казано от Mariya Peeva на 06.11.16, 16:58:
Най-накрая седма седмица.
Обаче отново четири дни без тренировка. Много работа, много пиене и неспане. В комбинация с кофти цикъл този месец...и тази седмица няколко смени back- to- back…. Прибирам се в 2:00, лягам към 3:00 и ставам малко след 6:00 часа. Лошото е, че лошото предстои хаха. Ма и това ще го преживея, само да ми остава малко време и за трениране, че влизам в тежките седмици и съм решила да ги изкарам докрай.
Иначе, спала недоспала, днес на тройките, тягата ми беше лека. Обаче пък сумото от дефицит, този път я усетих и бедрено и г*зно.
Степ ъпа ми довърши задните бедра, а гоблета си ми остава любимата форма на клек. 8-)
.
Браво за Гленливетчето, впечатлен съм, ако не беше омъжена направо щях да ти предложа :) Иначе тренировките са супер ... !
12.11.16
01:20
казано от kaloyan на 11.11.16, 23:35:
казано от Mariya Peeva на 06.11.16, 16:58:
Най-накрая седма седмица.
Обаче отново четири дни без тренировка. Много работа, много пиене и неспане. В комбинация с кофти цикъл този месец...и тази седмица няколко смени back- to- back…. Прибирам се в 2:00, лягам към 3:00 и ставам малко след 6:00 часа. Лошото е, че лошото предстои хаха......
.Браво за Гленливетчето, впечатлен съм, ако не беше омъжена направо щях да ти предложа :) Иначе тренировките са супер ... !
:D Благодаря Калоян! (d)
Прекрасно начало на нова страница!
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 12.11.16 02:09.
14.11.16
19:25
Бутнах ги бе, :D (muscle) чисти тройки на лежанката с 35 кг, което беше само една ,много смела мечта, само преди два месеца.
Това е движението, при което имам най-голям напредък, просто защото преди изобщо не го тренирах, а и като процент от личното ми тегло, май.
Както и да е, ако има кой да ме пази ще имам хубав мах опит, сигурна съм.
1/2 лег трябваше да са четворки, но ми беше леко и правих шестички.
Кофите ги поизчистих откъм техника, гледам да не си помагам с краката. Накрая на тренировката, турих раницата с +3 кг на гърба и се пробвах да видя ще мога ли да се топна. Можах, даже смея да твърдя, че движението ми се получи, много по-технично.
Седмица 7 - Трен 4: Лег - 3 x 3 , 90 % от 1 RM
1. Лег 90 % (приблизително) от 1 RM: 3,3,3,х 35 кг
2. Лег широк хват:4,4,4,4, х 32,5 кг
3. 1/2 Лег: 6,6,6,6 х 30
4+5. СС: Ренегатско гребане: 16,16,16 с 2 х 14 кг - Кофички: 8,6,7 без помощ с краката.
6 +7. СС: Снач: 10,10,10 на ръка с жълтата пудовка - трицепс на кабелите: 10,10,10
8. Кофи с раницата на гърба+ 3 кг: 4,3,2,1
Храната е съвсем прилична. Пиенето също.
Поръчах си желатин, че ми е по-лесно да го приготвям, отколкото да варя кокали по цяла нощ.
Храна:
1. Кафе с кокосово олио и JD (има оферта на бърбъна от £25 на £15), преди тренировка
2. Телешки стек със сладки картофи, няколко чаши Просеко, след тренировка.
3. Хари преди да замине ни наготви и има пилешко супа за вечеря.
Утре преди работа, смятам да отида до залата за едно приключение.
Joe Donnelly пусна ето това предизвикателство:
Момичета - Тежест = на собственото ви тегло на щангата. 25 серии х 5 повторения, за под 60 минути.
Момчета- Тежест = на 1.5 теглото ви на щангата. 25 серии х 5 повторения за под 60 минути.
Айде да видим, за какво го отглеждам този Г*З :D
17.11.16
18:05
Минах в 8- ма тренировъчна седмица.
Не успях да спя като хората последните два дни, не си починах и днес доста ми тежеше.
Последната двойка на тягата, на второто дръпване леко ми се извъртя щангата в дясно, което страшно ме разконцентрира.
Може би е време да оправя хвата и да взема да се науча да дърпам с надхат и двете ръце.
Приключвам с програмата след две седмици и свалям килограмите драстично надолу, докато не оправя хвата и тръгването със задника.
За пръв път се набирах с раницата на гърба. Правих двойки с 5 или 6 кг, не съм сигурна, защото сложих 4 кг гира, а самата раница и съдържанието, което оставих е поне кило.
Накрая малко на стълби-машината, пак с раницата на гърба.
Не беше тренировка уау, но предвид състоянието ми пак си беше ок.
Дали пък това, че уискито ми беше свършило
и не си взех обичайната доза с кафето преди тренировката не ми повлия...:D
Както и да е, продължават намаленията на алкохола и след трена минах та заредих, да не се получават повече грешки. :D
Минах и до колагеновия солариум, та понапекох телесата, че доста добре ми се отразява на кожата и на настроението.
Седмица 8 - Трен 1 - Тяга - 3 x 2 , 95 % от 1 RM
1. Тяга 95 % от 1 RM: 2,2,2,х 85 кг
2. Тяга от височина малко под коленете:2,2,2,2, х 82,5 кг
3. Набиране: 2 1/2, 2,2,2,2 + 5-6 кг ?
4+5+6 : Сгъване задно бедро, адуктор, абдуктор
7. Десетина минути стълби с раницата на гърба
Хранене:
1. Кафе трета цедка (преди тренировка)
2. Свинско, туршия и домати (след тренировка.
4. Ще си пека оризовки с кайма, сладки картофи.
Предизвикателството с клековете, го отсрочвам до другата седмица, че пак ще поработя. Утре двойна, после вечерни до сряда, когато ми е първата почивка, а и съм без мъж, който съм свикнала безумно да ми помага у дома. :D
22.11.16
17:13
Ох, толкова емоции тази седмица, че не знам от къде да започна.
В събота, след двойната смяна в петък, вече давах заето. Нямам представа що така се уморих този път, но до вчера не си и бях помислила да тренирам.
Явно понеже празниците наближават ресторантът е постоянно пълен. Нямам идея колко километра съм навъртяла, но още не съм почивала, обаче пък утре, в четвъртък и петък почивам. Чакам и бейбито да си дойде от Бг в събота, така че да си влезем в ритъм, че ми се скъсаха шушоните хаха.
Добре че момчетата са вече големи и нямат нужда от особено обгрижване, че не бях най-добрата майка последната седмица. Нощес се прибирам, единият измил съдовете и изчистил с прахосмукачката, а другият пуснал пералня, прострял прането и прибрал, вече изпраните дрехи....без въобще да намеквам или да ги моля да го направят.
Както и да е, в петък след първата смяна имах 30 минути почивка. Когато почивката ми свърши, отидох да прегледам листа с резервациите за вечерта и да подредя масите за големите партита. Тръгвам към една от масите да сложа табелка, че е резервирана и гледам едно хлапе как духа свещта пред него, а баща му я взима и се пресяга да я смени с тази от другата маса.
Аз ги наближавам усмихната, взимам свещта от ръката на човека, поглеждам го в очите и в този мил момемнт разбирам кой седи пред мен....Самият James McАvoy…..щях да се напикая. Извини ми се човекът че малкият постоянно духал свещта, аз му разправям, че няма проблем и като се започна, малкия си играеше да ме вика през две минути, не че аз имах нещо против. Много сладко хлапе, с леко дълга и къдрава коса и доста прилича на баща си. Иначе пича много естествен, пита ме дали съм бразилка и от къде идва акцента ми :D. От всички звезди, идващи в ресторанта, този като че ли е най-известен, а с нищо не показа да е такъв, никакви претенции, нахраниха се, плати и благодари.
Изпратих ги, а той се обърна и ми се усмихна. :D
Много си мислих, колко са ни готини клиентите като цяло. Как пък някой не стана да го притесни, да поиска автограф и тн...
Колегите ми бяха казвали, че специално той идвал доста често, но аз не го бях засичала. Готино ми стана.
Вчера откраднах малко време да потренирам. Добре че тази седмица тренировките са по- кратки, нищо че са тежки.
Пуш пресата ми беше лека, но все пак бяха само двойки.
Второто движение беше Power jerk, естествено за пръв път изобщо го правих. Изгледах доста клипове преди това, мисля скоро да посетя няколко кросфит класа, колкото да зауча техниката на движенията, но това засега е само хипотетично, все пак си трябва време.
Тренировка:
Седмица 8 Ден 2- Пуш преса
1. Пуш преса 95 % от 1 RM: 2,2,2 x 35 кг
2. Power jerk: 2,2,2,2 x 30 кг
3+4+5: Бицепс, изнасяне ръцете встрани, изнасяне ръцете напред : 3 х 15
Храненето нищо различно.
Поне по бутилка просеко всяка вечер, тук таме уиски.
Усмивката:
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.11.16 16:25.
23.11.16
17:39
Три дни почивка :) най-накрая.
Реших да тренирам днес и в петък.
Днес ден за преден клек, с 95 % от 1 RM, обаче явно не съм направила правилни изчисления в началото, защото правих двойки с 55 кг, което по първоначални изчисления трябваше да ми е мах.
Не се оплаквам де, супер се получи.
После и двойките на клека изобщо не ми тежаха. Малко напади и Бг клек накрая, че като никога имах време в излишък и не бързах за никъде.
ЕДИТ: Забравила съм да ви кажа, че миналата седмица, след предния клек, колегите ми ме бъзикаха, че имам love bitеs, а аз им викам - не бе, това са bar bites, ма те се хилят и никой не ми вярва хаха
Седмица 8 - Трен 3- Преден клек- 3 x 2 , 95 % от 1 RM
1. Преден клек 95 % от 1 RM: 2,2,2,х 55 кг
2. Клек 2,2,2,2, х 60 кг
3. Напади: 10,10,10 х 40 кг
4+5 : Бг клек: 10,10,10 с 2 х 8 кг- Лег преса- 20,20,20
Храна:
1. Кафе с JD, доза телешки протеин ( преди тренировка)
2. Чоризо и сладки картофи (след тренировка ) + сега си пия добре заслужена бутилка Просеко и активно почивам.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 23.11.16 18:21.
24.11.16
20:26
Снощи се поотпуснах малко повече с пиенето, но просто имах нужда.
Както и да е. Днес се наспах, свърших си домакинската работа, пих кафе с шот JD и се запътих към залата, решена на всяка цена да направя 60 минутното клек предизвикателство.
Клетката за моя изненада беше свободна и Марчето лека полека, започна с клека.
Направих 25 серии с по 5 повторения клек с 50 кг, за точно 36 минути.
(muscle)
Почивах около три минути след 15 тата серия, иначе колкото да поема дъх между другите.
Изобщо не чувствах умора и през цялото време държах дълбочината поне до паралела.
Последните две серии вече и квадрицепсите и г*за ми гръмнаха от напомпване, но разтегнах леко и сега отивам да се почерпя с добре затлужено питие.
Много съм доволна, честно казано не мислех, че ще се справя, поне не за толкова време.
Айде наздраве!
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 29.11.16 13:00.
казано от ddd на 24.11.16, 21:52:
А ти колко си лудаа... :Д 25х5….
И аз стоях, гледах, зяпах, пулих се... :Д Днес половин час 5х5 @50 влачих, а Мара Крофт през това време покрай мене с Ферарито :Д
(bow)
Фен съм ти (F) (inlove) (bow)
Мнението беше редактирано от Ади на 24.11.16 22:05.
24.11.16
22:08
Аха, хахаха, като почивам (имам предвид не работя) повече от два дни, ме хваща бесЪ и не знам къде да си изразходвам енергията :D
Добре ми се получи, апнах, пийнах ама сега съм :
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 24.11.16 22:09.
24.11.16
22:18
казано от Afhængig на 24.11.16, 22:00:
И аз стоях, гледах, зяпах, пулих се... :Д Днес половин час 5х5 @50 влачих, а Мара Крофт през това време покрай мене с Ферарито :Д
(bow)
Хахаха Адииии, мани, направо с фадромата минах! :* :D (d)
24.11.16
22:19
казано от Just Average на 24.11.16, 22:04:
Фен съм ти (F) (inlove) (bow)
Благодаря ти слънчо!!!
И ти си страхотна! (sun) (nlove5)
25.11.16
21:33
Не знам дали има смисъл да обяснявам как са някои части от тялото ми след вчерашните изпълнения, обаче съм такава прекрасна гледка лазейки по стълбите.... Децата се скъсаха да ме бъзикат.
Днес успях да избутам (muscle)чисти двойки на лежанката с 37,5кг.
Ако някой, преди два месеца ми беше казал, че изобщо ще тренирам лежанка, а и че ще вземе да ми хареса, щях да му се изхиля. Обаче на Prodigy, особено на “smack my bitch up”, всичко ми се получава :D
Сега остава следващата седмица да има кой да ме пази и живот и здраве ще бутна 40, което е измамно близко до собственото ми тегло, ма шубето е голямо та ще видим.
След това трябваше да правя incline bench press, но в залата няма такава пейка :D и нещата се развиха различно.
Ренегатското отново е моята стихия, малко планк с 10 кила на гърба и те така те.
Седмица 8- Трен 4: Лег - 3 x 2 , 95 % от 1 RM
0. Лег: 20 х 20 кг, 3 х 30 кг, 3 х 35 кг
1. Лег 95 % (приблизително) от 1 RM: 2,2,2х 37,5 кг
4 кръга :
1. Ренегатско гребане: 16,16,16,16 с 2 х 14 кг
2. Пулоувър:16,16,12,12 х 14 кг- тука винаги ми спира тока за малко.
3 и 4 трицепс на кабелите : 12,12,12,12
Вече си имам желатин, който бухам в и в кафето и в каквото друго се сетя.
Свърши ми магнезия, утре да не забравя да си взема.
Имах огромен успех с ГХИ-то, никаква реакция и съм толкова доволна, че нещо млечно присъства в храната ми, а и обожавам и вкусът и ароматът му.
Храна:
1. Кафе с кокосово олио +JD (последни капки)и желатин (преди тренировка)
2. 4 безглутенови сухара с ГХИ и чоризо, няколко чаши Просеко,( след тренировка)
Ако и някой ни научи с Ади как да си правим снимки...:D
П.П. - В кръга на СПАМа :
-Трябваше да приема офертата на ddd преди няколко дни, сега дълбоко съжалявам :D :D :D
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 25.11.16 21:54.
28.11.16
21:04
Не трябваше изобщо да ходя да залата днес, ама сърце не трае да има почивен от работа ден и да пропусне да тренира..
На работа беше много тежко събота и неделя. Вече се усеща, че идват празниците и ни пръскат по шевовете.
Хубавото е, че клиентите ни са чудесни, а и това че си обичам работата ми помага поне да не гръмна психически, въпреки физическата умора.
За два дена минах през толкова емоции и различни изживявания, колкото много хора не могат да изпитат може би за няколко години. И се смях и плаках, и пих и пуших. И ми беше студено, после горещо ...махни.
Получих още едно предложение за брак, тоя път поднесено по много интересен начин , голям смях...хаха.
Този клиент ни е постоянен, въпреки, че не идва много често, и винаги само с големи партита на актъори от местните сериали. Преди няколко месеца ми каза, че иска бебе от мен, а вчера ми вика - Мис България, ако се оженя за теб и ти подаря имение извън Лондон, ще напуснеш ли тази работа и ще ми родиш ли син? хахаха...пихме шотове, аз черпя той черпи....
Та така, колкото и да е бизи и изморителна тази работа, обичам си я. Както казва бейбито, книга мога да напиша и да направят филм по нея. :D
Днес не знам защо реших, че ще дърпам тяга, и то след като още ме боли всичко след онзиденшните ми клек изпълнения и то в третият ден от много тежък цикъл.
Ма както и да е, да ми е обица на ухото . Мисля, че никога няма да порастна....казват, че човек се учи от грешките си, ама аз нали съм жена хаха.
Тежеше ми тягата, но имайки предвид, че беше 100 % от 1 RM беше ок, въпреки че при мен това е много относително, защото тренирам сама и никога реално не съм тествала максве.
Първата двойка ми тежеше най-много и май беше по-скоро до психическа нагласа. Краката ми трепереха на първото дърпане, на второто вече и цялото тяло. Мисля че направих грешка да скоча от 85 кг направо на 90, трябваше малка стъпка, да направя двойки на 87,5 и следващата седмица да дърпам 90, ама вече е факт да го...крива работа. Нищо , ще я повторя тази седмица, вече го реших. Просто трябва да запомня, когато съм в цикъл, да не се опитвам да правя чудеса от героизъм.
Та тъй:
Седмица 9 Ден 1- Тяга 100 % от 1 RM
1. Тяга 100 % от 1 RM : 2,2,2 x 90 кг.
2. Тяга от малко под коленете: 4,4,4,4 х 85 кг
3. Набиране с раницата на гърба + 5 кг: 4,4,3,3,2,1,1,1,1
Храна:
1. Кафе с желатин (бърбъна ми свърши и мисля, че от там се тръгна с кривия ден и кривата тяга хаха) след тренировката минах та си купих Makers Mark за разнообразие и за да няма вече лоши тренировки :D
2. Сардини и чаша просеко (след тренировка)
3. Готвя зеле и пия още просеко в момента.
Мда на кръстче ги дърпаш .....егото е лош съветник ,добре е да се вслушваме в тялото си ,когато не сме във форма по няква причина да не се пънем толкова .....звучи логично и лесно за изпълнение ама като влезеш в залата става ясно че не е точно така .....:D
28.11.16
21:41
казано от overkill на 28.11.16, 21:23:
Мда на кръстче ги дърпаш .....егото е лош съветник ,добре е да се вслушваме в тялото си ,когато не сме във форма по няква причина да не се пънем толкова .....звучи логично и лесно за изпълнение ама като влезеш в залата става ясно че не е точно така .....:D
Мани, то тва мойто Его.....един ден може и да съм готова и да го заритам..
Толкова съм чела и слушала и все ми се ще да си мисля, че съм изключение, а не че съм толкова елементарна и проста..:D
П.П . Никакви експерименти повече и без това съм достатъчно доволна и от това, което постигнах до тук.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 29.11.16 12:58.
Не е толкова лоша тягата...малко за задно бедро отива,но не си се сгърчила(като мен примерно))))
Ей това пиене на вино със зеле никога няма да го разбера.
28.11.16
21:59
Преди няколко месеца ми каза, че иска бебе от мен, а вчера ми вика - Мис България, ако се оженя за теб и ти подаря имение извън Лондон, ще напуснеш ли тази работа и ще ми родиш ли син? хахаха...пихме шотове, аз черпя той черпи...
Никой не може да ти даде това, което той може да ти обещае :D
28.11.16
22:13
казано от nervak на 28.11.16, 21:51:
Не е толкова лоша тягата...малко за задно бедро отива,но не си се сгърчила(като мен примерно))))
Хаха благодаря, и теб не съм не видяла чак пък да се гърчиш..:D
Ей това пиене на вино със зеле никога няма да го разбера.
Ааааа, аз само го готвя зелето, докато си пия виното :D
29.11.16
00:18
казано от Joe Musashi на 28.11.16, 21:59:
Преди няколко месеца ми каза, че иска бебе от мен, а вчера ми вика - Мис България, ако се оженя за теб и ти подаря имение извън Лондон, ще напуснеш ли тази работа и ще ми родиш ли син? хахаха...пихме шотове, аз черпя той черпи...
Никой не може да ти даде това, което той може да ти обещае :D
Д/Нали Joe… :D :D :D ..
Аз и не щЪ, никой нищо да ми дава или обещава.
Всичко, което искам го имам.
И син си имам- даже двама, а и имение извън Лондон(у Врачанско) хаха....
Предложения и обещания много...
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 29.11.16 00:39.
01.12.16
22:06
Днес малко набързо, че всичко ми беше разграфено до секундата.
Ден за двойки на 100 % от 1 RM Пуш преса.
И тук не е много ясно колко всъщност ми е макса, защото до преди два месеца не бях и пробвала пуш преса, а военната я тренирах веднъж на три месеца хаха.
Няма да забравя как веднъж Иван ми каза, че трябва да се пробвам по-сериозно с военнатата, а не да се лигавя с 15 кг, щом като страничната преса ми е 12 кг на ръка. Тогава ме замисли сериозно, не знам защо толкова време се забавих.
Толкова съм доволна от този начин на трениране, че смятам след следващата седмица, която всъщност е последна, да продължа да тренирам по подобна схема, като ще имам задължително тяга, клек, преса и лег, като основни движения във всяка тренировка и другото по две-три асистиращи за цвят.
Смятам да редувам много тежка, тежка и лека известно време, да видим как ще ми се отрази.
Днес пуш пресата не ми тежеше повече от предния път, въпреки увеличените кг. Много проби правих на пауър джърка, следващия път ще пусна видео. Пробвах и обръщането отново, пускам видео. Виждам ги нещата, но не мога още да ги усетя правилно, както и да е решила съм и ще го отработя.
Седмица 9 Ден 2- Пуш преса
1. Пуш преса 100 % от 1 RM : 2,2,2 x 37,5 kg
2. Пауър джърк: 3,3,3 х 30 кг
3. Обръщане: много
4,5,6. Изнасяне напред, встрани и бицепс: 3 х 10-15
Храна:
1. Кафе с желатин и няколко глътки Makers Marks, преди тренировка
2. Две чаши червено вино и сладки картофи, след тренировка.
3. Сардини и чаша вино
01.12.16
23:12
казано от ddd на 01.12.16, 22:57:
Много хубава опашка си имаш... :Д
Поздрав :)
Малеее, къде ме върна....:D благодаря ти, много ги обичам!
Най хубавата песен с името ми!!!
Знам го парчето наизуст.
Тектът е писан за мен :D :D :D
(nlove5)
She moves like she don’t care
Smooth as silk
Cool as air
Oooh it makes you want to’ cry
She doesn’t know your name and your heart beats like a subway train
Oooh it makes you want to’ die
Oooh don’t you want to’ take her?
Want to’ make her all your own?
Maria
You’ve gotta see her
Go insane and out of your mind
Latina
Ave Maria
A million and one candlelight’s
I’ve seen this thing before
In my best friends and the boy next door
Fool for love and full of fire
Won’t come in from the rain
She’s oceans running down the drain
Blue as ice and desire
Don’t you want to’ make her?
Oooh don’t you want to’ take her home?
Maria
You’ve gotta see her
Go insane and out of your mind
Latina
Ave Maria
A million and one candlelight’s
Oooh don’t…
П.П. Опашката....8-)
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 01.12.16 23:16.
За нищо :) Така, като гледам, удоволствието е мое :)
казано от Mariya Peeva на 01.12.16, 23:12:
Мхмм и на мен така ми се струва, пък и името, както каза :)
02.12.16
00:36
казано от ddd на 02.12.16, 00:00:
За нищо :) Така, като гледам, удоволствието е мое :)
казано от Mariya Peeva на 01.12.16, 23:12:
Мхмм и на мен така ми се струва, пък и името, както каза :)
Хахаха, така аз като гледам си много на черпелък. :D
Ще трябва да ми кажеш какво предпочиташ за пиене, и май се налага да се постарая не с купешки, а с домашни бонбони :D :D :D
Хаха (blush), за пиенето не съм претенциозен, а и не държа особено :) Ноо искам домашни бонбони ! :Д
казано от ddd на 02.12.16, 22:37:
Хаха (blush), за пиенето не съм претенциозен, а и не държа особено :) Ноо искам домашни бонбони ! :Д
Кххх, кхх... Ъмм, пиенето няма зян да ‘оди, моля ви се... Пас насам, аз ще се жертвам, то се е видяло :))))
02.12.16
23:47
казано от Afhængig на 02.12.16, 23:33:
Кххх, кхх... Ъмм, пиенето няма зян да ‘оди, моля ви се... Пас насам, аз ще се жертвам, то се е видяло :))))
Ти бонбони не пиеш ли? :D
03.12.16
00:17
казано от Марин Димитров на 02.12.16, 23:47:
Светия Спааааам :D :D :D
За да бъдат всички от присъстващите задоволени на 100 %, Марчето ще направи домашни боМбони с високо°качествено алкохолно и зелено антиоксидантно съдържание.- “Croft’s heaven”-after action satisfaction :* :P
Ама ше трябва да изтраете до февруари.
Мястото на събитието е ясно, само датата и часът ще бъдат уточнени...
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 03.12.16 00:20.
казано от Mariya Peeva на 03.12.16, 00:17:
казано от Марин Димитров на 02.12.16, 23:47:
Светия Спааааам :D :D :D
За да бъдат всички от присъстващите задоволени на 100 %, Марчето ще направи домашни боМбони с високо°качествено алкохолно и зелено антиоксидантно съдържание.- “Croft’s heaven”-after action satisfaction :* :P
Ама ше трябва да изтраете до февруари.
Мястото на събитието е ясно, само датата и часът ще бъдат уточнени...
Айде да идва ФеФруарииииииииии <3 :*
казано от Mariya Peeva на 03.12.16, 00:17:
боМбони с високо°качествено алкохолно и зелено антиоксидантно съдържание.- “Croft’s heaven”-after action satisfaction :* :P
И шотчета аяуаска към тях, нали ;Д
03.12.16
11:57
Заформяте генг-бенг парти или бъркам? За себе си питам :D
03.12.16
19:19
Начи, докато някои ни побоцкват в ресторанта много любовно, други парти си праите в моя дневник :D :D :D
Добре сте ми дошли всичките, обичам купона да е при мен :*
Бандата е ясна, надявам се до февруари даже да се разраства.
Остава да уточнихме менюто ...
Ванка, ти си VIP, нали знаеш!
Та тъй, февруари bring it on!!! :*
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 03.12.16 19:32.
03.12.16
19:24
Приемате ли и старомодни лелки, кат мене? :D :)
04.12.16
00:46
казано от Queen Cobra на 03.12.16, 19:24:
Приемате ли и старомодни лелки, кат мене? :D :)
Ти па къде са буташ у старомодните лелки хаха... бебе такова :D
Естествено че ше те приемаме, иска ли питане. :D
Ако осигуриш и хубава сливова.......:D 8-)
04.12.16
11:28
По-скоро гроздова. :)
05.12.16
17:27
Започва голямото Коледно лашкане на работа и преумората си казва думата, ама и аз съм си свиня и имам нужда някой да ми шибне два шамара, да зема да престана да пия. Поне не толкова..
Както и да е. Поне от скука не мога да се оплача. В събота за дневната смяна, колегите ме посрещнаха с кофа кафе, закуска за шампиони и любимото ми парче на Prodigy, може да се сетите кое е хаха.
На края на смяната, тъкмо съм си сипала чаша вино( понеже се съм се ненапила) и говоря с колега зад бара и я виждам как и се разширяват очите и ми прави някакви смешни знаци хаха, обръщам се , а срещу мен на бара се продпрял James McAvoy усмихва ми се и ми казва- Здравей, как си тази вечер? Аз му казвам, че съм благодаря добре и много се радвам да го видя отново, а той разправя, че на синът му много му харесвало при нас и все по-често започнали били да идват. :D Казахме си, че ще се видим отново и те така. Готин е, много.
Днес предният клек ми започна с редуване с едно момче, което правеше напади и треньорът му ми предложи да се сменяваме, като ми качваха щангата на раменете и после я сваляха, защото поставките бяха от външната страна на клетката и то много високо заради него.
Тъкмо разгрях много добре, а треньорът ме надъхваше за по още едно повторение и каза че техниката ми е много добра, което направо си ми даде крила.
Двойките на предния с 57,5 кг ми тежаха не толкова на тялото и краката, основно ги усещах на задните рамена, които все още чувствам премазани, от последните чудеса от героизъм, които сътворих последната тренировка. Иначе хвата го усещам железен, нацелих точното място и с по два пръста на ръка щангата ми ляга доста комфортно. Просто заради самата тежест съм постоянно охлузена по врата.
Двойките на 60 кг клек ми бяха много леки, направо съм готова за нов макс. Уви няма как да го тествам сама, така че просто леко ще качвам тежестта.
Седмица 9 - Трен 3- Преден клек- 3 x 2 , 100% от 1 RM
0. Преден клек: 4 х 5 @ 50 кг
1. Преден клек 100 % от 1 RM: 2,2,2,х 57,500 кг
2. Клек 2,2,2, х 60 кг
3. Напади: 10,10,10 на крак х 37,5кг
4+5 : Гоблет клек с пауза 10,10,10 - Суинг 20,20,20,
Храна:
1. Кафе с MM + желатин, доза телешки протеин ( преди тренировка)
2. Бекон и сладки картофи (след тренировка )
3. Още не съм го измислила.
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 06.12.16 02:30.
05.12.16
18:10
Е, как става така предният и задният клек да са ти еднакви, по принцип разликата е до 20-25% в най идеалния случай. Баси силните бедрата имаш!
==================
Наистина ли пиеш алкохол на работа? Защото казваш, че сте се черпели с клиенти, а не мога да повярвам, че е разрешено. Честно да ти кажа, не вярвам да може да се изпие цяла бутилка вино, в смисъл - пила съм до 3 чаши (400-450 мл.) за 2-3 часа с храната, но то ми става неприятно на стомаха и замаяно на главата :) Но аз съм си лелка, след 2 дози алкохол лягам да умирам :)
05.12.16
19:05
казано от Queen Cobra на 05.12.16, 18:10:
Е, как става така предният и задният клек да са ти еднакви, по принцип разликата е до 20-25% в най идеалния случай. Баси силните бедрата имаш!
==================
Наистина ли пиеш алкохол на работа? Защото казваш, че сте се черпели с клиенти, а не мога да повярвам, че е разрешено. Честно да ти кажа, не вярвам да може да се изпие цяла бутилка вино, в смисъл - пила съм до 3 чаши (400-450 мл.) за 2-3 часа с храната, но то ми става неприятно на стомаха и замаяно на главата :) Но аз съм си лелка, след 2 дози алкохол лягам да умирам :)
Не са ми еднакви клековете, Кобре.
Просто от два месеца умишлено тренирах само преден и там дръпнах много.
До днес, нямах идея, колко може да ми е макс, бях го изчислила горе-долу по задния клек, където до преди няколко месеца, мисля ми беше около 60 кг.
Днес със сигурност можех да клекна поне с 65 кг преден, и най-вероятно около 70 заден, но сама експерименти не ми се правят..
Друго си е ddd да те пази :D ,.... на голо...хахаха
По въпроса за алкохола, аз самата съм си досадна вече с тази тема, но е факт, че пия всеки ден, и сама и с компания.
Даже и сега съм си купила бутилка и докато готвя на децата си я разцъквам на къси пасове. (Малкият ми син ми направи шугър рим на чашата :D )
На работа пия след като ми приключи смяната или почти към края, а когато клиент черпи, естествено,че няма да му върна ръката.
Бизнесът си е бизнес. При мен е и удоволствие. 8-) :*
Well deserved :
Мнението беше редактирано от Mara Croft на 05.12.16 20:00.