Trying hard to stop chocolate

Темата е заключена.
Прескочи до:

28.07.16
23:57

Защо приемаш толкова малко въглехидрати ? Не си мисли, че нулеви дни или такива близко до нулата означават по-добри резултати(даже е точно обратното). То и като цяло храната ти е малко, но сигурно си си направила сметка :)

Анелия Бинева

29.07.16
00:03

казано от satisfaction на 28.07.16, 23:57:

Защо приемаш толкова малко въглехидрати ? Не си мисли, че нулеви дни или такива близко до нулата означават по-добри резултати(даже е точно обратното). То и като цяло храната ти е малко, но сигурно си си направила сметка :)

Защото се опитвам да направя някакъв баланс в момента с тях и засега се чувствам добре. Компенсирам обикновено 1 ден в седмицата за ниските калории, така че има някакъв баланс. Тоест да увелича въглехидратите?

29.07.16
00:10

казано от Анелия Бинева на 29.07.16, 00:03:

казано от satisfaction на 28.07.16, 23:57:

Защото се опитвам да направя някакъв баланс в момента с тях и засега се чувствам добре. Компенсирам обикновено 1 ден в седмицата за ниските калории, така че има някакъв баланс. Тоест да увелича въглехидратите?

20гр въглехидрати са си бая малко... то ясно, че рифийдваш, но въпреки това... знам ли, то аз виден carb-hater кво се обаждам :D Но резултат ще имаш и на двойно, че и тройно на тази цифра, според мен.

29.07.16
00:11

Ами, поне така аз знам :) Толкова ниски въглехидрати изискват повечко време, за да проработят, изискват доста висок прием на протеин и т.н. Също така участват в цикъла на Кребс(мисля, че така се казваше), т.е. в самото разграждане на мазнините. Обикновено това го правят преди състезание, за да могат да заредят след това мускулите.
Сега, ти не си на 0, пък и сравнено с твоето тегло не е чак такава крайност, но просто аз така мисля, не знам дали е така. Може да пробваш да ги въртиш, знам ли :)

Мнението беше редактирано от satisfaction на 29.07.16 00:12.

Явно аз съм изостанала с инфото,как го правите номера с 1000к на ден и ,тренирате...
Виждам вече 2ти или 3ти дневник с такъв дневен прием от 1000-1100 ,в който се говори за отпадналост,не съм про в никъв случай,то ми и личи,но аз като се захванах на това хоро подхванах НВД и започнах от 1800,после 1600,сега почвам от 1400к, ми се обясни да не бягам от животинските мазнини,а да огранича въглехидратите,за сметка на  тези мазнини,за да имам сили да тренирам и да отслабвам,стягам и т.н.,джънка ми е за моментите на застой. Не разбирам защо сте напо 1000к дневно? :/ Моля просветлете ме,за да коригирам и аз храненето си.

Анелия Бинева

29.07.16
09:39

Аз никога не съм била добре с режими и т.н. Знам , че след един период на глад преди да се върна тук ми е много тежко да приемам повечу от 1200-1300 калории. По отношение на хранене съм много зле . Хд
Не го правя нарочно. Пък и през целия ден съм активна и не чувствам липса на енергия, само вечер съм отпаднала.
С джънка си позволявам един ден, но аз брутално се тъпча с него , така че няма шанс да умра от липса на калории. ХД

И аз така си мислех,че не мога да ги направя тия 1800/тогава/ калории,за това включих още едно ядене в 7 и 30 сутринта и на него наблягах най-много,няма гладна съм или не,ставам и вадя от хладилника това,което знам,че е най-високо калорично,..Кашкавал,сметана,високомалено к.мляко и т.н. 2-3 ф пълнозърнест хляб няколко яйца и нещо месно... бързи много калории мазнини,но задължително въглехидратите ми бяха до 13ч на обяд,в случая хляба... така до края на деня внимавах с броя на мазнините само и остатъка от к до нормата. След 3 месеца всеки ден такава закуска,ако до 9-10ч не съм яла можеше да убия човек  :D

Мнението беше редактирано от Ив Величкова на 29.07.16 09:46.

Анелия Бинева

30.07.16
21:34

29.07.2016
Храна - преобладаваха полезни въглехидрати, с изключение на 2 парчета домашен кекс и един сникерс.
Движението - 12 км ходене
30.07.2016
Храна
- кафе с 50 мл мляко, оризовка с мед, 2 яйца с 44 г кашкавал и ок.20 г натурално топено сирене бор чвор
- 2 оризовки с ок.20 г фъстъчено масло , 150 г свински котлет
К:В:М:Б 963:31:56:77
Храната не е нарочно намалена или нещо, просто до към 2 ми се гадеше, после ми беше тежко, уморено и отвратително.
Тренировка:
- Пътека: 0-2 мин - ходене 5 км/ч
5 рунда (с 2 почивки) : 1 мин 10 км/ч, 30 с 13 км/ч, 30 с 5,5 км/ч
10 мин ходене по наклон между 10 и 15% с 4,5/5 км/ч
- Петък

1. Клек с щанга на гърба 9 (15 кг), 9 (20 кг), 9 (23 кг), 9 ( 30 кг) ..минута мълчание, не вярвах, че този ден ще дойде...най - странното е, че през цялото време съм се страхувала щангата да не падне върху мен, реално усещах , че можех да клекна дори с повече...странно наистина
2. Разгъване на бедрата на уред 3 х 9 (30 кг)
Суперсерия 2 и 3:

3. Сгъване на бедрата на уред 3 х 9 (15 кг)
4. Напади с щанга 3 х 9 (на всеки крак) (15 кг)
5. Мъртва тяга 3 х 9 ( 35 кг)

Суперсерия 6 и 7:

6. Повдигане на щанга за трапец 3 х 9 (20 кг)
7. Гребане с дъмбел 3 х 9 (6 кг лява ръка, 5 кг дясна)
8. Повдигане на пръсти с дъмбели 3х15 ( 2х10 кг)
Суперсерия 10 и 11:

10. Извивки на тялото от лег 2х 40 ( и то 20+20)
11. Повдигане на тялото от лег на наклонена лежанка 2х30 (15+15)
12. Централен планк 3х60 секунди

Туй то..коремът ми не е свикнал на такова брутално натоварване
Движение- скромно, 5 /6 км

Не мога да преценя дали МЦ ще ми дойде по-рано или има някакъв проблем друг..ще я видим тази работа..
Отказах се от НВД поради няколко причини..1/ изключително тъпчене на 4/5 ден с въглехидрати 2/ липса на енергия, все пак не мога да спя всеки ден и всяка нощ заради пустата форма на тялото.. 3/ мисля само за сладко и това ме дразни

30.07.16
22:10

Честитка за клека! Разбира се, че можеш! Винаги има момент на страх, но това е идеята - да преодоляваш собствените си стопове и да израстваш :) - разбира се с внимание и предпазливост, че да не стане беля, килца са си все пак тези железа :)
И да кажа само, много хубава! Прекрасно изглеждаш - морето май също ти се е отразило доста свежо и добре :)  (sun)

Анелия Бинева

31.07.16
20:51

казано от Afhaengig на 30.07.16, 22:10:

Честитка за клека! Разбира се, че можеш! Винаги има момент на страх, но това е идеята - да преодоляваш собствените си стопове и да израстваш :) - разбира се с внимание и предпазливост, че да не стане беля, килца са си все пак тези железа :)
И да кажа само, много хубава! Прекрасно изглеждаш - морето май също ти се е отразило доста свежо и добре :)  (sun)

Мерси :3 то като по чудо, в залата няма стойка за клек, пък и хора обикновено няма като ходя, бях хванала инструктора за малко. Мисля да пробвам смит машината..другия път, за да не си строша нещо докато се опитвам да си сложа лоста на врата :Д (веднъж си го протрих жестоко така)
Благодаря ти, даа беше много приятно :3

Анелия Бинева

31.07.16
20:57

31.07.2016
Храна
-оризовка с ок 10 г фъст.масло, 2 яйца с ок. 20 г топено сирене,  кафе с 50 мл мляко, 30 г кашкавал
- протеинов шейк, сусамка с фруктоза
- 450 г чушки с ориз и кайма, 2 оризовки с 43 г кашкавал, кафе с мляко 50 мл, салата домати краставици и лук
К:В:М:Б 1513:106:79:122
Тренировка
- 35 мин кростренажор на 2ра степен
- Движение: 8 км

Блах..днес имах голям глад :Д и нужда да спя..
След пътеката последния път глезенът ми е много зле, уж го мажа и му слагам бинт ама факт..плоското стъпало си е ..проблем, особено с изминаване на времето.
Иначе ... засега нещата вървят добре..първата седмица от програмата мина добре...още 7 :Д

31.07.16
21:23

казано от Анелия Бинева на 31.07.16, 20:51:

Мерси :3 то като по чудо, в залата няма стойка за клек, пък и хора обикновено няма като ходя, бях хванала инструктора за малко. Мисля да пробвам смит машината..другия път, за да не си строша нещо докато се опитвам да си сложа лоста на врата :Д (веднъж си го протрих жестоко така)

Клек на смит машина е много критикувано упражнение. При всеки човек клека изглежда различно, поради дължина на крака, торс, структура на тялото, височина. А смит машината кара всички да клякат по един и същ начин, което не е правилно. Зала без стойка за клек........ама има поне 2 лежанки, нали?.......Та, все едно, може да молиш така някой да ти слага щангата на гърба или от успоредка да взимаш за клека.

Анелия Бинева

31.07.16
21:31

казано от Боян Д. на 31.07.16, 21:23:

казано от Анелия Бинева на 31.07.16, 20:51:

Клек на смит машина е много критикувано упражнение. При всеки човек клека изглежда различно, поради дължина на крака, торс, структура на тялото, височина. А смит машината кара всички да клякат по един и същ начин, което не е правилно. Зала без стойка за клек........ама има поне 2 лежанки, нали?.......Та, все едно, може да молиш така някой да ти слага щангата на гърба или от успоредка да взимаш за клека.

Ясно, мерси. Специално попитах дали има стойка, обясниха ми, че има само смит машината, но тя била същата. Oh, well. Ще моля някой да ми слага щангата.

31.07.16
22:02

казано от Анелия Бинева на 26.07.16, 21:03:

Тренировка
- Пътека: 5 мин ходене 5 км/ч, 15 мин бягане между 8 и 10 км/ч, 5 мин ходене 4,5 км/ч, 3х 30 с 15 км/ч и 30 с 6 км/ч
-1. Клек с щанга на гърба 9 (15 кг), 9 (20 кг), 9 (15 кг)
2. Мъртва тяга 3 х 9 (30 кг)

Повече серии тяга и клек прави. Имам предчувствие, че са ти леки тези кила. Защо правиш 9 повторения във всяко упражнение?
И защо кардиото в началото на тренировката?

Суперсерия 8 и 9:
8. Сгъване на китките в подхват 3 х 9 (2х3 кг)
9. Сгъване на китките в надхват 3 х 9 (2х3 кг)

Това ако е цел заякване на хват и хипертрофия на предмищница, няма да помогне особенно. Предмищницата ще порастне в тежки базови упражнения, свързани с държане на щанга.(тяга, гребане, набиране, военна преса, лежанка).

Мнението беше редактирано от Боян на 31.07.16 22:03.

Анелия Бинева

31.07.16
22:11

казано от Боян Д. на 31.07.16, 22:02:

Тренировка
- Пътека: 5 мин ходене 5 км/ч, 15 мин бягане между 8 и 10 км/ч, 5 мин ходене 4,5 км/ч, 3х 30 с 15 км/ч и 30 с 6 км/ч
-1. Клек с щанга на гърба 9 (15 кг), 9 (20 кг), 9 (15 кг)
2. Мъртва тяга 3 х 9 (30 кг)

Повече серии тяга и клек прави. Имам предчувствие, че са ти леки тези кила. Защо правиш 9 повторения във всяко упражнение?
И защо кардиото в началото на тренировката?

Суперсерия 8 и 9:
8. Сгъване на китките в подхват 3 х 9 (2х3 кг)
9. Сгъване на китките в надхват 3 х 9 (2х3 кг)

Това ако е цел заякване на хват и хипертрофия на предмищница, няма да помогне особенно. Предмищницата ще порастне в тежки базови упражнения, свързани с държане на щанга.(тяга, гребане, набиране, военна преса, лежанка).

Спазвам програма от сайта просто. Твърде дълго време сама си гласях нещата и само си прецаквах нещо.
Гледам да повишавам тежестите постепенно. Има ли значение дали е в края или началото кардиото?

31.07.16
22:22

казано от Анелия Бинева на 31.07.16, 22:11:

Спазвам програма от сайта просто. Твърде дълго време сама си гласях нещата и само си прецаквах нещо.
Гледам да повишавам тежестите постепенно. Има ли значение дали е в края или началото кардиото?

Коя е тази програма, дай линк. Има значение дали кардиото е в началото или края от типа на тренировка, която ще правиш освен кардиото.

Мнението беше редактирано от Боян на 31.07.16 22:30.

Анелия Бинева

31.07.16
22:37

казано от Боян Д. на 31.07.16, 22:22:

казано от Анелия Бинева на 31.07.16, 22:11:

Коя е тази програма, дай линк. Има значение дали кардиото е в началото или края от типа на тренировка, която ще правиш освен кардиото.

http://www.bb-team.org/workout/4633_dwumesechen-kurs-za-sredno-naprednali-ot-joe-weider
Би ли могъл да разясниш това с кардиото , моля?

Анелия Бинева

02.08.16
18:34

01.08.2016
Храна
-кафе с 50 мляко , палачинки от : 3 яйца и съвсем малко какао, отвътре с ок. 15 г фъст.масло, отгоре с чаена лъжица мед и 10 г стафиди; 40 г сирене
- оризовка с 33 г пуешко филе и 20 г кашкавал; 82 г варен картоф
- пица от тесто с карфиол и яйце , отгоре с 300 г извара и настърган ок. 20 г кашкавал
К:В:М:Б 1197:51:66:98
Движение - 17 км
02.08.2016
Храна
- 2 яйца варени, намазани с ок.20 г топено сирене ; 50 г свинско филе; 27 г кашкавал; 2 оризовки с 2 ч.л. мед и 10 г стафиди
- 250 г чушка пълнена с ориз и кайма; 102 г готвено свинско месо; 1 оризовка с ок.30 г фъст. масло и 30 г сирене
К:В:М:Б 1267:76:68:95
Тренировка
-  Повдигане на щанга от лег - 9,6 (20 кг); 8,10 (15 кг)
Флайс с дъмбели - 2х12 (2х4 кг); 8,6 (2х5 кг)
Раменна преса - 8,8,10 (8 кг) ; 6 (10 кг)
Суперсерии:
Повдигане ръце встрани/Повдигане ръце напред - 3х12 (2х4 кг)
Гребане от наклон - 2х12 (15 кг); 10,8 (20 кг)
Придърпване на вертикален скрипец - 2х12 (15 кг) ; 3(20 кг)
Трицепсово разгъване с дъмбел - 3х15 (7 кг)
Суперсерии:
Къси коремни с 5 кг/Повдигане на тялото от лег с крака на лежанката - 3х25
Суперсерии
Централен планк/Страничен планк (ляво и дясно ) 2х30 секунди всяко
- Пътека:
0 - 2 мин - 5 км/ч
2 - 4 - 11 км/ч
4- 5 - 5,5 км/ч
5 - 6 - 13 км/ч
6 - 7 - 5,5 км/ч
7 - 8 - 13 км/ч
8 - 9 - 5,5 км/ч
9 - 10 - 13 км/ч
10 -11 - 5,5 км/ч
11 - 12 - 13 км/ч

Трябваше още малко пътека, но имах прорязвания в корема и чувствах тялото си тежко и тромаво, така че приключих. Въпреки това тези интервали ме изтощиха колкото и 30 мин монотонно кардио. МЦ 10 дена по рано ...просто нямам думи |-)

03.08.16
07:38

Картинката много точно олицетворява моите мисли, когато се кача да правя кардио :D
Искам да ти кажа, че лично аз намирам много повече полза в интервалите отколкото в монотонното кардио. Да не говорим, че ми държи интереса постоянно :D И времето минава по-бързо :)
Давам ти и като идея табата с въже ... Think about that ;)

03.08.16
09:07

Една идея и от мен.

Аз почти винаги правя кардиото преди всичко останало, така съм свежа и се влагам добре в него. Ако го оставя за накрая, вече съм изморена и ме мързи.

Ако нямаш някакви силови или сериозно бодибилдинг цели, няма нищо грешно да правиш кардиото в началото на тренировка.

Анелия Бинева

03.08.16
10:49

казано от Sanya на 03.08.16, 07:38:

Картинката много точно олицетворява моите мисли, когато се кача да правя кардио :D
Искам да ти кажа, че лично аз намирам много повече полза в интервалите отколкото в монотонното кардио. Да не говорим, че ми държи интереса постоянно :D И времето минава по-бързо :)
Давам ти и като идея табата с въже ... Think about that ;)

То няма спор, че интервалите натоварват повече хД
На въже най - много да се оплета и умра хД така и не се научих да скачам. Мерси за идейката (sun)

Анелия Бинева

03.08.16
10:51

казано от Juls на 03.08.16, 09:07:

Една идея и от мен.

Аз почти винаги правя кардиото преди всичко останало, така съм свежа и се влагам добре в него. Ако го оставя за накрая, вече съм изморена и ме мързи.

Ако нямаш някакви силови или сериозно бодибилдинг цели, няма нищо грешно да правиш кардиото в началото на тренировка.

И аз съм така, когато кардиото е по-тегаво. Благодаря за мнението, щом не е грешно, предпочитам в началото да е. ХД

Анелия Бинева

03.08.16
20:10

Първо към снощи си добавям има няма 15 печени чушки...като се радвам, че въобще не нападнах сладко, натъпках си се аз с чушките и си легнах да спя.
03.08.2016
Храна
- 165 г пилешко месо, 150 г картофи печени, 160 г пъпеш, 2 варени белтъка
- протеинов шейк, сусамка  с фруктоза
- 2 3 чушки печени, малко доматче, салата домати краставици и лук, 2 оризовки с ок.20 г фъст. масло + отделничко хапнато набързо 40 г парче кашкавал
К:В:М:Б 1266:83:57:116
Тренировка
- 30 мин кростренажор 4-та степен
- 17 мин стълбите там...е как ме изморихаа, не успях да издържа още 3 минути... (whew)
- набирания с противотежест : 8,8,3 (ще ги мъча аз, няма да се откажа)
Движение: 14/15 км

Днес емоциите ме зариха по едно време, но какво да се очаква от толкова ранен МЦ ..
Тръгнах да клякам аз с лоста, уж да го поставя, уж да се справя , ама без помощ не мога, пак си протрих леко врата и се отказах. Викам си гадна не гадна отивам на смит машината, да ама под нея 2 лежанки и то по странен начин застопорени. Толкова се разстроих :Д и то без особена причина, вместо да повикам някой да ми помогне отидох да си порева и после си продължих с кардиото като герой. :Д :Д :Д
Сега, за да избегна мислите за сладко в една кана имам домашен чай с доста подсладител и ще си легна по-рано, пък утре не обещавам- може да има филм и бисквитки или тренировка и хубава храна...:Д (cake) (pizza) (coffee)

Анелия Бинева

05.08.16
11:26

И вчера и днес не ми се тренира , не ми се яде хубава храна, не ми се мърда от леглото. Събуждам се с идеята да тренирам, минават 5 минути и не ми се тренира. Тялото ми е адски подуто. МЦ брутално тежък, през нощта не мога да спя... Само кошмари, дехидратация... И днес няма да описвам храна. Надявам се утре да си завлека мързеливото тяло на фитнес и като гледам ще тряя поне седмица пак да изключа въглехидратите.. Надявам се утре да се справя, защото април месец имах едва седмица плътна тъпчене и лежане.. Отвратително, разочарована съм дълбоко от себе си.

05.08.16
13:15

казано от Анелия Бинева на 05.08.16, 11:26:

И вчера и днес не ми се тренира , не ми се яде хубава храна, не ми се мърда от леглото. Събуждам се с идеята да тренирам, минават 5 минути и не ми се тренира. Тялото ми е адски подуто. МЦ брутално тежък, през нощта не мога да спя... Само кошмари, дехидратация... И днес няма да описвам храна. Надявам се утре да си завлека мързеливото тяло на фитнес и като гледам ще тряя поне седмица пак да изключа въглехидратите.. Надявам се утре да се справя, защото април месец имах едва седмица плътна тъпчене и лежане.. Отвратително, разочарована съм дълбоко от себе си.

Е, хайде стига, аз съм в същото положение - приеми, че се случва понякога и ще премине. При мен МЦ този месец е брутален, водна задръжка, емоции и други такива чудности. Въпреки това аз си знам, че като минат 3-4 дни и всичко ще е както преди - ще ям, ще  тренирам и всичко ще е наред. Общата картина е важна, недей да се обвиняваш и тормозиш  (; Няма място за разочарование според мен, не си на състезание, а и не е станало кой знае какво - на всеки се случва.

Мнението беше редактирано от Delilah на 05.08.16 13:17.

Анелия Бинева

06.08.16
13:14

Поредния глупав ден. Здравословна закуска , облякох се , отидох на фитнес, изпаднах в драма и сълзи, опитах се да ги игнорирам и накрая всичко рухна.  Не разбирам какво се случва и защо, но не мога и не мога да тренирам и спазвам режим. Трети пореден безсмислен ден . Трети пореден ден, в който се чувствам самотна и емоционална...

06.08.16
15:09

Дай си време, поеми малко въздух, понякога човек се натоварва от всичко, защото причината е някъде другаде и дори хубави дейности ти стават омразни. Какво остава пък за дейности, в които трябва да си “стриктен”. Три дни няма да прецакат нищо, не го мисли толкова самоосъдително. Направи нещо, което ти доставя удоволствие днес - поглези се с нещо, само за теб си - независимо храна, някакво типично дамско контене, разходка, нещо за пиене... знам ли. Нещо. После релакс... и утре нов ден - нов изгрев - ново начало ;)

Анелия Бинева

06.08.16
19:47

казано от Afhaengig на 06.08.16, 15:09:

Дай си време, поеми малко въздух, понякога човек се натоварва от всичко, защото причината е някъде другаде и дори хубави дейности ти стават омразни. Какво остава пък за дейности, в които трябва да си “стриктен”. Три дни няма да прецакат нищо, не го мисли толкова самоосъдително. Направи нещо, което ти доставя удоволствие днес - поглези се с нещо, само за теб си - независимо храна, някакво типично дамско контене, разходка, нещо за пиене... знам ли. Нещо. После релакс... и утре нов ден - нов изгрев - ново начало ;)

Причината наистина беше другаде. Благодаря ви за подкрепата!

06.08.2016
Храна
- оризовка с кашкавал
- две пълнени тиквички с кайма и ориз
- филийка бял хляб със сирене, пълнена тиквичка, 4 оризовки с мед и сладко от ягоди

- движение: 0
- клек, напади отпади и тяга по няколка серии

Чак сега ми се дотренира във фитнеса ама мрън-мрън..вече не може -,-

Вода: 4 , 5 л.
Сън: 7 часа (малко са ми)

Утре сутринта ще потичам в квартала , а после ако се чувствам стабилна емоционално ще правя горна част във фитнеса и корем. *-*

Анелия Бинева

07.08.16
10:28

Имам въпрос :
Дали клека с щанга мога да го заменя с клек с пудовка?

07.08.16
10:46

Не виждам защо да не можеш :)  Ако ти е некомфортно да го правиш с щанга, то според мен гоблет клека е точно за теб ;)

Анелия Бинева

07.08.16
13:24

казано от Sanya на 07.08.16, 10:46:

Не виждам защо да не можеш :)  Ако ти е некомфортно да го правиш с щанга, то според мен гоблет клека е точно за теб ;)

Благодаря ти. ХД по-сигурна се чувствам ..

Анелия Бинева

07.08.16
19:38

Хихи..07.08.2016
Храна
-500 г кис. Мляко
- 220 г грах с ок. 120 г пилешки гърди+ малко зелева салата с 2 варени яйца и 2 маслинки
К:В:М:Б 788:39:43:70

Тренировка
- 30 мин кростренажор интервално между 5,6,7,8 ниво
- 10 мин уреда за стълби като постепенно увеличавах интензивността
...велико , имам убийствена мускулна треска след вчерашните 4 упражнения ..
- набирания с противотежест същата като миналия път, но този -12,12,10 .. Другият път ще я намаля !! Хд има много работа по силата ми ей
...
- движение общо: 14 км
Вода: 3 литра Сън : от 1:30 до 7:30
П.п. Аз в една снимка Хд

Мнението беше редактирано от Анелия Бинева на 07.08.16 19:40.

Анелия Бинева

08.08.16
20:53

08.08.2016
Храна
- 2 оризовки с 2.ч.л. мед , кафе с 50 мл прясно мляко, 2 варени яйца с ок.20 г топено сирене бор чвор
- 260 грама пълнена тиквичка с ориз и кайма, 50 г свинско филе, варено яйце, 100 г обезмаслена извара, 55 г пилешки гърди
- 160 грама сьомга, 150 г обезмаслена извара с ч.л. мед, 200 г кайсии
К:В:М:Б 1417:102:56:130
Тренировка
-  Класически лег с щанга - 9,8,9 (20 кг)
Повдигане на щанга от наклон - 6,5,4 (20 кг)
Пулоувър с дъмбел - 12,11,10 (7 кг) 8 (8 кг)
СС:
Повдигане ръце встрани и повдигане ръце напред с дъмбели - 2х12 (2х4 кг)
Гребане - 10,10 (20 кг) 4 (25 кг, много зле )
Френско с една ръка - 2х12 с 4 кг и 12 с 3 кг
Набирания - 8,8 (55 кг противотежест) 3 (50 кг противотежест)
СС : Повдигане на крака наклонена лежанка (2х20 ) + планк (2х60 сек.)
СС: Колело коремни (2х20 ) + В - коремни (2х20) + къси коремни (2х10) + странични коремни (ляво и дясно 2х10)
- 24 мин кростренажор интервално
- Движение : 9 км

...тегаво тегаво..има да подобрявам техниката на тези килограми... но ще се оправям постепенно като им свикна..

Днес имах ужасен стомашен дискомфорт...та си подремнах следобед..после бях като убита...докато стигна до фитнеса си смених решението 20 пъти да тренирам или не, то взе пък , че ми олекна :Д
Поствам снимка на бедрата си, които много харесвам как се развиват..ако ми спадне и подутия корем - екстра.
На повече калории имам повече енергия, вярно , че се друсам яко с кофеин ама :Д :Д :Д .. обичам си го (blush)

Мнението беше редактирано от Анелия Бинева на 08.08.16 20:58.

Анелия Бинева

09.08.16
21:16

09.08.2016
Храна
- оризовка с ок.10 г фъст.масло + 150 г извара с ч.л. мед
- 140 г извара с ч.л. мед, 90 г банан, кафе с 50 мл мляко
- 3 яйца с 52 г кашкавал, 500 г сладолед без захар
К:В:М:Б 1403:109:58:107

Движение: 12 км
Вода: 4 литра +

Сън: 6 часа и 5 мин....време е пак да работя върху него, а в последно време повече от 6- 7 часа не мога, а без допълнителните ми два не мога и да функционирам правилно..кафето  вписвам само ако има мляко, попринцип пия към 3-4…..
Коремчето ми е спаднало отново (party)

09.08.16
21:30

Ихаа, изглеждаш страхотно! (F)

Анелия Бинева

09.08.16
21:35

казано от Afhaengige на 09.08.16, 21:30:

Ихаа, изглеждаш страхотно! (F)

Благодаря (sun)

Анелия Бинева

10.08.16
19:40

10.09.2016
Храна
- кафе с 50 мл мляко, 2 оризовки с 2 ч.л. Мед, 2 яйца с 65 г кашкавал и ок 20 г топено сирене
- 200г обезмаслена извара с 2 ч.л. Мед, ок 50 г телешки салам
К:В:М:Б 987:65:49:80
Тренировка
- кардио: 5 мин бързо ходене, 10 мин 10 км/ч с една почивка с бързо ходене
5 мин интервално стълби
- клек с пудовка 20 кг- 15,15,15,12
Тяга с щанга 30 кг - 10 , 35 кг- 3х6
Напади с 2х6 кг дъмбели -3х10 на крак
Ритници назад с ластици -3х 20 на крак
Плие с пудовка 16 кг + пулсиране плие с пудовка- 3х15+10
Глутеус мост на нещо като топка синьо.. - 3х20
Колелце опити първи много измъчени-12,4

Не знам колко е нормално, но преди два дена ми свърши и днес отново МЦ. Чувствам се меко казано смазана, емоционална, подута ии .. Разтревожена.

10.08.16
20:11

Понякога е нормално да има някакви такива колебания и какво ли не, но най-добре да идеш на лекар, най-малкото,з а да си спокойна...

Нали не си забравила,че органите за да функцйонират нормално им трябват въглехидрати... още повече,че ти си изчистила много.Та нали  това с най-ниските въглехидрати се прави преди състезания,а не  като основен ежедневен режим.Искам да кажа,че малко ме притесняват твоите прекалено ниски въглехидрти за дълъг период... но това е само мое мнение.
Браво на волята,изглеждаш бих казала повече от добре,но гледай да не е за сметка на здравето :)
С най-добри чувства го казвам (F)

11.08.16
11:38

казано от Ив Величкова на 11.08.16, 09:53:

Нали не си забравила,че органите за да функцйонират нормално им трябват въглехидрати...

Неграмотно и невярно. :) С най-добри чувства.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1