Lifting The Dream *Intuitive eating & Girly Gains**

Прескочи до:

И Усмивката на форума (a.k.a Саня) също има! :D

09.09.16
21:38

казано от ddd на 09.09.16, 21:24:

казано от Sanya на 09.09.16, 21:17:

Утре е специален ден (sun)

Така е ! Освен, че малката ми сестра има РД, какво друго ? :Д

Ден след преврата от 9 септември.
Световен ден за предотвратяване на самоубийствата.
1872 г. – Васил Левски създава първия революционен окръг в България с център село Голям извор.
2002 г. – Швейцария става член на ООН.
1964 г. – Влиза в сила Конвенцията за териториалното море и крайбрежната зона.
1989г. - ражда се Саня.

8-)

09.09.16
23:16

+ Моята сватба беше на 10ти Септември...:D

09.09.16
23:26

казано от Juls на 09.09.16, 23:16:

+ Моята сватба беше на 10ти Септември...:D

Това трябва да го добавя към горния пост :D

09.09.16
23:29

Честит рожден ден, Саня! :) Голяма да пораснеш! ;)

Закрит Акаунт

09.09.16
23:32

Т, ва 10-ти септембър било много възлова дата за нЕкои ора тук 8-)
Па и рожденици ще имаме утре :)
Ние пък днес семейно си празнувахме освобождението от фашизЪма и капитализЪма :D ......комунистите родината изграждат, пионерите след тях строят, комсомолци славен път ни чака трудов път....КПСС БКП, КПСС БКП и т.н. и т.н.
Не знаете повечето тук за какво говоря, ама и по-добре :D

09.09.16
23:48

казано от Dydo на 09.09.16, 23:32:

Т, ва 10-ти септембър било много възлова дата за нЕкои ора тук 8-)
Па и рожденици ще имаме утре :)
Ние пък днес семейно си празнувахме освобождението от фашизЪма и капитализЪма :D ......комунистите родината изграждат, пионерите след тях строят, комсомолци славен път ни чака трудов път....КПСС БКП, КПСС БКП и т.н. и т.н.
Не знаете повечето тук за какво говоря, ама и по-добре :D

Без да искам лайкнах, сори. Приканвам на следващия 9.09. всички комунисти да се качат на рейсове “чавдар” и да емигрират в Северна Корея.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 09.09.16 23:49.

Закрит Акаунт

09.09.16
23:54

Че аз го казвам с ирония. Ти сериозно ли си помисли :D
Иначе има комунизъм и комунизъм. И Чайна са уж комунистическа държава, ама виж къде са. Идеята изначално не е била лоша, но на практика е изродена в човеконенавистен строй.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 09.09.16 23:57.

10.09.16
00:39

Еми Честит Рожден Ден, Усмивка!!!
Все по-усмихната, все по-яка...и те така... :)

10.09.16
00:41

казано от Dydo на 09.09.16, 23:54:

Че аз го казвам с ирония. Ти сериозно ли си помисли :D
Иначе има комунизъм и комунизъм. И Чайна са уж комунистическа държава, ама виж къде са. Идеята изначално не е била лоша, но на практика е изродена в човеконенавистен строй.

Те и лозунгите им звучат така с ирония, ама виж какво мазало направиха :Д:Д А в Чайна човешките права са митология. Ама айде да спрем че не му е мястото.

Сори за спама Саня, Честит рожден ден, Само здраве и всичко най-хубаво! :Д

10.09.16
02:37

Честит Рожден Ден, Слънчо!
Да си ни все така  лъчезарна, щастлива, обичана, здрава и силна.
Хубав празник и наздраве!

Честит рожден ден!

Т. Тодорова

10.09.16
06:35

Санчо, кака, на теб честит рожден ден , а на света - да му е честита Санята! (sun)

Здрава, обичана, нахилена, мотивирана, позитивна, прекрасна, чаровна и добра (и съвсем малко луда :D) - такава си, пожелавам ти да си такава и занапред. (F) :*

И все по-яки (muscle) и (mooning)! :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.09.16 06:36.

10.09.16
07:14

Честит Рожден ден! (F)  :*
Желя ти преди всичко здраве, покоряване на нови върхове в живота и много любов !

10.09.16
07:28

Честит рожден ден ! (F) Бъди жива и здрава, обичана и мотивирана ! Весел празник ! (sun)

10.09.16
08:15

Хайде, дойде специалния ден :)
Честит рожден ден, Саня :) Здраве, щастие и много поводи за хубавата ти усмивка :)
П.П Честитя ти преди на малката, да видиш какъв съм ! :Д

Мила

10.09.16
08:33

Happy Birthday, Sweetie! :*

10.09.16
08:34

:*

ЧРД с малко закъснение, пожелавам ти да имаш на първо място много късмет защото хората с късмет им върви всичко в живота. Още един хубав човек дева, хаха по-голяма си от мен с пет дни, но пък аз с 5 години което ми напомня колко дърт ще стана скоро време хаха.

Закрит Акаунт

10.09.16
08:52

ЧРД и от мен (F) С пожелания най-вече за здраве и само положителни емоции.

10.09.16
08:52

Честит рожден ден!  Бъди здрава, щастлива и позитивна и не спирай да предаваш това на всички около теб!

10.09.16
09:10

Честит рожден ден, Саня! Бъди жива и здрава, усмихната и все така позитивна.

10.09.16
09:24

Keep calm & ЧЪРЪДЪ, Саня ! Бъди жива, здрава и все така позитивна :) :) :)

Честит рожден ден, Санче, жива и здрава, много щастлива, усмихната и обичана, още по-яка и още повече баницааааааааа! :D

Честит рожден ден и от мене Санче :*
Бъди здрава и все така мотивирана (F) !

10.09.16
09:32

Честит рожден ден и от мен !
Пожелавам ти здраве, щастие и любов.
Все така позитивна и усмихната. (F)

10.09.16
09:39

Честит рожден ден,  Саня!  Пожелавам ти да си винаги много много усмихната и да постигнеш всички цели,  които си поставяш!  :)

Честит рожден ден, Санчоооо!!!

Здраве.
Любов.
Мускули.
И мощ.
Късмет.
Успехи.
Мощ.
И мускули!

:D <3

10.09.16
10:06

Честит рожден ден, Саня! Бъди все така усмихната, мотивирана и вдъхновяваща :) (F)(d) И снимка на тортата, моля ;) (cake)

10.09.16
11:32

Честит рожден ден Саня!
Толкова хубави неща вече са ти пожелали - нека всичките се сбъднат х2, х3 поне :)

Честит рожден ден и от мен!

Честит рожден ден!

10.09.16
13:13

Честит рожден ден! (F) (cake)

10.09.16
17:32

Благодаря на всички от сърце! Страхотни пожелания, аз си пожелавам всичките да се сбъднат!
ddd поласкана съм :D
Мила, много ме зарадва картичката :D :*
Рони, страхотна си и ти!
И всички други, много ме зарадвахте!

Денят беше и продължава да е много емоционален. Работен, но акцента беше другаде :D
Не съм  тренирала, хапвам празнично. Ще има тортааа, ще пийна и ще се насладя на остатъка от моя ден (sun)

П. П. Прикачам нещо, с което мой колега много ме разсмя :D

10.09.16
19:56

Честит рожден ден, жива и здрава! :)

10.09.16
20:12

Честит рожден ден, Саня! (sun)

10.09.16
21:23

Саня, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана!

10.09.16
23:29

Честит рожден ден, Саня (sun) (F)

Мнението беше редактирано от Мая на 10.09.16 23:29.

11.09.16
21:13

(cake) 10.09.2016 (cake)

Денят както казах емоционален. Приятелите ми са страхотни, нахилена до уши цял ден (sun)
Храната за деня: овесени палачинки с розово сладко, кисело мляко, джолан с картофенп пюре за обяд, протеинов шейк, 2 бонбона, парче торта (изненада), ирански кебап с пилаф, чийзкейк с ягоди и брауни торта с фъст.масло (поделена с приятелите), 3 чаши вино, 3 шота Блъди Мери (wasntme)

Тренировка - Няма.

(d) (party)

Днес - 11.09.2016

Сън: 61/2 часа + час и малко следобед
ХРАНА
- 250г домашно кис.мляко с 30г овесени ядки, маково семе и подсладител My protein Chocolate peanut butter
- купичка питателно къри с нахут и червена леща*, 2 варени яйца, 1 розов домат с ленено олио и самардала
- 200г кис.мляко с подсладител; праскова с ч.л. фъст.масло 50% протеин
- свинско контра филе на фурна, салата от розов домат, моркови, червен боб от консерва, зехтин, балсамико и пресен босилек (много добра комбинация се получи)

*Кърито го сготвих без спанак, понеже нямах и вместо кокосово мляко ползвах заквасена сметана.

Тренировка - Няма.
Имах нужда да си почина, все пак е единственият почивен ден за тази седмица и ми предстои още една 6 дневна работна. Но излъсках цялата квартира, подреждах, пренареждах, готвих, прах (с пералня де :D ) и накрая спах следобед. Какво блаженство!

12.09.16
23:04

Сън: 8 часа
ХРАНА
- парче макарони на фурна от съседите); доза протеин Chocolate brownie [преди тренировка]
- свински котлет; купичка питателно къри с нахут и червена леща; салата домати с ленено олио
- сурово барче Зидо
- 200г кис.мляко + малини + 1/2 доза протеин Cookies&Cream; + семена
- консерва риба тон; кочан варена царевица; домати с ленено олио
- сладолед от 1/2 замр.банан, 2 с.л. кис.мляко, 50г извара, няколко капки подладител Chocolate peanut butter (MP)
+ чаша и 1/2 бяло вино преди лягане

TРЕНИРОВКА - Задна верига / Корем
1. Румънска тяга - 12@20кг (дъмбели) / 10@30кг (щанга) / 3х8@40кг
2. Бедрено сгъване с дъмбел - 4х12@15кг
3. Добро утро седнала - 4х10@30кг
4. Суперсерии:
- Повдигане за абдуктор с 3.5кг тежест - 3х20
- Магарешки ритници със същата тежест - 3х15
5. GHR - 3 серии до отказ само бавна негативна
6. Суперсерии:
- Крънчове на римско столче с 10кг диск - 3х15
- Повдигане на таз вертикално от тилен лег с 5кг тежест - 3х15

Задните бедра и глутеуса ми се подпалиха зверски. Много съм доволна от тренировката. Не мисля, че имам някакви забележки към нея. GHR-то става по-контролирано, но има още доооста работа. Търпелива съм ;)

Тая седмица съм втора смяна. Трябва да приготвям по 3 хранения за работа, което ми изяжда голяма част от времето преди работа, особено ако и тренирам преди обед. Верно, спокойствие е на работа след 17 часа, но пък имаш чувството, че нямаш време за нищо.

Подариха ми днес индийски масаж за цяло тяло с билкови торбички за рождения ден. Толкова голяма нужда имах от това, направо ми четат мислите. Другата седмица ще се възползвам ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1