое след кое упражнение е добре да се прави(смисъл да не стане така , че да започвам с най-натоварващото и за следващото вече да нямам сили)
Иначе желание винаги имам , ще се опитам да пробвам нещо днес . Пак ще трябва да експерементирам (giggle)
22.06.16
15:05
казано от Plamena Polihronova на 22.06.16, 10:41:
Сега е интересна история - слабичка ногре , набитичка надолу (чудно) :)
Недей се оплаква, имала си късмет с по-добрата конфигурация :D
22.06.16
15:29
казано от Plamena Polihronova на 22.06.16, 13:33:
Усещам , че ще ми е нужна чужда намеса , че много не мога да си представя този лост как ще изглежда и къде ще го поставя.
Напряко на два стола например. В зависимост от желанието и възможностите може да е високо, може да е ниско.
За гирите имам някакво прояснение - ръце напред , нагоре , настрани , гребане .
Използвам за всяка ръка по отделно с 5-цата , че с 2кг ми е прекалено леко.
Нямаш :) С двойките ще работиш за ротаторите, с 5-цата за делтовидния и ръцете.
Само не знам , за да направя прилична тренировка колко серии и кое след кое упражнение е добре да се прави(смисъл да не стане така , че да започвам с най-натоварващото и за следващото вече да нямам сили)
Иска се структуриране и малко пробване.
Ако искаш - мини да ти покажа какво и как можеш да правиш.
казано от Queen Cobra на 22.06.16, 09:43:
Почвате да говорите глъупости значи. Момичето не тренира изобщо мускулите в горната част, вие за набирания говорите, поне година ще й отнеме за това.
Плами, щом обичаш да тренираш вкъщи, защо не инсвестираш 50 лв в 2 разглобяеми дъмбела по 15 кг - това е цена, колкото една чанта сигурно. Така е имаш всякакви комбинации от тежести от 3 до 30 кг.
Дори и да не можеш или да не искаш, имаш хиляди варианти на лицеви, трицепсови и раменни опори, флайсове, разтваряния и повдигани с гиричките ти, един дълъг ремък, защипан на вратата и ето ти TRX, идеално за обратно гребане.
Пък на мен ще ми е интересно и гребане с акумулатор. :)
Имаш стегнати крачета и хубав корем, но за мен е много неестествено гърбът и рамене да не са тренирани да не отговарят на развитието на долната част.
Спри да пишеш глупости,че ми става лошо! Защо я навиваш да купува скъпи съоръжения при положение ,че може да вземе цяла гама от такива на много тънко.Пътищата са два и ти я вкарваш в грешния.Като гледам ,тя иска да изглежда естетически добре и по моя метод ще го постигне,гарантирам го!.Ако някой мисли,че греша да ми каже!
22.06.16
23:10
А може просто да иде и да тренира при Hinks :D
казано от ME4O_TURIST на 22.06.16, 23:10:
А може просто да иде и да тренира при Hinks :D
И да ти кажа никак, ама никак няма да сгреши.