Митко,това 180-дневно предизвикателство,прецедент ли е или форума познава и други подобни?
Не, не е прецедент.
Стига бе, Митко, кажи им, че е. Не им разваляй кефа. 🙂
26.06.17
23:32
Митко,това 180-дневно предизвикателство,прецедент ли е или форума познава и други подобни?
Не, не е прецедент.
Стига бе, Митко, кажи им, че е. Не им разваляй кефа.
Барт ще се подмокри тогава
26.06.17
23:38
За какво да де подмокрям?
Попитах дали е прецедент,а не уникално?
+това идеята нито е моя за да съм някак лично облагодетелстван от стойността на тази идея,нито съм горд с нещо освен движението ми в правилната посока.
Па вие си мишкарейте и се състезавайте кой да си измисли причина да спомене Барт някъде.
Не, не е прецедент.
И миналия път ли имаше толкова хейтъри? 😄
Сериозно, може ли линк, ще ми е много интересно да видя как е протекло и какви са били резултатите.
Аз хейтъри досега не съм видял по отношение на вашето “предизвикателство”. Само присмехулници. Правете разликата - съществена е. 🙂
27.06.17
11:14
“.......никога не можеш да разбереш един човек,докато не обмислиш нещата от неговата гледна точка....”
Някъде из “Да убиеш присмехулник”.
Аз хейтъри досега не съм видял по отношение на вашето “предизвикателство”. Само присмехулници. Правете разликата - съществена е.
Според мен едното не изключва другото, но макар и малка, разлика има. То не че е много хубаво и да се присмиваш де, ама айде, различни хора сме, някои сигурно го намират за много яко.
От ърбън дикшънъри.ком:
hater:
A person that simply cannot be happy for another person’s success. So rather than be happy they make a point of exposing a flaw in that person.
Hating, the result of being a hater, is not exactly jealousy. The hater doesnt really want to be the person he or she hates, rather the hater wants to knock somelse down a notch.
И вече кой какъв е и към кое определение спада зависи много и от гледната точка и кой дава определенията. Борците за свобода за едни, са терористи и престъпници за други. 🙂 Затова е хубаво да видим конкретните действия и ползата/последствията от тях.
И понеже ти повдигаш въпроса, да видим какво ти направи по въпроса за чалънджа. Каза че е смешен, защото всеки може да фотошопне снимка и е недоказуемо дали снимките не са стари. Сериозно ли? Наистина ли може да се лъже в интернет и да се представяш за такъв, какъвто не си? И защо някой би го направил? Наричаш ни индиректно лъжци? Е, и по- лошо са ме наричали онлайн, но защо? Кого лъжем? Теб ли искаме да излъжем? И кого задължаваме да ни вярва?
После, критериите за оценяване не били наред. Защо да не са наред? Хората влизали с различно ниво, трябвало поне БМИ изискване да има. Какво като са с различно ниво, нали критерия е “прогрес” може да се прогресира от 1 нататък, може и от 101 нататък?
Щяло да е субективно оценяването - един харесвал едно, друг харесвал друго. Че какво странно има? Като те питах в състезанията по бодибилдинг не е ли същото оценяването нищо не каза. Да не би да им мерят обиколките там? Не сме ли в bb-team форума?
На мен ми се струва, че вместо да се зарадваш, че някой се стреми да е по- добър в нещо, ти се опитваш да намериш кусурите и недостатъците (макар и нескопосано), та затова използвах определението хейтър.
06.07.17
11:11
Сметката на един физик къде отиват 10 кг. човешка мазнина, когато отслабваме.
06.07.17
21:53
Ето и на български език. 🙂
Ето и на български език.
Най-вече сълзи... 😄
И люти балкански псувни.
Такива, които карат възпитания европеец да преосмисли миграционната политика и разширяването на изток на ЕС.
Здравейте, някой има ли представа колко тежи голяма гума на стадиона Раковски (София)?
И някой знае ли дали има фитнес/лостове в град Бяла на морето?
12.07.17
19:53
За гумата на Раковски питай Петър - https://www.bb-team.org/user/petarst
Нещо странично - пускам приятен клип, който открих наскоро:
13.07.17
21:44
Много убедителен този Джейсън Уитрок
14.07.17
00:42
Здравейте,някой чувал ли е нещо за източване на част от кръвта замразяване и след това връщане в тялото.
Дочух за подобно нещо и ми стана интересно,но не мога да намеря инфо.
Знаете ли защо и как се прави и каква е целта?
Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 14.07.17 01:02.
14.07.17
02:12
Да не си го чул от Владо Плацентата ?
преливането на презатоплена или студена кръв води до усложнения и престой в някое болнично отделение. Пък и такъв термин като замръзнала кръв няма. Замразява се плазмата, която се получава от пълноценната кръв след утаяване на еритроцитите .След това се размразява чрез водни бани и се влива не по-късно от 24 след размразяването.
Септември са в България ^^
Мнението беше редактирано от Ice Mountain на 14.07.17 02:21.
14.07.17
02:17
А каква е целта,чух го от човек с много лош английски и не можа да ми обясни много, но тича по 45 километра.
14.07.17
02:30
Кръвн допинг най-вероятно, увеличава издръжливостта чрез увеличаване на количеството на транспортирания кислород до мускулите. Нека си бяга 45 км, това си е играчка-плачка
14.07.17
02:35
Говорихме си,той е около 65кг,сух на дряновица,той не го практикува защото май не е професионален бегач,но се заговорихме и той го спомена,а за мен е абсолютно нова информация това и заради това се заинтересувах.
С две думи по този начин се увеличава еритроцитното съдържание на кръвта и кислородо преноса,така ли?
Нещо такова беше, подобно като да спиш в барокамера.
Чуваш съм това за източването, но беше след като спортиста е бил супер натрениран и тогава взимат и запазват. Това ми се върти в главата .
Нещо такова беше, подобно като да спиш в барокамера.
Чуваш съм това за източването, но беше след като спортиста е бил супер натрениран и тогава взимат и запазват. Това ми се върти в главата .
Качват ги на лагери на голяма надморска височина, за да се увеличи боят на еритроцитите. После им взимат кръв, извличат плазмата и я замразяват - тя подлежи на доста по-продължително съхранение от самата кръв.
А най-често направо взимат еритропоетини, макар че тях отдавна ги хващат.
19.07.17
16:24
22.07.17
18:27
http://i.imgur.com/BF2oHJT.jpg
тия дни гледах един филм - Tour de Pharmacy, забавна пародия.Ланс Армстронг играе себе си във филма.
Мнението беше редактирано от Ice Mountain на 22.07.17 18:27.
23.07.17
12:18
Хаха, ще се търси филма!
Сещам се преди време гледах един сополив филм с Ръсел Кроу. Отива във Франция да продаде имот на свой роднина и по пътя към въпросния имот в Прованса, задминава с мръсна газ банда колоездачи- французи. Сваля стъклото на колата и докато ги изпреварва им вика силно:
- Лаааанс Ааааармстроооонг!
23.07.17
14:26
.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 23.07.17 15:43.
27.07.17
20:14
Това от статията съм го пробвала и действа: http://m.dnevnik.bg/zdrave/2016/12/14/2882500_s_kakvo_da_preborim_stresa_s_nishto_predlagat/
Вие как си почивате, освен бира : ) ?
28.07.17
01:58
Как да изгорим калориите от една чаша сок-не я пийте.
Как да преборим стреса от работа-не работете стресираща работа.
Хаха, ще се търси филма!
Сещам се преди време гледах един сополив филм с Ръсел Кроу. Отива във Франция да продаде имот на свой роднина и по пътя към въпросния имот в Прованса, задминава с мръсна газ банда колоездачи- французи. Сваля стъклото на колата и докато ги изпреварва им вика силно:
- Лаааанс Ааааармстроооонг!
“A good year”, Ридли Скот го е правил естествено 😄
31.07.17
07:59
Боянски, сега ако познаеш и този колаж кой го е правил те признавам : )))
В някаква фейсбук страница го гледах в събота. Не знам коя точно. То на много места/и на бг, и на англ./ се появи като меме.
31.07.17
08:46
Вече започвам да питам себе си кой вариянт е по-добрия.......
31.07.17
18:19
Боянски, признавам те!!!
Барт, и аз!
: )))
31.07.17
18:38
Искамбаницаааааааа.
Това една дума ли е?
Искамбаница от днес е една дума и изразява гладът на плочкаджиите.
03.08.17
20:11
Любимата баница на Тодор Живков (и на мен):
Купуват се едни кръгли печени кори. В тавичка се сипва малко вода, в нея се разтваря 1 ч.л. сода за хляб. С тази вода се напръскват обилно с ръка корите и се редят в друга намаслена тава, като между корите се сипва смес за баница (яйца, кисело мляко, натрошено сирене) и парченца масло. Накрая, върху наредената баница се изсипва чаша газирана вода. Оставя се да омекне 20 мин. и се пече.
03.08.17
20:18
Любимата баница на Тодор Живков (и на мен)
+1
И на мен, правил съм си такава с газирана водичка - екстра става!
03.08.17
20:51
Абе нЕкои тук не сте ли много малки, та да помните Тодор Живковите баници, Ве:-)
Не, че страдам по тогава, ама вкусът на всичко бе друг. Киселото мляко (истинско и автентично БГ мляко) имаше трайност 3-4 дни, сега гледам е по месец......представете си какво се яде понастоящем. И т.н.
03.08.17
21:06
Само да не почнат ся носталгии по онова време и 2 страници споделяне на какво е било... Че после и приказки за казармата ще стартират, кой мъж кой не и т.н. и глей кво става. :>
Като каза кисело мляко.. Един клиент ми донесе два буркана с масло, уж истинско. Ама как да го разбера истинско ли е ... Божа работа. Помирисах го, не мирише на крава. Цветът е нормален... Въобще как може да се познае едно масло истинско ли е?
03.08.17
21:31
Аве стига си го мирисал 🙂 Изпържи едни яйца. Ако станат вкусни, добро е маслото.
03.08.17
21:37
Абе нЕкои тук не сте ли много малки, та да помните Тодор Живковите баници, Ве:-)
Дидо, на 38 години съм. Бях Чавдарче и тъкмо станах Пионерче и ми взеха връзката щото се сменило там нещо си. Умрях на мъка! Връзката ми отиваше много, а и щях да съм комсомолец за пример. Знаеш ли само с какъв патос рецитирам Ботев, хахаха
Като сравнявам преди и сега, най-много ми е тъжно заради мръсотията по улиците и сигурността. Другото, което не разбирам е защо никой не бере джанки. Само аз закусвам всяка сутрин от дърветата по пътя за метрото. Ама те вече презряха и ги спирам. Сега започвам едни зелени ябълки, пак до блока.