Моторетка

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.07.16
16:56

хубаво е от време на време някой да ти пише : Обичам те Теди ! :)

Теди Илиева

02.07.16
22:53

:D Няма лошо. Само, че това е привилегия за преминалите този тест - хайде да те видя какво можеш! ..... това и пускането на култови теми, но ти вече се отчете по тази точка :D

02.07.16
23:16

с тежка атлетика не се занимавам, понеже е глупост. клякане с тежест забрави, колената ми ще ми трябват. на всичко останало мога да спринтирам докато си почивам.човекът е това което яде. заеби това. чудя се кога просто ще ми напишеш: и аз те обичам :)

Теди Илиева

02.07.16
23:56

Не ми е в план-графика за деня :)

Теди Илиева

03.07.16
00:07

Събота, 02/07/2016

Движението: половин ден общ работник на село и половин ден зидаро-мазач
Храната: кофичка и половина кисело мляко, 1 сладолед, кафе,  3 парчета свински пушен врат, лютеница, 5 маслини, малко извара с тиквички и яйца на фурна (към 150 гр.)

Успах се и не отидох на тренировка в залата (вече имам карта). Трябваше да се изстрелвам към селото, бях обещала, а и до магазина със строителни материали трябваше да отида преди да затворят.
Набрах си лапад от градината, утре ще си набера марули и лук за салата. Бобчето цъфти, грахът се е показал, тиквички зреят, имам си едно зелено доматче вече .... идилия (inlove)

Теди Илиева

05.07.16
22:59

Вторник 05.07.2016 - зала

Тренировка А - след 21 ч.

Клек: 10х40кг, 10х50кг, 10х60кг, 5х70кг, 5х70кг
Тяга: 10х60кг, 5х70кг, 2x90кг, 2х90кг, 2х90кг (тежките 90 кг. с фитили)
Раменна преса: 4 серии 8х10кг на ръка
Почивките: по 1 мин., между клек и тяга повече (към 1,5 мин.) докато натоваря щангата

За тренировката: Направих я с  -5 кг на клек и тяга на всички серии, защото не съм особено във форма и да се застраховам. Добре мина, после като слизах по стълбите ми притреперваха леко крачетата. В новата зала не ми пречиха. Остава да мине време да ми свикнат. Тренер, след малко качвам клипа за преглед.

Храната за деня: Зле! Закуска - кроасан със сирене и кафе с мляко. Обяд - броколи с четири вида сирена и сметана, таратор и крем маскарпоне, вечеря - няколко ореховки.

Вода и ментов чай: общо към 2л.
Добавки: витамини В комплекс, мултивитамини

Вчера трябваше да тренирам, но на обяд ядох гаден паниран кашкавал и стомаха ме боля адски до днес на обяд. Като се прибрах без да съм вечеряла съм заспала към 18ч и се събудих чак на другия ден в 6ч.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 05.07.16 23:07.

Gogo

06.07.16
00:02

Ал Бънди, кой е казал, че лекоатлетите не барат щанги? Просто са леки, като моите и като мен. :>
Няма ли да подновиш дневника си, стори ми се интересен. Най-вече причините, поради които ти се правят забележки. Смятай ме за твой подръжник. Даже и вмешателството ти тук е много свежо. :д

Теди, що така отритваш човека и говориш, все едно го няма? (: Виж каква положителна нагласа има.

06.07.16
00:38

Не обиждай Ал Бънди, той е един от героите ми!!

Теди Илиева

06.07.16
08:13

Гого, няма две мнения по въпроса. Голям симпатяга е Ал - Страшников :) Даже съм го добавила сред приятелите ми, не искам да пропускам негово мнение. А и един отказ едва ли ще го спре. Пък и аз не съм го отрязала категорично. Казала съм, че за деня не ми е в план-графика. За днес знае ли човек какъв ъкъл ще ми дойде?!?

Нямам представа как тренират лекоатлетите, но щанги съм чувала, че барат и то сериозно. Лично за моите тренировъчни тежести какво да кажа - натежала съм сериозно и в момента са малко под моето СТ. Техниката ми е що-годе безопасна и се контролира от тренера на всички тренери!!! Това го пиша за притеснителните. Да не забравяме, че съм натренирана вече. Спортувам редовно от 2,5 години.

И накрая, Алкине, коте сладко :D Как можа да си изтриеш мненията в дневника!? Аз много обичам да чета и препрочитам. Така е и с книгите, при всеки прочит намирам нещо ново.... и сега, като си оставил едни редактирани мнения с по една точка съм много нещастна. Да не се повтаря :)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 06.07.16 08:15.

Теди Илиева

07.07.16
20:10

Сряда, 06.07-без тренировка

Трябваше да правя тренировка Б, обаче не се организирах нещо. С мускулна треска на краката съм.
Храната за деня (не добре): 2 варени яйца, 70гр. печено кашу, салата кус кус с печени чушки и патладжан, пилешка пържола от бут, кремче, сладолед на клечка, зелена салата с тиквичка*, маслини и зехтин
Добавки: мултивитамини, витамини В комплекс
Водата: 3л, предимно минерална

Четвъртък, 07.07

Към 22ч ще тренирам в залата за горна част (Тренировка Б). До тогава имам малко работа - трябва да преинсталирам домашното РС и нервата ме друса какво ще стане.
Още имам мускулната треска на краката и даже е по-силна от вчера - трудно придвижване, слизането по стълби е изпитание, а утре имам уговорка да ходя на работа с колелото с един колега, та и за това ме друса нервата.
Храната за деня (отново много): 2 варени яйца, малък пълнозърнест сандвич с кашкавал, супа от зайче, панирано бяло пилешко месо с гарнитура ориз със зеленчуци, гъби пачи крак с масло и кашкавал на фурна
Водата: 3л, предимно чешмяна

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 07.07.16 20:11.

Според мен храната за деня никога не е  “много”, но ако е силно преработена, лишена от фибри и обогатена с мазнини и рафинирана захар, организъмът не може да се регулира сам и затова някои броят калории.
Животните не броят калории, но не дебелеят. 
Трябва да е човек сит, но с полезни храни.
В тоя ред на мисли, в менюто ти само сладоледът на клечка според мен е прецак  ... и панираните неща.  Ако имаш всеки ден някакви такива неща, то в крайна сметка оставаш гладна и дебела.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 07.07.16 21:00.

Теди Илиева

07.07.16
21:47

Кико, това са общи приказки.  Ще снимам някой път лафката в работата, от която си купувам кафе и вода и ще има да се чудиш как съм яла само това.

Храната ми в момента е такава каквато е. Ако се придържам към кетогенно хранене с много зеленолистни и се храня до моя BMR, (каквито са ми целите) тогава със сигурност ще имам резултати. Трудно ми е от известно време, но нещата се подреждат постепенно. Вече закусвам и вечерям вкъщи, само обядът ми е навън. Започна ли да си приготвям от вкъщи и обяда, килограмите отново ще започнат да падат. Нужен ли ми е контрол на количествата с кантарче - за момента да, защото съм изложена на жесток стрес в работата от дълго време и ме избива на ядене.

P.S. Много бавно ми се получава подреждането по РС-то преди преинсталацията. Отивам да си направя тренировката преди да затвори залата.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 08.07.16 19:35.

07.07.16
21:55

Грешен аргумент даваш, Кико.
Животните дебелеят, също като хората, особено домашните животни като зайци, котки и кучета, -всички са затлъстели и без нужния тонус. Когато не се налага да си преследват плячката, всички животни прекаляват с храната, Промишлените животни- овце, говеда, също - излишък на фураж. Животните просто не знаят кога да спрат да ядат и ако имат неизчерпаем източник на храна- просто не спират - инстинкта им казва да се запасяват за гладни периоди -които никога не настъпват.
За щастие хората имат разум и воля и могат съзнателно да си намалят и контролират калорийния прием съобразно нуждите. Така че нашата мила Моторетка и този път ще се справи с броенето. Някой и друг сладолед, бонбон и пр. са в реда на нещата, най-малкото са вкусни, приятни, а и освобождават напрежението от строгия режим. Както казва Рони ако имаш сигурни  80-90% хубава храна, може да се направи компромис с другите 10-20.

казано от Queen Cobra на 07.07.16, 21:55:

Грешен аргумент даваш, Кико.
Животните дебелеят, също като хората, особено домашните животни като зайци, котки и кучета, -всички са затлъстели и без нужния тонус. Когато не се налага да си преследват плячката, всички животни прекаляват с храната, Промишлените животни- овце, говеда, също - излишък на фураж. Животните просто не знаят кога да спрат да ядат и ако имат неизчерпаем източник на храна- просто не спират - инстинкта им казва да се запасяват за гладни периоди -които никога не настъпват.
За щастие хората имат разум и воля и могат съзнателно да си намалят и контролират калорийния прием съобразно нуждите. Така че нашата мила Моторетка и този път ще се справи с броенето. Някой и друг сладолед, бонбон и пр. са в реда на нещата, най-малкото са вкусни, приятни, а и освобождават напрежението от строгия режим. Както казва Рони ако имаш сигурни  80-90% хубава храна, може да се направи компромис с другите 10-20.

Домашните са затлъстели и не спират, защото хората им дават човешки джънк.
Иначе овце и говеда не съм видяла да са затлъстели на фураж.
Може и да греша.
Гледах едно видео по въпроса, та ми хареса идеята.
Queen Cobra е дала също интересни аргументи.
А това че Теди от лафката си купува вода и кафе и че ще снима какво продават не го разбрах.

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 07.07.16 23:24.

Теди Илиева

08.07.16
00:08

Абе аз ще снимам лафката, пък после пак ще си пишем :)

Две думи как се натренира животнуту тази вечер : ))

-Бутането от лег -> нормално с пълния брой серии и повторения
-Горен скрипец -> не успях на 50 кг. да направя повече от 3 повторения и за това работих 4-те серии на 40 кг. Скрипецът e различна марка спрямо този в предишния ми фитнес.
-Вместо гребане, си намерих уред и правих долен скрипец с V-образна ръкохватка. На 70кг. ми беше леко и работих с 80 кг. Яд ме е, че не снимах. Нищо, другия път.
-Лег с дъмбели с успореден хват-> нормално с пълния брой серии и повторения

Чакам снимка на лафката! (call)

Теди Илиева

08.07.16
19:57

Петък, 08.07

Колело: 25,6 km. (12,31+13,29) - с байка
Тренировка - не знам дали ще имам сили за домашната тренировка В тази вечер. Ще напиша допълнително, ако направя нещо.

Голямо приключение беше днес с колелото. Колега ми показа маршрут за отиване и връщане до работа. Много ми хареса, нищо не запомних, но добре че е тракера - ще си припомням пътя. От новата ми раница с проветрение на гърба не виждам файда.

Храната за деня: 2 варени яйца, капучино, кроасан със сирене, таратор, 2 баварски наденички, крем маскарпоне, за вечеря ще си правя сега зелена салата със зехтин и сирене

Водата: 3л, трапезна и чешмяна

08.07.16
21:53

Това с потния гръб под раницата и при мен е един от неприятните странични ефекти на колелото. Купил съм си туристическа раница със специално проветрение, но понеже предишната ми е адски удобна и все още здрава, още не съм я ползвал. :)
12 км в посока съвсем не са малко, между другото. Колко от тях бяха на собствен ход?

Теди Илиева

08.07.16
22:02

казано от Boby_ на 08.07.16, 21:53:

Това с потния гръб под раницата и при мен е един от неприятните странични ефекти на колелото. Купил съм си туристическа раница със специално проветрение, но понеже предишната ми е адски удобна и все още здрава, още не съм я ползвал. :)

Пробвай и кажи твоята как е. Качвам ти снимка на модела, който аз съм взела.

казано от Boby_ на 08.07.16, 21:53:

12 км в посока съвсем не са малко, между другото. Колко от тях бяха на собствен ход?

С байка бях т.е. всичките са на собствен ход. Електричката е за ремонт отдавна и не мога да стигна до там да я чопля.

08.07.16
22:10

Браво за собствения ход! :) Изобщо не ти трябва електричество повече.

Аз си взех туристическия модел на Wenger от промоцията на Кауфланд. Уж е с проветрение, но ще я видя, като започна да я ползвам. :)

Теди Илиева

10.07.16
11:42

Аааа, обичам си електричката :) Пак ще я бъде, Боби.

Събота, 09.07- без тренировка

Цял ден работа на село. Излязох в 8ч, прибрах се в 22:30ч
Храната много далеч от целите ми. Не бях подготвила нищо от вкъщи: 3 банана, 1 кисело мляко, студен чай, царевичен чипс, сладолед без захар, 3 кебапчета, вечерта чаша бяло вино
Вода: много
Кафе: 2 бр. (така и не се събудих цял ден)

Неделя, 10.07- без тренировка
Няма за кога тренировка и днес. По-добре от утре отначало.
Наспах се, сега да си оправя малко къщата и да наготвя. Следобед отивам да работя на село.

Храната за деня: закуска - една сурова чушка със сирене, за обяд и вечеря си готвя свински черен дроб в масло и зелена салата (краставици, марули, киселец, маслини, копър, зехтин).
Добавки като вчера.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 10.07.16 11:43.

Теди Илиева

12.07.16
11:37

Втори ден се чудя ще тренирам ли, няма ли да тренирам, ще качвам ли, ще свалям ли, колело ще карам ли, кво ще правя.
Закусих .... свински дроб, това имаше в хладилника (dull) Пътувам за работа.

Май го измислих. През деня ще хапна едно кисело мляко, може и едно фрапе. Ще напазарувам и довечера тренировка А.

Теди Илиева

12.07.16
23:45

Вторник 12.07.2016 - зала

Тренировка А - след 22:30 ч. (без промяна от предния път)

Клек: 10х40кг, 10х50кг, 10х60кг, 5х70кг, 5х70кг
Почивките: по 1 мин., между клек и тяга повече (към 1,5 мин.) докато натоваря щангата

За тренировката: Кляках боса, много по-добре мисля се получи. Иначе колкото пъти да съм опитвала с равни гуменки, колкото и да са ми удобни, клякането с тях е криво. Утре ще имам мускулна треска, да видим на какво.
В залата, не знам какво съм броила първия път като ходих. Има само две стойки за клек и тяга .... от трите етажа. Трябва да ходя по-рано за да се доредя. Направо май е по-добре да тренирам рано сутрин, вечер по изключение.

Храната за деня: Закуска - парче свински черен дроб пържен в масло, за обяд 1 кисело мляко 3,6%, следобед 150гр сирене котидж, вечеря две малки чушки бюрек и 2 печени кюфтета

Вода (чешмяна и изворна): общо 3л.
Добавки: витамини В комплекс, мултивитамини (последните свършиха)

Теди Илиева

13.07.16
10:27

Сряда, 13.07

Тренировка Б - сутринта

Горен скрипец с тесен подхват: 10х40кг - 4 пъти
Лег (раменен хват): 8х40кг - 4 пъти
Долен скрипец: 8х80кг - 4 пъти
Лег с дъмбели с успореден хват: 8х10кг на ръка - 4 пъти
Почивките: по 1 мин.

По програма трябваше са започна с лег, но нещо се обърках. Тежестите са като от предния път без промяна.

Храната за деня: закуска (след тренировката) омлет от 2 яйца с масло и 60гр. кашкавал ементал, за обяд ще си взема пак кисело мляко, за следобед имам кашу 70гр, вечеря зелена салата с 1с.л. зехтин и свинско дробче към 250-300гр.

Пържен свински дроб за закуска, за обяд—само едно кисело мляко.  Това е ужасна диета, заради която тялото ти рано или късно ще възнегодува ... дано не е така, но така изглежда ... :x

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 13.07.16 19:08.

Теди Илиева

13.07.16
19:29

Хайде да не си правим изводи от един ден.

Всеки ден е от значение.

Теди Илиева

13.07.16
19:52

Моето летоброене е по седмици. Осреднявам резултата. Да си перфектен всеки ден е лудост, всеки си има добри и лоши дни, аз не съм изключение. Не ми е приятно да ми се сочат с пръст лошите моменти при все, че ги осъзнавам и сама съм ги посочила. На нахалните ще им сготвя нещо от моите манджи ... за наказание.

Не е така, Кико.

Забележката ти би била уместна, ако при Теди се срещаха основно “лоши” дни. Тогава всеки “лош” ден в повече щеше да е от значение.
Но когато преобладават “добрите” дни, то епизодичните “лоши” не са фатални, стига с времето да се запази баланс “добри” > “лоши”.

(умишлено ползвам толкова кавички)

Друг е въпросът какво толкова ужасно намираш ти в деня, който имаш предвид, както и защо съдиш по един ден за цялата диета.
В интерес на истината на менюто й от вторник му липсват малко зеленчуци покрай хапването закуската и обяда. Не е карала само на парче дроб и кисело мляко - виж, че има следобедно хранене, има и вечеря.

На твое място бих била по-детайлна в категоричното си твърдение (разбира се, ако Теди пожелае да разясниш).

Теди Илиева

13.07.16
19:54

Дайте да гледаме по-весело и безгрижно на живота. Давам тон за песен в “ми”. Качвам снимка на стикер-реклама на едни сурови десерти. Шефа ми веднага му даде име - “Супер Ако” :D

P.S. Кико, чувствай се свободна да НЕ отговаряш на горния въпрос.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 14.07.16 15:25.

13.07.16
20:21

Намирам това за една доста добра закуска - протеини и мазнини. Малко трудно смилаемо , но пък много засищащо- предполагам затова на Теди не й се яде особено после. В почивните дни при мен се получава същото- закусвам късно и обилно  и отлагам следващото голямо хранене 4-5 часа следобед. Не бих го нарекла лош ден в никой случай.

13.07.16
20:34

казано от Кико Сан на 13.07.16, 19:08:

Пържен свински дроб за закуска, за обяд—само едно кисело мляко.  Това е ужасна диета, заради която тялото ти рано или късно ще възнегодува ... дано не е така, но така изглежда ... :x

Напротив, тялото и скоро ще започне да и благодари.
Храненето си е хранене. Закуска или обяд са много относителни понятия.

Теди Илиева

14.07.16
14:59

казано от Maria Peeva на 13.07.16, 20:34:

.... тялото и скоро ще започне да и благодари.

Ако под “благодари” разбираме по-добро възстановяване - факт! Нямам мускулна треска от последните две тренировки. Благодаря за подкрепата, момичета :)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 14.07.16 15:25.

Теди Илиева

14.07.16
15:04

Четвъртък, 14.07 - без тренировка

Днес съм с байка на работа.
На отиване имам 14,9 км., защото се губих на два пъти в ж.к. Дианабад и ж.к. Изток и закъснях за една среща. Иначе разстоянието трябваше да е до към 12,5км. Взех го за 1 час и 25 мин. с много спирания по светофари и питания на дядовци и баби.
На връщане пак толкова станаха (да се чете 14,4км., защото пуснах програмата да ми засича малко по-късно). Качвам екрани от Endomondo.

Храната за деня: закуска омлет от 2 яйца с масло и 60гр. кашкавал ементал, за обяд таратор 300 гр., зелена салата с 2 лъжици риба тон на парченца, 150 гр. кремче от цедено кисело мляко, сметана и желатин, за вечеря си нося зелена салата с 1с.л. зехтин и слънчогледови семки, и свинско дробче към 250-300гр.

+ едно сладоледче следобед

Пия много вода, защото колеги упорито гасят климатика и не се диша. Надвиших 3л.
Добавки: само витамини В комплекс

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 14.07.16 22:23.

Теди Илиева

15.07.16
10:55

Петък, 15.07

Тренировка Г - сутринта

Лег (раменен хват) с 40кг: 8, 8, 8, 7 (трябваше да е 4х8)
Горен скрипец с тесен подхват с 40кг: 10, 10, 9, 8  (трябваше да е 4х10)
Долен скрипец: 8х70кг - 4 пъти
Раменна преса: 8х10кг на ръка - 4 пъти

За тренировката: трябваше да тренирам крака днес, но от вчерашното колело съм все още изморена. Прибрах се снощи в 21:50ч и вече беше тъмно. Последните 2-3 километра се ориентирах по съзвездията :D
Намалих килограмите на долен скрипец на 70 и дърпах повече с лактите назад... така де докато ръкохватката ми опре в шкембито. Лег-а и горния скрипец ми натежаха доста и не успях да направя пълната бройка.

Храната за деня: закуска (след тренировката) 2 бъркани яйца с масло и 60гр.сирене, за обяд ще си взема пак нещо леко (зелена салата, чаша таратор), за следобед имам лешници 50 гр., за вечеря ще пека скумрия на скара  към 300гр. и ще доям салатата  (в салатата има краставица, 1 с.л. зехтин, половин тиквичка на шайби, запържени в масло, копър, спанак).

А сутринта ми се дощя да си изхвърля телевизора.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 15.07.16 10:56.

Теди Илиева

18.07.16
19:12

Петък срещу събота разцъквах кабеларките и попаднах на извънредните новини от Турция .... и нямаше заспиване до 03ч.
Събота - недоспала отидох на село и се преработих. Вечерта прелетя някаква мисъл, че имам да правя вкъщи тренировка В, но бързо изчезна.
В неделя също много работих. Цял ден агро фитнес за цяло тяло.

Храната: тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички, тиквички,.... всичките от моята градина, запечени и объркани с кисело мляко, копър и чесън. Също зелен фасул, отново от моята градина, Имаше и сладолед.

Днес - 18/07
Храната: закуска 1/2 кисело мляко, междинно солети със сусам 42гр., шепа сурови ядки микс, капучино, обяд - порция риба с гарнитура печен картоф, вечеря тиквички на фурна и после объркани с копър и кисело мляко - общо към 400гр.
Тренировка: по-късно имам да правя тренировка А, само да подремна малко че съм гроги.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 18.07.16 23:17.

Теди Илиева

18.07.16
23:25

Дописвам тренировката:
Тренировка А - след 22:30 ч.

Клек: 10х40кг, 10х50кг, 10х60кг, 6х70кг, 6х70кг

Качих една бройка на тежките серии клек. Малко се заклатих на едната бройка, но другата беше стабилна. Всичко останало го усетих стабилно. Следващия път вдигам обратно +5кг, както е по програма. Ще опитам и една тежка серия тяга без фитили.

За да не ми се прецаква подредбата на тренировките А-Б-В-Г, смятам с байка да ходя на работа само в петък. Ако си оправя електричката и по-често ще ходя с колело, но с байка е тежко. Маршрутът не ми е нито кратък, нито лесен, особено на връщане.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 18.07.16 23:26.

Теди Илиева

20.07.16
00:16

Вторник, 19.07

Тренировка Б - вечерта

Лег (раменен хват): 8х40 кг.- 4 пъти
Горен скрипец с тесен подхват: с 40кг - 4 серии с повторения 10, 10, 10, 8
Долен скрипец: 8х70кг - 4 пъти
Лег с дъмбели с успореден хват: 8 повторения с 2 гири х10кг - 4 пъти

Храната за деня: преди обед малък кроасан с масло и по-късно шепа сурови  ядки, за обяд зелена салата и печено пиле към 250 гр., вечеря тиквички на фурна с кисело мляко и копър + 150 гр. кашкавал

Вода: малко към 2 л.
Кафе: 1 бр.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 20.07.16 00:17.

Теди Илиева

20.07.16
23:21

Сряда 20.07 - без тренировка

Днес почивам, ама съвсем, даже съм с колата.
Понеже зеленият ми фасул не струва реших да си направя странна салата за вечеря.

Тученица, маруля, краставички, спанак, репички, смлени лешници, кубчета сирене бри, лимонов сок, зехтин и сол. Първите три работи са от моята градина. Не е много зле, с малко повече сирене върви.

Теди Илиева

21.07.16
09:52

Кара ми се такава кола :D

p.s. Закусих (coffee)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1