Нямам сила , ПОМОЩ!
|
|
22.08.2008, 15:52
Промених следобедното хранене и сега съм доста добре заситен и щастлив ВИНАГИ МОЖЕ ПО-ДОБРЕ |
|
|
22.08.2008, 17:37
да не си вегетарианец? изобщо не ги чувам нещата |
|
22.08.2008, 18:14
С толкова храна и растение, което е на фотосинтеза няма да издържи дълго, а да не говорим за човек. |
|
|
22.08.2008, 18:59
Хаха, абе приятел като прочетох “заситен“ си помислих че си изял пилето от Улица Сезам, а пък то.... Да не си вегетарианец ? А с тая бонбонка да не преядеш само, бързо на велото. |
|
|
|
22.08.2008, 20:00
ОМг нищо не си разбрал бате ... още живееш в страх от храната потърси помощ от психолог ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
|
22.08.2008, 21:30
Съвсем леко ще те насоча като ти кажа горе-долу какво ям аз за един ден,а съм само с 5кг повече от теб. Тренирай правилно и няма да надебелееш. (__/) E V I L |
|
|
22.08.2008, 23:10
Айде и аз да ти помогна с един примерен хранителен режим <[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got. |
|
|
23.08.2008, 14:37
Мерси , от утре ще опитам да ям омлет от 6 яйца , което до сега не съм правил . Максумума , който съм ял като количество яйца на омлет е 3 :( Не съм вегетерянец , ям месо , но в момента нямам никакво време да си говтя , че много работа излезе и боядисвам по цял ден . Рацете ми се откачиха , направо лудост. Реших да не слабея вече , а да заздравя тялото и костите , пия витамини вече 5ти ден , започнах с хранене , но мамка му не мога сам да си приготвям местото.. Искам да питам , видях в Каулфланд вчера , че има кутии протеинови вафлички , какви и колко да си взема , защото не използвам сутватка или някъв гейнър ? ВИНАГИ МОЖЕ ПО-ДОБРЕ |
|
23.08.2008, 14:46
Само с витамини няма да стане, да не си си взел витамин С . Ако не са ти здрави костите, до колкото разбирам не си на повече от 18-19 години, може и калции да включиш. Може да караш вашите за първият учебен ден да ти купят пасатор, или кухненски робот в него стават чудеса |
|
|
|
23.08.2008, 15:09
За какви вафли става дума?Видя ли на коя фирма? <[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got. |
|
|
23.08.2008, 15:37
Да , Нутрим бяха , имаше и някакви немски , но цената им беше безбожна за 25грамова вафличка.. А пич колкото до яденето , аз съм доста по-голям от тебе като телосложение , естествено без твойте мускули ( сега те видях в галерията ) , та не знам с твоя хранителен режим до къде ще стигна . Сега ще си кача малко снимки и аз , та поне да знаем за какво иде реч. ВИНАГИ МОЖЕ ПО-ДОБРЕ |
|
|
23.08.2008, 17:37
Ами да,аз съм 170см на 68кг .Бих казал,че определено в ръстово отношение си “доста по-голям“ ,но килограмите ти за ръста са ти малко според мен.Не знам ти как мислиш <[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got. |
|
|
23.08.2008, 18:13
Ами то не остана време вече , идва даскало разни , няма да мога да правя всичко с точност по часове , това ми е мисълта. Ти като гледам 17 години ги имаш , на даскало ходиш ли и как се справяш с храненето там . Ако съм ти дал малко години , извини ме , но не вярвам да си на повече от 17 ВИНАГИ МОЖЕ ПО-ДОБРЕ |
|
|
23.08.2008, 18:23
Баш на 17 съм и малко отгоре.Даскало..дам,ами старая се кфото мога нося да ям в даскало,някой друга протеинова вафла,някой сандвич с пържола и такива неща общо зето и след даскало наваксвам набързо с яденето-на 1-2 часа гледам да ям.Тази година мисля да си нося в една кутийка за храна ядене-било то пържола с ориз,картофи или пък една консерва риба тон изспипваш в кутията и си ти с една пластмасова вилица <[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got. |
|
|
23.08.2008, 20:50
Съвет от опит не носи кутиика риба тон
|
|
|
23.08.2008, 21:01
Защо какво ще стане? Смисъл в кутийка за храна да си изсипя риба тон от консерва..? Ще потече ли или...? <[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got. |
|
|
23.08.2008, 22:03
Хахаха луд си наборе :D Как ще си отвориш в даскало риба тон , знаеш ли каква смрадня ще стане .. Не бе , едно че не е етично , друго че не е удобно .. За мене протеиновите вафли са добър вариянт , а какво ще кажете за Корни ? ВИНАГИ МОЖЕ ПО-ДОБРЕ |
|
|
23.08.2008, 22:05
Абе той даже май викаше въобще да не носиш неотваряна консерва, ако земеш да я отвориш и да я исипеш другаде съвсем ще я втасаш... Ама аз ще ти кажа в никакъв случай да не е друга риба, тон не мирише толкова, яде се бързо, след тва дъвч един орбит и си готов. Все пак ако се разправяш с мадами същия ден... не Моята фитнес галерия - http://www.bb-team.org/gallery/114484/ |
|
|
23.08.2008, 22:31
Дае малко е тъпо другите да си вземат джобове,бургери,дюнери,а аз да си ям от нас неща в кутийка ма ко да се прави...спорта иска жертви <[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got. |
|
|
23.08.2008, 23:58
Такава е реалността - или купуваш чуждестранно и даваш мн пари, или не купуваш нищо. (__/) E V I L |
|
|
24.08.2008, 01:34
Е,че и дюнерИ с кисело мляко пак е вариант Пърдя във фитнеса! |
|
|
24.08.2008, 20:32
Д.Въчев дюнерите не са ли прекалено мазни ? До колкото знам един дюнер ( голям ) съдържа около 90грама чиста мазнина . Може би е вариант , ако човека иска да напулнява .. :> ВИНАГИ МОЖЕ ПО-ДОБРЕ |
|
|
24.08.2008, 21:30
Смъртоносни са...по опасни са и от бонбоните дето маика ти те черпи .. ако случаино хапнеш дюнер много бързо на велото там околко 1-1.3 часа... после до края на седмицата на плодове .. ха ха ха не се страхуваи от мазнините а и 100 процента няма 90 грама мазнина ,не мазнините а въглехидратите са виновни за затлъстяването ..хапваи от време на време нема да ти стане нищо ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
|
24.08.2008, 22:29
Абе хора тва дюнирите са отврат е,едно че са хипер мазни,месото е почти винаги на няколко дена кацано с мухи,друго че не ги правят както трябва,нищо общо с истинския турски дюнер кебап,а да не ви казвам каква е хигиената при повечето места където се приготвят.Един приятел бачкаше на дюнери,че от него знам на всяка цена да не ям такива неща <[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got. |
|
25.08.2008, 10:18
А да не говорим колко билдърски са пържените картофи в тях и тестеното хлебче... |
|
|
|
25.08.2008, 13:39
Еми,ще кажеш да не ти слагат пържени картофи и готово. |
|
|
25.08.2008, 14:22
Ако си заслужаваше за месото ок,ама то и за него не си струва...че ги направиха и безбожно скъпи,поне тука във Варна..по на схема ти е да си купиш прясно месо и да си го направиш сам в къщи,хем ще знаеш какво ядеш <[[[[————]]]]> If you always do,what you always did,you will always get,what you’ve always got. |
|
|
25.08.2008, 15:08
тая тема отиде на майка си в г*за изобщо не ги чувам нещата |
|
|
25.08.2008, 15:32
На същото мнение съм Франко .. Последните постове нямат общо със зададения от мен въпрос , но в крайна сметка и това беше от полза . Аз отново имам въпрос , свързан с темата ... Реших да взема глутамин , изчетох всичко възможно за него , но не знам след колко време да очаквам резултат...Помощ ? ВИНАГИ МОЖЕ ПО-ДОБРЕ |
|
25.08.2008, 16:09
След около 12 хиляди години. Сам по себе си глутаминът няма да ти донесе някаква осезаема промяна.Той се взима задължително в комбинация с други продукти.Много хора въобще не го усещат когато го взимат самостоятелно особено в препоръчителните дози.Не мисля че ще ти даде това което очакваш. |
|