Winnie’s

Дата: 17.12.2006
От: Варна
30.05.2008, 18:22

Здравейте!
Денят ми започна пак с 30 мин. крос вместо цигари. Следобедната тренировка трябваше да е гръб-гърди според плана, но не можах да си изпълня нормата. Наложи се да прекося Варна напречно( за тези, които имат представа - от Цветния до морската зад ФК) два пъти пеш с количката - веднъж надоле и после нагоре cheese . Страшно се изморих и не успях да тренирам следобеда с щангите. Ааа, този път, дето го бия пеш, скоро ще го зарежа. Писна ми!
Храненето сякаш по го бива:
1 - 60гр. смески, 100гр. извара, сусам
2 - 1/2 кило кайсии по пътя
3 - 1 цяло бутче с ориз(не знам колко ориз)
4 - 3 хапа аминокиселини и орехи
5 - зелена салата с кисело мляко
Е, не съм хапвала сладки неща, което си е за похвала. Не пуша още, не ми се и пуши, което пък ми е чудно. Нещо ми има явно, щом не ми се пуши. Обаче, перисталтиката ми е много зле и коремът ми е подут като че съм в петия месец бременна. Не съм бременна, да не си помислите нещо tongue laugh Знам, че белтъка е малко, но не мога нищо да поема повече.
ПП: Успях да си вкарам и една салата с извара за последно smile

02.06.2008, 19:40

Здравейте!
Още държа фронта с цигарите, не е за вярване. Но, килограмите се качват със скоростта на светлината. Имам чувство, че съм плондер, пълен с вода и мас. Какво да правя, е големият въпрос!? Ясно е, че ще продължавам с двуразовите всекидневни тренировки. Минавам на кръгов вариант ръцете и краката и ще изпробвам нещо, което скоро не съм правила - ще сменя местата на тежестите с тези на кардиото и ще започвам следобедната тренировка с крос. Какво, мислите, че ще се изгори? И понеже така и така ще кача, защото непременно ще кача, реших да направя един цикъл с креатин, поне да качвам ефективно. В същия ред и горейки, да не изгоря и мокрото заедно със сухото.
Тренировката беше следната:
30мин. крос
“добро утро“ - 12бр. с 18кг;
раменни преси с щанга - 10бр с 18кг;
широк клек - 50бр. с 13кг;
римска тяга - 50бр. с 13кг;
пул даун пред гърди - 12бр. с 25кг;
избутване на машина за гърди - 10бр. с 25кг;
трицепсово разгъване на скрипец - 30бр. с 5кг;
бицепсово на скрипец - 30бр. с 5кг;
широк клек - 50бр. с 13кг;
римска тяга - 50бр. с 13кг;
пул даун пред гърди - 12бр. с 25кг;
избутване на машина за гърди - 10бр. с 25кг;
трицепсово разгъване на скрипец - 30бр. с 5кг;
бицепсово на скрипец - 30бр. с 5кг;
стречинг - 5 мин.
Всичко - 60ми.

Хранене и тренировки:
30 мин.кардио на гладно
след него - 3бр. аминокиселини;
Закуска - 60гр. смески, 100гр. извара;
Бебешко кардио - кисела ябълка;
Обяд - 50гр. макарони, 100гр. гърди;
3бр. креатин пируват, 3 аминокиселини
тренировка с тежести и кардио
3 аминокиселини
Вечеря - 150гр. теле, 50гр. макарони, 2 домата;
Последно - свежа салата, 150гр. извара, маслини и зехтин
Течности - 1,5л. зелен чай, жен-шен и лимон и над 2л. вода.

03.06.2008, 18:39

Здравейте!
Ето днешния отчет. Малко не е за писане, но нищо.

Тренировка следобед:
30мин. крос
наклони настрани с дъмбел - 2х50; 2 серии
молитва с 20кг. 20бр./ глутеус ритници с 15кг. 2х12бр. - 3 суперсерии
крънчове за последно, до отказ
Всичко - 50мин.

Хранене и тренировки:
кафе и 2т. бърнър
30 мин.кардио
след него - 3т. аминокиселини;
Закуска - 60гр. смески, 100гр. извара;
Бебешко кардио - 1 ябълка и 50гр. сурови лешници;
Обяд - пилешка супа(без течността) и салата;
3т. креатин пируват, 3 аминокиселини
тренировка 2
3 аминокиселини
Вечеря - салата, 150гр. извара, сладолед... и след него солети и лешници, след които вече нищо повече не успях да ям. Оф, само дано не си отворя пак ХР-то.  smirk

04.06.2008, 19:45

Здравейте!
Днес, малко позасрамена от вчерашните си лакоми изяви, обявих война на сладкото и сладоледа. Явно наистина не трябва да се ограничавам, а да се лишавам тотално от тези неща. Но въпреки всичкото ми безразборно ядене, съм само 1 кило отгоре откакто не пуша. Това е обнадеждаващо засега. Ако успея да се устискам да не ям каквото ми падне, може и да не надебелея прекалено.
Менюто по го бива, като изключим луканките по обяд. Сряда е “нетренировъчна“, само със сутрешно кардио.

бърнър
30мин. кардио
3т. аминокиселини, 3т. креатин
закуска - 60гр.смески и 100гр.извара
Обяд - зелена салата, по малко кашкавал, суджук и луканка
По някое време - пиперка, натъпкана с извара( ето това е моят сладолед)
Вечеря - 2печени свински карета, 1 купа зелена салата

Дата: 07.05.2008
От: Varna
05.06.2008, 09:36

Здравей !
Аз също съм голям фен на сладкото просто почвам да треперя като гледам всичките вафлички, тортички, сладоледи и сладкиши като влезна в някои магазин. Опитай когато усетиш, че няма да утраеш без сладко да хапваш една протеинова вафла ... мен ме засища за ден, два.

Бъдете здрави !

Дата: 08.11.2004
05.06.2008, 11:01

Креатин Пирувата как ти подейства?

**ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР ПО СИСТЕМАТА**
****************  C.O.R.F.I.T.   ****************

http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки

Персонален треньор и Диетолог и Консултант

05.06.2008, 15:34

Драго, мерси за съвета! Аз не треперя пред вида на сладкишите, не. Проблемът ми е, че само с опитване не минавам. Или всичко, или нищо е максимата ми и в яденето, и в пиенето, и в каквото и да било... сладките неща ми отприщват лакомията после и нямам спиране, това е. И с прот.вафли така става, просто не бива да ям подобни изобщо.
Белчо, креатинът е супер! Не само, че нямам грам излишна вода, напротив - сякаш се отича водата от целулита. И верно много се потя, много. Имам сили е енергия за следобедната тренировка. И само с тези няколко тренировки сякаш се смалих, въпреки килцето отгоре, все едно не съм качила, а свалила. Кожата ми изглежда някакси свежа и опъната, нахранена...не знам как да я опиша. Все едно водата е отишла в кожата ми, вместо под нея grin Доволна съм!
А днес го пишем дъждовен ден - счупих кроса от въртене. Голям зор е видяла горката машинка, но и аз не я оставих и за 1 ден, откакто съм я купила. Утре ще чакам майстор, за да смени цялата греда и дотогава просто няма да тренирам.

07.06.2008, 19:03

Здравейте!
Какво да кажа - кросът ми още е счупен. Майсторът беше взел дясната греда, вместо лявата  mad  , а лява нямало...чакам доставката. Обаче, не се оставям на сухо. Вчера пропуснах, онзи ден пропуснах, днес вече реших, че не става работата. С крос, без крос ще трябва да се тренира. Малко неадекватна ми беше тренировката, но поне се поразкърших - суперсерии вертикален и гърди, после суперсерии бицепс и трицепс, корем с рамене и накрая вместо кардио - 4 серии по 60 напада-крачки. Получи се!
С храненето се справям що-годе. Не пуша! Все още ми е странно, сякаш не смея и да се зарадвам пълноценно на свободата си.
Ето менюто:
1. аминокиселини, бърнър
2. 1/2 кило кайсии
3. аминокиселини, креатин
4. 60гр.ръжени макарони, извара
5. 30гр. житенки, извара, 2 краставици
6. 30гр. житенки, зелена салата с лимон и зехтин, 1консерва “тон“
7. кисело мляко с овесени трици
Знам за кайсиите, ясно ми е, обаче не става работата сутрин. Засега ще се тъпча с кайсии, круши и череши.
А с този креатин... в четвъртък изпуснах водата и не се наливах много. Забравих. Малии, вчера бях като цистерна, днес - по-добре - бойлер  LOL Оправих се, но това да ми е обица - трябва да пия поне по 3 литра, че ако не и повече вода.
Последно цветно - нокътът ми падна. Гледката си струва cool grin

Дата: 07.09.2007
От: BG
07.06.2008, 21:19

хахаххахааа....е дай да видим,де:)
А, и какви са тези “житенки“ ?

Доста често пишеш поредни постове. Имаш бутон за редакция на мнението. Използвай го, моля.
Георги

Я, сега да се изкажа
smile

09.06.2008, 15:58

Здравейте!
Иве, “житенките“ е екструдирана пшеница, направена на филии. Има вид на пуканки от жито. Днес пък ядох оризовки, то е екструдиран( туй пък докато го напиша...) ориз. Стават за бързо приготвяне на яденето.
Тренировката днес е осакатена пак, но се получи въпреки липсата на кроса, който още чака гредата от София angry
наклони настрани - 2х50пв.
крънчове - 50пв.
римска тяга/широк клек/сумо тяга - суперсерии по 50пв. с 13кг.
бисепсово с дъмбели/разгъване зад глава - суперсерии по 30пв. с 2х5кг.
2 кръга от горните вместо кардио
клек - 35пв. с 28кг./ сгъване с един крак - 2х15пв. с 10кг., 2 суперсерии
бицепсово с лост - 10пв. с 13кг/ разгъване на сскрипец - 10пв. с 10кг., 2 суперсерии
повдигане на таза с пясъчни тежести - 3х30пв.

1. 60гр. смески , 100гр. извара
2. разходка с 1/2 кило череши
3. 3 оризовки, извара( не знам колко), 2 домата
- 3 креатина, 3 аминокиселини, 2 бърнъра
- тренировка
- 3 аминокиселини
4. 1 сладък картоф(230гр.) 100гр. гърди; тези картофи са много странни - хибрид между тиква и морков rolleyes
5. предстои - зелена салата, 150гр. печена сьомга
Имам въпрос: Да ям ли авокадо заедно със сьомгата?

Дата: 06.11.2005
От: София
09.06.2008, 18:47

Да ти праща ме часта ако трябва wink Изтегли си от нета някоя тренировка и подскачай докато стане кроса.
Добре, че са тези филийки да спасяват положението, че с този ориз само и овесени ядки.... shut eye Най- вкусни са (ако може да се говори за вкусно) са с варени яйца и малко сладка горчица.
Сьомгата ще пусне доста мазно, така че може и без авокадото.

Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/
Аз и фитнеса- размисли и страсти http://www.bb-team.org/articles/2664/

09.06.2008, 19:09

Да, Бухте, затова питах за авокадото, имайки предвид мазнотията от рибата...е, не го сложих тази вечер  smile А и преди това ометох бая орехи, че този тиквения картоф не ми стигна до никъде. Аз май множко се разядох последно време?!
Оф, ако знаеш как не ми се скача! Имам аеро-гимнастики изтеглени, но много ме мързи... ама аз имах загрявка днес бе, е това е за темата за любовта по-надолу. Мъжо се прибра с един букет - чак ме стресна. Та по повод букета имаше и малко хийт за загрявка LOL не се смейте, гледайте само колко калории се горят по време на хийта...
Ще я карам по-лежерно засега, докато се натуткат колегите от Софията tongue wink Имам нужда да забавя ритъма малко.

Дата: 07.09.2007
От: BG
09.06.2008, 19:27

Winnie, мерси, яла съм ги тези неща, без да знам, че се казват така:)

Я, сега да се изкажа
smile

10.06.2008, 18:55

Здравейте!
Ето днес какви скопосах:
Добро утро - 4х12 с 18кг.
Раменни преси с щанга - 4х10 с 18кг.
Разтваряне встрани - 4х10 с 2х5кг.
Глутеус ритник на скрипеца - 4х2х12 с 15кг.
Абдуктор с каиша - 4х2х15 с 5кг.
Молитва - 4х15 с 20кг.
Е, толкоз! малко ли е  wink

Диетата днес малко я позае..х, но нищо не мога да направя срещу този пусти глад. Никотинов ли е, какъв е не знам, но сладко ми се хапва и това е. По-важното е, че все още удържам без цигари и без заместители. Малко ми дрънчи и главата, но и това ще изтърпя.

Закуска: 60гр. смески , 100гр. извара
разходка, без плодовете обаче
Обяд: 1 купичка леща и салата домати и краставици
- 3 креатина, 3 аминокиселини, 2 бърнъра
- тренировка
- 3 аминокиселини
Следобяд: към 300гр. сладолед, ммммм red face
Вечеря: салата, 150гр. печена сьомга(пак сьомгата, 1 рибен резен го ям два дни)

13.06.2008, 10:45

Здравейте!
Днес няма да ви пиша какво съм тренирала, нито пък менюто.  smile
Отбивам се, за да ви кажа, че излизам във ваканция - все пак лятото е време за почивка и не е най-подходящото време за трениране. Колкото тренирах, толкоз. Важното е, че всичко е запазено във форма и е по местата си, така че на плажа ще фръцкам секси-шорти-бански  wink
Това е от мен! До нови срещи в “Живот без дим“  (надявам се да продължи тенденцията ми да НЕ пуша...) cool smile