Вади лоста с двата крака под него :)
Те тва пък е от мен.. :Д
Еееее, страница... ще ти цитирам цялото мнение, да не остава така клипът, надявам се, нямаш против (wasntme)
казано от Sanya на 24.09.16, 20:57:
Сън: ~8 часа
ХРАНА
- 4 с.л. фини овесени ядки, чиа, 1/2 ябълка и 300мл прясно мляко; 1 чепка грозде; 1 ч.л. фъст.масло
- агнешко с ориз; салата домати, чупка + зехтин
- фрапе без захар; цитронада от портокал и малини (май имаше захарен сироп)
- 2 филии многозър. хляб с извара и домати
- праскова
- 2 чушки със сирене и яйце; 1 парче печен суджук; салата домати с печени чушки; филия многозър. хляб
+ добавям 5 сушени фурми, 1/2 ябълка, 2 ч.л. фъстъчено масло и се молим да не съм си надхвърлила дажбата :)ТРЕНИРОВКА - Предни бедра, глутеус, корем
Загрявка: 2 серии прасец на калф машина, 2 серии бедрена екстензия (леко) и една серия клек с лоста
1. Клек - 8 @30кг / 5 @40кг / 4 @45кг / 6х2 @50кг и дроп 5 @40кг + 8 @20кг + 10 @СТ
2. Напади на смит - 10 @20кг / 3х10 @30кг
3. Лег преса, широк разкрач - 10 +20кг / 3х8 +30кг
4. Абдуктор машина - 3х15 @40кг
5. Повдигане на крака от стенд - 3 серии
6. Планк с тежест - 3х 30сек + 15кг
7. 3 Суперсерии:
- крънчове + 6кг топка
- повдигане на крака от лег
8. Руски туист с 6кг топка - 3 серииДнес отидох надъхана да клякам с 50 :D Нищо, че реално не бях клякала от 2 седмици и знаех, че ще ми е трудно. Е, зор си видях определено, но пък видях, че реално това не ми е макса.
1. Не знам защо си обърнах така главата, супер неволно.
2. Взимам от ниско щангата и не е много правилно, но следващото ниво ми беше високо.
3. На второто повторение си личи, че мноого ми е зор :D
4. Малко е крив клека сякаш, но от 4та серия почна да става по-добре (клипа е от първата)
Серията с 45 беше излишна, но исках да мина през нея, за да видя дали да хитвам 50.
Тва от мен...
Мнението беше редактирано от ddd на 25.09.16 20:28.
ddd, много мило от твоя страна, благодаря! :D Иначе си прав за забележката, взимам си я!
Така, за днес...
Сън: 9 часа
ХРАНА
- макарони (фарфале) с бучка масло и голяма бучка натрошено сирене
- цитронада от портокал и ягоди (тоя път без захар)
- гъши дроб на скара; сладки картофи; салата домати, чушка, прясно сирене + зехтин; филия многозърнест хляб
- 1 малка чушка със сирене и яйце; 1/2 домат; 1 морков
- омлет от 2 яйца; голям домат и чушка + ленено олио
ТРЕНИРОВКА - Няма.
Обратно към столицата. Пътувах късно следобяд и не случихме на кофти трафик, което много ме зарадва.
Отбелязвам си, че храната я започвам по-режимна, защото въобще не се усещам как съм я увеличила и поразвалила последно време. Особено когато съм при родителите ми, нещата излизат извън контрол. Нямам намерение да бълквам зимата, така че се стягаме и те така :)
казано от Sanya на 25.09.16, 22:43:
Нямам намерение да бълквам зимата, така че се стягаме и те така :)
Aнатема .....:D
За нищо :) Радвам се, че го намираш за мило- не може само забележки, я :Д
Да добавя и още нещо- стягай си гърба хубаво преди за извадиш лоста и го вади така, все едно са 200 кила. Важно е да усещаш лека щангата на гърба :)
Ако са 200 хич няма да я усещам лека :D Но да, разбирам какво искаш да ми кажеш. Повече надъхвация да има... Всъщност 50 кила на гърба се учудих, че не тежаха толкова, колкото си мислих, че ще тежат...
Седмицата започна сравнително добре...
Сън: 7 часа
ХРАНА
- протеинов кекс (1 яйце, 1/2 доза протеин, брашно от семена, бакпулвер, есенция ром); 200г бяло грозде
- 3 варени яйца; 40г сирене; домат, чушка + зехтин
- 2 оризовки с 15г масло от кашу
- доза протеин, 1 праскова
- 80г свинско контра филе; 50г (сурово) ориз; домат, чушка + зехтин
1430 ккал = В 133 / М 62 / П 103
ТРЕНИРОВКА - Рамо, гърди, трицепс
1. Раменна преса с лост- 12 @10кг / 10 @15кг / 8, 8, 6, 7 @20кг
2. Изнасяне на ръце напред - 4х10 @10кг
3. Лег с дъмбели (наклон) - 4х10 @10кг на ръка
4. Флайс с дъмбели - 4х10 @7.5кг на ръка
5. Разгъване на диск зад глава - 3х12 @10кг
6. Кофички на пейка - 15
Днес бях гладна определено. И малко се изхвърлих с орязването и не прецених добре храната. Понаваксах на края на деня, сега се чувствам добре. За първи път обаче ми се случи да ми къркори толкова зверски корема след тренировка и да треперя от глад :D Утре по-премерено!
Сутринта беше душевна наслада:
26.09.16
22:00
Еееее, що са ни дразниш така с тая снимка :(
Сън: 6 часа и малко :x
ХРАНА (до 1600ккал)
- 250г домашно кис.мляко с 40г овесени ядки, маково семе + flavadrops; праскова
- 2 оризовки слепени с 15г масло от кашу
- 80г св. контра филе; 1 домат, 1 морков
- 2 оризовки слепени с 15г масло от кашу
- протеинов шейк - 180мл прясно мляко, доза протеин, 20г овесени ядки, канела, лед (всичко блендирано)
- 80г пил. гърди; 30г (сурово съст.) императорски ориз; домат, червена чушка, пресен босилек + с.л. зехтин
1530 ккал = В 158г / М 55г / П 106г
ТРЕНИРОВКА - Задна верига, корем
1. Румънска тяга с дъмбели - загряваща серия с 2х5кг / 12 @2х10кг / 4х10 @2х15кг
2. Бедрено сгъване с дъмбел - 4х12 @15кг (с бавна негативна)
3. Добро утро седнала - 10 @30кг / 10 @35кг / 2х10 @37.5кг
4. Глутеус мост на един крак + 2.5кг - 3х15 на крак
5. Обратни хиперекстензии с топка - 3х12
6. Колелце от колене - 3х12-15
7. Повдигане на прави крака на стенд - 3х12
8. Страничен планк с пулсации + 5кг - 3х12 на страна
Доволна съм днес и от храната и от тренировката. След това обаче се чувствам с доста паднали батерии, което си обяснявам с по-малкото сън. Изведнъж се наложи да карам първи смени тази седмица и осъзнавам коооолко е студено сутрин, кооолко ми се спи и кооолко време ми трябва да се освестя...
До утре (wave)
Сега си сложих flavdrops в кафето (разваля вкуса на кафето, ама си има други плюсове :Д все едно пиеш карамел... ) и се сетих, че снощи ги мернах и в твоя пост. Да препоръчаш някой вкус? (Аз засега друсам maple и toffee… damn good!) :D
казано от Afhængig на 28.09.16, 12:39:
Сега си сложих flavdrops в кафето (разваля вкуса на кафето, ама си има други плюсове :Д все едно пиеш карамел... ) и се сетих, че снощи ги мернах и в твоя пост. Да препоръчаш някой вкус? (Аз засега друсам maple и toffee… damn good!) :D
*Chocolate peanut butter
*White chocolate
Тези съм пробвала и са мн яки.
Оначе аз си ги слагам в овесените ядки, разни кремчета, рядко на кафе и то на нес кафе и пак е яко ;)
Ооо, мерси :) Ето с какви вкусове ще е следващата поръчка... (nlove5) Аз също бутам на кисело мляко, извара... (б@х, изварата ми стана още по-любима :Д) препоръчвам maple-a, уникален ... (rock)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 28.09.16 16:21.
28.09.16
16:34
Иййй, тъкмо се чудих за тоя бял шоколад дали става за нещо. Май ще се включа в кОпона :D
Всичко сметнато, изядено, изтренирано и се попълвам рано ;)
Сън: 61/2 часа
ХРАНА (до 1600ккал)
- 250г домашно кис.мляко + една праскова и няколко капки flavadrops (в блендера); 2 оризовки (натрошени и заляти с предното)
- 2 царевични “оризовки”, 40г свежо сирене, червена чушка
- 130г пил.гърди; 1 домат и 2 моркова
- овесени палачинки (2 яйца, 50г овес, бакпулвер, канела, ванилия, ч.л. мед)
- 2 яйца на омлет; 90г (готово съст.) императорски ориз; домат, чушка + с.л. зехтин
1450 ккал = В 150г / М 56г / П 97г
Похвалих ли се, че си взех Nutribullet? Не съм! Взех си Nutribullet! :D Почвам яко да си бъркам, меля и прочие.
Овесените палачинки станаха като меденки, тооолкова приятно миришеха на канела, страшна наслада. Излязоха 4 парчета, но 1 я споделих с другарче.
ТРЕНИРОВКА - Долна част (бутащи)
1. Клек - 10 @20кг / 10 @30кг / 4х8 @35кг
2. Български клек с дъмбел - 4х12 @5кг
3. Глутеус мост с щанга - 3х12 @40кг
4. Плие с дъмбел - 2х15 @12.5кг + дроп серия 15 @12.5кг + 12 @10кг + 10 @7.5кг
Само 4 упражнения, а ми стопиха лагерите. Трета поредна тренировка, втора за крака и реших да намаля тежестта и да ударя на обем. Тегавичко ми беше, особено след това с Бг клека направо ми се подпалиха бедрата. А както завърших и с дроп серия на плието щях да пукна :D (правя го без да заключвам коленете).
Отбелязвам сериозна мускулна треска на гърдите от понеделнишката тренировка, плюс от днес се сдобих с МТ на задните бедра и на страничните коремни мускули.
2 дена подред си забравям БЦАА-то, днес го взех, а си забравих Л-карнитина :D Главата ми е някъде другаде (wasntme)
28.09.16
21:18
За да забравиш такива витални неща трябва да е много хубав (wait)
Сън: 8 часа
ХРАНА (до 1600ккал)
- 250г домашно кис.мляко, доза протеин, 30г овесени ядки
- 200г бяло грозде
- телешко със зеленчуци на тиган; домат и чушка
- 4 оризовки, слепени с 30г масло от кашу
- телешко със зеленчуци; 100г морков
- 2 оризовки, 30г дом. свежо сирене
1580 ккал = В 140г / М 63г / П 106г
Предвидливо си бях оставила малко калс, ако огладнея пак по-късно и точно тогава включих последното хранене. Храната е бижу тия дни.
ТРЕНИРОВКА - Няма.
Е дойде време и аз да почина. Днес така си нагласих нещата, че да ида на масажа, който ми подариха. Какво да ви кажа, супер доволна останах, беше наистина професионално направен (по скормната ми преценка) и интересен. Индийски масаж с билкови торбички, които бяха затоплени и с някакви масла. Мислих, че ще е такъв, че все едно едва те галят, но аз си избрах по-силов вариант :) Плешките ми бяха доста схванати и се пооблекчих малко. Толкова се бях отпуснала, че като тръгнах да си ходя бях като пияна :D
*Кристиянчо - в духа на твоя коменар:
Мнението беше редактирано от Sanya на 29.09.16 21:25.
Сън: ~8 часа
ХРАНА (до 1600ккал)
- 4 палачинки от елда ( 2 яйца, 50г смляна на брашно елда, есенция ром, бакпулвер, канела, стевия), мед и 200г домашно кис.мляко с малко flavadrops
- 135г риба тон консерва; 40г (сурово) императорски ориз; малко домат и чушка
- 2 оризовки с масло от кашу; 1 шок.бисквита
- омлет от 2 яйца, 30г краве сирене; 100г моркови; 2 оризовки
- 200г грозде
1550 ккал = В 155г / М 61г / П 101г
Днес просто заковах макросите (muscle) При цел 160 / 60 / 100 не можеше да е по-добре (sun)
ТРЕНИРОВКА - Гръб, рамо, бицепс
1. Мъртва тяга - 8 @30кг / 6 @50кг / 4х3 @60
2. Гребане с два дъмбел с опора на гърдите - 12 @2х10кг / 3х10 @2х12.5кг
3. Хай пул - 3х12 @15кг
4. 3 Суперсерии:
- Повдигане на ръце в страни при наклон напред - 3х10 @5кг на ръка
- Изнасяне на дъмбели в страни - 10, 8, 8 @5кг на ръка
5. Скотово сгъване - 3х10 @10кг
Тренировката беше много силна! Почувствах, че е време да кача малко кг на тягата. Според мен беше прилична. Подготвила съм клип на четвъртата серия. Установих, че съм заоблила леко гърба, първите серии ми се струваха ок. Тежките серии ги правих смесен хват, но следващия път ще е надхват.
Отбелязвам си, че гребането с два дъмбела го усещам много добре, ще го включвам често.
Накрая рамото в суперсерии, защото времето ме притискаше.
Ето и клип на тягата:
Ето я и закуската :D
Мнението беше редактирано от Sanya на 30.09.16 20:48.
Ех тази усмивка накрая :) Малко банално става с усмивките в твоя случай, ама като си е така... :Д
Тягата ти е супер, а можеш и още :) Това заобляне, предвид че е последна серия и последно повторение, не го мисли толкова :)
Усмивката е от кеф :D
Да, стигнах и аз до извода, че мога още, не ми тежи много. Има някви дребни “козметични” доизчиствания, но като за първи път на тия кила - добре :)
Благодарско!
Врътках, паузирах... 99.9% от времето гърба е здрав, прав и корав, не избързваш с дупата да тръгваш... Абе... супер си и според мен, а кг не личи да тежат! Машинка :) (muscle)
Мнението беше редактирано от RogueOne на 30.09.16 23:46.
Хахаха Ади, благодаря ти за откровеното мнение :) И аз го гледах един милион пъти, от телефона ми се виждаше едно, от лаптопа друго. Абе леки корекции са, но важното е dа продължаваме напред :D
(F)
Е, за леки корекции до перфектност, винаги ще има при всеки човек на Земята Д:... Въпросът е, че не издаваш багажа на основните точки: не си превиваш гърба и си го държиш изправен, с изпънати гърди, не захождаш с крака (не знам колко точно го казах :Д) - поне по моите мъчения с тягата, това най-често ми се случва като грешка... пък някакви хора и движат щангата далече от прасеца, навеждат се твърде много/малко над щангата... за което при тебе и въпрос не може да става, така чеее... си идеална :) Разбира се, че това е първи опит, след сума още повторения за дадената тренировка, може би има някакви тресчици за дялане, но с всеки път ще усъвършенстваш все повече... (sun)
п.п. Пак дълги писания, все едно роман пиша за една тяга, ама просто имам много специално отношение към нея и не можах да не се “изкажа” :Д
п.п.2 Не те надъхвам да се мяташ на още кг, че аз с моите камикадзе опити и наклонности не съм баш човекът, ама наистина, движението ти изглежда сякаш наистина не ти тежи ич :) Продължаваме напреееед!
Мнението беше редактирано от RogueOne на 01.10.16 11:12.
Сън: 8 часа + 30мин следобед
ХРАНА
- палачинки от елда (като вчерашните); 200г домашно кисело мляко с flavadrops
- 3 и 1/2 кюфтенца от дива кайма; домат, краставица, 45г свежо сирене, 1/2 с.л. зехтин; 2 оризовки
- 200г кисело мляко с 30г овесени ядки, канела и стевия
- спагети с телешко, сушени домати, каперси и пармезан; 1 хапка суши; 1/2 малка бира*
1340 ккал = В 114 / М 52 / П 108
* не е в сметките, нещо като чийт хранене
ТРЕНИРОВКА - Няма.
Почивен ден. Имах да отметна нещо важно и се помотах навън. Вечерята навън. Храната днес не мога да я броя перфектна, може би съм някъде около баланса. Последните два дни се чувствам отпаднала, уморена, леко раздразнителна и искам единствено да седя/лежа. Дано с днешното зареждане да се освестя. Утре отново ще е динамичен и изпълнен с планове ден.
казано от Afhængig на 01.10.16, 23:18:
Ама за снимката отдолу нищо не пишеш... :P
“Имах да отметна нещо важно...” :D 8-)
Ще се види скоро на снимките от месечното измерване :)
01.10.16
23:56
дано татуса е много добре направен, че на този стегнат гръб всичко освен перфектното ще е компромис!
казано от Sanya на 02.10.16, 08:32:
Можа ли да внесеш по-голямо напрежение (sweat) :D
Cпоред мен пък точно на хубав гръб, всичко ще седи хубаво... No stress :D
п.п. Сетих се, че не ти е първи татус (май май?), а има теория, че без 1 може, но с 1 никой не остава :Д
Мнението беше редактирано от RogueOne на 02.10.16 11:36.
казано от Afhængig на 02.10.16, 11:34:
п.п. Сетих се, че не ти е първи татус (май май?), а има теория, че без 1 може, но с 1 никой не остава :Д
Трети и може би последен (да не казвам голяма дума обаче). Нещо което отдавна исках, но определено тепърва ще свиквам да се гледам с новото :)
Теорията е so - so… Ако искаш да не си причинишиш тая болка пак, ще си останеш с 1 :D
казано от Sanya на 02.10.16, 12:34:
Трети и може би последен (да не казвам голяма дума обаче).
that’s cute… :D и аз така казвах.
02.10.16
17:47
Татусът е много як, идеен и красив - чудесно се вписва със също така красивия гръб на Саня. :)
02.10.16
18:30
Красив татус на красив гръб, да. Пълно единодушие по въпросите за хубостта на Санчо! :))))))
(sun)
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 02.10.16 18:30.
Благодаря ви, мили мои :*
За днес...
Сън: 71/2 часа
ХРАНА (до 1600ккал)
- 2 оризовки с 30г масло от кашу, 220г червено грозде, протеинов шейк
- 100тина грама печена тиква
- пилешка пържола бяло месо (200г я слагам); 150г печени картофи и няколко листа зелена салата
~1100ккал - няма смисъл от макроси, защото сметките не са от най-точните.
ТРЕНИРОВКА - (отново) Няма.
Интересното е, че днес не съм никак гладна. Насила си натиках в устата няколко парчета печена тиква преди да изляза (към 12ч) и следващото ядене беше чак към 17ч навън. Нещо сериозно е сбъркано в мен този ден :D
Бях за четвърти пореден път на събитието на Empty your wordrobe Вече 4 поредни събития нося по две огромни торби с дрехи и със сигурност имам още за следващи събития... Сега осъзнавам колко (ненужни) дрехи имам :D Изморително си е да ровиш и разглеждаш дрехи, чувствам се по-пребита от коя да е досегашна тренировка.
Като споменах тренировка, планът беше днес да успея да потренирам малко, я корем, я домашно кардио, но не остана време и сили. А други сметки си правих...без кръчмаря... Утре - в залата и май е време за месечно измерване :x
Сън: 81/2 часа
ХРАНА
- протеинов кекс (яйце, доза протеин, брашно от семена, тиква, бакулвер) с малко мед; 200г домашно кис.мляко
- 2 кюфтета от диво месо; 2 оризовки; краставица, домат
- 4 оризовки с 30г кашу; 200г печена тиква
- [навън] пиле тика масала с арабско хлебче, домат, краставица, сух таратор (380г общо)
До вечерята бях на 990ккал, би трябвало да съм долу горе добре след нея, падаше се и следтренировъчно хранене
ТРЕНИРОВКА - Задна верига, корем (40 мин)
1. Румъснка тяга - 10@ 30кг / 8@ 40кг / 4х5 @50кг
2. Бедрено сгъване с дъмбел - 4х12 @15кг (бавна негативна)
3. GHR (само негативна) - 3 серии до отказ
4. Планк с тежест - 2х1мин @10кг
5. Крънчове на пейка - 3х20
6. Руски туист с 5кг диск - 3х20
7. Ножички от земя - 2 серии
Скоро не съм имала по-кофти тренировка. Въобще не съм сигурна в серии на тягата, толкова бях разсеяна и неконцентрирана. Хватът ми изпускаше безобразно (забравих си ръкавиците). Пробвах дори с фитили и може би не ги нагласих добре, нямаше особена разлика.
Кофти понеделник. Много проблеми в работа и от там съм в лошо настроение цял ден. Бях изпаднала в някаква апатия до началото на тренировката и от там много разсеяна и правих нещата без желание. Уж лоша тренировка е по-добре от никаква, ама не се чувствам удовлетворена.
Сънят ми е добре тези дни от към часове, но много се въртя нощем и не мога да кажа, че реанимирам достатъчно. Надявам се скоро да си дойдат на мястото нещата.
Мразя да съм мрънкяч... Няма да съм мрънкяч! :)
За силен хват пробвай магнезий, а не фитили или ръкавици. Принципно ръкавиците намаляват дължината на захват, тъй като един вид одебеляват пръстите(ако не ползваш ръкавици заради мазоли и т.н., де). Разгледай течен магнезий, че по-малко цапа.
Бебешката пудра се прави от талк, който е лубрикант и никак не е удачно да го пробваш. Виж може да се слага на подбедриците и бедрата, за да “смаже” пътя на лоста ако вдигаш тежко.
04.10.16
15:15
М/у другото много хора бъркат талка с магнезия и си мислят, че гимнастиците и щангистите се мажат с него. А талка е толкова хлъзгав, че не знам как въобще можеш да задържиш лост-било то на щанга или висилка.
Даже едно време в Стани богат бе зададено и като въпрос, с какво се мажели гимнастиците..............и талк бе верния отговор (puke)
Магнезий може да си вземеш от магазини “Стената”. Едно кубче струва 3,80 лв.
А течен магнезий е много лесно да се направи - магнезиев оксид + изопропил в съотношение 1.8:1 :)