Лаф моабет - девета серия

Прескочи до:

02.01.17
12:35

Направи ми впечатление, че броячите на мнения под профилната снимка като че ли не работят, стоят едни и същи цифри от месеци.
Няма нищо важно в това, но се забелязва.
Да не би да се броят само в общи теми, а не в дневниците?

Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 02.01.17 12:36.

казано от Queen Cobra на 02.01.17, 12:35:

Направи ми впечатление, че броячите на мнения под профилната снимка като че ли не работят, стоят едни и същи цифри от месеци.

Коректни са числата и се актуализират с всеки нов пост или тема. Друг е въпросът, че с мигрирането към новата ни система ще отпаднат такъв тип метрики.

14.01.17
12:00

Отдавна не се бях смял така :D .

06.02.17
20:21

When you win so much that you get tired of winning

Димитър Станчев

27.02.17
08:50

Анормален :D

Ще правим технически промени и е възможно днес / утре да има ограничен достъп до форума. Благодаря за разбирането!

05.03.17
18:02

казано от Димитър Михайлов на 04.03.17, 08:01:

Ще правим технически промени и е възможно днес / утре да има ограничен достъп до форума. Благодаря за разбирането!

Митко, тия 48 часа горе звучат малко като надпис на вратата на заключен магазин от соц-време “Връщам се след пет минути”. :)

Умишлено е, че скачваме два сала. :)

За сметка на това досега успяваме да правим, каквото правим, без да спираме форума. Но се очертава довечера и утре до към обяд да не му се размине за съжаление. Много се надявам на никого да не му прекъснем писането.

Димитър Станчев

13.03.17
12:32

Когато гледам парламентарен контрол -

28.03.17
15:15

Steak a day keeps vegan away :)

28.03.17
17:20

Тъкмо щях да кажа, че заради новия изглед на форума тия раздели “под чертата” на видимост остават доста непосещавани и отдавна няма нови мнения в Лафчето и ето, че Кобрата ме опровергала. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.03.17 17:20.

28.03.17
18:49

Нали реших да си пазя чист дневника :)
Но е много гадно да не ти се вижда мнението, ето още една критика :)

07.04.17
22:18

Не бях влизал от 2 седмици и реших да вляза от любопитство, дали са ми отговорили, не че форумът ми липсва особено.
Писах през формата за контакт като имах няколко въпроса относно “новите дрехи на царя” (новият интерфейс на форума).
Два пъти!
Никакъв отговор!

Сега, това лъжа ли е:
https://www.bb-team.org/forums/viewthread/81040/P40#p-1258503
?!?
”отговаряме в рамките на един работен ден”, както пише във формата за контакт - също ли е лъжа?!

Интересно ми е защо не получих никакъв отговор и затова реших да си постна разсъжденията тук.

Каква беше причината да се смени интерфейса на форума?
Защо снимките ми ги няма?
Защо тази промяна беше наложена, въпреки че повечето потребители не харесаха промените?
(Някой да ме поправи ако бъркам някъде. То е ясно, че бъркам и това е едно много неприятно място.)

Освен това:
Колко ли хора все още пишат в тоя форум?
Колко е бил броят на редовните посетители преди и след промените?
Ако бройката в числа е някаква фирмена тайна, все пак е интересно с какъв процент са се повишили или намалели посещенията.

Наясно съм, че този пост е твърде неудобен, макар че не нарушава никакви правила и най-вероятно ще бъде изтрит, както се потулва всичко, засягащо темата за новия интерфейс.
Допускам, че е има вероятност да ме баннат за това, но на мен не ми пука особено вече - и без това вече не пиша (може би, като много други).

казано от Smeagol на 07.04.17, 22:18:

Два пъти!
Никакъв отговор!

Сега, това лъжа ли е:
https://www.bb-team.org/forums/viewthread/81040/P40#p-1258503
?!?
”отговаряме в рамките на един работен ден”, както пише във формата за контакт - също ли е лъжа?!

Не, не е лъжа. Просто се налага да провериш имейла си за отговорите ми. Ще те улесня, като ги кача тук.

Постът ти не е неудобен, просто не ме възприемай като герой от Том и Джери. Не пропуснах да отговоря на нито един от над 1200 души, които ми писаха.

Щом не ти и “пука”, от моя страна този диалог няма да бъде продължен.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 07.04.17 22:30.

09.04.17
00:19

казано от Димитър Михайлов на 07.04.17, 22:29:

Не, не е лъжа. Просто се налага да провериш имейла си за отговорите ми. Ще те улесня, като ги кача тук.

Окей, благодаря!

Мислех, че отговорите се пращат на лично съобщение във форума, а не на мейлите. Този мейл ми е само за регистрации и там не влизам често, затова е станало объркването, за което се извинявам.
(Мнението ми за новия интерфейс на форума обаче си остава.)

Мнението беше редактирано от Smeagol на 09.04.17 00:19.

Dizzy

13.04.17
07:54

Хайде на био козунаците
https://trud.bg/биокозунакът-пълна-измама/

14.04.17
21:42

Попаднах на “бутиков козунак” с всички най-най-био-екстри и палмово масло! На етикета имаше всички търсени от “внимаващите” потребители неща, с мазнини: свинска мас, слънчогледово олио ... и палмово масло! Защо, се чудя и до сега, след всичкия този шум за палмовото масло и при наличието и на наситени, и на ненаситени мазнини, в продукта, за го “блъснали” и него!?!

Dizzy

07.05.17
21:08

https://m.youtube.com/watch?list=PLroN1oWkcrLilM2F9JC9nAaIg9BdP4MzV&v=s5inOngrxUE

Иван

08.05.17
20:53

https://www.instagram.com/p/BTvXhg_gpuU/

11.05.17
00:46

https://www.instagram.com/p/BN4FR5HgTJS/?taken-by=ivweissenberg
к’во е това?  пише, че е уред за измерване силата на захвата, ама нещо не схващам защо се замахва

31.05.17
00:17

Който няма глава, няма и крака

Dizzy

02.06.17
08:01

http://m.dnevnik.bg/zdrave/2017/01/27/2907553_kak_islandiia_reshi_problema_s_alkohola_i_narkoticite/

Dizzy

12.06.17
07:42

Доста дълъг за темата с вицовете и за това го публикувам тук

От всичко на тоя свят най-мразя колоездачите.
Значи, като ги видя с тия педалчета и с тия ръчички, и с тия касчици, направо започва да ми бълбука отвътре, ей така започва да ми бълбука. Иначе, аз защото карам един голям джип и като видя колоездач, директно му се лепя отзад, и го почвам – къси, дълги, къси, дълги, клаксон, селяк, викам му, селяк мръсен, върти педалите по-бързо, ше слеза да те пребия! И оня опитва, опитва, напъва се, ама като натиска газта и да опитва, и да се напъва, все на земята свършва...
А вижте я и каква е самата дума, малоумна – колоездач. Питал съм сто човека в залата, къде блъскам, и всички са съгласни, че трябва да се казва колелоездач, не колоездач. Щото ездачът не язди кол, сещате ли се, язди колело, миндирът му с миндир. Язди го това колело и ми маха такъв с ръчички, че завива. Маха, маха… Какво ми махаш, бе, какво ми махаш? Да не се познаваме, че ми махаш? Да не сме люпили заедно семки в задния двор?
Обаче както ми маха, батенце, аз ей така – хоп, и го побутна с предната броня…
Ама едно поне мога да им призная – падат много атрактивно тия говеда, чукнеш го лекичко, а оня се разхвърчи на всички посоки, спекулантът му долен! И кво ми пада в тия неестествени пози, кво ми се прави на каскадьор, падни като човек, бе – падни, па стани, изтупай се и марш оттук, помияр! Обаче не – тия падат все едно си ги хвърлил от балон, бате, краката им на една страна, ръцете им на другата, главите им стърчат отгоре… Аз затова им казах там в районното, дето периодично ме викат, казах им – не зелена България, червена България ще ви направя аз, щото видя ли миндир с колело и директно го прегазвам, и да опитвам, и да не опитвам, просто не мога да се сдържа, това е.
Е, оня ден взимам дъщерята от училище и точно на един светофар се зачудих що я взех, при положение, че нямам дъщеря, и виждам един с колело, ама от тия колела с кош, дето са – а в коша сложил цветенца, бате! Цветенца! Доктор Куин лечителката! И му се разкрещях през прозореца, викам му – абе, ние в град ли живеем или в прерия бе, тъпанар!? Обаче оня въобще не ме чу, щото през цялото време от яд натисках клаксона! А и детето отзад се разрева – искам при мама, искам при мама..., викам – откъде да знам па майка ти коя е... А оня с колелото не спира да е такъв един весел, радостен, усмихнат, като краставичка бодър, като кукуряк си клати главата… Направо, очите ми завряха от яд, честно ви казвам!
И в следващия момент тръгва да завива, батко, вдига си ръчичката кирлива и ми взима предимството! Дали я оставих така тая работа, а? Като го подгоних тоя, газ, газ, газ, няма тревни площи, няма спирки, навсякъде го гоних…, и по тротоарите накрая се качих, обаче го стигнах и като го стигнах директно с вратата – бам, земи тая врата, и му викам – гледай къде караш бе, нещастник хахаха! А оня вика – сссс аааа, сссссс ааа, и се държи такъв за коляното все едно голямата работа станала, че се изхлузил от колелото… Откъртих му после и звънеца да го дам на детето да млъкне, че не спираше да реве...
То, аз всъщност за това исках да кажа, де – вкъщи е детето, играе си там с някакви бирени бутилки, едно грозничко такова, първи ли, втори ли клас е, не знам, ма може да смята, щото преброи колко колоездачи съм блъснал на път за вкъщи..., така че окей сме с чавето, техните да не се притесняват.
Автор Деян Копчев

12.06.17
09:52

Тоа пост е духовит почти колкото вицовете за веселите изнасилвачи.

Dizzy

12.06.17
17:18

Да не би да те е гонил черен джип 😄

12.06.17
18:39

За черен джип не знам, обаче при нас се беше появила една червена тойота, която абсолютно целенасочено даваше път на колоездачи, и после тръгваше среу тях. :|

13.06.17
00:41

казано от Dizzy на 12.06.17, 17:18:

Да не би да те е гонил черен джип

Досега все последователността с гоненето ми се получава обратната.

Dizzy

13.06.17
16:37

Колко изгорени калории ти дава докато гониш джипове с колело? Има ли разлика с обикновено пътуване до работата? Ако отговорът е “Повече” значи има файда 😄

Dizzy

13.06.17
16:39

Днес бил рождения ден на Б.Б. По този повод да пусна един любим цитат:

6. Ще се радвам Ахмед Доган някъде лично да ми каже “мухльо” и ще му докажа на мига кой е мухльото между нас двамата. Да ми го каже Сокола в очите и да е на ръка дистанция. Мухльото ще види какво ще му се случи...

Май 2007г., Борисов отговаря на журналистически въпрос за реплика на лидера на ДПС Ахмед Доган, че е мухльо, по време на кампанията за местните избори

Източник: http://m.dnevnik.bg/bulgaria/2014/06/13/2321485_congratulations_55_misli_na_55-godishniia_boiko_borisov/

16.06.17
21:03

Днес научих, че Тони Коляното е оперирал Бойко Борисов. Как мислите, дали му е поискал дежурните 5 или му ги е спестил? 😄

ДЕ

17.06.17
16:48

Искам и аз да питам нещо.....дано не се дублира въпроса. Търсих и не видях такъв, та затова ще го пусна:
Защо не може да се вижда вече доста от предишната информация за потребителя? Или аз нещо не гледам както трябва или просто ги няма тези неща-нито кога се е регистрирал, нито брой мнения, нито дневник, нито каквото и да било инфо, освен последните му мнения. и т.н. Не, че ми е кой знае какъв минус, просто забелязах.
И понеже от доста време не пиша често (но чета всеки ден почти, без да се регвам в повечето пъти), да не си кажете, че съм влязал да търся кусури 😀
Е, скоро ще зачестят посещенията отново, защото килата пак подскочиха. Може и някакво поредно подобие на дневник да сътворя, тамън за развеселяване на обстановката.

Bart Simpson

17.06.17
16:58

казано от Dizzy на 13.06.17, 16:39:

Днес бил рождения ден на Б.Б. По този повод да пусна един любим цитат:

6. Ще се радвам Ахмед Доган някъде лично да ми каже “мухльо” и ще му докажа на мига кой е мухльото между нас двамата. Да ми го каже Сокола в очите и да е на ръка дистанция. Мухльото ще види какво ще му се случи...

Май 2007г., Борисов отговаря на журналистически въпрос за реплика на лидера на ДПС Ахмед Доган, че е мухльо, по време на кампанията за местните избори

Източник: http://m.dnevnik.bg/bulgaria/2014/06/13/2321485_congratulations_55_misli_na_55-godishniia_boiko_borisov/

BTW-моят рожден ден също

ДЕ

17.06.17
17:13

казано от Bart Simpson на 17.06.17, 16:58:

BTW-моят рожден ден също

Много близнаци, много нещо сме се събрали тука, бе.....ББ, Царя и т.н., и те като нас. Все убави,  начетени и интелигентни ора. То и за зодията си го пише 😀 Само дето сме непостоянни за някои неща, поне аз в много отношения сменям често вълната, на която съм се отдал.

Bart Simpson

17.06.17
18:19

казано от Daffy Duck на 17.06.17, 17:13:

казано от Bart Simpson на 17.06.17, 16:58:

BTW-моят рожден ден също

Много близнаци, много нещо сме се събрали тука, бе.....ББ, Царя и т.н., и те като нас. Все убави,  начетени и интелигентни ора. То и за зодията си го пише  Само дето сме непостоянни за някои неща, поне аз в много отношения сменям често вълната, на която съм се отдал.

От близнака никой не знае как да се забавлява по-добре.
Аз колко занимания съм сменил в живота си нямаш идея,от санитар в нервно-интензивно до ръгбист,хахахах,ама е жалко,че само с други близнаци се разбираме.

Иван

18.06.17
21:50

.

Dizzy

20.06.17
00:02

Мернах в някой от дневниците задълбочени спорове за трап бар-а и какво може да се прави с него. Тъй като не намерих къде е, споделям още свежи идеи:

🙂

Bart Simpson

26.06.17
14:22

Митко,това 180-дневно предизвикателство,прецедент ли  е или форума познава и други подобни?

казано от Bart Simpson на 26.06.17, 14:22:

Митко,това 180-дневно предизвикателство,прецедент ли  е или форума познава и други подобни?

Не, не е прецедент.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1