Лаф моабет - девета серия

Прескочи до:

26.06.17
22:03

казано от Димитър Михайлов на 26.06.17, 22:00:

казано от Bart Simpson на 26.06.17, 14:22:

Митко,това 180-дневно предизвикателство,прецедент ли  е или форума познава и други подобни?

Не, не е прецедент.

Стига бе, Митко, кажи им, че е. Не им разваляй кефа. 🙂

26.06.17
23:32

казано от Boby_ на 26.06.17, 22:03:

Митко,това 180-дневно предизвикателство,прецедент ли  е или форума познава и други подобни?

Не, не е прецедент.

Стига бе, Митко, кажи им, че е. Не им разваляй кефа.

Барт ще се подмокри тогава

Bart Simpson

26.06.17
23:38

За какво да де подмокрям?
Попитах дали е прецедент,а не уникално?
+това идеята нито е моя за да съм някак лично облагодетелстван от стойността на тази идея,нито съм горд с нещо освен движението ми в правилната посока.
Па вие си мишкарейте и се състезавайте кой да си измисли причина да спомене Барт някъде.

27.06.17
07:39

Не, не е прецедент.

И миналия път ли имаше толкова хейтъри? 😄

Сериозно, може ли линк, ще ми е много интересно да видя как е протекло и какви са били резултатите.

27.06.17
10:14

Аз хейтъри досега не съм видял по отношение на вашето “предизвикателство”. Само присмехулници. Правете разликата - съществена е. 🙂

Bart Simpson

27.06.17
11:14

“.......никога не можеш да разбереш един човек,докато не обмислиш нещата от неговата гледна точка....”
Някъде из “Да убиеш присмехулник”.

27.06.17
12:26

казано от Boby_ на 27.06.17, 10:14:

Аз хейтъри досега не съм видял по отношение на вашето “предизвикателство”. Само присмехулници. Правете разликата - съществена е.

Според мен едното не изключва другото, но макар и малка, разлика има. То не че е много хубаво и да се присмиваш де, ама айде, различни хора сме, някои сигурно го намират за много яко.

От ърбън дикшънъри.ком:

hater:

A person that simply cannot be happy for another person’s success. So rather than be happy they make a point of exposing a flaw in that person.

Hating, the result of being a hater, is not exactly jealousy. The hater doesnt really want to be the person he or she hates, rather the hater wants to knock somelse down a notch.

И вече кой какъв е и към кое определение спада зависи много и от гледната точка и кой дава определенията. Борците за свобода за едни, са терористи и престъпници за други. 🙂 Затова е хубаво да видим конкретните действия и ползата/последствията от тях.

И понеже ти повдигаш въпроса, да видим какво ти направи по въпроса за чалънджа. Каза че е смешен, защото всеки може да фотошопне снимка и е недоказуемо дали снимките не са стари. Сериозно ли? Наистина ли може да се лъже в интернет и да се представяш за такъв, какъвто не си? И защо някой би го направил? Наричаш ни индиректно лъжци? Е, и по- лошо са ме наричали онлайн, но защо? Кого лъжем? Теб ли искаме да излъжем? И кого задължаваме да ни вярва?

После, критериите за оценяване не били наред. Защо да не са наред? Хората влизали с различно ниво, трябвало поне БМИ изискване да има. Какво като са с различно ниво, нали критерия е “прогрес” може да се прогресира от 1 нататък, може и от 101 нататък?

Щяло да е субективно оценяването - един харесвал едно, друг харесвал друго. Че какво странно има? Като те питах в състезанията по бодибилдинг не е ли същото оценяването нищо не каза. Да не би да им мерят обиколките там? Не сме ли в bb-team форума?

На мен ми се струва, че вместо да се зарадваш, че някой се стреми да е по- добър в нещо, ти се опитваш да намериш кусурите и недостатъците (макар и нескопосано), та затова използвах определението хейтър.

Dizzy

06.07.17
11:11

Сметката на един физик къде отиват 10 кг. човешка мазнина, когато отслабваме.

06.07.17
11:15

Ще си го изгледам (и изслушам) после на спокойствие.

06.07.17
21:57

казано от Вероника Налбатска на 06.07.17, 21:53:

Ето и на български език.

Най-вече сълзи... 😄

06.07.17
22:20

И люти балкански псувни.

Такива, които карат възпитания европеец да преосмисли миграционната политика и разширяването на изток на ЕС.

Здравейте, някой има ли представа колко тежи голяма гума на стадиона Раковски (София)?

И някой знае ли дали има фитнес/лостове в град Бяла на морето?

Dizzy

12.07.17
19:53

За гумата на Раковски питай Петър - https://www.bb-team.org/user/petarst

Нещо странично - пускам приятен клип, който открих наскоро:

Dizzy

13.07.17
21:44

Много убедителен този Джейсън Уитрок

Bart Simpson

14.07.17
00:42

Здравейте,някой чувал ли е нещо за източване на част от кръвта замразяване и след това връщане в тялото.
Дочух за подобно нещо и ми стана интересно,но не мога да намеря инфо.
Знаете ли защо и как се прави и каква е целта?

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 14.07.17 01:02.

14.07.17
02:12

Да не си го чул от Владо Плацентата ?
преливането на  презатоплена или студена кръв води до усложнения и престой в някое болнично отделение. Пък и такъв термин  като замръзнала кръв няма. Замразява се плазмата, която се получава от пълноценната кръв след утаяване на еритроцитите .След това се размразява чрез водни бани и се влива не по-късно от 24 след размразяването.

Септември са в България ^^

Мнението беше редактирано от Ice Mountain на 14.07.17 02:21.

Bart Simpson

14.07.17
02:17

А каква е целта,чух го от човек с много лош английски и не можа да ми обясни много, но тича по 45 километра.

14.07.17
02:30

Кръвн допинг най-вероятно, увеличава издръжливостта чрез увеличаване на количеството на транспортирания кислород до мускулите. Нека си бяга 45 км, това си е играчка-плачка

Bart Simpson

14.07.17
02:35

Говорихме си,той е около 65кг,сух на дряновица,той не го практикува защото май не е професионален бегач,но се заговорихме и той го спомена,а за мен е абсолютно нова информация това и заради това се заинтересувах.
С две думи по този начин се увеличава еритроцитното съдържание на кръвта и кислородо преноса,така ли?

14.07.17
03:46

Нещо такова беше, подобно като да спиш в барокамера.
Чуваш съм това за източването, но беше след като спортиста е бил супер натрениран и тогава взимат и запазват. Това ми се върти в главата .

15.07.17
16:18

казано от ISB на 14.07.17, 03:46:

Нещо такова беше, подобно като да спиш в барокамера.
Чуваш съм това за източването, но беше след като спортиста е бил супер натрениран и тогава взимат и запазват. Това ми се върти в главата .

Качват ги на лагери на голяма надморска височина, за да се увеличи боят на еритроцитите. После им взимат кръв, извличат плазмата и я замразяват - тя подлежи на доста по-продължително съхранение от самата кръв.

А най-често направо взимат еритропоетини, макар че тях отдавна ги хващат.

Dizzy

19.07.17
16:24

22.07.17
18:27

http://i.imgur.com/BF2oHJT.jpg

тия дни гледах един филм - Tour de Pharmacy, забавна пародия.Ланс Армстронг играе себе си във филма.

Мнението беше редактирано от Ice Mountain на 22.07.17 18:27.

Dizzy

23.07.17
12:18

Хаха, ще се търси филма!

Сещам се преди време гледах един сополив филм с Ръсел Кроу. Отива във Франция да продаде имот на свой роднина и по пътя към въпросния имот в Прованса, задминава с мръсна газ банда колоездачи- французи. Сваля стъклото на колата и докато ги изпреварва им вика силно:
- Лаааанс Ааааармстроооонг!

23.07.17
14:26

.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 23.07.17 15:43.

Dizzy

27.07.17
20:14

Това от статията съм го пробвала и действа: http://m.dnevnik.bg/zdrave/2016/12/14/2882500_s_kakvo_da_preborim_stresa_s_nishto_predlagat/

Вие как си почивате, освен бира : ) ?

Bart Simpson

28.07.17
01:58

Как да изгорим калориите от една чаша сок-не я пийте.
Как да преборим стреса от работа-не работете стресираща работа.

28.07.17
07:55

казано от Dizzy на 23.07.17, 12:18:

Хаха, ще се търси филма!

Сещам се преди време гледах един сополив филм с Ръсел Кроу. Отива във Франция да продаде имот на свой роднина и по пътя към въпросния имот в Прованса, задминава с мръсна газ банда колоездачи- французи. Сваля стъклото на колата и докато ги изпреварва им вика силно:
- Лаааанс Ааааармстроооонг!

“A good year”, Ридли Скот го е правил естествено 😄

Dizzy

31.07.17
07:59

Боянски, сега ако познаеш и този колаж кой го е правил те признавам : )))

31.07.17
08:28

казано от Dizzy на 31.07.17, 07:59:

В някаква фейсбук страница го гледах в събота. Не знам коя точно. То на много места/и на бг, и на англ./ се появи като меме.

Bart Simpson

31.07.17
08:46

казано от Dizzy на 31.07.17, 07:59:

Вече започвам да питам себе си кой вариянт е по-добрия.......

Dizzy

31.07.17
18:19

Боянски, признавам те!!!
Барт, и аз!
: )))

Bart Simpson

31.07.17
18:38

Искамбаницаааааааа.
Това една дума ли е?
Искамбаница от днес е една дума и изразява гладът на плочкаджиите.

Dizzy

03.08.17
20:11

Любимата баница на Тодор Живков (и на мен):
Купуват се едни кръгли печени кори. В тавичка се сипва малко вода, в нея се разтваря 1 ч.л. сода за хляб. С тази вода се напръскват обилно с ръка корите и се редят в друга намаслена тава, като между корите се сипва смес за баница (яйца, кисело мляко, натрошено сирене) и парченца масло. Накрая, върху наредената баница се изсипва чаша газирана вода. Оставя се да омекне 20 мин. и се пече.

03.08.17
20:18

казано от Dizzy на 03.08.17, 20:11:

Любимата баница на Тодор Живков (и на мен)

+1
И на мен, правил съм си такава с газирана водичка - екстра става!

ДЕ

03.08.17
20:51

Абе нЕкои тук не сте ли много малки, та да помните Тодор Живковите баници, Ве:-)
Не, че страдам по тогава, ама вкусът на всичко бе друг. Киселото мляко (истинско и автентично БГ мляко) имаше трайност 3-4 дни, сега гледам е по месец......представете си какво се яде понастоящем. И т.н.

Gogo

03.08.17
21:06

Само да не почнат ся носталгии по онова време и 2 страници споделяне на какво е било... Че после и приказки за казармата ще стартират, кой мъж кой не и т.н. и глей кво става. :>

Като каза кисело мляко.. Един клиент ми донесе два буркана с масло, уж истинско. Ама как да го разбера истинско ли е ... Божа работа. Помирисах го, не мирише на крава. Цветът е нормален... Въобще как може да се познае едно масло истинско ли е?

Dizzy

03.08.17
21:31

Аве стига си го мирисал 🙂 Изпържи едни яйца. Ако станат вкусни, добро е маслото.

Dizzy

03.08.17
21:37

казано от Deyan на 03.08.17, 20:51:

Абе нЕкои тук не сте ли много малки, та да помните Тодор Живковите баници, Ве:-)

Дидо, на 38 години съм. Бях Чавдарче и тъкмо станах Пионерче и ми взеха връзката щото се сменило там нещо си. Умрях на мъка! Връзката ми отиваше много, а и щях да съм комсомолец за пример. Знаеш ли само с какъв патос рецитирам Ботев, хахаха

Като сравнявам преди и сега, най-много ми е тъжно заради мръсотията по улиците и сигурността. Другото, което не разбирам е защо никой не бере джанки. Само аз закусвам всяка сутрин от дърветата по пътя за метрото. Ама те вече презряха и ги спирам. Сега започвам едни зелени ябълки, пак до блока.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1