Има ли дИбели лели?

Прескочи до:

21.03.17
18:49

В Лидл. На етикета пише, че е обезмаслена извара, тяхната вътрешна марка, но мфп ми го разпознава като кварк Милбоне по бар кода.
Преди не съм яла кварк, но по описанието на Саня (от нея разбрах, че това е не-мръсна дума, която означава храна :D) пасва.
Мисля, че кофичката 250гр е 1.69лв или нещо подобно.

Мнението беше редактирано от БПН на 21.03.17 18:49.

21.03.17
18:51

Това си е сирене котидж май по описанието. Мнооого го обичам ❤️

21.03.17
18:55

Аз говорех за зеленото. Синьото знам, че е котидж.

21.03.17
19:32

Да, те всъщност наскоро са сменили какво се изписва при сканиране на бар кода, защото до преди 3-4 седмици беше това:
Pilos - Обезмаслена извара
Иначе макротата са същите.

Иначе Кварк-а ни Милбоне, в едни кафяви кутийки и той е доста хубав, но бие повече на кисело мляко, отколкото на извара/сирене.

The Barber

21.03.17
19:46

Ако пише на кутията Quark си е извара. Аз тук в Англия намерих в полския магазин няколко наименования :) Първия път  ползвах Гугъл транслейта и написах извара, даде ми котич и си купих. Отварям , изненада:) Жена ми го хареса, аз не особено. След това намерих моята любима twaróg:)- полска извара .
Quark dairy product made by warming soured milk until the desired degree of curdling is met, and then straining it.[1] It can be classified as fresh acid-set cheese,[2] though in some countries it is traditionally considered a distinct fermented milk product.[3] Traditional quark is made without rennet, but in some modern dairies rennet is added.[4] It is soft, white and unaged, and usually has no salt added.

Мнението беше редактирано от The Barber на 21.03.17 19:46.

21.03.17
19:45

Я, тук имало купон :)

Кваркът по принцип си прилича на кисело мляко повече, отколкото на извара.
Наде, възстановявай се и си избий мислите за самонаказване. :*

21.03.17
19:55

Кварк парти пра’им. :д

22.03.17
18:20

06:45 40гр оризовки; протеин, 150гр кисело мляко, 200гр прясно мляко
11:00 25гр смокиня с орех
13:35 100гр телешко
15:30 кофичка котидж
17:00 250гр кварк с протеин
18:00 3 яйца, с.л. извара, с.л. зехтин
тотал 1420ккал, в64; м47, п 160

нещо много си позволявам с въглехидратите тия дни, много нежно карам мазнините, а гз неусетно ще порасте.... :D

еба си кефа било да скатаеш от тренировка, ‘шо досега никой не ми го е казвал. Днеска бях малко по-малко замаяна, ама сигурно заради хапа за температура. Много дразнещо ми “играят” мускули по цялото тяло (и по лицето, което е най-дразнещо) и се чудя от настинката ли ще да е, защото си пия магнезия стриктно. (в интервали от деня, в които не приемам млечни)
Малко са ми напрегнати краката още, пищялите по-точно, ама вече ми се ще да се лашкам в залата. Ще мачнем гърбеца и тая вечер с кетопрофенец и утре викам да поклеча вече, че няма за кога да отлагам.

Тоз’ палавия ми партньор, за който бях разказвала, днеска се държа като ученичка пред шефовете и на края на срещата каза, че иска да си контактува с мен директно. Кой ли остана надупен накрая? Нищо де, поне една демонстративна малка сделка, да видят че се грижа за приятелите на фирмата.

Нещо ми се правеха простотии, ама случая не е удобен тази вечер. И искам един ден, в който да ида кежуал на работа вече. Не, че не съм впечатляващо делова в костюм (днеска като се разхождах в мола си мислех какво съм клише), ама ми е топличко така.

23.03.17
08:43

Имам въпрос. Сега пия само глюкозамин и омега 3,твя дали е ок или да взема мсм, хондроитин и глюкозамин?

Плюс, че пия някви мултивитамини. 5 мг (микро грама, тая азбука я нямам на телефона)  вит д ок ли е(на шишето пише, че това е дневния прием)?

23.03.17
08:59

казано от БПН на 23.03.17, 08:43:

Имам въпрос. Сега пия само глюкозамин и омега 3,твя дали е ок или да взема мсм, хондроитин и глюкозамин?

Плюс, че пия някви мултивитамини. 5 мг (микро грама, тая азбука я нямам на телефона)  вит д ок ли е(на шишето пише, че това е дневния прием)?

По принцип вит. Д почти навсякъде го пише като IU (international unit), което може да е различно в зависимост от продукта. В статията в сайта е дадено като препоръчителна доза 2000-3000 IU. Ако някъде на листовката ти има обозначение колко еденици в милилитър се съдържат - ще е добре! Какъв вит Д пиеш, ако не е тайна? Като марка имам предвид.
:)

Мнението беше редактирано от Sanya на 23.03.17 08:59.

23.03.17
09:05

Май протеин. По принцип пия актив уоман, ама ся съм на дейли вайтаминс. Пише само съдържанието в една таблетка, както и каква част от дневния прием е. Ама и като гледам, че на опаковката пише, че 60mg вит ц било 75% от дневния прием, малко май от пръдня боя правя в момента....

23.03.17
09:21

Намерих в английския им сайт, че в една тяхна капсула вит Д3 има 2500 IU. Съответно можеш да пиеш спокойно по 1 капсула, при положение че вече има слънце всеки ден :)

23.03.17
10:09

Благодаря, Саня!
Ще пробвам и шоколадовото брауни как е на вкус. Дано не ми писне, както съм поръчала 5кг.

Още нещо. Поръчах си шейкърче по интернет, ама се оказа, че е от модела с топчетата вътре. Обичайно заедно ли се продават двата артикула и ако не, от къде би следвало да си купя само топчето?

Мнението беше редактирано от БПН на 23.03.17 10:09.

23.03.17
22:18

06:20 45гр оризовки; протеин; 150гр кисело мляко; кафе с прясно мляко
11:45 130гр пилешко филе
към 14:00 тренировка - на гости в чужда зала
клек 18х55; 10х60; 8х70 Осмото ‘щото имаше кой да ми каже, че ще мога, иначе нямаше да се пробвам.
Наистина не правя нещо както трябва, ‘щото на едно място наистина ми се напрегна кръста; плюс, че ме притесняваха коленете, даже след втората серия едното си ме бодеше мъжки, ама...  шанс; все още, а мина толкова време, ми са няк’ви сковани краката
тяга 10х70; 2х5х75; 4х80; 1х80 няк’ви никви почивки, много халтава работа. За успокоение на някои хора, последното е единичка не, защото ми е макса, а защото се усетих, че вдигам с кръста, защото съм уморена и просто спрях.
планк 1х~60, втория подход ~50сек; 20кг
сгъване-разгъване (3 плочки) 2х12 всяко
машината за сгъване беше супер яка, а тази за разгъване - гомно

Не се чувствах в кондиция, но като да не е без хич...
протеин след тренировка
16:00 кофичка котидж
18:00 зелена салата с 2с.л. зехтин; вероятно ще си направя още една, колкото да забия
4 яйца, 5гр масло, 100гр извара
тотал 1442ккал; в59гр, м64гр, п149

В крайна сметка си поръчах комбинираното нещо за ставите. Още не нам какво е мсм, ама дано не ми порасте мустака от него. :D
И още омега 3.
Трябва да не забравя да предупредя съседите от хранителния магазин, че трябва да ми приемат пратката идната седмица.

Днеска изядох доста лайна на работа, ама то не може само хубаво. От другата седмица, ще трябва да си започвам обучението на стажантката. Което ще ми разбърка графика и биологичния часовник (яденето и тренировките).

Снощи хубаво направих една гребна, ами освен и днес да завторя. Усещам как като расте деня и ми се променят навиците и ми става по-трудно да смогвам да ям в нормални количества. ‘Щото в стремежа си да съм постоянно навън, нямам време да се чудя к’во да загъча. Което е хубаво. Май.

О, да не забравя да си кажа. Снощи ядох едни късни чувства. Дa саа т’ковам в  жалката картинка. Да съм като нормалните хора, да не издържам на шоколади и баници, а то... майка ми беше сготвила фасул със зеле и аз, неиздържалата, обирах зелето. :D :D :D

Мнението беше редактирано от БПН на 23.03.17 22:18.

23.03.17
18:32

казано от БПН на 23.03.17, 18:27:

За успокоение на някои хора, последното е единичка не, защото ми е макса, а защото се усетих, че вдигам с кръста, защото съм уморена и просто спрях. :D

:* :)
Тази програма от Сашо ли е или сама я комбинираш?

23.03.17
18:37

Да, програмата е дело на Сашо.
Не знам какво имаш предвид под комбиниране.
Очаква се и аз да мисля (по малко), което обаче не ми е силна страна, както казвам често.

23.03.17
18:40

Комбиниране на тежести и повторения имам предвид.
Интересно ми е защо имаш вработваща серия 18х55кг , например.

Абе можеше си още едно повторение на клека, ама пак и 8 не са малко. То сигурно 80% от мъжете не могат толкова.

23.03.17
18:42

Ми не знам. ‘Щото толкова направих просто. Колкото направя - толкова.
Да се върнем на момента с мисленето... :D

23.03.17
23:05

казано от БПН на 23.03.17, 18:37:

Да, програмата е дело на Сашо.
Дее*а ! В Пловдив сте се събрали само яки майни :) !

24.03.17
19:50

06:45 38гр оризовки; 150гр кисело мляко; протеин; прясно мляко
12:50 130гр пилешко филе
14:00 зелена салата с едно яйце
15:30 тренировка

сс
набирания, тесен подхват 4х4х-8кг
раменна преса 6х25; 2х30; 3х30 (не го броя за постижение, ‘щото помагах малко с крака); 5х25
и не беше съвсем стриктно сс, ‘щото трябваше да се чака за уреди и го омеших, просто гледах да няма много почивки

хоризонтален скрипец 4х4х40кг
лег 15х30 7х35; 3х40 (с помощ)
сс
ластик пред гърди  2х12 бяха забравили ластика не-скрит и болешееееееееее
другото не можах с тоя ластик, че е много стегнат 2х12
сс
чуково сгъване 2х6х10
разгъване с /\ хватка 2х6х35

16:15 протеин
17:00 кофичка котидж; 150гр извара
18:30 огромна зелена салата, 2с.л. зехтин, 150гр риба тон
тотал 1436ккал; в55гр; м52гр; п 178гр

Дейба, излъгаха ме, че ще излизаме и всичкото т’ва се напънах да го изям да мога да не повръщам в кръг довечера.
С’а трябва да си храносмеля, да  затапя и с нещо с градус май.

Пак направих откритие в залата. Пак взе да ми става безтегловно и криво, но ударих кьоравото и успях да си “изпукам” врата, което ми отвори очите направо. Може би шипът ме саботира, а не яденето. Не, че мога да му помогна на него някак, ама... Гърбът ми е лешшшш, бааааахти мускулната треска и то около плешките особено. А най-странното, че хип тръст не съм правила, ама гз и той е... тихо! Синините този път са драстично по-малко. Само да спра да съм кат’ артритна баба в коленете и всичко ще е чук. Поседя ли повече време седнала и направо имам чувството, че някой ми стяга краката в менгеме, д г е.

Днес беше много странен ден. Бях решила, че ще скатавам днес, то пък работата ми дойде на крака още малко. После няк’ви случайни хора ми правеха тъпи спънки. Ще бера ядове там, ама за днес нямам повече ангажимент към това.
Няк’ви много странни неща се случиха днес и в личен план. Просто някои хора ме оставят погнусена с постъпките си...И необяснимо защо, направих зверска простотия като се опитвам да си стопля контактите с вредители.
А, да. Все още реагирам на странни стимули. :D

В тоя ред на мисли миналия ден ми се каза, че е време Голфиета да се обслужи. Добре, казвам, останаха малко парички от бонуса, да го направим докато не съм си купила няк’ва ненужна простотия с тях. Добре, каза тати. Ама не да я караме в сервиз. ‘Щото хората в сервизите са лоши. И не да я обслужим вкъщи, защото не бива. Само маслото на канала...
И понеже не получих повече инструкции, се оказа, че вече имаме майстор, ама частите не са купени. :D

25.03.17
09:53

казано от БПН на 24.03.17, 19:50:

Само да спра да съм кат’ артритна баба в коленете и всичко ще е чук. Поседя ли повече време седнала и направо имам чувството, че някой ми стяга краката в менгеме, д г е.

Като почнеш хубаво да си разтягаш и мачкаш квадрицепсите във всякакви вариации, ще спреш да си така.

25.03.17
10:05

казано от Queen Cobra на 23.03.17, 18:40:

Комбиниране на тежести и повторения имам предвид.
Интересно ми е защо имаш вработваща серия 18х55кг , например.

Защото не е вработваща серия, а работна и тази тежест и е сметната процентно за 10+ повторения.

25.03.17
10:18

казано от James Hinks на 25.03.17, 09:53:

казано от БПН на 24.03.17, 19:50:

Само да спра да съм кат’ артритна баба в коленете и всичко ще е чук. Поседя ли повече време седнала и направо имам чувството, че някой ми стяга краката в менгеме, д г е.

Като почнеш хубаво да си разтягаш и мачкаш квадрицепсите във всякакви вариации, ще спреш да си така.

Започнах да се разтягам (поне) след тренировките за долна част. Ама не драстично.
От известно време мисля за фоум ролер. Само не знам как да си избера размера и вида, но до няколко дни ще поръчам, чакам хубава цена.

Мнението беше редактирано от БПН на 25.03.17 10:18.

25.03.17
10:31

И една тенис топка ще ти свърши работа за квадрицепсите, а разтягането не да е просто за долната част, а специално за тях и във всякакви варианти.

25.03.17
20:12

08:30 250гр горски плодове; 100гр кисело мляко, протеин; прясно мляко с кафе
11:00 170гр авокадо; 30гр тахан
15:00 200гр извара; протеин
18:00зелена салата, 1 с.л. зехтин
19:30 5 белтъка
тотал 1435; в66, м68; п132гр

почивен ден

Сутринта реших да прибера зимния гардероб и да извадя летния, аз преходното го карам малко 5 за 4 с повече катове. Поиграх си по женски, преобличах се в дрехи, които отдавна не съм слагала (да се чете фльорц аутфитите от едно време, когато все още обикалях баровете като хищна хиена :D ). Ужасно много дрехи имам, които не нося. Така де, тези които харесвам най-много не си ги нося, ‘щото си ги пазя (незнайно за къде/кога).
Няк’ви дрехи ми хлопат, отделих няколко рокли за работа, които искат стесняване.

По обяд реших да се вслушам в съвета, който получих сутринта. Очевидно понякога пропускам очевидни за другите неща, ама такава съм, к’во да направя...акъл море, глава шамандура...
Огромни благодарности към Сашо!!!

По обяд се почекнах малко, голям пукот, голямо хрущене, даже беше леко драматично. Дясното коляно изщрака супер мощно, леко преболя и после се отпусна супер приятно. С лявото не успях да стигна до там, но определено малко ми поолекна. Следобед дремнах, защото зверски ме цепи главата от сутринта, което не ми помогна, а просто ме отпусна и се събудих още по-одрямана и отпусната.

Майка ми се събуди от нейната дрямка с гениалната идея да пере мокета с парочистачката първо, а след това и на ръка. Така, както е на земята в хола. :x
Местихме малко мебели, тя клеча к’вото клеча там, а докато разчиствах, ми дойде на ум, че баба ми надали с фоум ролери се е търкАла, та се нагънах с една стъклена бутилка (’щото снахата ми е пригепсала точилката и не си ми я дава). Деба, голяма болка е, ама ми тръгна кръвта. Утре ще знам със сигурност дали и какъв е точно ефектът от т’ва занятие, ама мисля да се овалям кат’ прасе в тиква още веднъж по-късно, а след т’ва да се намажа с някой от на майка ми билковите лосиони за мускулни болки. Появи ми се и мускулна треска, която преди т’ва нямах, но съм оптимист относно резултата. Та, фоум ролер ще се купи, ама ако се окаже, че т’ва е достатъчно за да спрат мъките с колената, не ще ударя гъза в тавана от кеф, ми и ще почерпя даже. :)

25.03.17
20:20

Не обичам да пускам снимки, ама меморитата ми от фб от днешния ден са ми особено мили. Понякога се замислям какво ли би било...

Мнението беше редактирано от БПН на 25.03.17 20:20.

Две магарета и кравичка с теленце 💜 и ти между тях.
Много сте готини! 

btw, същото като черното магаренце има в Пловдивския приют, само че женско. 1към1

Т. Тодорова

26.03.17
10:09

Спамиди-спам-пам! 😁

БПН, голяма скица си 😂

А кучето не е същото пък - това от моя пост, дето искам да го мъкна вкъщи, черното :) ❤️

26.03.17
18:11

07:30 150гр кисело мляко; протеин; прясно мляко, 30гр оризовки
10:30 тренировка

5 мин колело; ротации
клек 2х20;40;55 4х4х65 много беше неудобен клека; боли ме едното коляно и инстинктивно в ежедевието клякам само на десния крак, а в залата се опитвам максимално да прехвърля на другия крак. Стори ми се плитко,който погледне ше каже, както и ако се вижда нещо нередно в постановката (освен повдигането на петите, това и аз го забелязах, но истината е, че не го усещам така)
тяга 4х4х80 тука ми дойде пауъра пак. Абе вдигам аз пътрвото повторение, брех мама му стара, много тежи т’ва бе... Поглеждам, то... някой не може да смята и съответно набримчил 90кг. :D
Не съм готова още, разт’варих се до 80 и продължих по план.
планк 75х20кг; 55х20кг ако почивката ми беше малко по-голяма, щях и на втория подход да набримча минута

хип тръст (45кг)-сгъване(15)-разгъване (15); всяко х10

голяааааааааамо разтягане с всички възможни разтяганки за квадрицепс (и не само), които намерих в интернет и съм правила в предната зала
после се мазах и мачках вкъщи
12:30 250гр ябълка; 25гр тахан (най-накрая го изядох)
15:00 голяма зелена салата с брънза и 1 с.л. зехтин
17:30 един пакет китайски микс от лидл с 200гр извара
малко по-късно предвиждам още една зелена салата с 1с.л. зехтин и 2 с.л. кисело мляко
толко’ с тоя чийт
тотал 1835ккал; в127гр м68гр п178гр

Има някаква динамика (още не съм убедена дали е точно подобрение). Имам смазваща мускулна треска на бедрата, но още по-сериозно е положението надолу. Някъде по средата на прасеца боли та мамата да си т’кова. Сега глезените пукат застрашително. Надявам се, че когато се разнесе това, ще отмине и бодежа в лявото коляно. Дясното за момента е чук!
Цяла нощ ми се схваща тоя левия крак, а сутринта едва ходех. Целите ми ходила бяха изтръпнали и зат’ва се и набримчих на колелото, с надеждата, че ще се раздвижа. Както казах, клекът беше много тегав, но пък с тягата излетях просто.

Качвам клипче с клека. Не мога да преценя дали е както трябва.
Тягата за ей така.

Мнението беше редактирано от БПН на 26.03.17 18:11.

27.03.17
08:48

Клекът ти е ок, минават паралела, стабилна си.
Тягата също изглежда добре, макар че би било хубаво малко по от ъгъл да снимаш.
Само сумо ли правиш (пишеш тяга, с виждам, че е сумо тяга) или редуваш с класическа?

27.03.17
09:10

Само сумо правя. Ама имаше реплика, че тва не било точно сумо, защото не ми е невероятно голям разкрача. Това сме го говорили вече тук, че на тази ширина ми е най-удобно (скоро правих опит за повече,но ми е нестабилно).
Нормална или там както се казва тяга (с по-събрани крака) никога не съм правила дори за проба и не знам как и дали имам нужда от нея.

27.03.17
19:50

07:15 30гр оризовки; 150гр кисело мляко, протеин, кафе с мляко
13:00 130гр пилешко филе
15:30 тренировка

ротации
сс
набирания, тесен подхват 3х4х-8 3х-8; 4х-10
раменна преса 3х3х30; 2х2х30 #когатосипапкал #прЕснозарЕдила :D и тоя път изобщо не лашках с краката

сс
силово гребане 20х16; 15х20; 10х22; 5х30
лежанка 4х4х35

шоулдър шокър-а
сс
сгъване със завъртане 2х6х10
скълкръшър 2х6х12

Доволна съм от днешната тренировка.
Занапред, ако някога замога да се набирам, трябва да мисля за краката. С машината с противотежест се уча да педерастея и като подскачам на лоста, без асистенция, инстинктивно ги свивам напред, вместо назад.

след тренировка ред шоколад стевия
много кафе без кофеин с мляко; протеин с доза извара
19:00 зелена салата с 2 сл зехтин; 150гр кисело мляко; 200гр извара; 5гр масло; 4 яйца
тотал 1402ккал; в60; м67; п140

Искам да се сложа в рамка вече, честно! 70 кила прекрасност, смея да кажа, че имам няк’ва мускулна маса нелоша, доста активно ежедневие (ето, днес например, на няколко пъти спринтирах наравно с камионче в умерен тафик :D ) и на няма 1500ккал, си качвам и си мазнея. Лошо ли ми е? Не, не мрънкам, наистина, просто констатирам. След последното теглене, което не помня точно кога беше 71 и нещо си, днеска 73.6. Айляк! Да имаааа! Един чичо на майка ми казваше, е жените под 80 кила не ги бива. Значи явно просто работя в посока да започна да бивам. :D

Сутринта се успах. Добре, че в понеделниците не пътувам, та не беше особено фатално. Облякох се леко и сутринта обикалях Тракия, сгъната кат’ рибарска пишка. Хубаво, че се покачиха температурите по някоето време. После ми вдигнаха колата за точно 4 минути (засечено с часовник!). Капутите ги видях като се мъчеха да потеглят, помолих се да я свалят и да си платя к’вото там трябва да се плати, защото много пъти съм виждала да го правят това упражнение, но ми отказаха. Като била качена вече колата не можело. И съответно трябваше да ги чакам да пристигнат, защото бях преди тях на наказателния паркинг. И въпреки това пак платих час престой. Глобата си я заслужавам. Щом съм била в нарушение, трябвало е да ме глобят и няма к’во да мрънкам, ама за времето, което ми загубиха... Е, разбира се, че вдигнах патардия там, няма само моите нерви да се ядат, трябва и на тях да им се създадат максимални неудобства докато си вършат работата. Не, че някой го ебе за скандала, ама за морално удовлетворение....

Пак се вмъкнах в обичайното си работно време и даже мислех, че ще тренирам в празна зала в ранния следобед, ама уви! Някакви усложнения на работа. Дано се случат нещата по най-коректния за потърпевшите начин. Аз дивидентите ще си ги изтегля от тази ситуация така или иначе. С което мултитаска ми вдигна левел х18 000. Напоследък в трафика се стряскам, че не съм сигурна накъде точно карам. Едно време от едни антидепресанти получавах такива бели петна. Сутрин цигарите си изгаряха в ръката ми, без да съм дърпала от тях. :D :D :D

И накрая, което е най-важното всъщност и от което най-ме е страх да го кажа, но мисля, че краката ми са по-добре. Пак са тежки и изтръпват, но с леко масажче в най-болящите зони, си докарвам леко изтръпване, след което се раздвижвам. Сутринта ме болеше и бодеше прословутото ляво, но до следобед, особено след тичането по камиончето, се раздвижи добре. Продължавам с масажите, но се надявам това да е ключът за бараката.

Мнението беше редактирано от БПН на 27.03.17 19:50.

28.03.17
20:09

05:20 35гр оризовки; 150гр кисело мляко, протеин, прясно мляко
13:00 100гр телешко варено
17:00 200гр котидж; 250 гр кварк с протеин; 50гр псевдокамембер
19:00 3 яйца; 5гр масло, айсберг с 2 сл фъстъчено олио
тотал 1461ккал; в60гр, м59гр; п 166гр

почивен ден

Пак не ми звъняха алармите, ами добре, че ми се напълни бойлера навреме, че иначе щях да сънувам пътя само. :D

Краците се държаха прилично днес. С леки отклонения, ама само моментно, а и им е простено, прекарала съм над 4 часа в колата си, да го ева, нормално е. Искам само утре да имам няк’ви остатъчни изпарения от чийта и да се наклеча едно хубаво.

На връщане си направих кефа и минах през по-краткия родопски път и свърших през очите направо. Толкова е красиво и зелено навсякъде. Сигурно затова толкова я обичам тази дестинация, самият път е толкова красив. Сутринта, като бързам, не бих минала от там, но след работа, когато вече нямам нищо спешно, винаги ще минавам от там. Яд ме е, че изтървах отбивката край с. Комунига, а от другите нямаше как да хвана живописен кадър.

Боли ме кръста. Яйцата дават зор. Ама лимфни възли нямам подути все още, което значи, че има още време и ще страдам... ‘Ма като гледам как се сменят настроения, може и да не е много дълго.

29.03.17
18:34

06:45 37гр оризовки; 150гр кисело мляко, протеин (шоколадовото брауни е ямиии!); кафе с мляко; 50гр камембер
11:00 100гр варено телешко
12:45 тренировка

ротации
клек 2х20;30;45 18х55; 16х60; 5х70 залитнах много гадно, нацепи ми се серията и реших да не правя повече, и без т’ва кляках и ставах почти на слоу моушън, та се натоварих и не мога да кажа, че съм скатала наистина

сумо тяга 10х70; 9х75; 4х85; 3х85 тегава ми беше, тежичка. сигурно ‘щото кръста ме боли ли, не знам

планк 75х20 65х20

сгъване-разгъване ссх2х10х20кг

Доволно. Внимавах много за коленете и мисля, че се получи доста добре. Без резки движения, баааавно и контролирано всичко. Е, насиних коленцата, ама к’во да правиш. Едното даже го ожулих.

15:00 250гр кварк; протеин
17:00 айсберг с 1с.л. фъстъчен олио (дейба, много калорично т’ва ве)
много марули с 1 с.л. зехтин
18:15 4 яйца, 5гр масло
тотал 1458ккал; в55гр; м58гр; п137гр

Днеска голям глад, голямо чудо. И фактът, че вече съм вечеряла малко ме притеснява, ама в краен случай, ще загъча няк’ва зеления довечера, ама само ако ритам, иначе няма. Днеска съм изяла амбалаж колко’ бременен стегозавър сигурно. Добре, че т’ва не влиза в сметките!

Гранде шефовете решили да си наградят маркетинговите отдели и ние, няк’ви азиатци, латвийци и още няк’ви дървеняци, сме канени 3бр на няк’ва почивка на яхтички у Гърцията. Мнооооого се чудя дали искам да ходя, ‘щото по график трябва да сме аз, пряката ми шефка и най-старшата колежка. Много се чудя дали да няма да е по-добре да кажа на шефката да си вземе съпруга (който е следващият избор след мен) и да не си хабя отпуската за т’ва, ама ще се почудя още малко докато стане време за самолетните билети (да, тия плануват да идем до Атина със самолет!).

Днеска разбрах, че са ми насрали една сделка за милиони (буквално!!!) и ми стана лошо. Сигурно щеше да е е бати тъпото да работя с хора, които всъщност ме слушат когато говоря. Както и да е, това дори в паралелна вселена не може да ми се случи.
Като цяло много се натоварих психически. С т’ва здравеопазване... Господ да ни пази от него!

И нек’ъв младеж ме дразни. Докопал ми телефона, пише ми по 18 месинджъра едновременно и ми звъни и по телефона на т’ва отгоре. Явно изпитва затруднения да ми осигури лично пространство... ама и аз съм овца де, ‘щото тия неща се казват.

30.03.17
21:22

06:20 100гр миш маш; 150гр кисело мляко; 30гр оризовки; протеин; прясно мляко
12:45 130гр телешко
13:45 тренировка

ротации
сс
набиране, тесен подхват 4х4-8
раменна преса 9х25; 2х30; 3х30

хоризонтален скрипец 4х4х40
лег 15х30; 6х35; 1х40 (лично, само мое!)+ още едно с помощ
2 упр за рамох2кг

сс
сгъване с щанга 6х20
разгъване на скрипец 6х35

17:30 250гр кварк; протеин
19:00 4 яйца; 10 гр масло
предстои зелена салата с 2 с.л. зехтин
тотал 1419ккал в54гр; м62гр; п151гр

Днес за първи път усещах кои мускули се натоварват докато правя упражненията. Особено девствено усещане беше т’ва на гърба в набиранията. Все едно досега не съм го правила така. Не знам защо напоследък толкова отчетливо усещам разлика в натоварването при минимална промяна на движенията. Дали защото свиквам или нещо друго - не знам.

Имам мускулна на гърба и необичайно на вътрешната част на бедрото и на гз. <333

Днес, след като от толкова години мечтаех за това, но не смеех, заради големия си гъз, си купих (почти) бели дънки. Малко са ми малки, ама поне не висят телеса чак толкова драматично, както преди. И сядам без да съм опасна за живота на околните (опасност от хвърчащи копчета), значи всичко е точно.

Днес си карах колата за обслужване и понеже преседя половината ден в бокса, се наложи да извървя половината свят пеша (няма удобен рейс по маршрута, който ходих). Еба си, никога не бих карала колело в трафика. Аз вървейки щях да умра от липсата на кислород (движих се в индустриална част на града), та иначе не знам как бих била. И утре тря’а да и търся токаджия, че в тоя сервиз нямаха.

Важното е само да се наспя утре, че имам чувството, че ще пукна от умора. Тялото ми работи някак си, но мозъкът ми вече отказва, за очите да не говорим. Качвам два клипа. Особено за лега се интересувам много силно дали ми е ОК постановката на ръцете и изпълнението.

Отивам да мия плява и да сядам да преживям пред някой филм.

Мнението беше редактирано от БПН на 30.03.17 21:22.

30.03.17
21:18

Надеее, клиповете ти са private и не се виждат. Оправи ги, че да ти се любуваме все пак :D

30.03.17
21:22

Готово?

30.03.17
22:05

Да не пускаш скрипеца на всяко повторение? Не се вижда целоя кадър, а има някакво странно отпускане на раменете напред и накъсано придърпване след всяко повторение.

30.03.17
22:09

Не трябва ли да го пускам?
Нарочно го накъсвам Заради стойката, пък и като отварям раменете, нещо ми прищраква по гърба и е като душевна чикия. :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1