25.01.15
08:29
Hm - малък прав с тънки краища 8-10кг, малък с дебели краища Ф50 - 15 кг. :)
25.01.15
18:12
ddd, :D ако ми пуснеш и клипче как аджаба става това, цена няма да имаш! :D
25.01.2014/неделя
Тренировката:
Тренировка с Vic и компания ( отново прилично голяма :) ) в двора на “Богоров”.
Мъгливо, кално и мокро! Освинчихме се яко! :D
Отборно, по двама. Комплексът - 20 минути, като се редуваме с партньора.
Единия прави 5 суинга до вертикала + 5 бърпита и почва другият, и така, докато изтекат минутите.
Аз - с пудовка 24кг. С партньора ми успяхме да завъртим по 20 кръга всеки (последните 3 мои бърпита бяха извън времето, ма си ги довърших).
После интервален преден планк - 3 х 60сек работа/30сек почивка
и 2 х 200 м обиколки търчене по стадиончето за отпускане на краците.
Много съм си доволна от бърпитата! Бяха стегнати, бързи и дори не успях да се захлистя както го правех до скоро. Явно като ми олеква трътката и те ми олекват! :D
Храната:
- 1/2 помело, 50гр овесени ядки с вода и канела, 5 белтъка, 1 жълтък
тренировка
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, 80гр(г) нахут
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, китайско зеле с 1 с.л. зехтин и оцет, 1/2 лимон
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, 2 домата и 1 глава кисел чесън
- 150гр(с) свинско филе на скара, зелена салата със зелен лук, 1 с.л. зехтин и оцет, няколко стръка зелен чесън
- доста, ама доста печена тиква (inlove), 2 с.л. пълнозърнест сусамов тахан
И няколко фотки от днес! Личи си колко сме били всеотдайни с партнЕра, нали?!? :D Дадохме всичко от себе си, сега остана и пералните ни да дадат колкото могат! :D :D :D
А тренерът изглежда тоооооолкова мил и добър :D, а какви неща ни кара да правим само! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 25.01.15 21:17.
26.01.15
22:13
Благодаря, Boby! :)
26.01.2015/понеделник
Тренировката:
1. Сутринта, у дома, на гладно:
- интервален преден планк на лакти - 3 х 60сек планк/30сек почивка
- страничен планк на изпъната ръка - 3 х 30сек на всяка страна
- интервален преден планк на лакти - 8 х 20сек планк/10сек почивка
и разни разтяганки и разпъванки на краците, че яко си ме наболяват от събота+неделя :D
2. Вечерта, у дома:
- 30 минути на велоергометъра на най-ниската степен, бързо въртене
- 3х3 набирания подхват - първото от пръсти, останалите в серийките чисти
Храната:
тренировка
- 1/2 помело, 50гр овесени ядки с вода и канела, 5 белтъка, 1 жълтък
- 150гр(с) пилешки гърди на фурна, 6 оризовки
- 150гр(с) пилешки гърди на фурна, 6 оризовки
тренировка
- 150гр(с) пилешки гърди на фурна, сварен карфиол с 1 с.л. зехтин и 1/2 лимон
- 150гр(с) скумрия на скара, сварен карфиол, кисели краставички
Нищо забележително днес. Имам мнооого хубава мускулна на трътката и бедрите + малко по-малко хубава на гърбината. :D Нещо съм си направила на лявата ръка и мястото между палеца и показалеца ми е отекло. Вчера дори ме болеше около ставичката на показалеца, ма днес остана само подутото... Голяма съм шматка `начи! Ша сА претрепя без дори да разбера как е станало! :D :D :D
Ае, отивам да омилостивявам мъжО да ме разтрие малко, че утре зала ме чака! Лека! :)
27.01.15
21:19
Ба, то и аз колко неща искам! Разходка във Венеция, макро-обектив за фотото, гоооооолямо парче шоколадова торта...... и т.н., и т.н.....! :D Ма пита ли ме някой! Тц! :D
27.01.2015/вторник
Тренировката:
Сутринта, у дома, на гладно:
- интервален преден планк на лакти - 3 х 60сек планк/30сек почивка
- страничен планк на изпъната ръка - на всяка страна 3 х 30сек
- интервален преден планк на лакти - 8 х 20сек планк/10сек почивка
Вечерта, в залата / Гърди, бицепс, трицепс
- хоризонтална лежанка - 5х8х42,5кг
- наклонена лежанка с дъмбели - 3х12 с 2х12,5кг
- лицеви опори, чисти - 10/8/8
- флайс с дъмбели - 3х12 с 2х10кг
- бицепсово сгъване с малкия крив лост + 2х5кг тежести - 3х12
- сгъване с дъмбели за бицепс, за всяка ръка - 3х12 с 2х7,5кг
- трицепсово ръзгаване на скрипец с въженце - 1х12х29кг/2х12х23кг
- кофички на пейка - 3х15
- 30мин кростренажор
Храната:
тренировка
- 1 грейпфрут, 50гр овесени ядки с вода и канела, 5 белтъка, 1 жълтък
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, 50гр(с) сварен кафяв ориз
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, 80гр(г) сварен нахут
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, 3 домата, 8 дребни маслини, лимон
- 150гр(с) скумрия на скара, салата от домати, краставица и лук с 1с.л. зехтин и хим. сол, 2-3 скилидки чесън
- 4 белтъка
Голям гмеч в тоя фитнес! Добре, че успявам да стигна що-годе рано и да си извъртя нещата, щото накрая буквално трудно се разминаваме по пътеките.
На лежанката турих 42,5 кила. Мъничко отгоре, ама се усети. Бива. Другия път ще опитам осмички с 45, пък да видим колко серийки ще успея да избутам. :) Само дето след лежанките ми омекват ръцИте и не мога да си направя лицевите опори по 10. Ма колкото - толкова! Важното е да е “сърцата работа”! :D
Искам да съм “склад-куче” у наш`та фирма и да си спя ей тъй на, по цял ден! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 27.01.15 21:44.
28.01.15
21:40
28.01.2014/сряда
Тренировката:
Сутринта, у дома, на гладно:
- 30 минути вело, бързо въртене, на най-ниската степен
- 3х20 коремни преси на оная стойко-лежанка
- 3х20 крънча
- 3х20 коремни преси лакет-коляно
- 3х20 повдигания на изпънати крака от лег
- 3х15 наклони в страни (на всяка страна) с пудовка 16кг
- 3х15 коремни преси на оная стойко-лежанка
Вечерта, у дома:
- 5х30 клека СТ
Храната:
- 1 помело ( влюПих се (inlove) ), 50гр овесени ядки с вода и канела
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, 6 оризовки
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, 10 мини маслинки, 2 кисели краставички
- 150гр(с) скумрия на скара, 2 малки домата
- 1 морков
клекчета :D
- печен заек на фурна ( не съм го теглила - доста беше, обожавам :D ), настъргано червено цвекло с оцет и зехтин
Тъй да обичам заешко, значи... (inlove)... Наядох се като “бял човек”, дет` се вика! :D
И като прихванах от женските дневници, викам и аз да поклякам, тъй между другото, докато готвя. Малко, ма от сърце... и от дупе! :D
Ма само 150… Как ги клякате по 500… А 1000-та хич няма и да ги коментирам! Яки трътки имате, бре! :D
P.S.: Днес съм изключително влюбена в храната си! :D :D :D
казано от Златина Цонева на 25.01.15, 18:12:
ddd, :D ако ми пуснеш и клипче как аджаба става това, цена няма да имаш! :D
Малко късно, ама да не кажеш, че си трая :Д
Таа.. не мисля, че ти трябва клипче. Импровизираш, все ще измислиш как да се отъркаш хубаво :Д
29.01.15
21:20
29.01.2014/четвъртък
Тренировката:
В залата (гръб, рамо)
- горен скрипец надхват - 3х12х47кг
- едностранно гребане с дъмбел - 3х12х22.5кг на ръка
- гребане на едно странно нещо дето не го знам как се казва - лягаш по корем на една наклонена лежанка и дърпаш един лост с двете ръце, който лежи по дължина под теб - 1х5 само с лоста/3х12 с лоста+10кг
- мъртва тяга - 1х5х35кг/1х5х45кг/3х8х60кг
- СС от пулоувър на скрипец 3х20х29кг
и дърпане на хоризантален скрипец - 3х15х29кг
- разтваряне на дъмбели встрани - 2х12 с 2х7,5кг/1х12 с 2х5кг
- разтваряне на дъмбели за задно рамо - 3х15 с 2х7,5кг
- раменна преса с дъмбели от седеж - 3х12 с 2х10кг
- 20 мин. кростренажор
Храната:
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, 50гр(с) сварен кафяв ориз
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, китайско зеле с 1 с.л. зехтин и оцет
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, 1 краставица, 10 дребни маслинки, 1/2 лимон
- 50гр(с) заешко на фурна, 100гр телешко на скара, кисели краставички, нещо домашно туршиесто от печен пипер с чесън, олио и оцет, 2 хапки от препеченото крайче на пицата ( само хлебчето (inlove) )
- 4 белтъка
Уморих се днес...
Сутринта алармата ми звънна в 5, ама аз спах до 6. Колежката пък само се прозява на работа и ми действа “заразно”! :D От тренировката ми се схванаха мизерните раменца и ги усещах напрегнати дори докато се кривях на кростренажора. Гх...
Обаче пък не се изкуших от пицата ( ако не броим ония 2 хапки :D ), което си е живо постижение, щото като си се знам по колко парчета омухвам иначе... мани... мани... :D Ша взема да се вталя и да изненадам най-вече себе си! :D :D :D
На едностранното гребане взех малко по-голям дъмбел. Трудно беше, ма стисках зъби и пръхтях, та... стана. На “странното нещо” след това можеше да опитам с повече, ма като за първи път и така бива. Хареса ми. А на разтварянето с дъмбели в страни, някой беше свил петтичките, та първите два кръга си беше яко надинатване между мен и 7,5 кг-овите дъмбели. :D
Абе, натоварих се... мисля... т.е. - надявам се! :D
Ае, лека ви!
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 29.01.15 21:25.
30.01.15
21:02
30.01.2014/петък
Тренировката:
Сутринта, гладно:
- 30 минути вело, бързо въртене, на най-ниската степен
- 5 кръга от: 30 руски суинга с пудовка 16 кг + 1 мин. преден планк на лакти (последният планк беше 1 мин и 40 сек)
Храната:
- 1 помело, 50гр овесени ядки с вода и канела
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, червено цвекло с 1 с.л. зехтин и оцет
- солети ( засрам :D )
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, кисели краставички, 20гр сурови бадеми
- 150гр(с) телешко на скара, 2 домата
- последното изостанало парче от пицата ( на която уж нямаше да се поддам :D ), 10 фурми, няколко ч.л. пълнозърнест сусамов тахан
- много салата от китайско зеле със зехтин и оцет, няколко ролца филе от маринована херинга
Ммм, да... Ако на 10 дни прилично хранене не взема да junk-на подобаващо, просто няма да съм аз! :D :D :D То като цяло, май солетите са най-смотаното нещо, което изядох и заради които си мисля, че се подух и последва целодневния ми стомашен дисконфорт (devil), ма ней се! :D
И като казах пица - вчера пропуснах да ви разкажа колко съм изтрещяла вече! :D Правя аз пиците за домашните. Първата - всичко ок! Ама втората... :D - слагам си хартията за печене на дъното на тавичката (че иначе ми залепва тестото), намазнявам си я и започвам съвсем всеотдайно и съсредоточено да си нареждам пуешките филенца. Ама си ги нареждам, намествам, плъзгам си ги насам-натам, абе - старая им се! :D А мъжО стои отстрани, гледа, гледа, па по едно време вика - “А тесто няма ли да слагаш?” :D :D :D Малиииииииии, така се смях, сигур целия квартал ме чу! Без малко да им спретна една силно диетична пица без тесто! :D
Та, к`во бяхте казали за гинко-билобата?!? :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 30.01.15 21:03.
30.01.15
21:42
И аз много се смях!
Направи им мица! Без тесто. :)
казано от Златина Цонева на 30.01.15, 21:02:
Пия си гинкото, за да не си забравям виаграта...
31.01.15
19:27
Ееее, Боби! :D :D :D
Все повече ме хваща яд, че лятото, когато идвахте до Варна, не можах да се организирам и аз да дойда да се запознаем лично!
31.01.2014/събота
Тренировката:
Крака (в залата):
- едностранно сгъване за задно бедро - 3х20х23кг на крака
- плие клек с дъмбел 20кг - 3х20
- широк клек на смит машина - 3х20 само с лоста (експериментално)
- аддуктор - 3х30х41кг
- тяга с прави крака - 3х20х40кг
- ходещи напади - 3х20 на крак с малкия прав лост + 10кг добавени дискове
- напади на степер - 3х20 на крак
- seated leg press - 3х15х65кг
- екстензии за глутеус - 3 серии от 20 с 10кг диск на гърди/20 СТ
- кикове - 2х30/3х20 на крак
- пътека - 30мин, наклон 12, скорост 6,0
Храната:
тренировката
- 150гр(с) пилешки гърди на скара, 3 печени червени пиперки с 1 с.л. зехтин и оцет
- 150гр(с) телешко на фурна, 1 морков, 20гр сурови бадеми
яко сън (inlove) и безумни сънища :D
- 1 ябълка
- печено пиле на морска сол (не знам колко, доста), домашен доматен сок с праз
- 3 с.л. пълнозърнест сусамов тахан
И аз като Кобрето - мразя тренировката за крака! :D Все съм си мислела, че имам сила в кълките, ма току ми се приревава.
Ама пък поне си отспах следобед. Уж легнах за час, то станаха 2 и, ако мъжО не се беше прибрал по-рано, можеше и още да си кютя в кревата. Само да не бяха тия странни неща дето ги сънувах! Голям филм! :D Намесих хора от залата в която ходя, някакви бивши профи-спортиски по не знам си кво, с операции на колената, хирурзи, коментиращи, че всички от гилдията били алкохолици, кашончета с поилки за крави, търчене с опъване на ония съпротивителни ластици... Все си се чудя на акъла, как въобще му идва да навързва такива неща в едно безумие! :D Някой със съновник да ми изтълкува съня, а, а?!? :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 31.01.15 19:42.
31.01.15
20:12
казано от Златина Цонева на 31.01.15, 19:27:
Някой със съновник да ми изтълкува съня, а, а?!? :D :D :D
Пише, че имаш да взимаш пари! :D
казано от Златина Цонева на 31.01.15, 19:27:
Ееее, Боби! :D :D :D
Все повече ме хваща яд, че лятото, когато идвахте до Варна, не можах да се организирам и аз да дойда да се запознаем лично!
Пак ще дойдем. :) Или пък вие към София.
01.02.15
16:39
Eeeeeйййй, скатавки! :D Дъждът ли ви уплаши? :P ( това към групата от Варна :D )
Ама... като не дойдохте - изтървахте да видите как се пъна с щангите на Vic!
01.02.2014/неделя
Тренировката:
Vic и АЗ :D ( в залата му на работа ). `Щото навън - порой! Пък аз не мога да плувам! :D
Комплексът - 10 минути. Само 10 минути? Нищо работа ще речете! Нищо - ама друг път! (devil)
Всяка минута започва с 1 мъртва тяга 90кг + 1 преден клек 60кг + 1 пуш-преса 40кг.
После до края на минутата почивам. И пак... и пак... и пак...
Vic ме обвини, че съм го излъгала за максовете си на трите движения, за да се скатая! :D :D :D
Ма то, аз като не съм опитвала реално с повече (освен на тягата със 115кг и на предния клек, май със 70кг), де да знам к`ви са!
И ми се кара, че не ме чувал как дишам! :D Ми, не дишам! Взех ги на един дъх! :D :D :D
Накрая сърцето ми щеше да изкочи, ма се правех на непукист! :)
Като се замисля, реално май най-ми натежа тягата. На второ място - клека и на пуш-пресата със сигурност можех с още малко отгоре. На клека само веднъж малко ме дръпна напред и натиснах на пръстите, другите си мисля, че бяха както трябва. Тягата обаче всичката си я направих с надхват, макар и с ръкавици.
И за да съм солидарна, докато той загряваше, аз врътках едни бавни, бавни 3 кръгчета от 3 набирания подхват от пръсти + 5 чисти лицеви опори + 7 руски суинга с пудовка 24кг. А докато той въртеше същия комплекс ( ама с неговите нечовешки тежести :D ), аз най-сетне продишах :D с една обратна стълбица руски суингове с пудовката, вместени в рамките на всяка минута (с почивка до края) - 20/20/19/18/17/16/15/14/13/12/11/10.
Накрая имах чувството, че е поне 35 градуса в залата. Чак колената ми бяха потни! :D
Храната:
тренировката
- 150гр(с) печено пилешко на фурна (бутче), 6 оризовки, 1-2 печени пиперки с олио и оцет, 1 морков
- 150гр(с) телешко на скара, 1 морков
- .....
След тежка тренировка с щанги, винаги освирепявам за сладко. Ще видим какво ще мушна до довечера, че наливането с инка и чай май, май не дава резултат! :D
И докато веднага след трена имах чувството, че мога и още, и още... то сега вече съм във фазата на “искам да допълзя до кревата и да не стана поне една седмица” :D :D :D Така, че - Vic, може да си напълно спокоен, че се натоварих повече от прилично! Утре ще съм като робокоп в гърбината, усещам го! :D
P.S.: Да си допиша манджорето:
- 2 ябълки, 5 фурми ( ядеше ми се сладко и това е :D )
- печено пиле (къмто 200гр опечено), задушено брюкселско зеле, няколко скилиди чесън ( що ли го ям, да му се не види, като после ме боли корема от него (devil) )
- 3 с.л. пълнозърнест сусамов тахан
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 01.02.15 20:44.
казано от Златина Цонева на 01.02.15, 16:39:
...
Vic ме обвини, че съм го излъгала за максовете си на трите движения, за да се скатая! :D :D :D
Точно така си беше :).
Максовете ти, както ги виждам аз са:
- Мъртва тяга - 130 кг (с потенциал за още 20 кг с целенасочена работа)
- Преден клек - 80-85 кг (90 кг с добро нахъсване и без да виждаш колко диска са на щангата :) )
- Пуш преса - 60-65 кг (70 кг с малко работа по стабилизация на ядрото)
Като се замисля, реално май най-ми натежа тягата. На второ място - клека и на пуш-пресата със сигурност можех с още малко отгоре. На клека само веднъж малко ме дръпна напред и натиснах на пръстите, другите си мисля, че бяха както трябва. Тягата обаче всичката си я направих с надхват, макар и с ръкавици.
Всъщност, тягата ти беше най-стабилна и най-леко минаше през нея. На предния клек имаше лека тенденция да сваляш лактите с настъпването на умората. Пазех те на клека не защото имах съмнения дали ще де изправиш, а за имаш спокойствието, че си подсигурена. На пуш пресата имаше едно леко залитане назад, но бързо стабилизира щангата. Малко повече практика на пуш пресата, за да си спокойна за техниката.
И за да съм солидарна, докато той загряваше, аз врътках едни бавни, бавни 3 кръгчета от 3 набирания подхват от пръсти + 5 чисти лицеви опори + 7 руски суинга с пудовка 24кг. А докато той въртеше същия комплекс ( ама с неговите нечовешки тежести :D ), аз най-сетне продишах :D с една обратна стълбица руски суингове с пудовката, вместени в рамките на всяка минута (с почивка до края) - 20/20/19/18/17/16/15/14/13/12/11/10.
Накрая имах чувството, че е поне 35 градуса в залата. Чак колената ми бяха потни! :D
Можеше спокойно да минеш и без суинговете, но те накарах да ги направиш за да вдигнеш малко пулса и да подишаш ;)
Иначе аз съвсем щях да се изложа, щото пухтях и за двамата (wasntme).
След тежка тренировка с щанги, винаги освирепявам за сладко. Ще видим какво ще мушна до довечера, че наливането с инка и чай май, май не дава резултат! :D
Напомни ми да си поговорим по въпроса като се видим.
И докато веднага след трена имах чувството, че мога и още, и още... то сега вече съм във фазата на “искам да допълзя до кревата и да не стана поне една седмица” :D :D :D Така, че - Vic, може да си напълно спокоен, че се натоварих повече от прилично! Утре ще съм като робокоп в гърбината, усещам го! :D
Мдаа... И друг път сме го коментирали това. Не всяка тренировка трябва да завършваш размазана. Напротив. Тренировки от този тип трябва да те оставят с чувството, че можеш да местиш планини. Е, няколко часа след това разбираш, че всъщност добре си се натоварила :).
02.02.15
22:37
Тъъъъъъъй... умря циганката и викнах Vic! :D
А сега сериозно - много благодаря за високата оценка! :)
По принцип слушам и изпълнявам, ма... тия кила `дет` си ми ги постнал... много страшни бе! :D Ша ли ми стигнат годинките, да ги достигна? Все пак лятоска закръглям четиредесеттака! :D Като се замисля - направо съм го преполовила животеца! (devil)
02.01.2015/понеделник
Днес реших да е ден за почивка и за ядене! Заработих си го, мисля! :D
Спах до 6 (тююю, какво постижение!). На работа шефчето малко дудна и ме накара да оправям сайта, та си отседях доста.
Пък храната, ми...
Храната:
- 1 помело, 50гр овесени ядки с вода и канела, 5 белтъка, 1 жълтък
- 150гр(с) печено пиле (гърди), 4 оризовки
- 150гр(с) печено пиле (гърди), 5 оризовки
- 120гр(с) печено пиле (гърди), малко задушено брюкселско зеле с 1 с.л. зехтин и 1/2 лимон
- 150гр(с) сьомгова пъстърва на скара, задушени гъби и къмто 100гр готвено пилешко филе с дом.доматен сок, вино и подправки, кисели краставички, 1 мини парченце от някакъв пушен кашкавал ( скаморца-маморца, не му запомних името :D ) и 2 парченца домашен суджук за проба, 5 големи маслини
- 2-3 парчета помело и 3 ч.л. течен шоколад
Ядеше ми се - ядох! Не се оплаквам, не мрънкам, просто споделям! :D
Иииии... Ще ставам баба! :D То... без туй ми е време вече! :D
Ахахахххахахахаххаххах! :D :D :D
Споко! :P
Ще носим малката котка на мъж! И, ако е писано, ще дундуркам котета! :)
Ей 3 дена ма няма и си забравяш гинкобилобата :P
П.С. Иначе си корава ма скатаваш явно :D виж колко човека ти казаха земи повярвай ....
казано от Златина Цонева на 02.02.15, 22:37:
...
По принцип слушам и изпълнявам, ма... тия кила `дет` си ми ги постнал... много страшни бе! :D Ша ли ми стигнат годинките, да ги достигна? ...
Шъ ти стигнат. Както казах, за мен това са моментните възможности, не евентуални бъдещи такива. Работата ти по тях е основно психологическа ;)
казано от Златина Цонева на 30.01.15, 21:02:
И като казах пица - вчера пропуснах да ви разкажа колко съм изтрещяла вече! :D Правя аз пиците за домашните. Първата - всичко ок! Ама втората... :D - слагам си хартията за печене на дъното на тавичката (че иначе ми залепва тестото), намазнявам си я и започвам съвсем всеотдайно и съсредоточено да си нареждам пуешките филенца. Ама си ги нареждам, намествам, плъзгам си ги насам-натам, абе - старая им се! :D А мъжО стои отстрани, гледа, гледа, па по едно време вика - “А тесто няма ли да слагаш?” :D :D :D Малиииииииии, така се смях, сигур целия квартал ме чу! Без малко да им спретна една силно диетична пица без тесто! :D
Злати, сутринта станах, сипах вода в кафе-машината, пуснах си кафето, добавих мляко и след като почти го изпих и чудейки се аджеба защо това кафе е толкова воднисто, се сетих, че не съм сменила капсулата (Dolce Gusto е машината) :D Та се сетих за твоята пица без тесто :)
Скоро и аз не съм си пила гинкото :)
03.02.15
22:06
Zozo, изпиха ни акъла тия тренировки! :D :D :D
03.02.2015/вторник
Тренировката:
Сутринта - 5:10, у дома, на гладно:
- 40 минути вело, бързо въртене, на най-ниската степен
Вечерта - 17:30, в залата / Гърди, бицепс, трицепс:
- хоризонтална лежанка - 3х8х45кг
- наклонена лежанка с дъмбели - 3х12 с 2х12,5кг
- лицеви опори, чисти - 10/9/8
- флайс с дъмбели - 3х12 с 2х10кг
- бицепсово сгъване с малкия крив лост + 2х5кг тежести - 3х12
- сгъване с дъмбели за бицепс, за всяка ръка - 3х12 с 2х7,5кг
- трицепсово ръзгаване на скрипец с въженце - 2х12х29кг/2х12х23кг
- кофички на пейка - 3х15
- 30мин пътека под наклон 12% - 15мин със скорост 7,0/5мин - 6,0/5мин - 7,0/5мин - 6,0
Храната:
тренировка
- 1 помело, 50гр овесени ядки с вода и канела
- 150гр(с) задушени пилешки гърди с доматен сок, вино и подправки, 50гр(с) сварен кафяв ориз
- 150гр(с) задушени пилешки гърди с доматен сок, вино и подправки, 50гр(с) сварен кафяв ориз
- 150гр(с) задушени пилешки гърди с доматен сок, вино и подправки, 2-3 лъжици задушени гъби, 1 с.л. зехтин, 1/2 лимон
тренировка
- 180гр(г) сьомгова пъстърва на скара, китайско зеле с 1с.л. зехтин, оцет и хим. сол, 1 стрък пресен чесън
- 4 белтъка
Нищо интересно днес. На работа - 4-5 палета стока + нервно шефче :D - добре познатото ежедневие! :D
На лежанката си направих трите осмички с 45кг. Другия път може да опитам 1-2 серии повече или пък да кача с мъничко тежестта.
И много моля, никой друг (освен мен) да не идва на тренировката в неделя! Казах!
`Щото имам да работя с щангите психологически! ;) :D :D :D
И специално за Митака, относно развитието по неговата питанка:
казано от sapuna на 13.01.15, 20:51:
...по-интересно ми е кво прави нашия човек с велото? ;)
Напоследък крачим дружно на пътечките! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 03.02.15 22:07.
казано от Златина Цонева на 03.02.15, 22:06:
Абе те, тренировките няма да спрат, ама ний требе да се спрем... все пак четирийсетака наближаваме ;-)
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 04.02.15 09:41.
04.02.15
06:14
Умиране има, отказване - не! :D
Нъл` после трябва да на постват като надъхвации из фейса и по фитнес-форумите, като активно трениращи старици! :D :D :D
Ииии... ти що не спиш по това време, а шеташ из форума? :D
А ти Митак, хич и не го облажавай! `Щото аз още помня едно обещание, което даде след като тренирахме тримата с Весито!
казано от sapuna на 07.11.14, 20:02:
Горна-Варна-2h30min. Както има всяка неделя “Богоров” ,колко му е да има и един ден “Деймъс” :D
Иначе ,при всяко мое явяване във Варна ще се обозначавам и посещавам залата. Наистина много ми хареса ,така че скоро ще се видим ;)
Скоро, скоро, колко да е скоро, като минаха 3 месеца! (devil)
P.S.: Не знам защо постът ми е болднат!
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 04.02.15 06:37.
казано от Zozo на 04.02.15, 00:59:
... все пак четирийсетака наближаваме ;-)
Наближавате друг път. Стигнахте го.
П. П. Болднато е, защото в някое от горните мнения има незатворен таг [strоng]. Потърси го и го “ликвидирай” с половинката му - [/strоng]. ;)
П. П. П. Даже не е в твое, а в мнението на Зозо. :) Само тя и модератор могат да спасят дневника ти. ;)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.02.15 09:22.
04.02.15
09:44
Намесих се, в името на добрата кауза!
Да благодарим на Боби!
Сега: проблемът нито са тренировките, нито пък годините ви.
Според мен причината е прекалена заетост или много неща, за които мислите... :)
Случват се такива неща, хубавото е, че се смеете и ви развеселяват.
Онзи ден тръгнах да нося дрехите към тоалетната, вместо към пералнята! А още не съм наближила 40!.
казано от Zozo на 04.02.15, 00:59:
Абе те, тренировките няма да спрат, ама ний требе да се спрем... все пак четирийсетака наближаваме ;-)
КО!? Не!
Всъщност, спирайте, щом така усещате нещата. Аз продължавам :P
Мнението беше редактирано от Vic на 04.02.15 09:50.
04.02.15
21:40
:D Аааа, Vic, и аз, и аз! :D
Ииии Boby, ша мА прощаваш, ама до 15 юни съм си на 39! :D От 16-ти - пак! Просто с малко повече опит! :D :D :D
04.02.2014/сряда
Тренировката:
Сутринта - 5:10, у дома, на гладно:
- интервален преден планк на лакти - 3х60сек работа/30сек почивка
- 3х20 коремни преси на оная стойко-лежанка с извиване в страни при изправянето
Вечерта - 18:30, у дома:
- 100 руски суинга с пудовка 16кг - за време 3:18 - 50/20/30
- интервален преден планк на лакти - 3х60сек работа/30сек почивка
Храната:
тренировката
- 1 грейпфрут, 2 парчета помело, 50гр овесени ядки с вода и канела,5 белтъка, 1 жълтък
- 150гр(с) задушени пилешки гърди с доматен сок, вино и подправки, китайско зеле с 1 с.л. зехтин и оцет
- 150гр(г) сьомгова пъстърва на скара, червено цвекло, 1/2 лимон
- 1 ябълка
тренировката
- 150гр(г) сьомгова пъстърва на скара, задушени броколи, 4 с.л. качамак със сирене и краве масло, карфиол и моркови от туршия
Тъй... Много се мразех днес! :(
Винаги се мъча да устоявам и да не позволявам да ме изкарат от равновесие, ама днес буквално ми “завря джигера” до степен да не ми стига въздуха и да не мога да вържа две приказки на кръст... И да се разрева после като някаква лабилна психически пръдла...
А се мразя, защото си позволявам да се впрягам така и не успявам да реагирам както би ми се искало всъщност...
Бла...
Няма да изпадам в повече обяснения...
Нека бъде позитивизъм! :)
И ще бъда безумно доволна от себе си! Да! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 04.02.15 21:44.
казано от Златина Цонева на 04.02.15, 21:40:
Ииии Boby, ша мА прощаваш, ама до 15 юни съм си на 39! :D От 16-ти - пак! Просто с малко повече опит! :D :D :D
Нали знаеш кои са най-хубавите 10 години от живота на една жена?
Тези между 29 и 30. :D
05.02.15
21:53
Тююююю, подминала съм ги (най-хубавите си години) без дори да се усетя! :D
05.02.2014/четвъртък
Тренировката:
Сутринта - 5:10, на гладно, у дома:
- 40 минути вело, бързо въртене, на най-ниската степен
Вeчерта - 18:00, в залата, (гръб, рамо):
- горен скрипец надхват - 3х12х47кг (тия днес дори не ги усетих, както съм набрала от вчера)
- едностранно гребане с дъмбел - 1х12х25кг/2х12х22.5кг на ръка
- гребане на онова странно нещо дето лягаш по корем на една наклонена лежанка и дърпаш един лост с двете ръце, който лежи по дължина под теб (как се казва тоя уред всъщност?) - 1х5 само с лоста/1х5 с лоста+10кг/3х12 с лоста+15кг
- мъртва тяга - 1х5х35кг/1х5х55кг/1х3х65кг/3х8х70кг
- СС от пулоувър на скрипец 3х20х29кг
и дърпане на хоризантален скрипец - 3х15х29кг
- разтваряне на дъмбели встрани - 3х12 с 2х7,5кг
- раменна преса с дъмбели от седеж - 1х12 с 2х12,5кг/1х10 с 2х12,5кг/1х8 с 2х12,5кг
- разтваряне на дъмбели за задно рамо - 3х15 с 2х7,5кг
- пътека - 15мин, наклон 12, скорост 6,5
Храната:
тренировката
- 1 помело, 50гр овесени ядки с вода и канела, 5 белтъка, 1 жълтък
- 150гр(с) задушени пилешки гърди с доматен сок, лук, вино и подправки, 50гр(с) сварен кафяв ориз
- 150гр(с) задушени пилешки гърди с доматен сок, лук, вино и подправки, салата от китайско зеле и 1 морков с 1 с.л. зехтин и оцет
тренировката
- 200гр(г) конска наденица на скара, червено цвекло, 5 маслини
Днес екшъна на работа продължи с пълна сила. Ма поне си казах к`вото ми беше на сърце. И все още не са ме уволнили! :D
Ма пък като ми дойде силата в залата! :D Направо прелетях през скрипеца! Че и щангите и дъмбелите ми бяха по-тежички от миналия път! :D И даже ( въпреки темерут-изма ми :D ) официално се запознах с един пич от залата. Ма той голям бъбривец, наду ми главата за нула време! Ммммм, да... имало файда и от това да ти вдигнат кръвното! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 05.02.15 21:53.
06.02.15
20:38
06.02.2014/петък
Тренировката:
Сутринта - 5:10, на гладно, у дома:
- 3х20 крънча
- 3х20 крънча с повдигнати, свити в колената крака
- 3х20 наклон в страни с пудовка 16кг в ръка (за всяка страна)
Вечерта - ............................ (планирам някой и друг планк, ма да видим)
Храната:
тренировката
- 1 голяма червена ябълка, 50гр овесени ядки с вода и канела, 5 белтъка, 1 жълтък
- 100гр(с) сьомгова пъстърва на скара, няколко розички задушени броколи, 5 маслини
- 10 солети ( церя си нервите :D )
- 150гр(с) свинско филе на скара, 1 морков, 20гр сурови орехи
- 150гр(с) свинско филе на скара, 1 морков, 5 маслини
- 1 шоколадов трюфел, някакъв с шампанско... ( много гаден се оказа :D ) и 3 парчета луканков салам ( те ми се усладиха повече :D :D :D )
- 150гр(с) пуешки гърди на фурна, малко кисело зеле с червен пипер и 1 с.л. зехтин, домашен доматен сок
- 3 с.л. сусамов тахан, 2 печени пилешки крилца
Пак успях да мушна някоя и друга глупост у търбуха! :D И сега пека едни пилешки крилца на фурна и като нищо ще ги кусам! :D Дори и малко по-големи тежести + доста по-големи нервечки = по-голям апетит! Поне при мен! Грух! :D :D :D
... Край - мушнах крилата! :D Ако не се спра - ша си мушна ножа! :D :D :D Ама вие не правете като мен! :D
P.S.: Преди лягане - преден планк на лакти - 2:20
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 06.02.15 22:33.
казано от Златина Цонева на 05.02.15, 21:53:
Днес екшъна на работа продължи с пълна сила. Ма поне си казах к`вото ми беше на сърце. И все още не са ме уволнили! :D
Ма пък като ми дойде силата в залата! :D Направо прелетях през скрипеца! Че и щангите и дъмбелите ми бяха по-тежички от миналия път! :D И даже ( въпреки темерут-изма ми :D ) официално се запознах с един пич от залата. Ма той голям бъбривец, наду ми главата за нула време! Ммммм, да... имало файда и от това да ти вдигнат кръвното! :D
И аз забелязах този ефект на яда през деня. Щом силата се повишава, всичко е наред. ;D
07.02.15
20:54
07.02.2014/събота
Тренировката:
Сутринта - 8:15, в залата, (крака):
- едностранно сгъване за задно бедро - 3х20х23кг на крака
- плие клек с дъмбел 20кг - 3х20
- преден клек с лоста - 1х5х15кг/1х5х35кг/1х3х55кг/5х1х60кг/5х1х65кг + 3х10х35кг
- аддуктор - 3х30х35кг
- тяга с прави крака - 3х20х45кг
- ходещи напади - 3х20 на крак с малкия прав лост + 10кг добавени дискове
- напади на степер - 3х20 на крак
- екстензии за глутеус - 3 серии от 20 с 10кг диск на гърди/20 СТ
- кростренажор - 15мин
На предния клек - никакви проблеми с килограмите. Ама много ме душат като се мъча да държа лактите нагоре и много ми натискат пилешките раменца. Таман ми минаха синките от предната неделя и сега ще имам нови. :D На аддуктора пък експериментирах с едно почукване в най-разтвореното положение, хем да се разтягам, че съм много дървена в чатала :D, хем така буквално ми се запалиха кълките от вътрешната страна. Посъкратих други неща, ма пак си се натоварих прилично.
Храната:
Днес буквално не е за описване! :D Изключително нездравословна, ма и изключително без да ми тежи на съвеста! :D
- 1 ябълка, 50гр овесени ядки с вода и канела
тренировката
- 5 пилешки крилца на фурна, 5 фурми
Кино с хлапетата и познайте какво.... :D ... Ми...
- начос с лют сос и чаша кока-кола
Аз съм един гаден кино-начосен наркоман! :D
Плюс шопинг, при който дори си купих рокля! Уау, аз и рокля! Уау, аз, рокля и при това бяла! Уау, аз, рокля, бяла и при това плетено-дантелена! :D Сега остава и да я облека... някога! :D :D :D И, за да балансираме роклената изцепка - второто закупено нещо бе клин с милитъри шарки! Мно`о съм луда! :D
После, като се прибрахме, с щерката ровихме из гардероба ми и обличахме разни стари чудесии. Голям смях падна! Детито вика, че гардеробът ми мязал на театрален реквизит! :D Ма то верно сe намират големи модни извращения из него! :D
- 1 банан, 2 с.л. пълнозърнест сусамов тахан с 5 фурми, суров слънчоглед, сусам, лен и мак
- 5 пилешки крилца на фурна
И докато се опитвах да обера от тавичката с език всичкото сосче и мазнинка, което са си пуснали крилцата, щерката каза, че трябвало да ме заснеме и да ме покаже на Vic! :D Сигурно, за да ме накаже утре! :D :D :D
- 1 голяма червена ябълка, още тахан
Ба, днес не съм изяла пукнат зеленчук! Но за сметка на това изядох всичко останало! :D Ма така е - мъжО в командировка и няма кой да ме гледа укорително! :D
И да кажа - страхотен филм гледахме! Анимацията “Героичната шесторка”. Плаках само три пъти! :D :D :D И се смях яко през останалото време! :D Препоръчвам с две ръце!
Днес беше един много, много, много хубав ден! (sun)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.02.15 20:57.
Искам снимка с роклята и милитари клина.Ако се дърпаш ,ще пусна анкета в подкрепа на искането си :D
07.02.15
21:53
Много шА замолА - Не го подкокоросвайте, харесвайки поста му! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 07.02.15 22:21.
07.02.15
22:15
И ние искаме снимка с роклята!
Пък!
07.02.15
23:02
Тююююююююю, няма отърване от вас, значи!
К`во очаквате ди видите обаче... чудя ви се! :D
Те ви едно “свинче със звънче”! И роклА! :D :D :D
( и да знаете, че шкембИто ми е надуто, щото тамън съм се наплюскала :D )
08.02.15
09:21
Аз съм много доволна!!!
Роклята е готина и ти подхожда - както цвят, така и кройка.
Дължината показва тренирани крака. ;)
Супер си!
Сега и с клина да си направиш, за да мирясаме.
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 08.02.15 09:22.