Не бях сигурен, ти изглеждаше забързан, а и аз бях там с приятели и тъкмо идваше такси да ни кара.
Следващото посещение на морскаа столица :)
Да впиша схеамта за тази и следващите 3 седмици
Тренировка А:
Клек 3х160
Лег 3х115
Обръщане 3х90
Четири завъртания без почивка
Тренировка Б
Тяга 3х180
Набиране 3х20
Военна преса 3х75
Четири врътки без почивка.
Редуват се А и Б с един почивен ден в седмицата. Тази седмица като кръг. Другите седмици сериите с по ~ 20 секунди интервал и тогава се минава на следващото.
Килата варират малко. Според както дойде
И една снимка. Няма да обере лайковете - няма цици и дупе
28.07.15
18:46
Абе и мустака си го бива.... един такъв засукан :D
Прогнозата ми е над 20 лайка.
28.07.15
18:58
На мен мно’о ми харесваш!!!
!
Започна седмицата с интервлите. Тази тяга нещо тежи. Отвикнал съм.
Продължавам да пускам мустак :D
казано от CarnalK на 05.08.15, 19:49:
Тази тяга нещо тежи.
...
Продължавам да пускам мустак :D
Ще го ползваш вместо фитили?
казано от Boby_ на 06.08.15, 09:41:
казано от CarnalK на 05.08.15, 19:49:
Тази тяга нещо тежи.
...
Продължавам да пускам мустак :DЩе го ползваш вместо фитили?
Вместо това ще връзвам 50 килограмовите дискове за мустака. Или ако го колосам с повече вакса само ще ги нанизвам :D
последна седмица от сегашните тренировки.
За момента работа със следните тежести
Клек 3х160
Лег 3х120
Обръщане 3х90/ 95
Тренировка Б
Тяга 3х180/ 185
Набиране 3х20
Военна преса 3х75/ 80
Тягата и набирането трябва да ги засиля, че е срамота.
Офтопик:
Къде ги отглеждат такива?:
Също така от следващата седмица ще спирам мисля тотално захарта и алкохола (или да го намаля до минимум). И ще започна пак добавки. Последните три месеца не съм пил никакви.
Това мисля да ми е първата диета, която да завърша сериозно. Досега все там ми е било слабото място. Та смятам да записвам и храната. Че да сипвате критики.
Целта мисля е ясна - повече сила и кондиция на по-малко килограми.
И какви са тези снимки тук? Насърчавате младежите да тренират за предмишница ми се струва
Мнението беше редактирано от CarnalK на 17.08.15 23:40.
18.08.15
23:03
За мен лично ще е много интересно да следя менюто ти и винаги се радвам на решения от типа “ще спра захарта”. :)
А за снимките... слОчаЕнос...
На произволен принцип. :) Лотария :D
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 18.08.15 23:05.
18.08.15
23:14
И аз мисля да спра захарта, айде заедно :д
казано от CarnalK на 17.08.15, 23:38:
Също така от следващата седмица ще спирам мисля тотално захарта и алкохола (или да го намаля до минимум). И ще започна пак добавки. Последните три месеца не съм пил никакви.
ААА недей така с алкохола.Захарта ...е хм, то кой я ползва)))))))))
:D….Аз докато не вдигна 170 като Боби на лега не спирам бирата(алкохола под каквато и да е форма)...После ще мисля ...Има и други на които не им е чиста работата.
“Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестестен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!”
Фьодор Михайлович Достоевски
19.08.15
14:04
казано от nervak на 19.08.15, 01:12:
“Има нещо нездраво и съмнително в трезвеника. Възприемам хората, които не пушат, тяхна си работа, дори възприемам тези, които не се заглеждат след жените по улицата, макар че... Но както и да се мъча, не мога да възприема непиещия за нормален. Непиещият е маниак и точка по въпроса. Всеки, който се опита да облече трезвеността в благообразно обяснение, е гад, мръсник, безочлив продажник. Да не пиеш означава да живееш като идиот. Да си противоестестен и пластмасов като вегетарианец. Липсата на алкохол води до оглупяване и тежка шизофрения. Изкривяват се представите за света. Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!”
Фьодор Михайлович Достоевски
“Проблема на цитатите в интернет е, че всеки вярва сляпо в тяхната достоверност”
Иван Вазов
p.s.
Цитирам Весо Нинджата ;) Той го е изнамерил тоя Вазов цитат :)
казано от nervak на 19.08.15, 01:12:
]После ще мисля ...Има и други на които не им е чиста работата.
ААА ,James точно теб имах предвид ....:D
Инак става ясно най-малко от думата “гей” в цитата,че надали е на Достоевски.
Мнението беше редактирано от nervak на 19.08.15 14:11.
19.08.15
14:13
Опитай да тренираш като мен и ще видиш как ще ти се отще и пиене и работа и ядене на боклуци ;)
Само повишаване на тестостерона ще ти е в главата :)
казано от Вероника Налбатска на 18.08.15, 23:03:
А за снимките... слОчаЕнос...
На произволен принцип. :) Лотария :D
СлОчаЕнос?
НеМислиа!!!1едно
Илюминатите ми знаят вкусовете и ме изкушават.
казано от Universal на 18.08.15, 23:14:
И аз мисля да спра захарта, айде заедно :д
Айде да се хванем за ръчичка като другарчета и да се стройм да спираме захарта.
Иначе аз и сега не пия много. Я ми се съберат 4 питиета на седмица, я не. Последните 10 дена имам точно 4 бири. От тях 3 малки по 0,33.
Ако ги разделим на тегло и се губят.
Я кажете къде мога да намеря таблица с коя храна колко есенциални аминокиселини съдържа?
Смятам си дневния протеин на ~ 190-200 грама от месо и млечни продукти, но не намирам нищо за ЕАА.
20.08.15
17:26
http://nutritiondata.self.com/
Хванах максове малко аз:
Клек 200
190 бяха леки и мислех да сложа 205 направо, но нямаше кой да ме пази и реших да не рискувам. 200 тежаха яко
Лег 145
На 150 спотъра много избърза да помогне
Обръщане 115
На 120 липсваше височина и на двата опита.
Тегло 110 кила. Силата не е паднала, но не се е и качила. Предполагам, че ако бяха взимал поне креатин ще да сложа тук-там по някое и друго кило.
Още малко максове
Тяга 225
230 нъцки
Военна преса 97,5 много измъчени
Набиране 45
Тук съм заслабнал.
Чакам новата схема да ставам нацепена батка.
Oще малко нормативи. максимални бройки с две прихващания
Днес:
клек 180 кг 3 (2+1+0) след единичката изобщо не опитах. тежаха
лег 110 кг 13 (10+2+1) можехе и 14 ама нямаше кой да пази и не рискувах
обръщане 100 кг 3 (2+1+0) нямаше височина за четвърто
борческо въртене с 25 кг 16 (10+4+2) на ръка. Първата серия доста силно, след това синхрона куцаше. С дъмбели е доста по-лесно отколкото с пудовки. С 24-ките ще направя едно 30% по-малко
надолу ще допълвам.
02.09.2015
тяга 200 кг 4 (2+1+1)
раменна 85 кг 4 (2+1+1)
набиране с 20 кг 8 (5+2+1)
кофички с 30 кг 13 (9+3+1)
На раменната и кофичките можех да изкарам поне по още едно, ако не ме болеше толкова десния лакът при бутане.
04.09.2015
набиране подхват макс бройка 16
лицеви макс бройка 55 с болки в лакътя
набиране успореден хват макс бройка 12
кофички макс бройка 20 и тук спрях, ще лакътя зверски заболя
скок колене към гърди от клек макс бройка 23 (и още няколко без нужната височина)
суинг от земя с 32 кг макс бройка 55
Мнението беше редактирано от CarnalK на 04.09.15 20:00.
Десния лакът боли. Болката поотшумя, но днес пак се засили
Разтегнато сухожилие от вътрешната страна предполагам. Боли особено много при бутащи движения в крайно сгънато положение.
След днешните нормативи си поиграх малко на разни скрипци - при разгъване за трицепс е най-силна болката. Затова и така на кофичките ги спрях. В най-долно положение беше много зле и викам да не дърпам дявола за опашката и да не го товаря.
Евентуално може да повторя днешните нормативи (записани са в по-предното мнение)
Болката в лакътя поотшумя и викам да се пробвам пак на горното
набиране подхват макс бройка 17
лицеви макс бройка 72
набиране успореден хват макс бройка 14
кофички макс бройка 32
скок колене към гърди от клек макс бройка 23 (и още няколко без нужната височина)
суинг от земя с 32 кг макс бройка 55 (от предния път. Днес ги забравих)
Това определено са сегашните максове. Евентуално мога да изстискам някоя и друга измъчена бройка след още няколко дни ако не товаря лакътя, но...
От бая време не съм тренирал високи бройки.
Хубава бройка лицеви! Аз едва ги докарвам 50 и няколко, а в момента май сме на едно тегло.
А ако кофите не ги правиш след лицевите, вероятно ще излязат повече.
И кофите и лицевите бяха много измъчени. Гледах да се раздам до край. Съответно и последните повторения не бяха много чисти.
Иначе упражненията са с почивки между тях по няколко минути. Поне така го разбрах. Без почивки щяха да са различни бройките.
Открих си половин килограм креатин и 250 грама DMEA в мазето. Ще влязат в употреба.
Лакътя почти се оправи.
И нов дял от дневника.
Цели - сваляне на мазнини с максимално запазване на сила и кондиция.
Време: 5-6 месеца.
Тренировките (силови) ще са 4 дни в седмицата:
Вторник, Сряда, Петък, Неделя. с прогресивно покачване на килограмите и въртене на протокола 12х1, 7х2, 5х3
Храната ще се записва прилежно и ще се онагледява с таблички и графики. Ако давате лайкове за тях - на всеки 5 лайка пускайте по един на Боби като лицензионна такса за вдъхновението.
Калории цел: 2200
Ще правя дневника образцов и пригледен :D
Добавки ще има и ще се вписват редовно.
Планувани:
BCAA, рибено масло, левцин, цитрулин малат, AAKG, бета аланин, креатин, ALCAR, ZMA
Тегло 112кг ( тази сутрин след голяма пица с бира снощи)
Ще има месечни отчети с прогрес на килограмите, средни калории и тн. В края на всеки месец.
П.П. Ще има и цветове.
Обмислям също снимки на храна или видео-клипчета с музика. Но не и двете едновременно, за да не става претрупано.
Мнението беше редактирано от CarnalK на 16.09.15 16:29.
Параграфите и болда добре, но добави и цветове, ако искаш да си еталон :D
Успех :)
Малко са. Затова обаче добавките са в прилични дози.
Абе положението е малко “глад мори добитъка”. Ще видим как ще ми се отрази сега ударно толкова малко калории за няколко седмици. Ако взема да припадам от глад ще кача.
16.09.2015
Тренировка No 1 - Тренировка А (12х1)
клек 1х160 кг, 12 пъти през 10 секунди.
раменна 1х75 кг, 12 пъти през 10 секунди.
набиране единица с +20 кг 12 пъти през 10 секунди.
Впечатления:
Клека удари в квадрицепсите, военната вървеше много добре
Храна:
Бъркани яйца със сирене, ябълки, вратни пържоли (следва), краставици, суроватъчен протеин. Едно кафе. Вода: 3 Литра до сега
Таблица и разбивка по-долу като картинка.
Добавки:
1. Сутрин: 1 капсула витамин Д 10000 IU, 5 гр рибено масло, 1 капсула Doppelherz A-Z витамини
2. Час преди тренировка: 5 гр цитрулин малат, 3 гр ААКГ, 4 гр бета аланин, 4 гр. АЛКАР
3. По време на тренировка днес нищо
4. След тренировка: 6 гр креатин
5. Вечер 3 капсули ZMA, 5 гр рибено масло (следва)
Лирическо отклонение
Първо вписване по новия образец.
Леко превишавам калориите с вечерята, която ще е след ~2 часа. Но то дефицитът така и така е брутален, та...
Нека сланините се топат, а лайковете и килата на щангата се множат.
Лайковете са по-важни от килата на щангата. Втори закон на bb-team!
Мнението беше редактирано от CarnalK на 16.09.15 18:53.
16.09.15
19:30
Ау, много ми харесва новия формат! Абонирах се :D
Да питам за пържолите - домашна марината или купешка?
Като видях структурата на поста, първосигнално помислих, че поради софтуерен проблем ми отвори на Боби дневника
Както казах на всеки 5 лайка по един за Боби - лицензионна такса.
Маринатата е домашна - зехтин и два вида вида подправки смеси - едната кавказка, другата по български тертип ала шарена сол.
Еха, става интересно ;) Очаквам с нетърпение първите снимки на прогреса... в кухнята :D
казано от CarnalK на 16.09.15, 19:46:
Както казах на всеки 5 лайка по един за Боби - лицензионна такса.
Е, сега се отвори една конкуренция, дето не е за разказване!
П. П. Някои казват, че лайковете хранели семейство. Да не им вярвате, ей!
Сега, ако караш на 2200 след 4-6 седмици ще ти трябват още по-малко за да сваляш. След още 4 седмици на още по-малко. Организмът се адаптира много бързо към калорийния дефицит и ще започнеш да сваляш и от активното тегло. Първо се губи част от гликогена, който е свързан и с вода най-общо казано, после и малко мазнини. На такъв дефицит ще се загуби и много активно тегло и бързо ще се стигне до застой. Аз преди с 2200ккал съм чистил на 73-4 кг тегло. Моето наблюдение е че най-добре се чистят основно мазнини като се започне с умерен дефицит -200/300ккал и постепенно през 1-3 седмици се намалят калориите, това в рамките на 8-10 седмици, не повече и се намалят основно въглехидратите, белтъците са високи (2-4гр на кг) и умерено мазнини 50-100гр не повече.
казано от aleks на 16.09.15, 23:46:
Сега, ако караш на 2200 след 4-6 седмици ще ти трябват още по-малко за да сваляш. След още 4 седмици на още по-малко. Организмът се адаптира много бързо към калорийния дефицит и ще започнеш да сваляш и от активното тегло. Първо се губи част от гликогена, който е свързан и с вода най-общо казано, после и малко мазнини. На такъв дефицит ще се загуби и много активно тегло и бързо ще се стигне до застой. Аз преди с 2200ккал съм чистил на 73-4 кг тегло. Моето наблюдение е че най-добре се чистят основно мазнини като се започне с умерен дефицит -200/300ккал и постепенно през 1-3 седмици се намалят калориите, това в рамките на 8-10 седмици, не повече и се намалят основно въглехидратите, белтъците са високи (2-4гр на кг) и умерено мазнини 50-100гр не повече.
Това със застоя не е баш така. При екстремен глад за дълъг период от време, метаболизма се забавя, но едва с 10 до 20%, и се връща към нормалното след 2-3 седмици нормално хранене. Не че няколко стотин калории разлика са малко, но това са екстремни състояния. Аз лично никога не съм изпитвал такива, а имам опит с няколко сваляния на по 8-12 кг. с дефицит, стигащ 1000+ ккал. дневно.
За мъж с неговата физика, при нормални хормони и редовни силови тренировки, няма как поддържащите му калории да паднат до 2200 (при условие, че досега сигурно е бил на 3000+) за няколко седмици. При по-ниски кг. ще му трябват по-малко калории за поддържане, т.е., темпото може да се забави, но с 2200 едва ли ще спре да сваля скоро, поне докато не загуби значителна част от теглото си. А активно тегло не се губи толкова лесно, ако тренираш. И дори да спре да сваля след няколко месеца, до тогава трябва да е изчистил доста и да спре с диетата.
Аз лично калорийния дефицит си го определям от темпото, с което искам да свалям. Понеже на мен не ми се прави диета по цяла година, режа калориите с 500 до 1000 и след два-три месеца съм приключил и почвам пак да тъпча :D
Иначе, ако те устройва да сваляш по 1 кг. на месец - орязваш калориите с 200-300 и първия месец ще свалиш около кило. Ако имаш 10 кг. за сваляне, значи след 8-10 месеца си готов.
Мнението беше редактирано от Петко К на 17.09.15 01:37.
17.09.2015
Тренировка 2 - Тренировка Б (12х1)
Мъртва тяга 1х180кг, 12 пъти през 10 секунди.
обръщане 1х90кг, 12 пъти през 10 секунди.
лег с раменен хват 1х120кг, 12 пъти през 10 секунди.
Впечатления:
Доста добре. При лежанката както и при раменната преса ми прави впечатление, че средните повторения са ми по-лесни от първите. Странно.
Храна:
Едно кафе. Доза протеин с мляко, банан. Вратни пържоли намазани с аджика и няколко люти чушлета. Доза суроватка. 5 варени яйца, 200 грама котидж, 100 грама маслини. Аджиката и чушлетата бяха много малко за да ги вписвам. Вода 4,5 литра
Добавки:
1. Сутрин: 1 капсула витамин Д 10000 IU, 5 гр рибено масло, 1 капсула Doppelherz A-Z витамини
2. Час преди тренировка: 5 гр цитрулин малат, 3 гр ААКГ, 4 гр бета аланин, 4 гр. АЛКАР
3. По време на тренировка 15 гр Левцин, 15 Грама BCAA
5. Вечер 3 капсули ZMA, 5 гр рибено масло
Лирическо отклонение
Много гадна мускулна треска на краката. А утре пак трябва да се тренира.
В момента карам на повече пудра понеже имам още малко по-тлъсти меса. От утре минавам на по-постни и ще мога да хапвам повече истинска храна без да надвишавам мазнините.
18.09.2015
Тренировка 3 - Тренировка В (12х1)
тръстър 1х90кг, 12 пъти през 10 секунди
набиране подхват без тежест 5, 6 пъти през 10 секунди.
скок колене към гърди от клек 8, 5 пъти през 10 секунди.
Впечатления:
Тръстърите са зле. Трябва да се изправям по-експлозивно. Скоковете уж нищо особено, но ми стана lo6o. Краката са камък след тия три дни.
Храна:
Домашен гирос, картофи, Fleischkäse, кисело зеле, две дози протеин. Едно кафе. Вода 4 литра.
Добавки:
3. По време на тренировка 15 гр Левцин, 15 Грама BCAA
5. Вечер 3 капсули ZMA, 5 гр рибено масло
Лирическо отклонение
Пак “преядох” :D Те така се става дебел :D