07.02.16
15:18
Aloha!
Който прочел представянето - прочел. Вече го няма :F
Темата беше редактирана от dice:: на 22.08.16 19:13.
През почивните ми дни не съм така организиран както през работните. Нито откъм сън, нито откъм хранене. Факт доказан и днес. (dull)
Хранене 1:
Шейк от кофичка кисело мляко с два банана и ~200гр. овесени ядки
Street тренировка в близкото училище:
Времето беше хладно, но слънчево.
1. Наклонени лицеви опори + лицеви опори-диамант + лицеви опори с пляскане в 3-4 серии по 5-6 повторения в супер серии с възможно най-бавно изпълнение.
2. Три серии по 5-6 повторения Knee rises от успоредката
3. Swing Ups на успоредката, но със спускане/вдигане на цялото тяло като махало (не знам дали има специално име)
4. Три серии по 10 повторения набирания пред и зад врат.
Хранене 2: Бързах да излизам, затова директно забърках омлет от 6 яйца със спанак
Хранене 3: 500 гр. пица Вегетариана :D + доза протеин
Хранене 4: Шейк от кофичка кисело мляко, 3 ябълки, 200 гр овесени ядки + доза протеин
Хранене 5: 400гр пилешко, които трябваше да изям (даже дъвча в момента и пиша с пълна уста) защото съм без хладилник в момента и няма да издържи, хаха
Музиката на която тренирам зависи от настроението ми. Мога да тренирам на класическа музика, през EDM, та до хард рок :D
Преобладаващ музикален фон днес: Protoculture & Max Graham - Axiom
Мнението беше редактирано от dice:: на 08.02.16 01:39.
Вторник вечер е (или пък сряда сутрин) и пиша този пост, нагледен за поредната ми безотговорност откъм протичането на първите два дни от тази седмица. Трябваше да започна седмицата с турбо тренировка за ръце в понеделник сутрин преди работа (По принцип карам разнообразни смени и през въпросните два дни те бяха еднакви - от 12:30 до 21:00ч) При събуждане/оспиване до 10:15ч (при навита аларма за 08:00ч) очевидно тренировката беше невъзможна. Но пък имам щастието да разполагам с идеален лост за набирания буквално 2м от входа.
Тренировка: Успях да направя някаква комбинация от 3х6-7 набирания (пред гърди и зад врат) придружени с наклонени + диамант лицеви опори за около 30-40 минути. Ужас.
Храненето беше също толкова разбъркано и несинхронизирано с единствената идея просто да се храня през 2-3 часа.
Хранене 1: Следтренировъчно - кофичка прясно мляко Домплян + протеин и смлените овесени ядки (~150-200gr) + банан
Хранене 2: Омлет от 5 яйца със сладка царевица
Хранене 3: (ако може да се нарече такова) Бедно количество пиле в сладко-кисел сос(като изядох само пилето разбира се) + (не си спомням гарнитурата :D)
Хранене 4: Консерва филе от риба тон удавена в лимон + червено цвекло с моркови + две шепи орехи
Хранене 5: (изключително неподходящо за преди сън, но все пак денят се води кофти): умирах си за ябълки + кисело мляко
След 40-50 минути последва втора кофичка кисело мляко + овесени ядки с доза протеин. Вместо млякото бяха запланувани още две консерви риба тон, но изпитах сериозна непоносимост към рибата в този момент.
Вторник 09/02/2016:
Тренировка:
Очертаващата се здрава тренировка за ръце беше помрачена от... от какво? - пак оспиване разбира се!
На мен ми се тренираше, затова тренировката беше като вчерашната. Some sort of groundhog day. (dull)
Следтренировъчно хранене 1: шейк от 6 сурови яйца + банан и канела
Хранене 2: Две пилешки шишчета(просто само толкова бяха останали) + най-вкусната картофена салата, която съм ял напоследък
Някъде към 15ч стана опасно в офиса, когато се появиха огромни шоколадови кексчета около 300 на брой за всичкото маймуни в офиса... Няма как - изядох три and I’m not even sorry :D Добре де, вече не съм такъв любител на сладкото (което е странно твърдение при майка сладкарка), затова голяма част от мен е недоволна but whatever (cake)
Хранене 3: Две консерви филе от риба тон + лимон + зелева салата
Тренировка 2:
Мразя да оставям недовършена работа, което значи, че ще се тренира втори път :3
След странната ми засечка в подлеза на метрото с Вероника Налбатска (която си нямаше на представа кой съм :D) се запътих към вечерна тренировка в близкото даскало. Беше прекрасно! Без зяпащи хора, без негативни мисли, а само лятно настроение и звезди за таван. Идилия! :3 Неусетно отмина 30-40 минутна рутина с колело до училището.
3x6-7 повторения swing ups при замах с цяло тяло;
3x6-7 knee rises + side plank hip rises + L-sit leg rises в супер серии
3x6-7 набирания, преобладащи зад врат
Следтренировъчно хранене 4: Кофичка прясно мляко + 150 гр овесени ядки + доза протеин + банан + 70гр тиквени семки
Хранене 5, случващо се в момента: 250-300 гр печено пилешко бон филе + репички + отново овесени ядки (понеже пак съм безотговорен и не си сварих оризът, който стои от доста време в шкафа)
Преобладаващ(чест) музикален фон на вечерната тренировка:
10.02.16
07:12
Нищо... другия път ще съм подготвена.
И ще те питам аз какви са тези кексчета. :D :D :D
Добре дошъл и честит дневник! :) Разказваш много увлекателно ежедневието си. :)
казано от Вероника Налбатска на 10.02.16, 07:12:
Нищо... другия път ще съм подготвена. И ще те питам аз какви са тези кексчета. :D :D :D
(wasntme)
казано от Вероника Налбатска на 10.02.16, 07:12:
Добре дошъл и честит дневник! :) Разказваш много увлекателно ежедневието си. :)
Самтаймс люн, самтаймс уин^^ Благодаря ти =)) (F)
Дзак! :E
Еб@си, две публикации ми трябваха в този дневник , за да ми подейства променящо, ободряващо и превключващо към нови тренировъчни и мисловни хоризонти. След същите тези две публикации прекратих и писането. Сметнах, че всъщност ми отнема доста време, което така или иначе се уча да използвам качествено + да планирам и програмирам, но все така осъзнавам, че всъщност не искам да го планирам. Не искам да се роботизирам, не искам да знам кога какво ще правя, с кой ще го правя и как. Хаотичният начин на живот е забавен, непредсказуем и освежаващ. Такива трябва да са и тренировките ни. След започването на дневника започнах да разнообразявам интензивността, натоварването и самите упражнения. Добавих доста базови упражнения, които откакто се знам - игнорирам (турбо грешка/пропуск, така е). Тренирам общо взето всеки ден, храня се прилично, макар и (кажи-речи) еднообразно, почивам когато чувствам, че имам нужда (принципно поне веднъж в седмицата). Никога не съм се чувствал по-добре в тялото си, прогрес има. Мога да кажа, че никога не съм бил в по-добра форма. Снимковият материал не е особено показателен, нито пресен, но рядко имам място и за фотоапарата (освен храната и дрехите, с които се разнасям из София). Тези дни може да добавя пресен кадър и от стрийт тренировка, не само от зала. О да - в офис-сградата ми отвориха чисто нов фитнес с доста липсващи базови уреди и почти всичко на максималната тежест ми е леко. But hey - като за free entry е перфектно! За базовите тренировки (която ще е утре/днес през деня :Д) си ходя в старият ми фитнес (прекрасната избичка в Банишора наречена “Херкулес”). Да не възобновявам месечната си карта е основният стимул да зачестя отново уличните тренировки, които така или иначе обожавам, но пренебрегнах грубо през последните месеци.
Тренировка днес(вчера вече) 31.07:
01. Раменна преса - 3-5 серии x 4-5 повторения (30 кг дъмбели)
02. Leaver Chest Press - 3-4 серии x 5-6 повторения с максимумът там колкото беше (така или иначе килограмите никога не ми съответстват в която и зала да съм) :Д
03. Разтваряне на дъмбели в страни с ръце на 90° - 4 серии x 6 повторения (3х 20кг + 3х15кг дъмбели)
04. Повдигане на дъмбели назад при наклон напред - 4 серии х 5-6 повторения (30 кг дъмбели)
05. Хиперекстензии, но наобратно (вероятно си има друго име) :Д - 4 серии х 15 - 20 повторения
06. Вертикално вдигане на краката в поза за кофички между две бягащи пътеки :Д - 3 серии х 15 повторения, че времето изтече.
Храна:
Литър мляко; 1 кг портокали на фреш, омлет с лук и царевица; 800мл кисело мляко; две консерви риба тон с консерва боб + лук на салата; доза аминокиселини + почти две кафета тъй предтренировъчно; следтренировъчен шейк - 500мл прясно мляко + 100гр(измислям си тук, но слагам доста) смлени овесени ядки + доза телешки протеин + банан;
Доста време след тренировката не усещах глад, но тъкмо излапах още две консерви риба тон с репички и грах;
Снимките са от 05.07, но нека се посмеем тугедър :Д
П.С.: Tова космическо сюрреалистично нещо с прекрасните рЪки не съм аз, а последното ми произведение - колаж между “Silueta” на Milan Borovicka и разни звездни звездности и галактичности. Photoshop is Love. If there are some art people here - You may like it :F
Хиперекстензии, но наобратно (вероятно си има друго име) :Д -
Обратни хиперекстензии :D
P. S. Wellcome back
01.08.16
08:17
Ихууу! :))))))
Време беше! И продължаваш да разказваш увлекателно. :D
казано от Sanya на 01.08.16, 06:18:
Хиперекстензии, но наобратно (вероятно си има друго име) :Д -
Обратни хиперекстензии :D Ами не :Д, а това, но в обратната поза^^
P. S. Wellcome back
- Well met. :3
казано от Вероника Налбатска на 01.08.16, 08:17:
Ихууу! :))))))
Време беше! И продължаваш да разказваш увлекателно. :D
Йей, щях да те сръчкам преди това, но си викам “Тя Рони вижда всичко, ш’ме detect-не” ;Д
01.08.
Турбо зле (каквато е доста често дисциплината ми през почивните дни).
Събудиха ме в 13ч. с лопане и тропане. Хазяйни, водопроводчици и бла-бла. Набързо две консерви риба тон за отскок + консерва боб
4-5 часа глад... всъщност не чувствах глад, просто не се и хранех. Измежду въртенето ми на стола и в опити да убия всичките влезли в стаята мухи, заради неусещащият се водопроводчик да оставя вратата все отворена, успявах да тренирам поне съзнанието си с разни кадри от апарата - нови и стари. (друго си е като преинсталираш компютъра и той функционира нормално :Д)
Към 18ч. се опитах да изляза - заваля.
След час втори опит - успешно стигнах с велосипеда + динено вкусните pre-workout BCAAs на Xtend.
Азотен бустер в залата спасява животи :Д плюс протеинова вафла до които припарвам само в такива екстремно-кухостомашни-ситуации, че даже и по време на тренировка.
Тренировка:
01. Полу клекове на смит машина - 4 серии x 5-6 повторения - 160 кг тежести без колкото там е самият лост
02. Повдигане от стоеж на смит машината - 3-4 серии х 5-6 повторения - същите килограми^^
03. Бедрено сгъване - 3-4 серии х 6-8 повторения с един и два крака. Тази машина винаги ми е лека, пише 50-60кг, но не мисля, че отговаря.
04. Калф машина за прасец - 3-4 серии х 5-6 повторения - 115кг тежести
05. Придърпване/Гребане с широк лост на скрипец - 80 кг според машината (в силните ми дни си дърпам 100кг)
06. Шамари и юмруци по боксовата круша + боксиране на невидимият ми лош двойник с 10кг дъмбели срещу огледалото
Като за цял ден глад се получи супер зареждаща тренировка.
Следтренировъчен шейк от доза протеин, овесени ядки + два хапа витамини. Дъжд-дъжд, висене под навеса на метро станцията. Глътнах литър мляко. Грабнах две торби с още храна от магазина с които е забавно да шофираш велосипед (понякога без спирачки) Шейк от 10 яйца, 200гр. овесени трици и банан. Чистене, тупане и пране с новата пералня. 600 гр. кисело мляко + почти цял пакет тиквени семки. Нямам представа как съм заспал към 06ч, но се събудих преди малко чисто гол. Фън дей йестърдей. :D
И в София имало красиви залези от време на време...
02.08.16
18:41
Ехе, :Д ти се появи все пак с пост. :D Шегувам се.
П.П. Много красиви снимки *–––*
03.08.16
13:56
казано от dice:: на 02.08.16, 12:49:
боксиране на невидимият ми лош двойник с 10кг дъмбели срещу огледалото
Евала, най-коравия боксьор, който познавам, не слага повече от 5 кг на ръка ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 03.08.16 13:56.
казано от Анелия Бинева на 02.08.16, 18:41:
Ехе, :Д ти се появи все пак с пост. :D Шегувам се.
Засега :F
казано от Анелия Бинева на 02.08.16, 18:41:
П.П. Много красиви снимки *–––*
Благодаря :3
казано от James Hinks на 03.08.16, 13:56:
Благодаря :)), аз в силните ми дни си размятам 15-ките. Не знам на този боксьор ли нещо му има или моите рамена са здрави. Не съм съпоставял с никого, хаха
02.08
Не помня вече какво ядох :Д. Изпусках поне едно-две хранения, но пък гладен не съм останал.
До лостовете не успях да стигна. Вечерта в почивката ми по време на работа правих някакви общи упражнения обхващащи предимно пресата и горна част, наблягайки на гърдите (които доста рядко тренирам в зала)
Тренировка:
01. Щанга за горни гърди - 3 x 70 kg (не знам лоста 10кг ли е, 15кг ли)
02. Избутване на машина - максимумът, който мисля е около 70кг отново
03. Раменна преса с изолираща машина - 3-4 x максимумът, който май е около 60 кг (не смятам, че написаото отговаря на нито една подобна машина в която и да е зала, затова не ме интересува всъщност. Гледам да е допустимият максимум с който правя упражнението правилно)
04. Knee & legs rises (което всъщност са две съседни пътеки за бягане ;Д) - 3-4 x 15 повторения
05. Усуквания при повдигане на торса ползвайки уреда за хиперекстензии - 3-4 х 15 повторения
06. Извивки встрани с дъмбели - 3-4 х 30 кг
03.04
Храната беше на ниво, но паметта ми пак я няма,а не си записвам. Просто ям :Д
Нищо по-различно от описаните по-горе менюта. О, всъщност ядох парче пица и чипс. Вкусотия :F
Направих доста добра стрийт тренировка, макар за 30-40 минути.
Тренировка:
01. 3-4 серии Swing ups с пълен замах и в двете посоки (има ли си име т’ва - пак не знам, i just do it)
02. Набиране с тесен подхват - 3 x 7 повторения
03. Някакво упражнение за което пак нямам име. Отново тесен подхват с челюст изравнена с лоста при кoето движенията са бързи хоризононтални към лоста, не вертикални като нормалните набирания - 3 x 5-7 повторения
04. Лицеви опори с тясно разположени длани - тип “триъгълник” 3 х 6-7 повторения
05. Not sure how it’s called but нещо като задна везна
06. Набирания широк хват зад врат - 3 х 6-7 повторения
07. Knee & legs rises от успоредката - 3 х 10-12 повторения
08. Страничен мост със извиване на кръста до земята 3 х 7-8 повторения
Вечерта по време на работа слязох заняколко суперсерии за корем:
01. Усуквания при повдигане на торса ползвайки уреда за хиперекстензии - 3-4 х 15 повторения
02. Knee & legs rises - 3 х 15 повторения
03. Извивки встрани с дъмбели - 3-4 х 27.5 кг
04.08
Храна:
Вчерашен сандвич; Литър мляко, 2 консерви риба тон + 1 лимон и две пълнозърнести кафеви хлебчета + 3-4 варени картофа; шейк с 150гр овесени ядки + доза телешки протеин + банан; кисело мляко + омлет 5 яйца + 3-4 варени картофа; 1 ябълка (meh); Още две консерви риба тон (която уж щеше да е за утре) + репички, сладка царевица, лук, 2 варени картофа;
Тренировка:
Като цяло мислех да почивам днес, поне такава беше нагласата ми през първата част от деня but hey…. засърбяха ме ръцете и почивката ми общо взето отиде в тренировка за корем + лека суперсерия за рамене
01. Усуквания при повдигане на торса ползвайки уреда за хиперекстензии - 3-4 х 15 повторения
02. Knee & legs rises - 3 х 15 повторения
03. Извивки встрани с дъмбели - 3-4 х 25 кг
04. Раменна преса с изолираща машина - 3-4 x максимумът
05. Повдигане на дъмбели встрани с лакът сключващ 90 градуса + повдигане на изправени ръце встрани - 3 х 22 кг + 4 х 15г
06. Разтваряне встрани с дъмбели за задно рамо от пейка 3-4 х 30 кг
Последните дни хем имам пропуски в храната, хем по мои наблюдения рЪките са пораснали, хммм
Утре отново ще да е стрийт тренировка с насоченост към ръцете и корема, освен ако не ми се приходи в “Херкулес” да блъскам крушата и греба на скрипеца. Ш’вийм. Ениуей саундтрака ще е летен. Нали съм музикален - отново нещо по- електронно, но мелодично с дебела баслиния or like I love to say - fat baselines should never go slimmer :3 Juventa is great at this.
05.08.16
12:50
казано от dice:: на 05.08.16, 03:32:
казано от James Hinks на 03.08.16, 13:56:
Благодаря :)), аз в силните ми дни си размятам 15-ките. Не знам на този боксьор ли нещо му има или моите рамена са здрави. Не съм съпоставял с никого, хаха
На него нищо му няма, защото той е един от най-силните и издръжливи физически(и психически) мъже, които са се раждали някога :)
Въпроса е на теб какво ти има, та се мъчиш с такива неща ;) Но не хвана иронията...
Мнението беше редактирано от James Hinks на 05.08.16 12:50.
Той човека може би прави изнасяне на дъмбели напред срещу огледало, пък да му казва боксиране.
05.08.16
12:56
Кала, не е ясно какво прави, но със сигурност не е боксиране, това поне е 100% ясно :)
03. Някакво упражнение за което пак нямам име. Отново тесен подхват с челюст изравнена с лоста при кoето движенията са бързи хоризононтални към лоста, не вертикални като нормалните набирания - 3 x 5-7 повторения
Head-bangers.
казано от James Hinks на 05.08.16, 12:50:
На него нищо му няма, защото той е един от най-силните и издръжливи физически(и психически) мъже, които са се раждали някога :)
Въпроса е на теб какво ти има, та се мъчиш с такива неща ;) Но не хвана иронията...
Браво на него и все успехи да има, но ако въпросният човек се измъчва с повече от 5 кг, че да твърдиш, че аз се мъча ... направи си услуга и недей да мислиш за глупости :D
казано от kaloyan на 05.08.16, 12:52:
Той човека може би прави изнасяне на дъмбели напред срещу огледало, пък да му казва боксиране.
Не, ако беше изнасяне щях да го напиша, че е изнасяне.
Това видео, тези движения, но без подскоците и с по две 10-ки дъмбели в ръцете + 6-7 “удара” на серия и на ръка. Толкова ли детайлно трябва да го обясням :D
казано от Боян Д. на 05.08.16, 12:58:
Head-bangers.
Хедбенгърс евридей, Хедбенгърс из лайф. Любимото ми име на упражнение, Благодаря! :D
Мнението беше редактирано от dice:: на 05.08.16 15:39.
05.08.16
15:48
казано от dice:: на 05.08.16, 15:37:
казано от James Hinks на 05.08.16, 12:50:
Браво на него и все успехи да има, но ако въпросният човек се измъчва с повече от 5 кг, че да твърдиш, че аз се мъча ... направи си услуга и недей да мислиш за глупости :D
Въпросния тренира, не се мъчи, но явно освен ирония, трябва да ти се обяснява и термина трениране. А кой за какво мисли го остави за друг път, най-малкото обема като тонаж на тежестите, с които съм правил бой със сянка е в пъти по-голям от твоя общ тонаж от тренировките ти. Ти с тия 15 кг дъмбели и на Кобрата скри шапката, но като си мислиш, че правиш нещо, освен да си мачкаш ставите и прилежащите пасивни структури, си е твоя работа ;)
Тоя Форум от две-три седмици яко боксов стана :D И все боксьори непомирисвали ринга отвътре...
p.s.
Ооо, тренерката лайкна :) Той е по тежестта на дъмбелите за бой със сянка ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 05.08.16 15:49.
05.08.16
15:57
Колев, сгрешил си човека, на когото да се правиш на клоун ;) Just a heads up :)
05.08.16
16:17
казано от James Hinks на 05.08.16, 15:48:
p.s.
Ооо, тренерката лайкна :) Той е по тежестта на дъмбелите за бой със сянка ;)
Ама от целия пост, реши, че заради това съм го лайкнал ;)
05.08.16
17:07
Да не се познаваме от днес преди обед ;)
казано от Херцог Трън на 05.08.16, 15:57:
Колев, сгрешил си човека, на когото да се правиш на клоун ;) Just a heads up :)
Някой да ви е канил на цирк? Или да ви е искал мнение?! Девойките в този форум имат повече интелект, че и мускули от вас :Д
06.08.16
00:49
казано от dice:: на 05.08.16, 19:11:
Девойките в този форум имат повече интелект, че и мускули от вас :Д
Благодаря! :D Ще черпя някой път - шейк от овесени ядки и пилешко филе, нали? За да може бицагите да настигнат глутеуса по хипертрофия, трябва да се тренират с тежко. Това и баба ми го знае, пък тея ти казват уж да намаляш там тежестите и да се пазиш. Кво разбират, нищо! :D 8-)
Не им обръщай внимание на тия спамери. Те са clear water, както се казва на чист български.
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 06.08.16 00:50.
казано от James Hinks на 05.08.16, 12:56:
Кала, не е ясно какво прави, но със сигурност не е боксиране, това поне е 100% ясно :)
Ти му го написа за негово добро, но като не те разбира, какво да се прави, то си е за негова сметка :) той си написа че акъл не иска.
Мнението беше редактирано от kaloyan на 06.08.16 01:38.
Май, май, всички искаме едно - клип на боксирането с 10 кг. дъмбели (punch)